26.06.2023 @ 07:50

AGU og Jumbo-Visma kører Tour de France i år i en speciel Tour-trøje, men hvad er tanken bag? 

Jonas Vingegaards Tour-trøje

Team Jumbo-Visma har lanceret den nye trøje til dette års Tour de France i samarbejde med hollandske AGU og forlystelsesparken Efteling.

 

Det unikke design er baseret på drømmenes kraft og den særlige trøje, “The Vélodrome” skildrer således en stjernehimmel fyldt med drømme. Team Jumbo-Visma ved om nogen, hvordan en stærk tro på sine drømme kan lede til fremragende resultater.

 

Efter at have vundet Tour de France 2022 med Jonas Vingegaard, håber holdet på at kunne inspirere kommende generationer til at  forfølge deres drømme. 

 

Eventyrkarrusel  

For at opmuntre alle til at tro på deres drømme har hollandske Efteling skrevet fortællingen: “The Vélodrome - the story Ride your dreams”, som er inspireret af Team Jumbo-Vismas drømme og mål.

 

Sander de Bruijn, som er designer ved Efteling, har skrevet et eventyr om tro, drømme og udholdenhed.

 

Eventyret fortæller historien om en lille cyklist, der under en strålende stjernehimmel, bryder fri af karrusellen med navnet The Vélodrome og, som i en drøm, kommer i mål på Champs Élysées. Stjernehimlen på trøjen afspejler drømmenes magt og er indrammet af elegant guldpynt.  

 

Samarbejdet med Efteling, en fortryllende forlystelsespark i Holland, fremhæver, at parken tidligere havde en karrusel, hvor man kunne køre på cykel: The Vélodrome. Til denne lejlighed er forlystelsen blevet flyttet tilbage til Anton Pieck Square for i år at dedikere en hyldest til grundlæggeren af Efteling.

 

image

Jonas Vingegaard i sin personlige udgave af Tour de France-trøjen / Foto: Team Jumbo-Visma

 

Dit kort over stjernerne 

Cykeltrøjen, der er produceret af AGU, kommer til at stråle under den franske sol denne sommer til inspiration for alle om både at turde at drømme og at følge deres drømme.

 

En af trøjens mest bemærkelsesværdige detaljer er, at der er mulighed for at personliggøre den. Team Jumbo-Visma-rytterne er stolte over at skulle bære den nye Tour-trøje.

 

De vil også bære et personligt stjernediagram på deres trøjer, når de passerer målstregen. Rytternee er begejstrede for at skulle bære denne nye limited-edition-trøje, så de kan inspirere folk i hele verden til at forfølge deres drømme.  

 

“Med denne magiske trøje har vi nået et nyt højdepunkt med Team Jumbo-Visma og Efteling. Udover at have gjort speciallavet cykeltøj tilgængeligt for alle på en ekstraordinær måde, inspirerer vi også yngre generationer til at følge deres cykeldrømme. Trøjen er  

af højeste kvalitet. Vi har endnu engang udviklet den hurtigste trøje i feltet lavet med den bedste teknologi og kombineret med et smukt design," forklarer CEO hos AGU, Björn Jeurissen. 

 

Sander de Bruijn, designer ved Efteling, tilføjer: “Det er en drøm og en ære at få lov til at designe Team Jumbo-Vismas trøje til Tour de France 2023. Det underliggende tema: “Tro på dine drømme” er en af de bedste historier og budskaber, vi kan dele med børn og alle tilskuerne ved det kommende  Tour de France gennem tilblivelsen af “The Vélodome: Ride your Dreams”.  

 

Richard Plugge, Team Jumbo-Vismas General Manager, forklarer: “At vinde Tour de France sidste år var en tilbagevendende drøm, der gik i opfyldelse. Ved at turde at drømme stort og ved at sætte et mål for os selv, blev vores drøm til virkelighed."

 

"Med denne trøje håber vi på at kunne inspirere folk verden over til at følge deres drømme. Vi valgte Efteling, fordi det er dem, der kan forvandle inspirerende drømme og historier til mindeværdige og levende designs. Vi er stolte af at have  samarbejdet med Efteling og vores tøjpartner AGU om at skabe en smuk fortælling og et tilsvarende design. Vi vil bære denne trøje med stor stolthed ved det kommende Tour de France, og vi vil  selvfølgelig gøre alt for, at vores drømme bliver til virkelighed igen.”  

 

image

Wout van Aert i sin specialdesignede trøje Foto: Team Jumbo-Visma

 

Jonas Vingegaard og resten af Jumbo-Vismas starter titelforsvar den 1. juli i Baskerlandet, hvor Bilbao skal være vært for den historisk hårde åbning på årets Tour de France.

 

Du kan bestille Tour de France-trøjen her

Test: Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex
Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex mountainbike-sko, er optimale til meget kolde temperaturer og sammen med en afbalanceret stivhed, et nemt betjeneligt BOA-spændesystem samt Gore-TEX, kan skoen hurtigt gå hen og blive din bedste ven gennem vinterens træningspas.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!
Test: Canyon Endurace CFR
Den moderne rytter kan være svær at definere, men Canyon har givet sig i kast med at fange dens opmærksomhed med komfort og integration.
Guide: Alt om tubeless
Tubeless på racercyklen er efterhånden ved at være almindeligt. Det forstår man godt, når man har prøvet den komfort, som følger med. Feltet.dk har derfor testet forskellige setup og vi vil se på fordele og ulemper, som trods alt følger med brugen af væske i dækkene.  
Nyt dansk cykelregister i kæmpe fremgang
Bliver din cykel stjålet er chancerne for at du får den tilbage nærmest ikke eksisterende - det vil Bikekey ændre på, og de danske cykelejere tager det til sig.
Ferrand-Prevot skriver VM-historie - Dansker kæmpede bravt
31-årige Pauline Ferrand-Prevot er verdensmester igen på den olympiske distance. Ferrand-Prevot skriver dermed historie og er den første kvinde nogensinde, der vinder fem VM-titler på den olympiske distance.
Feltet.dk kører Maratona Dolomites 2023
Jeg kæmper mig op af det sidste af løbets mange bjerge. 786 højdemeter bringer mig over Passo Valparola via Falzarego i over 2200 meters højde. Solen skinner og de flotte bjerge står lodret op omkring mig. Endelig er jeg oppe og nu går det stærkt ned mod mål i Corvara.
Nedtur: Sofie Heby misser VM-titlen efter styrt og dårlig dag
Sofie Heby Pedersen var kæmpe favorit til at vinde VM-titlen i mountainbike, men danskeren styrtede i starten af løbet - og det kostede dyrt.
Produktnyt: Specialized lancerer ny version af Tarmac
Specialized lancerer næste generation af den populære Tarmac-platform - Tarmac SL8 er på gaden nu.
Sidste chance: Efterårsspillet starter søndag kl. 12.00
Managersæsonen fortsætter efter Tour de France med et helt nyt spil - og anderledes spilformat!
Abu Dhabi bliver VM-værter i 2028 og 2029
VM i landsvejscykling finder sted i Abu Dhabi i 2028. Det blev annonceret i dag på en UCI-konference forud for verdensmesterskaberne i Glasgow. VM i banecykling i 2029 vil også blive afholdt i hovedstaden af De Forenede Arabiske Emirater.
Så du det? Det danske hold kører på vilde nye banecykler til VM
Canyon bliver ny cykelsponsor for det danske og amerikanske banelandshold med en banebrydende cykel, der jagter fart.
Man kan da ikke stoppe efter fire ture?
På trods af, at det blev en fysisk hård omgang på en ellers let tur og med flere mindre uheld, blev det samlet en stor oplevelse for Torsten Brix at cykle til Paris for femte gang. Her kommer hans dagbog!
Klar til weekenden!? Køb Tour-merchandise til nedsat pris!
Skal du have den officielle gule førertrøje? 
Vind 24 karats Tour de France-guldmønt til en værdi af 4.500 kroner!
Feltet.dk udlodder smuk og stærkt limiteret guldmønt i samarbejde med Mønthuset Danmark.
12 gode Tour-bøger - SPAR 15-50%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Test: Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex
Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex mountainbike-sko, er optimale til meget kolde temperaturer og sammen med en afbalanceret stivhed, et nemt betjeneligt BOA-spændesystem samt Gore-TEX, kan skoen hurtigt gå hen og blive din bedste ven gennem vinterens træningspas.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x