Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Steffan Wichmann 15.03.2019 @ 20:00

Som medlem af Team Motionsfeltet.dk PREMIUM har jeg fået mulighed for at køre TransAlp i sommeren 2019. Min tanke er derfor, at jeg løbende vil opdatere på mit lille projekt, om at blive klar til Tour TransAlp her til sommer.

 

Uge 6 - 14 uger tilbage

I løbet af de sidste 14 dage, har der ikke været så meget slinger i valsen. Træningen og kosten har kørt, som jeg føler det burde. Men alt dette kommer jeg nærmere ind på længere nede.

 

Og nu hvor vi er ved det, har jeg jo de to parametre for at det skulle blive en god oplevelse nede til TransAlp, men med familielivet og fuldtidsjobbet som også skal passes, så er man begrænset med tid i forhold til træning.

 

Men det som ingen tid kræver af mig, er at jeg skal spise sundt, og tabe mig de kilo der skal til. Så for mig er det vigtigste, at jeg får tabt mine kilo.

 

I løbet af den sidste periode, har chefen præsenteret en ny team-trøje i farven, hvid. Og jeg er vild med den! Så jeg har allerede købt den nye trøje, og forhåbentlig bliver jeg glad for den knap så soltiltrækkende farve, når vi rammer de solrige bjerge til sommer.

 

 

Træningen

Det har været et par gode uger, hvor det har været en god blanding af udendørsture, og ture på Bkool’en.

 

Det er utrolig dejligt, at allerede inden at sæsonen går i gang, så bærer den tidlige træning frugt. Jeg tog en lille tur med min gode kammerat, Thygesen, som også er del af holdet.

 

Han bor dejlig tæt på Munkebjerg, så vi kørte derud og tog to omgange op af Munken. Og den første gang op af den, satte jeg ifølge Strava, min tredje bedste tid til dato.

 

Og Munken, kan jeg ikke ”gemme” mig på, så den er for mig, altid en god indikator på hvordan formen er.

 

Så indtil nu ser ”regnestykket” således ud:

 

Kilometer kørt i 2019:

784,1 kilometer / 2.500 kilometer - Hvor 253,9 kilometer er kørt de sidste 2 uger.

Dette betyder pt. at jeg fra nu i gennemsnit, skal køre 122,5 kilometer pr. uge, for at nå mit mål.

 

Højdemeter kørt i 2019:

10.127 m / 30.000 m - Hvor 2.664 m er kørt de sidste 2 uger.

Dette betyder pt. at jeg i gennemsnit skal køre 1419,5 m pr. uge, for at nå mit mål.

 

Med det vejr, vi kommer til at have den næste stykke tid, skal I nok finde mig inde på Zwift. Men jeg håber vejret bliver bedre, så det rigtig kan blive forår, når der skal køres Gran Fondo Jennum den 31 marts.

 

Og glæder mig også til at kunne berette om de løb der skal køres i perioden op til TransAlp, da det lige nu blot er træning, træning, træning, og atter træning… Hvilket ikke altid er det mest spændende…

 

 

Vægten & kosten

Nu er jeg for alvor i gang med kuren - og jeg holder mig stadig indenfor de rammer jeg har sat for mig selv.

 

Jeg skruede bevidst meget ned for selve mængderne i den første uge, så kroppen hurtig kunne vænne sig til at få mindre portioner, dog med det resultat, at jeg nogle af aftenerne på Bkool’en, ikke kunne træde en bule i en blød hat.

 

Men nu synes jeg kroppen så småt har ”justeret” sig ind, og kiloene begynder stille og roligt at ryge af.

 

Men den helt store forskel, den ligger klart i mine små syndere om aftenen, og så ikke alt det kage på kontoret! Sukkeret er helt og aldeles væk fra diæten.

 

Ved sidste vejning, vejede jeg 93,9 - og jeg satte mig et mål om at nå ned på 91,4 kilo, når vi nåede til uge 6.

 

Så det var utrolig dejligt at se, at vægten sagde 90,4 kilo. Så jeg har tabt 3,5 kilo. de sidste 14 dage.

 

Det er klart at det skal gå stærkt i starten, og jeg har også rigelig af tage af. Så nu er det med at holde kursen, selvom kurven måske flader lidt ud.

 

Her er overblikket over vægtforløbet:

Uge 4 = 93,9 kilo. (Startpunkt)

Uge 6 = 90,4 kilo. (-3,5 kilo)

Uge 8 = 88,5 kilo. (Målsætning / -1,9 kilo.)

 

Nu håber jeg at jeg næste gang kan fortælle, at jeg igen nåede min målsætning med vægten. Så det hele kan motivere mig til at fortsætte den, hvad der for mig, er en stram diæt

 

Steffan Wichmann, 13 marts 2019

 

Læs mere om Team Motionsfeltet.dk og de forskellige medlemsskaberMotionsfeltet.dk

 

Læs de øvrige beretninger om Touren til Gardasøen :

Bliv inspireret af Team Motionsfeltet.dk - Touren til Gardasøen

Bliv inspireret af Team Motionsfeltet.dk - Touren til Gardasøen uge 4

Ny MTB-bog: Slip for dårlige vaner på cyklen
Ny MTB-bog er udkommet: "Kom ud over kanten". Bogen er skrevet af Torben Iisager, som har erfaring med MTB-løb rundt om i verden og ikke mindst mange års undervisning i ind- og udland som personlig træner.
Tema om elcykler: Pininfarina E-volutione
Elcyklerne er over os og har gjort deres indtog særligt hos folk hvor lemmerne på den ene eller anden måde knager eller pendlerne som kan komme hurtigere og nemmere rundt i det daglige.
Tema om elcykler: Cannondale eMTB Moterra NEO 3
At bruge en elektrisk assisteret MTB til motionsformål, lyder måske ikke umiddelbart som en gennemtænkt ide. For man er jo ude for at motionere både ben og lunger, ikke?
Test: ABUS Moventor
Leder du efter en ny hjelm, i det prisgunstige segment, så læs med her. ABUS Moventor er en fornuftig MTB-hjelm, med masser af muligheder  for justeringer, og så er den hestehale-kompatibel.
Optakt: Tema om elcykler
Cykelbranchen udvikler sig hele tiden. Nye trends popper op og nye produkter udvikles hele tiden. En af disse sæsoners mest vedblivende trends er elcyklen.
Grejsdalsløbet åbner for paracykling i Parasportens år
Grejsdalsløbet fejrer parasportens år i Vejle ved at byde velkommen til paracyklister i Danmarks hårdeste motionscykelløb. Paracyklisterne får deres egen startgruppe til Grejsdalsløbet søndag den 12. maj 2019 klokken 11.15.
Test: Baselayer og uldsokker fra Pearl Izumi
Et par fine forårs-essentials fra Pearl Izumi, hvor især de kraftige uldsokker viser, at de nærmest er et must-have på disse breddegrader.
Produktnyt: PRO Combipack
PRO giver dig en smart mulighed for at udskifte sin egen hjemmelavet toolbottle ud, og samtidig få minipumpe, multitool og dækjern med til en skarp pris.
Test: PRO Team Floorpump Tubeless
En ny fodpumpe fra PRO, der gør det godt på de fleste testede parametre. Med et stort display og nem pumpning. 

Instagram #motionsfeltet

Produktnyt: ABUS AirBreaker
ABUS har på rekordtid blandet sig i toppen af markedet for racerhjelme med flere markante high-end-hjelme, der har ramt markedet indenfor de seneste sæsoner.
GOOD VIBES ONLY – Glædeligt gensyn med Gran Fondo Jennum
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
”En Forårsdag i Hell-singør” køres for 10. gang i weekenden
Søndag den 14. april drager mellem 350 og 400 cykelryttere ud for at opleve den nordsjællandske natur på to hjul. Men det bliver en hård tur på en rute, der byder både på en ægte brostenspavé, grus, skovstier og skrappe stigninger.
Job: Shimano søger kørende sælger til Distrikt Sjælland/Fyn
Har du lyst til at arbejde med cykelbranchens stærkeste brands?
Danmarks bjergmotionsløb afvikles i slutningen af maj
Born Fondo er et kuperet og meget trafiksikkert motionscykelløb, der køres i og omkring Gudhjem søndag den 27. maj 2018.
Motionsløbet Rundt om Trehøje afvikles for 19. gang
Lørdag den 27. april afvikles motionsløbet Rundt i Trehøje i Vildbjerg og omegn. Skal du med?
Danmarks første cykelhandler app: Heino Cykler sætter standarden
Med en ny app til både Android og iOS flytter Heino Cykler tilgængeligheden helt ud i kundernes fingre.
Produktnyt: SRAM FORCE kommer nu i en eTap AXS-udgave
SRAM lancerer en ny elektronisk Force eTap AXS geargruppe. Feltet.dk har været på besøg hos Cycle Service Nordic og set nærmere på geargruppen. Force eTap AXS geargruppen udfordrer konkurrenterne både på pris og teknologi.
Shimano udvider samarbejdet med Elite
Shimano Europe Bike Holding udvider samarbejdet med Elite på det danske marked fra april 2019.
Bliv inspireret af Team Motionsfeltet.dk - Touren til Gardasøen uge 8
Som medlem af Team Motionsfeltet.dk PREMIUM har jeg fået mulighed for at køre TransAlp i sommeren 2019. Min tanke er derfor, at jeg løbende vil opdatere på mit lille projekt, om at blive klar til Tour TransAlp her til sommer.  
Cykelfest på havnen: Flandern Rundt fejres i Aarhus
Den 7. april kan aarhusianske cykel- og ølentusiaster komme med til cykelfest, når VisitFlanders viser Flandern Rundt på storskærm - og serverer kolde belgisk-inspirerede øl på Hantwerk ved Aarhus Lystbådehavn. De første 180 øl er på turistrådets regning. Samtidig er der mulighed for at vinde en rejse til Flandern. 
Ny trend: Det blå forhjul er alle vegne
Interessen for det prisvindende hollandske cykelkoncept, Swapfiets, er større end nogensinde. Virksomheden vokser stødt og har nu nået 100.000 cykelglade kunder fordelt på fire lande og er dermed verdens største abonnementsservice med cykler. Swapfiets i Danmark bidrager med over 2800 cykelglade kunder - blot 4 måneder efter åbningen af de tre butikker i København, Århus og Odense.
Nyt koncept skal give Stjerneløbet en ekstra dimension
Stjerneløbet i Roskilde er en af Danmarks ældste landevejsklassikere, der med forskellige koncepter har begejstret cykelfolket. 2019-udgaven bliver kørt 15. september 2019 uden eliteløb men med et nyt koncept, der skal få endnu flere motionister med.
Få 26% rabat på alt Feltet.dks webshop i dag
Feltet.dk har fødselsdag - Få 26% rabat på alt! 
Specialized sender stor Peter Sagan kollektion på gaden
Specialized har i samarbejde med Peter Sagan lavet en helt ny kollektion til 2019. Varerne er allerede på vej på hylderne i denne weekend hos Specializeds forhandlere.

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Ny MTB-bog: Slip for dårlige vaner på cyklen
Ny MTB-bog er udkommet: "Kom ud over kanten". Bogen er skrevet af Torben Iisager, som har erfaring med MTB-løb rundt om i verden og ikke mindst mange års undervisning i ind- og udland som personlig træner.
Tema om elcykler: Pininfarina E-volutione
Elcyklerne er over os og har gjort deres indtog særligt hos folk hvor lemmerne på den ene eller anden måde knager eller pendlerne som kan komme hurtigere og nemmere rundt i det daglige.
Tema om elcykler: Cannondale eMTB Moterra NEO 3
At bruge en elektrisk assisteret MTB til motionsformål, lyder måske ikke umiddelbart som en gennemtænkt ide. For man er jo ude for at motionere både ben og lunger, ikke?
Test: ABUS Moventor
Leder du efter en ny hjelm, i det prisgunstige segment, så læs med her. ABUS Moventor er en fornuftig MTB-hjelm, med masser af muligheder  for justeringer, og så er den hestehale-kompatibel.
Optakt: Tema om elcykler
Cykelbranchen udvikler sig hele tiden. Nye trends popper op og nye produkter udvikles hele tiden. En af disse sæsoners mest vedblivende trends er elcyklen.
Grejsdalsløbet åbner for paracykling i Parasportens år
Grejsdalsløbet fejrer parasportens år i Vejle ved at byde velkommen til paracyklister i Danmarks hårdeste motionscykelløb. Paracyklisterne får deres egen startgruppe til Grejsdalsløbet søndag den 12. maj 2019 klokken 11.15.
Test: Baselayer og uldsokker fra Pearl Izumi
Et par fine forårs-essentials fra Pearl Izumi, hvor især de kraftige uldsokker viser, at de nærmest er et must-have på disse breddegrader.
Produktnyt: PRO Combipack
PRO giver dig en smart mulighed for at udskifte sin egen hjemmelavet toolbottle ud, og samtidig få minipumpe, multitool og dækjern med til en skarp pris.
Test: PRO Team Floorpump Tubeless
En ny fodpumpe fra PRO, der gør det godt på de fleste testede parametre. Med et stort display og nem pumpning. 

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

AndetBoligadvokat