11.09.2023 @ 17:30

Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.

Motionsfeltet.dk's vurdering:

(8/10)

Fakta
Producent: Scott
Produkt: Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Farver: Grøn (fås også i navy og mintgrøn)
Størrelse: 16 liter
Vægt: (Anføres hvis relevant for produktet - eks: 7,2 kilo (vejet))

Pris: Kr. 1043,-

 

Introduktion

Cykelrygsækkene har længe været populære, når man skal på langfart - især i skovene eller på stierne, hvor der kan være langt til hjælp, hvis der bliver behov for det.

 

Behovet er ikke blevet mindre, efter at gravel har gjort sit indtog overalt, men også de daglige pendlere er afhængige af en behagelig rygsæk, som er optimeret til cykling, når de kører de danske stier tynde hver eneste dag.

 

Schweiziske Scott har altid været blandt de førende i denne disciplin og vi har testet en 16 liters rygsæk, som egentligt er lavet til at bruge i på stierne i skoven, men som reelt kan bruges af alle, som har behov for at kunne fragte sine ting på ryggen mens de cykler.

 

 

Test

 

Overlegen kvalitet
Det første man bemærker med Trail Rocket FR’ 16 er, at kvaliteten er ret imponerende.

Der er ingen tvivl om, at Scott har kæmpe erfaring med at lave udstyr til de terrængående cykeldiscipliner, hvor grejet slides hurtigere og udsættes for lidt af hvert. Derfor skal det være robust og holdbart og det er tydeligt, at de har lagt sig i selen for at opnå det med denne rygsæk.

 

Alle materialer er kraftige og lækre og det samme er lynlåsene, som er forstærkede, så de kan holde til lidt af hvert og samtidig beskytter effektivt mod både vand og skidt. Kvaliteten på alle spænder, stropper og andre detaljer er helt i top i sin konstruktion, hvilket gør en helt tryg ved at bruge rygsækken under alle tænkelige forhold.

 

Jeg er særligt imponeret af rygsækkens stropper, som har en flad gummibelægning syet ind, så stropperne sidder helt perfekt uden at kunne sno sig og derved fordeler rygsækkens vægt godt.

 

God størrelse
16 liter er en forholdsvis stor rygsæk til cykling, men modellen her er også lavet til lange dage, hvor man kan få brug for en del. Scott laver i øvrigt også mindre modeller.

 

Man kan således sagtens finde plads til det meste, nærmest uanset i hvilket ærinde man benytter tasken. Pendler man, så er der fin plads til tøj, håndklæde og computer og skal man på langfart på sin gravelcykel eller mountainbike, så er der plads til både mad, værktøj og lidt ekstra tøj.

 

Det er en rigtig fin størrelse til netop pendling eller langture i weekenden, da den stadig har en størrelse, som ikke begrænser én på cyklen.

 


Masser af rum og organisering

Tasken er designet sådan, at rytteren har mulighed for at organisere sig godt.
Den har et hovedrum med masser af plads, hvor man kan pakke større ting. Her er der desuden indsyet et lynlåsrum i mesh til værktøj ledsaget af tre mindre rum i mesh til småting som lappegrej eller lignende.

 

Yderligere er der et mindre rum ind mod ryggen og en række små stropper, så man kan fastgøre ting i tasken, så de ikke ryger rundt. Det kan især være effektivt med en cykelpumpe, så den ikke roder rundt og får lagt sig på tværs.

 

Øverst på tasken er der er lille lynlåsrum som giver nem adgang til nøgler, penge og andre småting, samtidig med, at det er lige ved hånden.
Et lignende rum findes desuden i taskens bælte, som kan spændes om livet. Det har også lynlås og kan opbevare værdier, nøgler og andet, som skal være lige ved hånden, uden at man tager tasken af.

 

Endeligt er der to sidelommer som kan tage imod en dunk eller småting. Mange vælger også at bruge disse til affald på farten.
 

Alt i alt er tasken let at pakke og organisere. De små rum gør det let at holde styr på sine ting.

 

Det store rum tager let imod en computer, hvis man er pendler, men der er ikke en indbygget lomme eller lignende. Det kan jeg godt savne - måske endda et ekstra rum til netop en computer. Omvendt er tasken ikke lavet decideret til pendlere, så det er måske en unfair kritik. Man kan sagtens fragte sin computer i det store rum.

 

 

Mulighed for at opbevare hjelm

Trail Rocket FR’ 16 har en dedikeret lomme til opbevaring af hjelm, når man ikke cykler.
Lommen fungerer som en ’skuffe’ som trækkes ud og som kan efterspændes, når hjelmen er placeret.

Det er en super god feature i mine øjne, for når man som rytter ikke er på cyklen, så er hjelmen altid i vejen under transport. Her kan man placere den sikker og let, når man bevæger sig rundt med rygsækken. 

 

God til det meste - kan klare alt

Det er ikke kun på design og kvalitet at Trail Rocket FR’ 16 imponerer. Ude på cyklen er den også god, uanset hvad man udsætter den for.

 

Først og fremmest sidder den godt. Der er kraftigt, blød polstring i ryggen og den kan spændes helt ind og stadig være komfortabel.

 

Det er let at justere stropperne og spænder man også bæltestropperne om livet, så sidder rygsækken sikkert, hvis man er ude på mountainbiken.
 

I bunden af tasken er der et indbygget regnslag, som kan trækkes hen over tasken og beskytte, hvis det for alvor regner eller man gerne vil beskytte den mod mudder på de allerværste dage.

Det er også en rigtig fin sikkerhed, hvis man pendler med sin rygsæk og sluserne fra oven åbner sig.

 

 

Blære til vand og klar til E-bike

Det er også værd at bemærke, at tasken er kompatibel med Scott’s væskeblærer, hvor sugerøret går ud igennem toppen af tasken, så man kan drikke på farten.
 

Tasken er også klargjort til E-bike, da der er plads til et ekstra batteri indeni, som kan spændes forsvarligt fast med en dedikeret strop.

 


Konklusion
Trail Rocket FR’ 16 er en megalækker cykelrygsæk, som er optimeret til mountainbike og andre discipliner i terrænet, men som også favner alle andre anvendelsesmuligheder.

 

Kvaliteten er i top, designet gennemtænkt og så sidder den godt og behageligt.

 

Absolut et af de bedste produkter på markedet i sin kategori.

 


Stillet til rådighed af Scott Danmark

Motionsfeltet.dk's vurdering: (8/10)

Sidste chance: Deltag i Tirreno-Adriatico managerspillet
Managerspillet til Tirreno-Adriatico starter mandag klokken 12.30. Dyst i mod alle Feltet.dk's brugere og opret en privat liga, hvor du kun dyster imod dine venner, familie eller arbejdskollegaer.
Feltet.dk's app: Følg Paris-Nice nu
Nu er den her - Feltet.dk's helt nye unikke app! En gratis app. Download den før dine cykelvenner og kom forrest i feltet. 
Feltet.dk køber Bikemania Magazine
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 
Stor dansk virksomhed går ind i cykelsporten - Ny sponsor i Giroen
Den danske lysvirksomhed VELUX kan kalde sig ny sponsor af nogle af cykelsportens største løb.
Officielt: Københavnsk cykelfusion ser dagens lys
Team Interklima ABC Copenhagen vil fremover være et samarbejde mellem Amager Cykle Ring og ABC København.
Oversigt: Se alle de nye trøjer til 2024
Vi bringer her en oversigt over alle de nye trøjer, der kommer til at pryde landskabet i den kommende sæson.
UCI tager bizar sag op: Mekaniker klædte sig ud som rytter
UCI sanktionerer det amerikanske kontinentalhold, Cynisca Cycling, efter de sidste år forsøgte at snyde sig til en startplads i et belgisk endagsløb.
I dag starter årets store cykeldyst! Er du klar!?
Er du klar til sæsonens ultimative managerspil? Feltet.dk's sæson kører helt fra februar til cykelsæsonen slutter den 20. oktober.
Test: EKOI HEAT Concept 5
Kolde fingre kan ødelægge den gode oplevelse af en vintercykeltur - med EKOI Heat Concept 5 er det bare med at komme afsted.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Sofacykling: Opvarmning til "åbningsweekend"
Første episode af Sofacykling er ude! Vi varmer op til endagsklassikerne Omloop Het Nieuwsblad og Kuurne-Brussel-Kuurne.
Danmarks ”sportsminister” melder om gode ben og luft i dækkene, men genkender ikke kritik
Intet er sikkert endnu, men kulturministeren er positiv stemt. 
Ny podcastserie på Feltet.dk: Sofacykling - Vind managerhold
Cykling skal ses. Om det er fra vejsiden, bagsædet i en Skoda Octavia eller fra en sofa er lige meget. Det skal ses, og det bliver det også af vores to værter på det helt nye program: Sofacykling.
Vidste du det? Opret en liga og dyst imod vennerne!
Få håneretten i Feltet.dks store cykelspil, som kører fra februar til oktober. Spillet starter den 24. februar.
Uttrup, Philipsen og Pedersen løber med fornem hæder
Årets ryttere er kåret af DCU's licenshavende medlemmer. 
Test: EKOI E-Lens
Lynhurtig, kontinuerlig tilpasning af brilleglasset, når lysforhold ændrer sig. EKOI E-Lens brillen giver en rigtig god køreoplevelse og samtidig bedre sikkerhed.
Manager: The Hæmo-riders Ride Again
Et nyt cykelår er i gang og dermed også starten på en ny managersæson. Nogle få managers skal prøve at leve op til sidste års succeser, og rigtig mange managers skal prøve at revanchere 2023’s jammerlige resultater.
Casper Sørensen - Manageren med det magiske touch!
Den 31-årige grafiske designer, bosiddende i Kolding, har god grund til være optimistisk vedrørende den netop startede managersæson. Det blev nemlig til kroner 16.403 plus seks gratishold i 2023. Det hele fordelt på 14 placeringer i præmierækken. Sådan!
Få stor ruteinspiration i hele Danmark - og spar mange penge
Feltet.dk har indledt et samarbejde med 360 DANMARK, der har udgivet tre bøger, som tager dig med på en rejse på 2 eller 4 hjul langs Danmarks smukkeste og mest spændende veje.
Test: Tacx Neo 3M Hometrainer
Tacx NEO 3M er muligvis den bedste direct drive hometrainer på markedet lige nu. Den giver en fantastisk køreoplevelse og har tilføjet nye funktioner for at øge realismen. Men hvad gør det for din træning?
Test: POC Propel solbriller
POC markante og iøjnefaldende stil leverer et par markante hurtigbriller med en lækker linse, hvor det samlede billede trækkes lidt ned af kvalitetsindtrykket af stellet.
DM-vinder havde kramper i begge ben: Alle var færdige
Frederik Muff var egentlig blevet sat, men i et hårdt løb lykkedes det ham alligevel at blive danmarksmester i e-cykling. ”Jeg vidste, at hvis jeg havde ondt i benene, havde de andre det formentlig også,” fortæller han.
Frederik Muff slår verdensmesteren og vinder DM
De danske mesterskaber i e-cykling blev kørt i Aarhus søndag eftermiddag, og flere anerkendte ryttere var til start.
Oversigt: Stor danskeruge med flere stjerner i ilden
En ny uge i cykelsporten truer, og det betyder naturligvis også en ny dansk stjerneparade. Feltet.dk giver her et overblik over dem alle sammen.
Hjerteproblemer rammer flere ryttere - nu sætter danskerhold fokus på problemet
En ny trøje er blandt andet en del af kampagnen "Follow your heart".

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Sidste chance: Deltag i Tirreno-Adriatico managerspillet
Managerspillet til Tirreno-Adriatico starter mandag klokken 12.30. Dyst i mod alle Feltet.dk's brugere og opret en privat liga, hvor du kun dyster imod dine venner, familie eller arbejdskollegaer.
Feltet.dk's app: Følg Paris-Nice nu
Nu er den her - Feltet.dk's helt nye unikke app! En gratis app. Download den før dine cykelvenner og kom forrest i feltet. 
Feltet.dk køber Bikemania Magazine
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 
Stor dansk virksomhed går ind i cykelsporten - Ny sponsor i Giroen
Den danske lysvirksomhed VELUX kan kalde sig ny sponsor af nogle af cykelsportens største løb.
Officielt: Københavnsk cykelfusion ser dagens lys
Team Interklima ABC Copenhagen vil fremover være et samarbejde mellem Amager Cykle Ring og ABC København.
Oversigt: Se alle de nye trøjer til 2024
Vi bringer her en oversigt over alle de nye trøjer, der kommer til at pryde landskabet i den kommende sæson.
UCI tager bizar sag op: Mekaniker klædte sig ud som rytter
UCI sanktionerer det amerikanske kontinentalhold, Cynisca Cycling, efter de sidste år forsøgte at snyde sig til en startplads i et belgisk endagsløb.
I dag starter årets store cykeldyst! Er du klar!?
Er du klar til sæsonens ultimative managerspil? Feltet.dk's sæson kører helt fra februar til cykelsæsonen slutter den 20. oktober.
Test: EKOI HEAT Concept 5
Kolde fingre kan ødelægge den gode oplevelse af en vintercykeltur - med EKOI Heat Concept 5 er det bare med at komme afsted.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet