11.09.2023 @ 17:30

Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.

Motionsfeltet.dk's vurdering:

(8/10)

Fakta
Producent: Scott
Produkt: Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Farver: Grøn (fås også i navy og mintgrøn)
Størrelse: 16 liter
Vægt: (Anføres hvis relevant for produktet - eks: 7,2 kilo (vejet))

Pris: Kr. 1043,-

 

Introduktion

Cykelrygsækkene har længe været populære, når man skal på langfart - især i skovene eller på stierne, hvor der kan være langt til hjælp, hvis der bliver behov for det.

 

Behovet er ikke blevet mindre, efter at gravel har gjort sit indtog overalt, men også de daglige pendlere er afhængige af en behagelig rygsæk, som er optimeret til cykling, når de kører de danske stier tynde hver eneste dag.

 

Schweiziske Scott har altid været blandt de førende i denne disciplin og vi har testet en 16 liters rygsæk, som egentligt er lavet til at bruge i på stierne i skoven, men som reelt kan bruges af alle, som har behov for at kunne fragte sine ting på ryggen mens de cykler.

 

 

Test

 

Overlegen kvalitet
Det første man bemærker med Trail Rocket FR’ 16 er, at kvaliteten er ret imponerende.

Der er ingen tvivl om, at Scott har kæmpe erfaring med at lave udstyr til de terrængående cykeldiscipliner, hvor grejet slides hurtigere og udsættes for lidt af hvert. Derfor skal det være robust og holdbart og det er tydeligt, at de har lagt sig i selen for at opnå det med denne rygsæk.

 

Alle materialer er kraftige og lækre og det samme er lynlåsene, som er forstærkede, så de kan holde til lidt af hvert og samtidig beskytter effektivt mod både vand og skidt. Kvaliteten på alle spænder, stropper og andre detaljer er helt i top i sin konstruktion, hvilket gør en helt tryg ved at bruge rygsækken under alle tænkelige forhold.

 

Jeg er særligt imponeret af rygsækkens stropper, som har en flad gummibelægning syet ind, så stropperne sidder helt perfekt uden at kunne sno sig og derved fordeler rygsækkens vægt godt.

 

God størrelse
16 liter er en forholdsvis stor rygsæk til cykling, men modellen her er også lavet til lange dage, hvor man kan få brug for en del. Scott laver i øvrigt også mindre modeller.

 

Man kan således sagtens finde plads til det meste, nærmest uanset i hvilket ærinde man benytter tasken. Pendler man, så er der fin plads til tøj, håndklæde og computer og skal man på langfart på sin gravelcykel eller mountainbike, så er der plads til både mad, værktøj og lidt ekstra tøj.

 

Det er en rigtig fin størrelse til netop pendling eller langture i weekenden, da den stadig har en størrelse, som ikke begrænser én på cyklen.

 


Masser af rum og organisering

Tasken er designet sådan, at rytteren har mulighed for at organisere sig godt.
Den har et hovedrum med masser af plads, hvor man kan pakke større ting. Her er der desuden indsyet et lynlåsrum i mesh til værktøj ledsaget af tre mindre rum i mesh til småting som lappegrej eller lignende.

 

Yderligere er der et mindre rum ind mod ryggen og en række små stropper, så man kan fastgøre ting i tasken, så de ikke ryger rundt. Det kan især være effektivt med en cykelpumpe, så den ikke roder rundt og får lagt sig på tværs.

 

Øverst på tasken er der er lille lynlåsrum som giver nem adgang til nøgler, penge og andre småting, samtidig med, at det er lige ved hånden.
Et lignende rum findes desuden i taskens bælte, som kan spændes om livet. Det har også lynlås og kan opbevare værdier, nøgler og andet, som skal være lige ved hånden, uden at man tager tasken af.

 

Endeligt er der to sidelommer som kan tage imod en dunk eller småting. Mange vælger også at bruge disse til affald på farten.
 

Alt i alt er tasken let at pakke og organisere. De små rum gør det let at holde styr på sine ting.

 

Det store rum tager let imod en computer, hvis man er pendler, men der er ikke en indbygget lomme eller lignende. Det kan jeg godt savne - måske endda et ekstra rum til netop en computer. Omvendt er tasken ikke lavet decideret til pendlere, så det er måske en unfair kritik. Man kan sagtens fragte sin computer i det store rum.

 

 

Mulighed for at opbevare hjelm

Trail Rocket FR’ 16 har en dedikeret lomme til opbevaring af hjelm, når man ikke cykler.
Lommen fungerer som en ’skuffe’ som trækkes ud og som kan efterspændes, når hjelmen er placeret.

Det er en super god feature i mine øjne, for når man som rytter ikke er på cyklen, så er hjelmen altid i vejen under transport. Her kan man placere den sikker og let, når man bevæger sig rundt med rygsækken. 

 

God til det meste - kan klare alt

Det er ikke kun på design og kvalitet at Trail Rocket FR’ 16 imponerer. Ude på cyklen er den også god, uanset hvad man udsætter den for.

 

Først og fremmest sidder den godt. Der er kraftigt, blød polstring i ryggen og den kan spændes helt ind og stadig være komfortabel.

 

Det er let at justere stropperne og spænder man også bæltestropperne om livet, så sidder rygsækken sikkert, hvis man er ude på mountainbiken.
 

I bunden af tasken er der et indbygget regnslag, som kan trækkes hen over tasken og beskytte, hvis det for alvor regner eller man gerne vil beskytte den mod mudder på de allerværste dage.

Det er også en rigtig fin sikkerhed, hvis man pendler med sin rygsæk og sluserne fra oven åbner sig.

 

 

Blære til vand og klar til E-bike

Det er også værd at bemærke, at tasken er kompatibel med Scott’s væskeblærer, hvor sugerøret går ud igennem toppen af tasken, så man kan drikke på farten.
 

Tasken er også klargjort til E-bike, da der er plads til et ekstra batteri indeni, som kan spændes forsvarligt fast med en dedikeret strop.

 


Konklusion
Trail Rocket FR’ 16 er en megalækker cykelrygsæk, som er optimeret til mountainbike og andre discipliner i terrænet, men som også favner alle andre anvendelsesmuligheder.

 

Kvaliteten er i top, designet gennemtænkt og så sidder den godt og behageligt.

 

Absolut et af de bedste produkter på markedet i sin kategori.

 


Stillet til rådighed af Scott Danmark

Motionsfeltet.dk's vurdering: (8/10)

Test: Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex
Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex mountainbike-sko, er optimale til meget kolde temperaturer og sammen med en afbalanceret stivhed, et nemt betjeneligt BOA-spændesystem samt Gore-TEX, kan skoen hurtigt gå hen og blive din bedste ven gennem vinterens træningspas.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!
Test: Canyon Endurace CFR
Den moderne rytter kan være svær at definere, men Canyon har givet sig i kast med at fange dens opmærksomhed med komfort og integration.
Guide: Alt om tubeless
Tubeless på racercyklen er efterhånden ved at være almindeligt. Det forstår man godt, når man har prøvet den komfort, som følger med. Feltet.dk har derfor testet forskellige setup og vi vil se på fordele og ulemper, som trods alt følger med brugen af væske i dækkene.  
Nyt dansk cykelregister i kæmpe fremgang
Bliver din cykel stjålet er chancerne for at du får den tilbage nærmest ikke eksisterende - det vil Bikekey ændre på, og de danske cykelejere tager det til sig.
Ferrand-Prevot skriver VM-historie - Dansker kæmpede bravt
31-årige Pauline Ferrand-Prevot er verdensmester igen på den olympiske distance. Ferrand-Prevot skriver dermed historie og er den første kvinde nogensinde, der vinder fem VM-titler på den olympiske distance.
Feltet.dk kører Maratona Dolomites 2023
Jeg kæmper mig op af det sidste af løbets mange bjerge. 786 højdemeter bringer mig over Passo Valparola via Falzarego i over 2200 meters højde. Solen skinner og de flotte bjerge står lodret op omkring mig. Endelig er jeg oppe og nu går det stærkt ned mod mål i Corvara.
Nedtur: Sofie Heby misser VM-titlen efter styrt og dårlig dag
Sofie Heby Pedersen var kæmpe favorit til at vinde VM-titlen i mountainbike, men danskeren styrtede i starten af løbet - og det kostede dyrt.
Produktnyt: Specialized lancerer ny version af Tarmac
Specialized lancerer næste generation af den populære Tarmac-platform - Tarmac SL8 er på gaden nu.
Sidste chance: Efterårsspillet starter søndag kl. 12.00
Managersæsonen fortsætter efter Tour de France med et helt nyt spil - og anderledes spilformat!
Abu Dhabi bliver VM-værter i 2028 og 2029
VM i landsvejscykling finder sted i Abu Dhabi i 2028. Det blev annonceret i dag på en UCI-konference forud for verdensmesterskaberne i Glasgow. VM i banecykling i 2029 vil også blive afholdt i hovedstaden af De Forenede Arabiske Emirater.
Så du det? Det danske hold kører på vilde nye banecykler til VM
Canyon bliver ny cykelsponsor for det danske og amerikanske banelandshold med en banebrydende cykel, der jagter fart.
Man kan da ikke stoppe efter fire ture?
På trods af, at det blev en fysisk hård omgang på en ellers let tur og med flere mindre uheld, blev det samlet en stor oplevelse for Torsten Brix at cykle til Paris for femte gang. Her kommer hans dagbog!
Klar til weekenden!? Køb Tour-merchandise til nedsat pris!
Skal du have den officielle gule førertrøje? 
Vind 24 karats Tour de France-guldmønt til en værdi af 4.500 kroner!
Feltet.dk udlodder smuk og stærkt limiteret guldmønt i samarbejde med Mønthuset Danmark.
12 gode Tour-bøger - SPAR 15-50%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Test: Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex
Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex mountainbike-sko, er optimale til meget kolde temperaturer og sammen med en afbalanceret stivhed, et nemt betjeneligt BOA-spændesystem samt Gore-TEX, kan skoen hurtigt gå hen og blive din bedste ven gennem vinterens træningspas.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x