28.05.2024 @ 14:15

Vi er for mange mennesker på Jorden til, at den kan følge med ressourcemæssigt, derfor banker det danske tøjmærke Re-Behave på carbonstellet og blæser til angreb. 

Det forholdvis nye danske tøjmærke, Re-Behave, satser på bæredygtighed, og det er vigtigt, at forbrugerne tænker sig om i fremtiden, lyder budskabet fra stifteren, Peter Nørby, bag Re-Behave.

 

"Efter mine 24 år i FMCG-markedet (Hurtigt omsættelige forbrugsvarer, red.), indså jeg, at kompleksiteten, indspistheden, topstyringen og pengestrømmen, forhindrede mange nye tiltag," forklarer Peter Nørby til Feltet.dk.

 

"Sådan har det måske altid været og måske vil det altid forblive sådan. Jeg ønskede en ny 'ground zero' og ville gerne skabe en platform for ansvarlige forbrugere, hvor kvalitet og ansvarlighed var stærke værdier. Det krævede at man nedbryde stærke barrierer, som pris, tid, kompleksitet og mistillid." 

 

Derfor blev Re-Behave grundlagt i 2023, men ideen bag kom allerede i 2017, for at have tre primære formål: "Direkte relation til forbrugeren, kvalitet i produkterne samt en pragmatisk bæredygtig tilgang til nutidens forretning." 

 

Peter Nørby påpeger, at Re-Behave primære værdier er: "Køb mindre, køb bedre samt mærkbar før målbar." 

 

Artiklen fortsætter under billedet.

 

 

Hvorfor skal vi Re-Behave?

Den danske virksomhed ønsker at fjerne alle unødige omkostninger og friktion mellem produkt og slutbruger.

 

"Vi elsker ligefremhed og forsøger at undgå hurra ord, tomme grønne løfter og andre fantastiske strategier, som ofte alligevel aldrig efterleves. Vi er mennesker og forstår forskellen mellem det rationelle væsen og den irrationelle adfærd," fastslår stifteren. 

 

År 2022 nåede verden to vilde milepæle: Den første milepæl var fødslen af ​​menneske nummer otte millard.

 

Den anden milepæl, var markeringen af 'Earth Overshoot Day'. Datoen, hvor menneskehedens efterspørgsel efter økologiske ressourcer og tjenester hvert år overstiger, hvad Jorden kan regenerere i det selv samme år.

 

I 2022 faldt denne dato den 28. juli og viste ingen væsentlige fremskridt i forhold til året før. Det svarer i rene tal til en 34% overskridelse af klodens ressourcer for at balancere til ligevægt, påpeger Peter Nørby.

 

Artiklen fortsætter under billedet.

 

 

Hvad er Re-Behaves løsning på problemet?

Der er to grundlæggende spørgsmål, som tænger sig på med den viden, vi besidder i dag. 

 

"Tror vi på en mindre befolket verden i de kommende år? Tror vi på, at hvert enkelt menneske i denne verden vil nedsætte deres samlede forbrug med mere end 34% - altså fra i dag?", lyder det spørgende fra Peter Nørby, før han selv giver svaret. 

 

"Nej, korrekt! Hvorfor?"

 

"Fordi verden er kompleks og konkurrencepræget. Enhver regering ønsker velstand og vækst, da den altid vil sikre en stabil levestandard - ikke så mærkeligt, da det skaber stabilitet, konsensus omkring demokratierne og selvfølgelig genvalg til politikerne." 

 

Den grundlæggende og enkle løsning for et mere bæredygtig liv er cirkularitet og mindre forbrug, men det rimer jo ikke på vækst og højere velstand. 

 

 

Hos Re-Behave går virksomheden derfor imod strømmen: ”Køb mindre, køb bedre”.

 

"I sidste ende vil det være en stor fordel for både din pengepung og verdens økologiske ressourcer. Bæredygtigt liv handler om at bruge dine penge på færre varer, men bedre produkter med højere holdbarhed, da de generelt efterlader os med et lavere CO2-fodaftryk." 

 

”Køb hellere et godt produkt til en fair pris, end et fair produkt til en god pris," lyder konklusionen derfor fra Peter Nørby, som er inspireret af Mr. Warren Buffet. 

 

Forhandling gennem Re-Behave's produkter foregår på www.re-behave.com. Alle styles kan designes i eget design, hvis klubber eller virksomheder går i de tanker. Peter Nørby oplyser, at hjemmesiden tracker ikke og sender ikke push-beskeder ud og/eller nyhedsbreve.

 

"Det er larm. Vi tror på gammeldags god personlig vejledning - også digitalt," slutter stifteren.

 

Motionsfeltet.dk og Feltet.dk vil teste to af Re-behave's produkter i de kommende måneder.

 

DM-vinder var kritisk før løb, men: Vi fik de rigtige vindere
Den mangedobbelte danmarksmester i XCO, Sebastian Fini, havde før det netop overståede DM i Roskilde kaldt valget af det lokale “Gulddyssespor” for “ikke et danmarksmesterskab værdigt”, men han roser efterfølgende arrangørerne og kalder DM et fint event.
Danske OL-deltagere viste god form
Sofie Heby blev i weekenden dobbelt dansk mester.
Se Fini blive dobbelt dansk mester
Sebastian Fini blev dobbelt dansk mester i den forgangne weekend.
Følg Schweiz Rundt på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Tour de Suisse på Feltet.dk's app. Følg Mattias Skjelmose, Tobias Lund, Anders Foldager, Frederik Wandahl, Søren Kragh Andersen, Michael Mørkøv og Johan Price-Pejtersen på tætteste hold.
Vingegaard og co i blåt til Touren? 124 sponsorpladser!
Der florerer masser af billeder af blandt andet Jonas Vingegaard og Wout van Aert, som træner på nye blå cykler, som forventes at blive lanceret til årets Tour de France. 
Fini vinder DM efter nervepirrende duel
Sebastian Fini genvandt DM i XCO-disciplinen efter en yderst tæt duel med Tobias Lillelund.
Sofie Heby stryger konkurrenterne og genvinder DM
Der var ingen slinger i valsen, da Sofie Heby Pedersen i dag skulle forsvare sit DM-mesterskab fra i fjor.
Sæt dit managerhold til Tour de Suisse nu
Kan Mattias Skjelmose genvinde Tour de Suisse-titlen?
MTB-landstræneren melder målsætning ud til OL
Den danske landstræner Mads Bødker satte onsdag navne på de tre ryttere, der skal kæmpe om OL-medaljer til Danmark ved legene i Paris.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Det danske MTB-landshold udtaget til OL
Så er spændingen udløst!
Dansk virksomhed investerer i vindtunnel
En nordjysk virksomhed bliver verdens første sportstøj-mærke med egen vindtunnel, det meddeler de i en pressemeddelelse mandag.
Tour des Stations et cykelløb for motionister med gode bjergben
Er du til højdemeter og stigninger, så er Tour des Stations præcis et løb for dig! Prøv kræfter med en benbrækker.
Managerspillet til Tour de Suisse åbnet
Kan Mattias Skjelmose forsvare 2023-sejren i Tour de Suisse? Det finder vi ud af i midten af juni - sæt dit managerhold nu.
Tøjmærke i opråb: Vi skal tænke os om
Vi er for mange mennesker på Jorden til, at den kan følge med ressourcemæssigt, derfor banker det danske tøjmærke Re-Behave på carbonstellet og blæser til angreb. 
Danmark kikser ekstra OL-plads
Det gik ikke danskernes vej, da OL-pladserne skulle endelig afgøres - desværre. 
Dansk dobbeltsejr i World Cuppen i Nové Mesto
Det danske stortalent, Albert Withen Philipsen, bliver bare ved med at imponere, men han har fået konkurrence... af en anden dansker. 
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Dansk MTB'er før OL-afgørelsen: Jeg håber og tror på det
Sofie Heby vil blive skuffet, hvis hun ikke bliver udtaget til OL. 
Sølvhøj og Fini i ny duel i Shimano-ligaens tredje afdeling
Som det var tilfældet i Silkeborg var Shimano-ligaens tredje afdeling i Rold Skov en hård kamp mellem OL-bejleren Sebastian Fini Carstensen (Lapierre Mavic Unity) og den formstærke U-23 rytter Oliver Vedersø Sølvhøj (Scott Creuse Oxygene Gueret). Hos kvinderne var Sofie Heby Pedersen (Wilier-Vittoria Factory Team) ganske suveræn.
Dansk virksomhed sponsor for Vingegaards hold
Jonas Vingegaards Team Visma | Lease a Bike indgår sponsorat med dansk virksomhed.
Vild historie: "Jeg er overbevist om, at de forgiftede mig"
I 1987 i Vuelta a España var Bjarne Riis den eneste rytter tilbage på Lucas - Müllers - Orbea, så holdet ville gerne have, at danskeren stod af, så de kunne komme hjem.
MTB-landstræner giver OL-status efter forrygende EM
Danmark havde et succesfuldt EM for herrer, da Simon Andreassen blev europamester i short track og vandt sølv i XCO-løbet, men er det nok til to OL-pladser?
Simon Andreassen vinder ny EM-medalje - trods punktering
Simon Andreassen fortsætter de imponerende resultater. Danskeren vandt i dag EM-sølv i XCO i Rumænien.
Dansker i top 10 ved EM
Hollandske Puck Pieterse er ny europamester i mountainbike efter en suveræn præstation.

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

For andet år i træk tog Søren Wærenskjold et stort skridt mod den samlede sejr ved at vinde enkeltstarten, og måske får han chancen for at styrke sin føring yderligere. Torsdag gælder det nemlig den helt klassiske sprinteretape til Knokke-Heist, hvor nordmanden vil håbe at sikre sig nogle bonussekunder - men det bliver ikke let i et uhyggeligt stærkt sprinterfelt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_2_etape_af_baloise_belgium_tour_2024/ Der kan jeg godt følge dig, jeg har heller ikke noget imod at betale det ekstra, så længe det giver mening. Jeg må lige i gang med, at finde nogle flere 11-speed cykler, som jeg kan komme ud og se på i weekenden. Dylan Groenewegen fortsatte sin succes i det slovenske løb ved at vinde første etape, og han får chancen for at gøre det igen allerede torsdag. Her venter nemlig løbets sidste sprinteretaper, og derfor vil det være mærkeligt, hvis der ikke igen er lagt op til et brag af en massespurt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_2_etape_af_tour_of_slovenia_2024/Torstein Træen tog karrierens første sejr på den helt store scene, men den største vinder på den første bjergetape var Adam Yates, der gav rivalerne et nyrestød fra start. I denne brutale udgave får han imidlertid ikke tid til at hvile på laurbærrene, for torsdag venter allerede det næste store bjergslag, når der som i 2016 skal sluttes på den ganske stejle Cari-stigning, der vil være rammen om endnu et vigtigt opgør i kampen om den samlede sejr. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_5_etape_af_tour_de_suisse_2024/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

DM-vinder var kritisk før løb, men: Vi fik de rigtige vindere
Den mangedobbelte danmarksmester i XCO, Sebastian Fini, havde før det netop overståede DM i Roskilde kaldt valget af det lokale “Gulddyssespor” for “ikke et danmarksmesterskab værdigt”, men han roser efterfølgende arrangørerne og kalder DM et fint event.
Danske OL-deltagere viste god form
Sofie Heby blev i weekenden dobbelt dansk mester.
Se Fini blive dobbelt dansk mester
Sebastian Fini blev dobbelt dansk mester i den forgangne weekend.
Følg Schweiz Rundt på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Tour de Suisse på Feltet.dk's app. Følg Mattias Skjelmose, Tobias Lund, Anders Foldager, Frederik Wandahl, Søren Kragh Andersen, Michael Mørkøv og Johan Price-Pejtersen på tætteste hold.
Vingegaard og co i blåt til Touren? 124 sponsorpladser!
Der florerer masser af billeder af blandt andet Jonas Vingegaard og Wout van Aert, som træner på nye blå cykler, som forventes at blive lanceret til årets Tour de France. 
Fini vinder DM efter nervepirrende duel
Sebastian Fini genvandt DM i XCO-disciplinen efter en yderst tæt duel med Tobias Lillelund.
Sofie Heby stryger konkurrenterne og genvinder DM
Der var ingen slinger i valsen, da Sofie Heby Pedersen i dag skulle forsvare sit DM-mesterskab fra i fjor.
Sæt dit managerhold til Tour de Suisse nu
Kan Mattias Skjelmose genvinde Tour de Suisse-titlen?
MTB-landstræneren melder målsætning ud til OL
Den danske landstræner Mads Bødker satte onsdag navne på de tre ryttere, der skal kæmpe om OL-medaljer til Danmark ved legene i Paris.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet