25.06.2024 @ 13:08

Garmin sender lige før Tour de France en ny cykelcomputer på markedet, som blandt andet har et levende farvedisplay, forbedrede gruppekørselsfunktioner, indbygget højttaler og meget mere - alt sammen uden at ofre batteritiden

Produktnyt: Garmin Edge 1050

Garmin har i dag lanceret en ny Edge 1050, som kan "prale" af en levende touchscreen-skærm og kombinerer overlegen navigation, tracking af dine præstationer og smarte tilslutningsmuligheder.

 

Alt imens den på imponerende vis leverer op til 20 timers batteritid i de mest krævende brugsopsætninger og op til 60 timer i batterisparetilstand.

 

Cykelcomputeren er spækket med funktioner, der hjælper med at fremme et mere sammenhængende cykelfællesskab, kan cyklister modtage advarsler om vejfarer, der rapporteres af andre cyklister, og se beskeder og ranglister under gruppeture. Plus, nye tilføjelser såsom oprettelse af rute på enheden, Garmin Pay™, en indbygget højttaler og mere hjælp med at gøre hver tur bedre.

 

"Vi er glade for at kunne introducere vores hidtil skarpeste, højtydende cykelcomputer med Edge 1050. Med en enestående køreoplevelse, overlegen navigation og fællesskabsfokuserede funktioner er vores nyeste cykelcomputer lavet til at holde cykelryttere motiverede - uanset om de planlægger en gruppetur med venner eller et langt soloeventyr," forklarer Garmins vicepræsident Dan Bartel i en pressemeddelelse. 

 

 

Stop aldrig med at cykle (sammen)

Gør turene endnu sjovere med funktioner designet til at bringe cykelsamfundet sammen. 

 

Nye forbedringer af, hvis du parrer din smartphone med Garmin Connect, giver cykelryttere mulighed for at forblive forbundet med "in-ride"-beskeder, live placeringer og hændelsesalarmer, der kan underrette og dirigere medryttere til en cyklist, der har brug for hjælp.

 

 

 

Cyklister kan også tilføje noget konkurrence til deres tur med ruteranglister for stigninger, plus vittige postride-præmier, herunder Speed ​​Racer (højeste maks. hastighed), Chatterbox (største bruger af GroupRide-meddelelsesfunktionen), Worker Bee (mest tid brugt på at træde i pedalerne) og mere. Præmierne er ofte afhængige, at man kan levere korrekt data, så skal du ud og vinde præmier, så skal du sikre dig, at du har de krævede målenheder, som f.eks. kan være pulsbælte og wattdata. 

 

Du kan også modtage advarsler om vejfarer på skærmen, der rapporteres af andre cyklister - såsom huller i vejen eller væltede træer.

 

GroupRide-opdateringer og advarsler om vejfarer vil snart være tilgængelige på Edge 540-, Edge 840- og Edge 1040 cykelcomputere også.

 

Hvad er nyt i Garmin Egde 1050?

 

- Opfrisket design: Vinklet kabinet og diskrete, helmetal-knapper plus et udskifteligt quarter-turn mount, suppleres af et levende 3,5" flydende krystaldisplay.

 

- Garmin Pay kontaktløse betalinger: Du skal ikke bekymre dig om at grave i lommen for at trække kontanter op; du kan betale med din cykelcomputer, når du kommer frem til en café eller snackstop. 

 

 

- Indbygget højttaler: Hør trænings- og navigationsbeskeder, og advar ryttere og fodgængere foran ved hjælp af en cykelklokke på enheden. 

 

- On-Device Course Creator: Opret nemt ruter/spor direkte på enheden ved hjælp af den responsive touchscreen og slå forskellige kortoverlejringer til eller fra. 

 

- Overfladetype: Se asfalterede eller ikke-asfalterede vejbaner på Edge, mens du kører, og få advarsler om kommende ikke-asfalterede sektioner.

 

- Turspecifik rute: Få en rute, der passer til en specifik tur - uanset om det er bjerg, grus eller landevej.

 

- Map Manager med Wi-Fi-forbindelse: Tilføj, skift eller opdater yderligere kort via Wi-Fi direkte på cykelcomputeren.

 

 

“Jeg har set mange Edge computere gennem årene, og ingen har gjort mig så begejstret som 1050. Brugerfladen på den nye Edge er fantastisk," forklarer Timothy O'Donnell, som er professionel triatlet. 

 

"Uanset om det er beskeder, vejret eller Strava-segmenter, er alt hurtigt tilgængeligt. De nye funktioner er også fantastiske; Jeg behøver aldrig mere bekymre mig om min pengepung med Garmin Pay, og at kunne oprette ruter direkte på computeren og finde vandstop er også et stort plus."

 

"Men jeg er nødt til at rose den indbyggede højttaler - der er en cykelklokkeknap! Mine dage med at råbe 'på din venstre side' er endelig forbi!"

 

"Den nye skærm er sindssyg, og den ændrer fuldstændig oplevelsen. De levende farver og den fantastiske kontrast gør skærmen skarp og let at se. Som en erfaren rytter sætter jeg stor pris på brugervenligheden af ​​den nye Edge 1050. Helt ærligt, nye funktioner og teknologi bliver sværere at bruge for os ældre, men Edge 1050 integrerer dem perfekt og gør dem let tilgængelige." 

 

Forbered dig på din næste store tur

Edge 1050 er fyldt med avancerede træningsværktøjer og er klar til at hjælpe cyklister med at "knuse" hver tur. Gratis Garmin træningsplaner - ligesom træningsplaner, som kan leveres og tilpasses dit personlige behov, baseret på præstation og restitution, mens daglige foreslåede træningspas giver turforslag baseret på en cyklists aktuelle træningsbelastning og VO2-max. 

 

 

Indsigt fra Firstbeat Analytics som VO2-max, træningsstatus, varme- og højdeakklimatisering og mere kan hjælpe cyklister med at evaluere deres præstationer og se, hvordan deres krop forholder sig, mens funktioner som cykleevne og banekrav gør det muligt for cyklister at sammenligne deres evner med kravene af et specifikt forløb, så de kan fokusere deres træning på de rigtige områder. 

 

Før du begiver dig ud, kan du bruge Trendline Popularity Routing til at finde de bedste ruter, der er mest brugt af andre Garmin ryttere, eller brug forudindlæste Garmin Cycle Maps, der inkluderer verdensomspændende mountainbike-stidata fra Trailforks. Cyklister kan også bruge pin drop-navigation til at sende et POI ("pin") fra Apple Maps og automatisk modtage navigation til denne placering.

 

Edge 1050 har en vejledende pris på 5.849 kr. og er tilgængelig fra juli måned.

Her er overblikket over alt cykling ved OL
OL starter i næste uge. Feltet.dk har samlet overblikket over alle cykeldisciplinerne, så du ved, hvornår du skal følge med.
Oplagt udbrudsdag i vente - følg med på Feltet.dk's app
Kom helt tæt på Tour de France på Feltet.dk's app. Følg Jonas Vingegaard og Tadej Pogacars kamp om Tour-sejren og kom tæt på danskerne og alle de øvrige stjerner.
Test: Supreme sommertøj fra Re-Behave
Et lækkert sommersæt i god kvalitet og hvor Re-Behave demonstrerer god know-how ifølge med en grøn tilgang til cykeltøj.
Podcast: Hvem er den danske julemand ved Touren?
Har du set den danske julemand ved Giro d'Italia, Tour de France eller måske PostNord Danmark Rundt? Hvem er det? 
Cypern: Det oversete paradis for cykelryttere
Næsten 65% af Feltet.dk's læsere rejser med deres cykel, og måske hører du til de heldige, der har prøvet at cykle rundt i bjergene på en solskinsdag?
Test: Canyon Tempr CFR
Canyon træder ind på skomarkedet, og det er første skridt, der klarer sig overraskende godt. 
Test: Magped ROAD2 magnetiske pedaler
Er du ikke helt tryg ved almindelige klikpedaler, og bekymret for om du kan komme til at vælte, så skulle du måske prøve pedaler med magneter?
UDSALG: 12 gode Tour-bøger - SPAR 15-60%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Virker bagepulver? Kosttilskud kan optimere din præstationen, men...
... det er vigtigt, at benytte sig af de rette.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Holm kårer årets nye Tour-trøje: Vinderen overrasker
Der er fem nye trøjer i årets Tour de France, men ikke alle kommer helt i mål. Feltet.dk har spurgt Brian Holm, hvem kan være stolte, og hvem der skal øve sig lidt mere. Samtidigt har Feltet.dk også spurgt jer, læsere. Og selvom der er stor konsensus, er favoritten ikke den samme. 
Stor konkurrence: Vind Cannondale-cykel til 22.000 kr
Svar rigtigt på 3 Tour de France spørgsmål, så kan du vinde en Cannondale cykel til en værdi på 22.000 kroner.
SIDSTE CHANCE: I dag starter Touren - sæt dit hold
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 29. juni! Tour de France køres frem til søndag den 21. juli. 
Produktnyt: Nye aerohjul fra DT Swiss
DT Swiss har genopfundet deres højtydende ARC-hjul og gjort disse endnu bedre og hurtigere, skriver producenten i en pressemeddelelse. 
Er det årsagen til Vingegaard dropper Vueltaen?
Der har været mange spekulationer om Jonas Vingegaard efter styrtet i Baskerlandet Rundt. 
Touren i tal: Se alle de bedste detaljer og statistikker fra årets historiske Tour
Bliv klogere på alle statistikkerne og detaljerne ved årets Tour de France lige her.
Produktnyt og First Ride: Trek Madone Gen 8
Feltet.dk har været i Spanien på besøg hos Trek for at teste den nye generation af Trek Madone-serien. En cykel, som Trek selv beskriver som det ultimative våben til alle formål og Mads Pedersens nye supercykel.
ABUS sikrer kvaliteten i Italien
Når store stjerner på World Touren cykler og vinder, så er det ind i mellem med ABUS hjelme, som er udviklet og produceret i Italien, hvor producenten har valgt at rykke sin produktion til.
Test: Trek CarBack Radar Tail Light
Amerikanske Trek tilbyder med sin CarBack Radar Tail Light en stor optimering af sikkerheden, når man cykler på landevejen med en førsteklasses cykelradar.
Produktnyt: Ny Garmin Edge 1050 med højttaler
Garmin sender lige før Tour de France en ny cykelcomputer på markedet, som blandt andet har et levende farvedisplay, forbedrede gruppekørselsfunktioner, indbygget højttaler og meget mere - alt sammen uden at ofre batteritiden
”Ingen på holdet ville smide penge på det” – Holdkammerat tvivler på Vingegaards podiechancer
Tiesj Benoot og resten af holdkammeraterne ville ikke sætte penge på, at Jonas Vingegaard når podiet i årets Tour de France.
Stor overraskelse: Udviklingsrytter vinder DM efter mange favoritangreb
Rasmus Søjberg Pedersen er ny dansk mester efter et løb, hvor finalen åbnede meget tidligt, og mange favoritter angreb på skift.
Test: Scott Foil RC 30
En rendyrket aeroracer, som gør sig godt, hvis man er til høj fart og en stabil platform, når der køres stærkt i en vanvittig flot finish med en klar opgraderingsmulighed for at optimere oplevelsen endnu mere.  
Tidligere dansk WorldTour-rytter bliver talentchef og sportsdirektør
Niklas Eg fortsætter i cykelsporten, men det bliver ikke kun i sadlen.
Udbygger sin vilde World Cup-rekorder
Fantastiske Nino Schurter (38 år gammel!) sejrede på 4. afdeling af World Cuppen i Val di Sole (Italien), dermed sætter han nu to nye rekorder. 

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Her er overblikket over alt cykling ved OL
OL starter i næste uge. Feltet.dk har samlet overblikket over alle cykeldisciplinerne, så du ved, hvornår du skal følge med.
Oplagt udbrudsdag i vente - følg med på Feltet.dk's app
Kom helt tæt på Tour de France på Feltet.dk's app. Følg Jonas Vingegaard og Tadej Pogacars kamp om Tour-sejren og kom tæt på danskerne og alle de øvrige stjerner.
Test: Supreme sommertøj fra Re-Behave
Et lækkert sommersæt i god kvalitet og hvor Re-Behave demonstrerer god know-how ifølge med en grøn tilgang til cykeltøj.
Podcast: Hvem er den danske julemand ved Touren?
Har du set den danske julemand ved Giro d'Italia, Tour de France eller måske PostNord Danmark Rundt? Hvem er det? 
Cypern: Det oversete paradis for cykelryttere
Næsten 65% af Feltet.dk's læsere rejser med deres cykel, og måske hører du til de heldige, der har prøvet at cykle rundt i bjergene på en solskinsdag?
Test: Canyon Tempr CFR
Canyon træder ind på skomarkedet, og det er første skridt, der klarer sig overraskende godt. 
Test: Magped ROAD2 magnetiske pedaler
Er du ikke helt tryg ved almindelige klikpedaler, og bekymret for om du kan komme til at vælte, så skulle du måske prøve pedaler med magneter?
UDSALG: 12 gode Tour-bøger - SPAR 15-60%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Virker bagepulver? Kosttilskud kan optimere din præstationen, men...
... det er vigtigt, at benytte sig af de rette.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet