Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

09.02.2021 @ 13:00

I den kolde og våde tid som vi har, og forventeligt stadigvæk vil have nogle måneder endnu, har Feltets udsendte testet udstyr fra XLC for at se, om produkterne kan holde fødder og hænder varme.

Introduktion

XLC er en tysk producent, som gør sig i at levere tilbehør og tøj til os cykelnørder.


Brandet har eksisteret som et selvstændigt mærke siden 2003, og leverer til mere end 40 lande. XLC ønsker at være leverandør af cykeldele, tøj og andet tilbehør til hele cykelverdenen.                    

 

Jeg fik en pakke med handsker, vandtætte sokker og skoovertræk til test, som er blevet testet i lige præcis den periode, hvor disse produkter vil gøre godt.

 

Alle tre produkter er designet til mørkt, vådt og koldt vejr i temperatur omkring og lige over nul grader.

 

Test

Sokker

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta:

Produkt: Vandtætte sokker

Producent: XLC

Farver: Sorte/grå sokker testet. Fås ikke i andre farver
Størrelse: Testet str. L (43-46), men kan fås i S (35-38), M(39-42), XL(47-49)

Vejledende udsalgspris: 329,- kroner

 

 

Sokkerne var det første fra pakken som jeg testede. Jeg må indrømme, at det er første gang jeg har kørt med vandtætte sokker, så jeg havde lige et par problemer med at få dem ’monteret’ rigtigt første gang.

 

Sokkerne er en del tykkere end almindelige sokker og minder rigtig meget om de sokker nogle bruger til at trække over skoene i foråret.

 

Så jeg kunne ikke helt forstå at sokken fra XLC ikke havde hul til klampen, eller i det mindste havde angivet hvor der skulle klippes, når jeg nu skulle have sokken ud over skoen. Men efter lidt søgen på nettet, fandt jeg ud af det er en sok, som man har inden i skoen.

 

Det betyder også, at i og med sokken er en del tykkere end normale sokker, så skal du altså have en cykelsko hvor der er lidt ekstra plads. Min erfaring er, at hvis fødderne bliver alt for klemt i skoene, så bliver fødderne meget hurtigt kolde. Heldigvis havde jeg et par sko somer lidt store, så det passede helt perfekt.

 

På grund af den vandtætte funktion i sokken, så er de også en del stivere end normale sokker - sokken kan faktisk stå selv. De føles heller ikke som normale cykelsokker. Det er lidt en syntetisk fornemmelse om foden, når du tager den på. Så når man kommer fra merinould, skal man lige vænne sig til det.

 

 

Første tur med de vandtætte sokker, var en passende våd og kold dag: Støvregn, og temperatur på 5-7 grader.

 

Sokkerne leverede varen, fødderne blev holdt varme, og der kom heller ikke noget vand udefra. Skoene derimod stod til en større omgang da jeg kom hjem, og måtte have en grundig tur med vaskebørsten efter cykelturen. Noget som jeg normalt slipper for når jeg har skoovertræk på.

 

Sokken er heller ikke lige så åndbar som almindelige sokker, så jeg syntes der var lidt en fornemmelse, som have en plasticpose om foden.

 

Jeg har kørt en 5-6 gange med sokkerne, og jeg har kunne holde varmen fint hver gang (og har lidt tendens til kolde fødder), men jeg har heller ikke været i tvivl om at jeg har haft nogle lidt specielle sokker på hver gang.

Skoovertræk

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta:

Produkt: Vandtætte Neopren skoovertræk
Producent: XLC

Farver: Sorte og hvid skrift.
Størrelse: Testet str. 43-44, men kan fås i 37/38, 39/40, 41/42, 45/46, 47/48

Vejledende udsalgspris: 299,- kroner

 

 

Så kom turen til skoovertrækkene fra XLC. De kommer med en temperaturanbefaling på -5 til +5 grader. Ved denne test var jeg fra start lidt mere på hjemmebane end med de vandtætte sokker. Jeg har slidt mange skoovertræk op gennem tiden, og var spændt på hvad XLC kunne levere.

 

Førstehåndsindtrykket er at skoovertrækket er tykt og kraftigt, som ser ud til at kunne tåle det danske vintervejr med regn, sjap og sne.


Jeg var blevet anbefalet at tage str. 43/44, selvom jeg bruger 42/43 i sko, da det dermed er nemmere at få over skoen.

 

Og det er nemt at få skoovertrækket på, og det slutter stadigvæk helt fint til skoen. Både tå og hæl sidder fint og ikke noget som sidder løst (eller for stramt). Lynlåsen på bagsiden af overtrækket fungerer uden problemer, og der er også et lille stykke stof man kan trække kontra i, når man lyner op.

 

 

Derimod så syntes jeg ikke helt velcrostroppen, som lukker til over lynlåsen, når man har lynet, er helt gennemtænkt. Jeg kan simpelthen ikke lukke toppen af overtrækket nok til, og den ene side af velcrostroppen sidder løst, når man har spændt til.

 

Normalt så har jeg de lange bukser inden i overtrækket, og det har heller ikke givet problemer med at vand trænger ind fra oven. Med disse overtræk har jeg dog trukket bukserne udenpå overtrækket for der kom simpelthen for meget vand ind for oven. Det betyder så også, at man skjuler de reflekser, som XLC helt fornuftigt har syet på bagsiden.

 

Ellers så har skoovertrækkene leveret varen. De har været varme nok, og jeg har ikke fået våde fødder. Og i modsætning til sokkerne, så har de også sikret rene sko efter ture hvor man har været temmelig beskidt. Det har heller ikke givet nogle problemer med vask. De er nu vasket cirka 10 gange og jeg kan ikke se de har taget skade af det.

 

 

De er heller ikke endnu begyndt at falde fra hinanden omkring klampen eller ved sko og hæl. Steder som typisk bliver hurtigt slidt, når man går med overtræk på. Det kan jo ikke helt undgås, at man går lidt med overtrækkene på; enten når man skal trække cyklen ved forhindringer eller man lige står af og tager en kop kaffe en et hurtigt stykke kage på en af langturene.

 

Desuden så fungerer lynlåsen også stadigvæk upåklageligt. Alt for tit har jeg haft problemer med at lynlåsen holder op med at virke, men her ingen problemer endnu. Jeg er dog også begyndt at være opmærksom på at mit tøj (og skoovertræk) bliver vasket med lynlåsen lukket, og en gang imellem forkæler jeg lynlåsen med lidt silikonespray.

 

Farverne er neutrale. Helt sorte med hvid skrift og smalle reflekser bagpå, så de vil passe til de fleste cykeloutfits.

Vinterhandske

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Fakta:

Produkt: Vinterhandske med Refleks

Producent: XLC
Farver: Sort/refleks/gul. Fås ikke i andre farver
Størrelse: Testet str. L. Kan også få i S, M, XL, XXL

Vejledende udsalgspris: 279,- kroner

 

 

XLC har lavet et par vinterhandsker, som bør holde din hænder varme om vinteren. Der er desværre ingen temperaturangivelse på, hvor langt ned i temperatur at handskerne forventes, at holde dine fingre varme.

 

Handskerne er en blanding af tyndt neopren omkring håndleddet og stof for resten af handsken, med en refleksiv og vindtæt overdel. I håndfladen er der indsat et par gelpuder til at gøre det lidt lækkert på de længere ture, samt lidt skridsikkert gummi, så du har et bedre greb om styret.

 

På pege- og tommelfinger er der lidt andet stofmateriale så du kan kunne betjene en touchscreen.

 

Handsken er fin at få på. Hånden skal lige igennem det lidt stramme neopren, men det er ikke noget problem, og dejligt at handsken efterfølgende sidder fint til omkring håndleddet.


På min første tur kunne jeg nemt mærke syningerne indvendigt og var lidt bekymret over om det ville blive et problem. Det gjorde det heldigvis ikke, og efter en ½ times tid, tænke jeg ikke længere over det. På de efterfølgende ture har det heller ikke været noget problem.

 

Jeg havde dog en udfordring med at holde varmen i mine fingere. På den første testtur var det cirka 2-3 grader. Det er vel en temperatur som antages værende relativt normalt for en vintertemperatur, men altså for koldt til at jeg kunne holde min fingre varme. Retfærdigvis skal det dog siges, at jeg nok ikke er den mest hårdføre, når det kommer til kulde.

 

 

Af samme årsag havde jeg også taget et par tynde uldhandsker med som backup, og som jeg vidste kunne passe inden i handsken. Så efter jeg havde givet handsken chancen en times tid ’opgraderede’ jeg handsken med min ekstra indlæg. Så fik jeg varmen igen. Men måske er det at stramme den lidt, at kalde handsken en decideret vinterhandske.

 

Handsken har et fint greb om styret, og jeg har fint kunne skifte gear, bremse og andet uden at være generet af at have handske på (måske også fordi den er relativ tynd). Betjening af touchscreen på cykelcomputer eller telefon er lige så god som alle andre handsker med touchscreen-funktion på pege- og tommelfinger.

 

 

Med det mener jeg, at jeg endnu ikke har prøvet en handske, hvor det fungerer særligt godt. Typisk kan jeg godt, efter nogle forsøg, bladre mellem siderne på cykelcomputeren, men hvis jeg skal bruge telefonen, ender jeg næsten altid med at tage handsken af. Hvis det er vådt, så er det helt umuligt at bruge touchscreen med handske. Her tror jeg dog ikke at det alene er handskens skyld.

 

Nogle vil måske mene, at det ikke er verdens mest diskrete handske med det store refleks område på handskens overside. Jeg synes dog det har været positivt med store reflekser på hænderne i vintermørket. Imidlertid er jeg lidt bekymret for, hvor længe de holder. Jeg har vasket handskerne to gange, og der er allerede tydelige slidspor på oversiden og det reflekterende materiale er begyndt at revne lidt.

Konklusion

Sokkerne leverer det de lover, men jeg er ikke fan af man placerer det vandtætte indenfor skoene. I min optik er det bare mere praktisk at have det vandtætte som det yderste lag.

 

Skoovertrækket er det godt produkt, som ser ud til at kunne holde til brug. Et stort minus i min bog er dog velcrostoppen. Både at stroppen er for lang, og at man ikke kan lukke overtrækket ordentligt til i toppen, trækker ned.

 

Handskerne vil jeg ikke bruge uden en ekstra inder-handske om vinteren, men den sidder godt og er med til at gøre dig ekstra synlig i den mørke tid.


Sådan har vi testet:

Produkterne er test i perioden medio november til januar. Sokkerne er kun testet i regnvejr og ikke under 5 grader. Handsker og skoovertræk har været testet i sol, regn, sne, slud og temperaturer mellem -2 til +8 grader.

 

Har primært kørt i skoven, men også et par enkelte kortere ture på landevejen.


Stillet til rådighed af: 
Cycle Service Nordic

TESTRAPPORT

Brand: XLC

Model: Handsker, Skoovertræk og vandtætte sokker

 

Hvad er produktet lavet til?

Efterårs- og vinterkørsel

 

Hvilke særlige tekniske features har produktet?

Sokker: De er vandtætte

 

Handsker: Overdelen af handsken er refleks, tyndt neopren om håndled. Særligt stof på pege- og tommelfinger til at kunne bruge på touchscreen.

 

Skoovertræk: Neopren skoovertræk som holder fusserne varme

 

Bedøm produktets konstruktion

Sokker: De er en del tykkere end normale sokker, så der skal være lidt mere plads end normalt i dine sko.

 

Handsker: Syninger indvendige virkede i starten lidt grove/tykke, men efter et par ganges kørsel har det ikke generet. De virker slidstærke, har efter 10 ture ikke kunne se synligt slid på håndfladen. Men den reflektive overside er begyndt at sprække.

 

Skoovertræk: En kraftig neopren, som fungerer som et helt traditionelt skoovertræk. Det trækkes over skoen, lynes på bagsiden, samt lukkes med en ekstra velcro på bagsiden i toppen af overtrækket. Der er 2 tynde reflekser bagpå.

 

Bedøm ydeevnen

Sokker: De har fungeret fint og holdt mine fødder varme. Har kørt med dem hvor underlaget har været tørt og uden skoovertræk, og her har jeg godt kunne holde fødderne varme.

 

Handsker: De er angivet som en varm vinterhandske hos producenten. Så skal det efter min mening være en vinter som er kraftigt påvirket af klimaændringerne. De har været alt for kolde for denne tester. Jeg har kørt med dem i ca. 0 - 8 graders varme, og har næsten alle gange været nød til at tage en ekstra tynd uldhandske inden i.  Så jeg vil ikke turde køre med dem når det er rigtig vinter.

 

Der er også angivet at man kan bruge handsken på touchscreen (på pege- og tommelfinger). Det har ikke fungeret særligt stabilt for mig. Men det syntes jeg er et generelt problem for handsker.

 

Skoovertræk: De har været nemme at få på og jeg har ikke haft problemet med våde eller kolde fødder, selvom jeg har har kørt i koldt og temmelig mudret vejr.

 

Bedøm kvalitet/holdbarhed

Sokker: Sokkerne har igennem hele testperioden leveret det de lover. De har holdt fødderne tørre og varme. Der er heller ikke noget synligt slid på sokkerne efter gentagne ture i vaskemaskinen, og de sidder stadigvæk fint om anklen. Så jeg tænker at de vil fint holde en vinter (eller 2).

 

Handsker: Der er ingen synlig slid på håndflader eller ved syninger, men den reflekterende overdel er allerede begyndt at sprække efter 2 vaske. Så jeg mistænker at de ikke vil holde mere end en vinter. Jeg har ikke kunne vurdere om handsken også vil tabe noget af sin isolerings evne i takt med at det reflekterende materiale bliver mindre og mindre.

 

Skoovertræk: Minimalt synligt slid på overtrækkende efter 6 ugers kørsel. De virker robuste, men er dog begyndt at flosse lidt i kanten på velcrostroppen. Men de har klaret sig langt bedre end andre neoprenovertræk jeg har haft gennem tiden. Syninger virker stadigvæk stærke.

 

Bedøm pasform

Sokker: Sokkerne er ikke lige så fodformet som normale cykelsokker, da de på grund af det vandtætte materiale er lidt mere stive. Så de virker lidt ’firkantet’ om foden. De sidder dog fint om underbenet og holder sig fint på plads uden at stramme.

 

Handsker: Handsken sidder fint om fingerne og der er god bevægelighed. Neopren manchetten sidder fint om håndleddet; tæt uden at stramme. De indvendige syninger lagde jeg mærke til den første halve time, men har ellers ikke generet.

 

Skoovertræk: De sidder godt om skoen, men de alt for store i ankelåbningen. De lukker slet ikke til om underbenet, og velcroen kan sikke strammes nok til. Lynlåsen har dog fungeret upåklageligt - noget som ellers hurtig volder problemer på skoovertræk.

 

Bedøm størrelse

Sokker: De passede helt fint - og sad god på underbenet.

 

Handske: Bruger normalt str. 9 i handsker og har testet en str. L. Den er umiddelbart lidt stor i størrelsen, men det har været en fordel, når jeg skulle have en ekstra handske i, da jeg ikke kunne holde varmen.

 

Skoovertræk: De var str. 43/44 og sad fint over mine sko som er 42/43. Sad tilgengæld rigtig dårligt over underbenet, da de var alt for løse her (og normalt er jeg ikke kendt for at have specielt spinkle ankler).

 

Bedøm komfort

Sokker: Jeg syntes ikke fødderne ’ånder’ særligt godt i sokken. Det er nok prisen for at være vandtæt.

 

Handsker: De sidder godt og man har også et godt greb om styret når man kører. Gelpuderne i håndfladen er ikke særlig store, men det gør efter min mening at de diskret klarer opgaven. Jeg har haft andre handsker med større gelpuder, som man mærkede alt for meget under kørsel.

 

Skoovertræk: De sidder godt om foden. Man mærker ikke man har dem på. Men de sidder ikke særligt godt om ankel/underben.

 

Bedøm ’Value-for-money’

Sokker: Hvis man ikke vil gemme sine sko under et skoovertræk i vintermånederne (eller når det regner om sommeren), så fungerer sokkerne fint til prisen.

 

Handsker: Jeg er lidt overrasket over at de reflekterende materiale allerede har synligt slid efter 2 vaske, men jeg har også haft andre produkter hvor refleksen hurtigt bliver slidt.

 

Skoovertræk: Jeg har fået et godt skoovertræk, og ville være godt tilfreds med købet.

 

Hvad kunne du især lide ved produktet?

Sokker: Jeg kunne overraskende godt holde varmen ned til ca. 5 grader.

 

Handsker: At oversiden var reflekterende, og en god pasform.

 

Skoovertræk: De holder stadigvæk sammen på tå og underdel ved klampen efter 6 ugers brug.

 

Var det noget som du ikke kunne lide?

Sokker: Havde indtryk af at fødderne ikke kunne ’ånde’ i sokken.

 

Handsker: De allerede viser tegn på slid på overdelen efter 2 vaske.

 

Skoovertræk: De er for stor omkring ankel/underben og kan ikke lukke ordentligt til.

 

Hvordan er prisen sammenlignet med andre, tilsvarende produkter?

Sokker: De ligger lidt i den billige ende af prisskalaen.

 

Handsker: De ligger nogenlunde i midterfelt sammenlignet med tilsvarende handsker. Hvis man vil have nogle rigtige vinterhandsker, så er de generelt en del dyrere.

 

Skoovertræk: De ligger også nogenlunde i midterfeltet, måske lidt billigere.

 

KONKLUSION

Nød du at køre med tøjet?

 

Sokker: Nej, mine fødder fik slet ikke luft nok. Det var også lidt irriterende at jeg skulle vaske sko efterfølgende.

 

Handsker: Ja, de sad godt og kunne godt lide at hele overdelen var reflekterende. Som vinterhandske var de dog for kolde, så jeg brugte ekstra handske inden i.

 

Skoovertræk: Ja, de var nemme at få på og de sad godt om skoen. Dog lidt for løse omkring ankel og strop som flagrede lidt.

 

Om testeren:

Alder: 52 år
Højde: 186 cm.
Vægt: 78 kg

Jeg har cyklet i: 15 år
Så ofte cykler jeg: 5-7 gange om ugen.

Jeg kører disse discipliner: Cross og Landevej (H50 Licens), men nyder også ture ud i det blå - nu også kendt som Gravel (Fatbike og Gravelbike)

Sådan supplerer du din cykeltræning med CBD produkter
Test: Tacx Boost Indoor Trainer
Tacx Boost er en entry-level ”wheel-on” indoor trainer, som gør det muligt at køre indendørs samt deltage i virtuelle træninger og løb på platforme som eksempelvis Zwift. Den er nem at sætte op og pakke sammen igen, og gør det muligt at medbringe næsten hvor som helst.
Produktnyt: Mere fornøjelse og færre punkteringer med AW3 landevejsdæk fra Bontrager
Bontrager har opdateret deres AW3 landevejsdæk med helt nye modeller med Hard-Case Lite og Hard-Case, hvilket giver bedre beskyttelse mod punkteringer uden at gå på kompromis med køreoplevelsen.
Produktnyt: Trek lancerer en let E-Caliber MTB
Trek præsenterer den helt nye E-Caliber. Med E-Caliber præsenterer Trek en helt ny familie af lette, elektriske XC-mountainbikes.
Udfordr cykelvennerne - 3 managerspil skudt i gang
Feltet.dk har skudt managersæsonen i gang med 3 managerspil. Det helårlige managerspil Feltet.dk Tour samt til WorldTour-løbene UAE Tour og Paris-Nice.
Sæt dit managerhold til UAE Tour - starter søndag
Managersæsonen skydes i gang med UAE Tour den 21. februar. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb, som er årets første WorldTour-løb.
Test: isolés Vincent Shelter Plus
En lækker vinterpakke til den kræsne rytter som elsker komfort og lækre materialer.
Fugle på hjul - Nyt dansk gravel- og turcykel brand spreder vingerne
I disse Corona tider hvor restriktioner og "social distancing" har sat en kæp i hjulet for mange og vi har givet afkald på at bruge tiden med venner og bekendte, har turcyklen stået som en trofast ven.
Test: XLC handsker, sokker og skoovertræk
I den kolde og våde tid som vi har, og forventeligt stadigvæk vil have nogle måneder endnu, har Feltets udsendte testet udstyr fra XLC for at se, om produkterne kan holde fødder og hænder varme.

Instagram #motionsfeltet

Få inspiration til vintertræningen - We are danes
Simon Andreassen og en række andre danske idrætsudøver er med i den nye Redbull-film, We are Danes.
Ny bog i webshoppen: Engang var jeg Jesper Skibby
"Engang var jeg Jesper Skibby" er både en sportskrønike og et indgående portræt af et komplekst menneske, som vi alle har mere tilfælles med, end vi tror. Bogen udkommer den 24. marts og kan allerede nu forudbestilles i webshoppen.
Debat: Har du styr på din graveltur eller gravelevent?
Gravelcykling er det nye sort, og de seneste år er det strømmet til med nye ryttere. Herligt! Men kører gravelrytterne, hvor de må? 
Test: Knog Blinder Skull lygtesæt
Nye smarte lygter fra Knog, der er nemme at montere og har masser af power. Perfekt lygtesæt til pendleren eller cykelrytteren, der vil gøre mere opmærksom på sig selv i trafikken.
Produktnyt: Assos Mille GTS bibshorts
Assos lancerer nye bibshorts i deres Mille-kollektion - den mest budgetvenlige kategori fra de schweiziske mestre i komfort.
Produktnyt: Canyon lancerer ny Torque:on
Canyon introducerer en helt ny, e-park cykel, der kombinerer brugbarheden fra mærkets ikoniske Torque model med hjælpen og rækkevidden fra Shimanos nye EP8 pedal-hjælpesystem. Canyon Spectral:on, Neuron:on og Grand Canyon:on opgraderes også med det nye EP8 motor- og batterisystem og udgør et af de mest omfattende og innovative e-mtb serier på markedet.
Gravel Ride: Præsentation af ny skribent bikepacker Tobias
Feltet.dk har fået en ny fast skribent i vores gravelsektion. Han hedder Tobias og du kan her læse hvem han er og hvorfor han kalder sig selv for en cykelnørd.
Vind en signeret cykeltrøje fra Søren Kragh
Skandinaviens første gravelfestival ser dagens lys
Tre danskere står bag festivalen og de har store planer.
Hold varmen under træningen i vinterperioden
Gør de kolde ture på cyklen til en fornøjelse. Den rigtige påklædning er vigtig for, at du kan holde varmen fra start til slut. 
Gravel ride: En vinterdag på grus i Vejle Ådal
Det er blevet vinter i Danmark, og frosten har sat ind. Det afholder dog ikke mig fra at tage en tur i Vejle Ådalen
Test: Vintertøj fra Futurum
”4 Seasons” er navnet på vinterkollektionen fra mærket Futurum. Med tøj fra denne kollektion sæt kommer du godt igennem vinterhalvåret med våde og kolde dage på landevej, grusstier og i skov. Det slidstærke og funktionelle tøj kommer med en række nytænkende detaljer, og det er optimalt til et barsk nordeuropæisk klima. Her får du lækker kvalitet til en meget fornuftig pris.
Produktnyt: Lazer Sphere - Cyklistens nye bedste ven
Ved at bygge videre på successen fra Lazer Genesis, præsenterer Lazer deres nyeste hjelm: Lazer Sphere. 
Test: Rapha Classic vinterjakke
En teknisk jakke i klassisk indpakning, som giver god beskyttelse i kombination med let vægt. En jakke som kan det hele.    
Test: Rapha Pro Team vinterjakke
En virkelig topjakke til den seriøse rytter, som også kører stærkt om vinteren.

Seneste indlæg i debatten

Sålerne er 1 cm tykke. Det fungerer fint hos mig. Skoovertræks formål er både at isolere og tage vinden. Jo mere isolering, des bedre hold på varmen. Det gjorde stor forskel på at holde varmen i mine fødder. Lidt ala 150mm isolering, kontra 250mm isolering på loftet i et hus. Et eksempel: Tiagra 4700 er næsten på niveau med 105 r7000, og 105 r7000 er næsten på niveau med Ultegra r8000, så et Tiagra 4700 gruppesæt vil være at foretrække i forhold til Ultegra 6800, og klart bedre end Ultra 6700, 6600 etc.Foråret har langt om længe meldt sin ankomst, og intet er bedre til at signalere de lysere tider end starten på det første store europæiske etapeløb, Paris-Nice. Symbolikken er tydelig, når rytterne i bevæger sig fra de kolde, vinterlige og blæsende forhold i Nordfrankrig til det flotte solskin på den franske Cote d’Azur, mens terrænet gradvist ændres fra et fladt sprinterparadis til langt mere kuperede og vanskelige udfordringer. Efter nogle år med relativt lette ruter har arrangørerne siden 2017 igen gjort løbet til et mere klassisk og hårdere etapeløb og kombinationen af en enkeltstart, en decideret bjergafslutning, mulig sidevind i nord og klassisk mellemkuperet, sydfransk terræn betyder, at 2021-udgaven af Løbet mod Solen bliver rammen om et stort slag mellem nogle af verdens bedste etapeløbsryttere, der atter belønnes for deres alsidighed. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_paris-nice_2021/ Ja, du kan få sliddele, men prøv at finde en ny bagskifter eller et bremsegreb.

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Sådan supplerer du din cykeltræning med CBD produkter
Test: Tacx Boost Indoor Trainer
Tacx Boost er en entry-level ”wheel-on” indoor trainer, som gør det muligt at køre indendørs samt deltage i virtuelle træninger og løb på platforme som eksempelvis Zwift. Den er nem at sætte op og pakke sammen igen, og gør det muligt at medbringe næsten hvor som helst.
Produktnyt: Mere fornøjelse og færre punkteringer med AW3 landevejsdæk fra Bontrager
Bontrager har opdateret deres AW3 landevejsdæk med helt nye modeller med Hard-Case Lite og Hard-Case, hvilket giver bedre beskyttelse mod punkteringer uden at gå på kompromis med køreoplevelsen.
Produktnyt: Trek lancerer en let E-Caliber MTB
Trek præsenterer den helt nye E-Caliber. Med E-Caliber præsenterer Trek en helt ny familie af lette, elektriske XC-mountainbikes.
Udfordr cykelvennerne - 3 managerspil skudt i gang
Feltet.dk har skudt managersæsonen i gang med 3 managerspil. Det helårlige managerspil Feltet.dk Tour samt til WorldTour-løbene UAE Tour og Paris-Nice.
Sæt dit managerhold til UAE Tour - starter søndag
Managersæsonen skydes i gang med UAE Tour den 21. februar. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb, som er årets første WorldTour-løb.
Test: isolés Vincent Shelter Plus
En lækker vinterpakke til den kræsne rytter som elsker komfort og lækre materialer.
Fugle på hjul - Nyt dansk gravel- og turcykel brand spreder vingerne
I disse Corona tider hvor restriktioner og "social distancing" har sat en kæp i hjulet for mange og vi har givet afkald på at bruge tiden med venner og bekendte, har turcyklen stået som en trofast ven.
Test: XLC handsker, sokker og skoovertræk
I den kolde og våde tid som vi har, og forventeligt stadigvæk vil have nogle måneder endnu, har Feltets udsendte testet udstyr fra XLC for at se, om produkterne kan holde fødder og hænder varme.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet