Kommende løb: FILTER

Er du arrangør af et motionscykelløb?

August 2021

05
TOR
Club La Santa MTB Cup #3 »
MTBSyddanmark
08
SØN
Blaavandshuk Rundt 2021 »
MTBSyddanmark
08
SØN
Tour de Vestfyn »
LandevejSyddanmark
08
SØN
Blaavandshuk Rundt 2021 »
LandevejSyddanmark
13
FRE
Cykel For Sagen - til Varde fra Skagen »
Landevej
19
TOR
Club La Santa MTB Cup #4 »
MTBSyddanmark
21
LØR
Explore Slettestrand »
MTBNordjylland
26
TOR
Club La Santa MTB Cup #5 »
MTBSyddanmark
29
SØN
Rundt om Rold »
LandevejNordjylland
29
SØN
Bornholm Rundt »
LandevejHovedstaden
29
SØN
Varde Classic – LANDEVEJ/GRAVEL/MTB »
LandevejMTBCrossKvindeløb

September 2021

02
TOR
Club La Santa MTB Cup #6 »
MTBSyddanmarkMidtjylland
09
TOR
Club La Santa MTB Cup #7 »
MTB
11
LØR
Tour de Kerteminde 2021 »
LandevejSyddanmark
12
SØN
Mols Bjerge Grand Prix »
LandevejMidtjylland
12
SØN
Skjoldenæsholmløbet »
LandevejHovedstadenSjælland
16
TOR
Club La Santa MTB Cup #8 »
MTBSyddanmarkMidtjylland
18
LØR
Grejsdalsløbet »
LandevejSyddanmarkMidtjylland
18
LØR
Herning Løbet 2021 »
Landevej

Oktober 2021

24
SØN
INVITA MTB RACE BLÅBJERG »
MTBSyddanmarkMidtjylland

SE HELE KALENDEREN FOR 2021 »

Seneste på Motionsfeltet.dk

Eksklusivt: Se OL på Discovery+ uden afbrydelser
Se masser af livesport og følg de danske OL-cykelryttere på Discovery+. Benyt Feltet.dks tilbud for bliv klar til OL.
Starter op få timer! Præmier for +15.000 kroner
Managersæsonen fortsætter efter Tour de France med et helt nyt spil og anderledes spil format! Du kan stille dit hold allerede nu!
I morgen starter OL: Sådan er TV-rettighederne fordelt
I morgen skydes sommerens nok mest ventede sportsbegivenhed i gang: OL Tokyo 2020. På Discovery+ får du det fulde overblik, og det bliver det eneste sted, du kan se hvert et minut, hver en atlet og hver en medalje både live og on demand. På Kanal 5, Eurosport 1 og 2 kan du følge de danske medaljehåb og de største OL-øjeblikke.
Produktnyt: Extrawheel - innovativt polsk design
Med sadeltasker eller fuldt udstyret anhænger fra Extrawheel har du styr på oppakningen til sommerens lange cykeltur. Det polske firma lancerer nu en let, holdbar og opgraderet serie.
"Thyfonen Vingefar" mødte verdenspressen i Touren
Den danske ’thyfon’, Jonas Vingegaard, er stormet ind på Tour de France podiet og interessen er blevet enorm for den unge dansker. Efter gårsdagens etape skulle Jonas Vingegaard til pressemøde - og der var mange spørgsmål til danskeren.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Normalt kører jeg ligesom mange andre i cykelklubben med 11-28 bagkrans og 50/34 foran (shimano). Nu har jeg blandet en 11-32 med en 11-28 og har nu: 12-14-15-16-17-18-20-22-25-28-32 Det bliver godt nok lidt anderledes tal at aflæse på min garmin. Jeg har flere carbon-racere, og den anden er med 11-23. Det er der vist ikke så mange der kører med, men det er: 11-12-13-14-15-16-17-18-19-21-23. Den almindelige 11-28 er med: 11-12-13-14-15-17-19-21-23-25-28 og der kan jeg savne 16. Når man har elektronisk gear, går det ret nemt med skifte :smile:For lidt over en uge siden blev det meldt ud, at Andreas Leknessund og flere andre ryttere, var på vej væk fra DSM-holdet. Nu melder nordmanden dog noget andet ud på Twitter. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/nordmand_maner_til_ro_efter_rygtet_konflikt/> Kvindernes løb fik jeg set. Det var ikke det vilde sus, for den førende schweizer førte jo næsten fra start til mål og sølv og bronze var også bare et kapløb mellem to schweizere. Lidt ensidigt. Nej, det var sandt for dyden ikke noget spændende løb. Men flot præstation af Jolanda Neff der er kommet tilbage efter alvorligt styrt. Det var ikke nogen ulempe for hende at OL blev udskudt. Jeg skulle også have mig frabedt at køre rundt på sådan en rute 😂 Nå, men... hvad siger vi om enkeltstart i morgen? Herrerne: Det er en virkelig hård rute så man skal både kunne køre på hårde bakker og være en god kraftfuld TT rytter. Jeg hælder til Wout van Aert. Tror at Ganna er lidt for tung på den rute, og han har også et andet fokus på banen. Asgreen i Top 10. Kvinderne: Chloe Dygert virker oplagt. Men de to hollændere Van der Breggen og Van Vleuten må være voldsomt opsatte på at hive guldet hjem til Holland efter al den polemik der har været omkring de hollandske cykelhold. Næppe nogen dansk top 10. Efter at OL har optaget fokus de seneste uger rettes blikket langsomt mod Vueltaen, og det sker fra torsdag til lørdag i et af de klassiske forberedelsesløb. Efter et par år som majløb er det bjergrige Tour de l’Ain, der afvikles i Jura-bjergene, tilbage på sin faste plads mellem Touren og Vueltaen, hvor det igen i år tilbyder flere Vuelta-ryttere - særligt de unge talenter - en chance for at finde benene to uger inden starten på den spanske grand tour. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_tour_de_lain_2021/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x