28.02.2019 @ 06:30

Frank Institute of Sports tilbyder nytænkende cykeloplevelse, hvor alt fra bikefit til kaffe gennemsyres af kompromisløs kvalitet.

Den danske ultra-rytter, Mads Frank, er manden bag Frank Institute of Sports, der den 13. oktober 2018 slog dørene op til nye lokaler på Rødegårdsvej i Odense.

 

Mads Frank er tidligere landevejsrytter hos kontinentalhold som Team Roth og Voralberg. I dag gør han sig som ultra-rytter, med topresultater i både Melfar-24, Race Around Austria og Ultra-Cycling Dolomitica, hvor Frank, som den yngste nogensinde, sikrede sig en podieplacering i den italienske World-Cup-afdeling.

 

Sideløbende med cyklingen har Frank taget uddannelse inden for Manuel Sportsterapi i Skotland samt Idræt & Sundhed ved Syddansk Universitet. Igennem uddannelserne udvikledes interessen for bevægelseslære og herigennem bikefit.

 

Netop bikefit er en afgørende service hos Frank Institute of Sports. Virksomheden kan bryste sig af at være de eneste i Skandinavien med det ypperste inden for Motion Capture-teknologi, som muliggør analyse af komplette bevægelsesmønstre, hvilket sikrer største præcision og eliminerer gætværk.

 

 

Mads Frank og teamet bag vil ikke nøjes med noget andet. Som Frank selv fortæller, går Frank Institute of Sports ikke på kompromis med noget, og mener, at ingen cykelryttere skal have ondt når de cykler - i hvert fald ikke på grund af cyklen.

 

Alle fra weekendkrigeren til WorldTour-rytteren skal elske at tilbringe tid på rammen, hvad end det så indebærer af forskelligheder. Ingen er ens, og et bikefit skal derfor ikke bare køres igennem en formel. Individualiseret kropslig forståelse er altså en uhyggelig vigtig del af Frank Institute of Sports’ tilgang til bikefit.

 

Der skal være videnskab bag, uanset om det gælder coaching, testning eller bikefit. Bare fordi noget virkede for én, betyder det ikke, at det også virker for en anden, hvorfor man også opfordres til at komme ind til at et opfølgende bikefit for at sikre, at alt er som det skal være, og at de medfølgende øvelser har haft den ønskede effekt. Intet overlades til tilfældighederne.

 

Med baggrund i Franks egne erfaringer fra forskellige afkroge af cykelsporten, ønsker han at kombinere praktisk erfaring med teori og viden.

 

Dette med ønsket om at kombinere to stereotype trænere. Teoretikeren, der ved meget, men som aldrig selv har prøvet det, og praktikeren, der fungerer som modsætning. Frank Institute of Sports vil undervise folk, så cykelryttere begynder at stille højere krav til både sig selv, deres træning, udstyr og hvad man kan forvente sig af et coaching-samarbejde.

 

Samme kompromisløshed som gennemsyrer Frank Institute of Sports’ bikefit kommer til udtryk i alle andre dele af virksomheden. High-end-cykeltøj - testet af Frank selv, naturligvis - sælges også, og man har mulighed for at prøve kræfter med den cykeloptimerende træning, Cycle Strength, der både hiver dig op på hometraineren til en solid omgang kredsløbstræning, og tager dig med i styrkelokalet til vægtløft, balancetræning med mere.

 

Også quizzer om cykelsporten, fællestræninger og foredrag med fremtrædende personer er regelmæssigt på programmet i stedets lille café, hvor barista-kaffen er klar til alle ryttere, som skulle lægge vejen forbi. Coaching-forløbene tilpasses i Franks ånd individuelle behov og kan blandt andet inkludere laktat- og critical-power-tests.

 

Frank Institute of Sports bestræber sig på ikke blot at være bikefittere, cykeltøjsforhandlere, eller coache, men på at tilbyde en hel oplevelse - en oplevelse, hvor der på ingen måde gåes på kompromis med kvaliteten. Hele pakken under samme tag.

 

Website: www.frankinstituteofsports.com/en

Telefonnummer: +45 22 61 00 12

Mailadresse: contact@frankinstituteofsports.com

Adresse: Rødegårdsvej 203, st. th, Odense

Følg Giroen på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Giro d'Italia på Feltet.dk's app. Følg Alexander Kamp, Tobias Lund, Michael Valgren, Mikkel Honoré samt Mikkel Bjerg på tætteste hold.
Dansk talent bliver europamester
Den danske succes ved EM i mountainbike fortsætter.
Fyen Rundt 2024: Cykelfest i Middelfart
Danmarks ældste cykelløb indtager søndag den 26. maj de fynske gader, når dette års Fyen Rundt skal afgøres blandt både eliten og motionisterne.
Giro-spillet starter i dag kl. 14.00
Deltag i årets Giro d'Italia managerspil starter i dag klokken 14.00. Spillet slutter søndag den 26. maj 2024.
Dansk etapesejr og førertrøje i Fredsløbet
17-årige Albert Withen Philipsen var suveræn på dagens enkeltstart i Fredsløbet og sejrede suverænt. Danskeren er ny mand i førertrøjen.
Se Jørgen Leths cykelfilm gratis og hør ham fortælle om dem
Jørgen Leths Giro d’Italia-dokumentar ’Stjernerne og vandbærerne’ har 50 års jubilæum. Nu kan du se den samt ’En forårsdag i helvede’ og ’Den umulige time’ gratis online på Filminstituttets streamingsite 'Danmark på Film' og høre et spritnyt interview med Jørgen Leth om hans epokegørende cykelfilm.
Shimano-ligaen skudt i gang i Holte
Årets største danske liga, Shimano-Ligaen, i mountainbike blev i weekenden skudt i gang.
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.
Dansk endagsløb præsenterer ny finale: Giver holdene noget at tænke over
Grand Prix Herning har præsenteret en spændende ny rute til årets løb, som vil udfordre rytterne på de karakteristiske grusveje helt ind i finalen og forhåbentlig skabe endnu mere spænding i det danske UCI-løb.

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Cykelsportskommentatoren og æstetikeren Bastian Emil Goldschmidt roser Tadej Pogacar. Han mener nemlig Tadej Pogacar forkæler os med sin tilstedeværelse i årets Giro d'Italia.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/bastian_emil_han_forkaeler_os_med_sin_tilstedevaerelse/ Mørkøv er allerede udtaget. Så bane-delen er på plads. Udtages Valgren så prioriteres enkeltstarten ikke højt. Hvilket jeg vil mene vil være en fornuftig disposition. Jeg ser det for meget lidt sandsynligt at Danmark vil kunne få medalje til enkeltstarten uanset hvem man ville udtage. ----------- Giroen har udviklet sig meget som jeg har forventet det. Enkeltstarten har jeg ikke gider se noget fra. I dag var UAE jo stærke nok til at kontrollere den gruppe Pogacar sad i. Ingen andre hold havde vel deciderede hjælperyttere tilbage, da der manglede 5 km. I dag crusede Pogacar vel en sejr hjem. Så han kan godt holde sig i skindet og vinde uden at køre 10 km opad alene. Mon ikke samme taktik vil blive benyttet ofte de kommende 2 uger.Søndag køres det franske Coupe de France-løb Boucles de l’Aulne. Grundet travlhed med Giroen bliver der ikke tid til en optakt, men vi bringer her en ultrakort favoritvurdering. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/favoritvurdering_boucles_de_laulne_2024/Thibau Nys fortsatte sin dominans ved at vinde løbets puncheurspurt, men skal han sikre sig den samlede sejr, kommer han nu under pres. I morgen slutter løbet nemlig med den eksplosive finale i Pecs, hvor Marc Hirschi for et år siden lagde grunden til sin samlede sejr, og dermed kan alt forandres i sidste øjeblik i en afslutning, der sagtens kan bringe det belgiske fænomen på glatis mod løbets klatrere. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_5_etape_af_tour_de_hongrie_2024/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Følg Giroen på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Giro d'Italia på Feltet.dk's app. Følg Alexander Kamp, Tobias Lund, Michael Valgren, Mikkel Honoré samt Mikkel Bjerg på tætteste hold.
Dansk talent bliver europamester
Den danske succes ved EM i mountainbike fortsætter.
Fyen Rundt 2024: Cykelfest i Middelfart
Danmarks ældste cykelløb indtager søndag den 26. maj de fynske gader, når dette års Fyen Rundt skal afgøres blandt både eliten og motionisterne.
Giro-spillet starter i dag kl. 14.00
Deltag i årets Giro d'Italia managerspil starter i dag klokken 14.00. Spillet slutter søndag den 26. maj 2024.
Dansk etapesejr og førertrøje i Fredsløbet
17-årige Albert Withen Philipsen var suveræn på dagens enkeltstart i Fredsløbet og sejrede suverænt. Danskeren er ny mand i førertrøjen.
Se Jørgen Leths cykelfilm gratis og hør ham fortælle om dem
Jørgen Leths Giro d’Italia-dokumentar ’Stjernerne og vandbærerne’ har 50 års jubilæum. Nu kan du se den samt ’En forårsdag i helvede’ og ’Den umulige time’ gratis online på Filminstituttets streamingsite 'Danmark på Film' og høre et spritnyt interview med Jørgen Leth om hans epokegørende cykelfilm.
Shimano-ligaen skudt i gang i Holte
Årets største danske liga, Shimano-Ligaen, i mountainbike blev i weekenden skudt i gang.
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet