11.09.2023 @ 17:30

Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.

Motionsfeltet.dk's vurdering:

(8/10)

Fakta
Producent: Scott
Produkt: Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Farver: Grøn (fås også i navy og mintgrøn)
Størrelse: 16 liter
Vægt: (Anføres hvis relevant for produktet - eks: 7,2 kilo (vejet))

Pris: Kr. 1043,-

 

Introduktion

Cykelrygsækkene har længe været populære, når man skal på langfart - især i skovene eller på stierne, hvor der kan være langt til hjælp, hvis der bliver behov for det.

 

Behovet er ikke blevet mindre, efter at gravel har gjort sit indtog overalt, men også de daglige pendlere er afhængige af en behagelig rygsæk, som er optimeret til cykling, når de kører de danske stier tynde hver eneste dag.

 

Schweiziske Scott har altid været blandt de førende i denne disciplin og vi har testet en 16 liters rygsæk, som egentligt er lavet til at bruge i på stierne i skoven, men som reelt kan bruges af alle, som har behov for at kunne fragte sine ting på ryggen mens de cykler.

 

 

Test

 

Overlegen kvalitet
Det første man bemærker med Trail Rocket FR’ 16 er, at kvaliteten er ret imponerende.

Der er ingen tvivl om, at Scott har kæmpe erfaring med at lave udstyr til de terrængående cykeldiscipliner, hvor grejet slides hurtigere og udsættes for lidt af hvert. Derfor skal det være robust og holdbart og det er tydeligt, at de har lagt sig i selen for at opnå det med denne rygsæk.

 

Alle materialer er kraftige og lækre og det samme er lynlåsene, som er forstærkede, så de kan holde til lidt af hvert og samtidig beskytter effektivt mod både vand og skidt. Kvaliteten på alle spænder, stropper og andre detaljer er helt i top i sin konstruktion, hvilket gør en helt tryg ved at bruge rygsækken under alle tænkelige forhold.

 

Jeg er særligt imponeret af rygsækkens stropper, som har en flad gummibelægning syet ind, så stropperne sidder helt perfekt uden at kunne sno sig og derved fordeler rygsækkens vægt godt.

 

God størrelse
16 liter er en forholdsvis stor rygsæk til cykling, men modellen her er også lavet til lange dage, hvor man kan få brug for en del. Scott laver i øvrigt også mindre modeller.

 

Man kan således sagtens finde plads til det meste, nærmest uanset i hvilket ærinde man benytter tasken. Pendler man, så er der fin plads til tøj, håndklæde og computer og skal man på langfart på sin gravelcykel eller mountainbike, så er der plads til både mad, værktøj og lidt ekstra tøj.

 

Det er en rigtig fin størrelse til netop pendling eller langture i weekenden, da den stadig har en størrelse, som ikke begrænser én på cyklen.

 


Masser af rum og organisering

Tasken er designet sådan, at rytteren har mulighed for at organisere sig godt.
Den har et hovedrum med masser af plads, hvor man kan pakke større ting. Her er der desuden indsyet et lynlåsrum i mesh til værktøj ledsaget af tre mindre rum i mesh til småting som lappegrej eller lignende.

 

Yderligere er der et mindre rum ind mod ryggen og en række små stropper, så man kan fastgøre ting i tasken, så de ikke ryger rundt. Det kan især være effektivt med en cykelpumpe, så den ikke roder rundt og får lagt sig på tværs.

 

Øverst på tasken er der er lille lynlåsrum som giver nem adgang til nøgler, penge og andre småting, samtidig med, at det er lige ved hånden.
Et lignende rum findes desuden i taskens bælte, som kan spændes om livet. Det har også lynlås og kan opbevare værdier, nøgler og andet, som skal være lige ved hånden, uden at man tager tasken af.

 

Endeligt er der to sidelommer som kan tage imod en dunk eller småting. Mange vælger også at bruge disse til affald på farten.
 

Alt i alt er tasken let at pakke og organisere. De små rum gør det let at holde styr på sine ting.

 

Det store rum tager let imod en computer, hvis man er pendler, men der er ikke en indbygget lomme eller lignende. Det kan jeg godt savne - måske endda et ekstra rum til netop en computer. Omvendt er tasken ikke lavet decideret til pendlere, så det er måske en unfair kritik. Man kan sagtens fragte sin computer i det store rum.

 

 

Mulighed for at opbevare hjelm

Trail Rocket FR’ 16 har en dedikeret lomme til opbevaring af hjelm, når man ikke cykler.
Lommen fungerer som en ’skuffe’ som trækkes ud og som kan efterspændes, når hjelmen er placeret.

Det er en super god feature i mine øjne, for når man som rytter ikke er på cyklen, så er hjelmen altid i vejen under transport. Her kan man placere den sikker og let, når man bevæger sig rundt med rygsækken. 

 

God til det meste - kan klare alt

Det er ikke kun på design og kvalitet at Trail Rocket FR’ 16 imponerer. Ude på cyklen er den også god, uanset hvad man udsætter den for.

 

Først og fremmest sidder den godt. Der er kraftigt, blød polstring i ryggen og den kan spændes helt ind og stadig være komfortabel.

 

Det er let at justere stropperne og spænder man også bæltestropperne om livet, så sidder rygsækken sikkert, hvis man er ude på mountainbiken.
 

I bunden af tasken er der et indbygget regnslag, som kan trækkes hen over tasken og beskytte, hvis det for alvor regner eller man gerne vil beskytte den mod mudder på de allerværste dage.

Det er også en rigtig fin sikkerhed, hvis man pendler med sin rygsæk og sluserne fra oven åbner sig.

 

 

Blære til vand og klar til E-bike

Det er også værd at bemærke, at tasken er kompatibel med Scott’s væskeblærer, hvor sugerøret går ud igennem toppen af tasken, så man kan drikke på farten.
 

Tasken er også klargjort til E-bike, da der er plads til et ekstra batteri indeni, som kan spændes forsvarligt fast med en dedikeret strop.

 


Konklusion
Trail Rocket FR’ 16 er en megalækker cykelrygsæk, som er optimeret til mountainbike og andre discipliner i terrænet, men som også favner alle andre anvendelsesmuligheder.

 

Kvaliteten er i top, designet gennemtænkt og så sidder den godt og behageligt.

 

Absolut et af de bedste produkter på markedet i sin kategori.

 


Stillet til rådighed af Scott Danmark

Motionsfeltet.dk's vurdering: (8/10)

DM-vinder var kritisk før løb, men: Vi fik de rigtige vindere
Den mangedobbelte danmarksmester i XCO, Sebastian Fini, havde før det netop overståede DM i Roskilde kaldt valget af det lokale “Gulddyssespor” for “ikke et danmarksmesterskab værdigt”, men han roser efterfølgende arrangørerne og kalder DM et fint event.
Danske OL-deltagere viste god form
Sofie Heby blev i weekenden dobbelt dansk mester.
Se Fini blive dobbelt dansk mester
Sebastian Fini blev dobbelt dansk mester i den forgangne weekend.
Følg Schweiz Rundt på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Tour de Suisse på Feltet.dk's app. Følg Mattias Skjelmose, Tobias Lund, Anders Foldager, Frederik Wandahl, Søren Kragh Andersen, Michael Mørkøv og Johan Price-Pejtersen på tætteste hold.
Vingegaard og co i blåt til Touren? 124 sponsorpladser!
Der florerer masser af billeder af blandt andet Jonas Vingegaard og Wout van Aert, som træner på nye blå cykler, som forventes at blive lanceret til årets Tour de France. 
Fini vinder DM efter nervepirrende duel
Sebastian Fini genvandt DM i XCO-disciplinen efter en yderst tæt duel med Tobias Lillelund.
Sofie Heby stryger konkurrenterne og genvinder DM
Der var ingen slinger i valsen, da Sofie Heby Pedersen i dag skulle forsvare sit DM-mesterskab fra i fjor.
Sæt dit managerhold til Tour de Suisse nu
Kan Mattias Skjelmose genvinde Tour de Suisse-titlen?
MTB-landstræneren melder målsætning ud til OL
Den danske landstræner Mads Bødker satte onsdag navne på de tre ryttere, der skal kæmpe om OL-medaljer til Danmark ved legene i Paris.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Det danske MTB-landshold udtaget til OL
Så er spændingen udløst!
Dansk virksomhed investerer i vindtunnel
En nordjysk virksomhed bliver verdens første sportstøj-mærke med egen vindtunnel, det meddeler de i en pressemeddelelse mandag.
Tour des Stations et cykelløb for motionister med gode bjergben
Er du til højdemeter og stigninger, så er Tour des Stations præcis et løb for dig! Prøv kræfter med en benbrækker.
Managerspillet til Tour de Suisse åbnet
Kan Mattias Skjelmose forsvare 2023-sejren i Tour de Suisse? Det finder vi ud af i midten af juni - sæt dit managerhold nu.
Tøjmærke i opråb: Vi skal tænke os om
Vi er for mange mennesker på Jorden til, at den kan følge med ressourcemæssigt, derfor banker det danske tøjmærke Re-Behave på carbonstellet og blæser til angreb. 
Danmark kikser ekstra OL-plads
Det gik ikke danskernes vej, da OL-pladserne skulle endelig afgøres - desværre. 
Dansk dobbeltsejr i World Cuppen i Nové Mesto
Det danske stortalent, Albert Withen Philipsen, bliver bare ved med at imponere, men han har fået konkurrence... af en anden dansker. 
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Dansk MTB'er før OL-afgørelsen: Jeg håber og tror på det
Sofie Heby vil blive skuffet, hvis hun ikke bliver udtaget til OL. 
Sølvhøj og Fini i ny duel i Shimano-ligaens tredje afdeling
Som det var tilfældet i Silkeborg var Shimano-ligaens tredje afdeling i Rold Skov en hård kamp mellem OL-bejleren Sebastian Fini Carstensen (Lapierre Mavic Unity) og den formstærke U-23 rytter Oliver Vedersø Sølvhøj (Scott Creuse Oxygene Gueret). Hos kvinderne var Sofie Heby Pedersen (Wilier-Vittoria Factory Team) ganske suveræn.
Dansk virksomhed sponsor for Vingegaards hold
Jonas Vingegaards Team Visma | Lease a Bike indgår sponsorat med dansk virksomhed.
Vild historie: "Jeg er overbevist om, at de forgiftede mig"
I 1987 i Vuelta a España var Bjarne Riis den eneste rytter tilbage på Lucas - Müllers - Orbea, så holdet ville gerne have, at danskeren stod af, så de kunne komme hjem.
MTB-landstræner giver OL-status efter forrygende EM
Danmark havde et succesfuldt EM for herrer, da Simon Andreassen blev europamester i short track og vandt sølv i XCO-løbet, men er det nok til to OL-pladser?
Simon Andreassen vinder ny EM-medalje - trods punktering
Simon Andreassen fortsætter de imponerende resultater. Danskeren vandt i dag EM-sølv i XCO i Rumænien.
Dansker i top 10 ved EM
Hollandske Puck Pieterse er ny europamester i mountainbike efter en suveræn præstation.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

DM-vinder var kritisk før løb, men: Vi fik de rigtige vindere
Den mangedobbelte danmarksmester i XCO, Sebastian Fini, havde før det netop overståede DM i Roskilde kaldt valget af det lokale “Gulddyssespor” for “ikke et danmarksmesterskab værdigt”, men han roser efterfølgende arrangørerne og kalder DM et fint event.
Danske OL-deltagere viste god form
Sofie Heby blev i weekenden dobbelt dansk mester.
Se Fini blive dobbelt dansk mester
Sebastian Fini blev dobbelt dansk mester i den forgangne weekend.
Følg Schweiz Rundt på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Tour de Suisse på Feltet.dk's app. Følg Mattias Skjelmose, Tobias Lund, Anders Foldager, Frederik Wandahl, Søren Kragh Andersen, Michael Mørkøv og Johan Price-Pejtersen på tætteste hold.
Vingegaard og co i blåt til Touren? 124 sponsorpladser!
Der florerer masser af billeder af blandt andet Jonas Vingegaard og Wout van Aert, som træner på nye blå cykler, som forventes at blive lanceret til årets Tour de France. 
Fini vinder DM efter nervepirrende duel
Sebastian Fini genvandt DM i XCO-disciplinen efter en yderst tæt duel med Tobias Lillelund.
Sofie Heby stryger konkurrenterne og genvinder DM
Der var ingen slinger i valsen, da Sofie Heby Pedersen i dag skulle forsvare sit DM-mesterskab fra i fjor.
Sæt dit managerhold til Tour de Suisse nu
Kan Mattias Skjelmose genvinde Tour de Suisse-titlen?
MTB-landstræneren melder målsætning ud til OL
Den danske landstræner Mads Bødker satte onsdag navne på de tre ryttere, der skal kæmpe om OL-medaljer til Danmark ved legene i Paris.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet