22.06.2023 @ 16:25

MAD,ONE er en ny og spændende tilføjelse til markedet for veldesignet, high-end cykeltøj. Den første kollektion imponerer med både kvalitet, funktion og nogle særdeles gennemtænkte detaljer.

Motionsfeltet.dk's vurdering:

(9/10)

Introduktion

Navnet MAD,ONE stammer fra den mytiske stigning op til Col de la Madone nær Nice og Monaco. En yndet træningslegeplads for alverdens proffer, hvor smerten fra de høje stigningsprocenter og stigningens længde har givet turen øgenavnet ’the mad one’.

 

Den danske cykellegende Jakob Fuglsang benytter netop denne stigning året rundt og han er netop en af bagmændende bag det nye brand sammen med sin hustru Loulou.

 

Fuglsang vil benytte sin erfaring fra tusindvis af timer på landevejen og i det professionelle felt til at skabe cykeltøj, som kan klare de mest krævende prøvelser.

 

Tøjet er skabt til performance, men også med en erkendelse af cykeltøj ikke kun er ren funktion. Det skal også fungere æstetisk i en sport og livsstil, hvor form og funktion for de fleste skal gå op i en højere enhed.

 

Vi har testet et sæt sommertøj fra MAD,ONE.

 

 

Fakta

 

Producent: MAD,ONE
Produkt: Mens’s Short Sleeve Jersey
Farver: Rød (fås i seks farver)
Størrelse: Medium (fås fra XS-XL)

Pris: Kr. 1341,-

 

Den kortærmede trøje fra MAD,ONE’s første kollektion er lavet til de varmere dage med materialer, som er udvalgte til holde rytteren fornøjet på hårde træningspas, såvel som de helt lange dagsture.

 

Trøjen er lavet i delvist genbrugte materialer og den fremstår som en rigtig sommertrøje, med lette og luftige materialer. Samlet set fremstår trøjen utrolig let i hænderne, når man pakker den ud. Materialerne virker gennemarbejdede og i god kvalitet, så man får at allround, godt indtryk af den samlede pakke.

Markant men afdæmpet design
Først og fremmest, så er MAD,ONE som en ny spiller på et ellers mættet marked for high-end cykeltøj, lykkedes med at lave et design, som  fremstår med tydelige brand-elementer med og har faktisk fundet et design, som er iøjnefaldende og brandspecifikt i et marked, som er utroligt mættet.

Trøjen findes i seks farvekombinationer, så det er muligt for enhver at finde et design, som passer til temperament, cykellakering eller hvad man ynder at basere sit køb på.

 

Tone-i-tone grafik gør at selv et stort logo forbliver relativt afdæmpet som kollektionens øvrige designelementer.

 

Masser af fede detaljer
Når man nærstuderer trøjen lidt nærmere, så bemærker man flere rigtig gode detaljer, som understreger, hvor stor en forskel det gør, at tøjet udvikles og designes af en cykelrytter, som bruger uendelige timer på landevejen. Det giver et højt fokus på små detaljer, som tilsammen gør en stor forskel. Jeg gætter på, at disse er dikteret af Jakob Fuglsang, som formentlig har haft mere end en finger med i spillet under udviklingen.

 

Laserskårede afslutninger i ærmerne med silikoneprikker

Den første ting, som fik min opmærksomhed, var ærmerne og trøjens afslutning i livet. For mig er det altafgørende områder for trøjens pasform og fornemmelse, og jeg er svært tilfreds med, hvordan MAD,ONE har løst opgaven.

 

Ærmerne er laserskårede, så afslutningerne er helt flade og uden sømme. På indersiden løber to rækker af silikoneprikker, som holder det hele på plads og forhindrer ærmerne i at løbe.

 

Stoffet i ærmerne er desuden super-elastisk, så det sætter sig helt tæt, men behageligt.

Facit bliver dermed en perfekt pasform i ærmer og skuldre, som samtidigt ser hurtigt ud og føles ligeså.

 

Bred elastikkant

Trøjens afslutning i taljen er en bred elastikkant, som løber hele vejen rundt.
På indersiden er der tre rækker med silikoneprikker, som sammen med elastikbåndet, holder det hele på plads og forhindrer trøjen i at kravle op og bevæge sig for meget under kørsel.

Det fungerer rigtig godt og er med til at sikre den gode pasform, selvom man bevæger sig på cyklen.

 

Den brede elastikkant i livet holdet trøjen på plads.

 

’Overlappende’ lommer

En af de helt store fordele, finder man faktisk bagpå.

MAD,ONE har lagt kræfter i at udtænke et virkelig fornuftigt lommesystem, som tager højde alle de udfordringer, man har ude på landevejen.

 

Første og fremmest er der tre konventionelle lommer, som har godt med plads og som er lette at komme til.

 

På ydersiden af den højre lomme er der lavet en lynlåslomme, som har en nøglering fastsyet indeni. Det betyder, at man har mulighed for at lyne kreditkort og kontanter inde, men man kan yderligere sætte sine nøgler fast, så de ikke risikerer at falde ud, når man roder med lommen.

 

Endeligt er der på venstre lomme påsyet en lomme i net (mesh) med et lille adgangshul, som kan bruges til brugt gel-indpakning, papir fra barer og så videre, så man slipper for at få en masse fedtet stads ned i sine almindelige lommer.

 

Systemet er en lille genialitet i min optik og viser igen, at folkene bag MAD,ONE selv bruger masser af tid på landevejen.

 

Udover tre almindelige lommer, så er der en lynlåslomme samt en mesh-lomme til brugt papir fra gels osv. Genialt!

 

Lav krave for optimal pasform
Jeg vil også fremhæve kraven, som er med til at give trøjen et moderne udtryk med sin relativt lave silhuet.

 

Rent funktionelt gør det også, at der er god plads omkring halsen, hvilket for mig er en vigtig detalje, som betyder meget for komforten.
 

Ventilerede sidepaneler

Vi er i øjeblikket velsignede med et flot sommervejr i Danmark, med mulighed for at teste trøjens af under høje temperaturer.

 

Her performer den helt fantastisk og lader intet tilbage at ønske i forhold til ventilation.

 

MAD,ONE har tilføjet to brede sidepaneler i helt tyndt mesh, som er med til at give noget ekstra lethed og som hjælper rytteren med at komme af med sved og  fugt, når intensiteten er høj eller når solen bager.

 

En lav krave med god plads og tætte, men komfortable ærmer er godt for både komfort og pasform.

 

Fakta

Producent: MAD,ONE
Produkt: Men’s Bib Shorts
Farver: Sort (fås også i navy)
Størrelse: Medium (fås fra XS-XL)

Pris: Kr. 1565,-
 

Det første man bemærker med bibshortsene fra MAD,ONE i hænderne, er den luksuriøse kvalitet. Bukserne er lavet i et kraftigt og stærkt materiale, som samtidig er blødt.
’Der er godt med gods i det’, ville man måske sige i visse dele af landet.

 

Minimal brug af sømme

Bukserne er konstrueret således, at der er brugt et minimum af syninger. Derfor fremstår shortsene nærmest som et stykke stof, kun afbrudt af den søm, som samler benene og syningerne, som holder indlægget på plads.

 

Det skal øge sandsynligheden for komfort - jo færre sømme, jo mindre der kan genere.

 

Laserskårede afslutninger

Benene er - som ærmerne på trøjen - laserskårede, så de fremstår helt minimalistiske.
Indersiden er forsynet med fem rækker silikoneprikker, som griber effektivt fast i huden og holder shortsene på plads.

 

Derfor oplever jeg, at shortsene både sidder godt, men også bliver siddende på plads, selv efter lang tid i sadlen.

 

Laserskårede kanter med silikoneprikker på indersiden virker godt og sikrer knivskarpe tanlines hen over sommeren.

 

Veludførte seler

Selesystemet er veludført og præcis som jeg foretrækker det: Helt flade seler, så de passer perfekt under en tynd jersey, og mesh på ryggen, som er med til at holde kroppen tør.

 

Den elastik, som selerne er lavet af, er stærk og kraftig, så hele systemet kan gøre det, som det skal, nemlig at holde shortsene på plads, selv når man bevæger sig i sadlen.

 

Helt flade seler af elastik - form og funktion når det er bedst.

 

Racer-inspireret indlæg

Puden i bukserne er forholdsvis minimalistisk og ret slank.

Men der er fint med både støtte og comfort og allerede fra første tur, har jeg oplevet at siddekomforten er både god og holdbar hen over en lang træning.

 

Kvaliteten virker lækker og robust og efter en del vaske har det absolut intet slid eller indikationer på, at der kommer det foreløbigt.    

God pasform og lækker komfort

Alt i alt udmærker shortsene sig ved at være af mærkbar høj materialekvalitet, som med sin bløde og kraftige fremtoning afleverer et øjeblikkeligt stærk indtryk.

 

I sadlen udmærker de sig ved en god pasform og med masser af komfort både omkring lårene, i hofteregionen, hen over selerne og med en godt afstemt pude.

 

Bagside i mesh for optimal håndtering af sved og fugt.

 

Konklusion
MAD,ONE rammer markedet med en gennemtænkt og veludført debutkollektion.

 

Materialerne er lækre og sammen med et markant, men afdæmpet, design får man en solid følelse af high-end.

 

Desuden er der flere virkelig gennemtænkte detaljer, som helt klart er udtænkt af cykelryttere til glæde for andre cykelryttere, og det bliver spændende at følge udviklingen hos MAD,ONE.

 

 

Stillet til rådighed af: MAD,ONE

 

Motionsfeltet.dk's vurdering: (9/10)

Test: Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex
Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex mountainbike-sko, er optimale til meget kolde temperaturer og sammen med en afbalanceret stivhed, et nemt betjeneligt BOA-spændesystem samt Gore-TEX, kan skoen hurtigt gå hen og blive din bedste ven gennem vinterens træningspas.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!
Test: Canyon Endurace CFR
Den moderne rytter kan være svær at definere, men Canyon har givet sig i kast med at fange dens opmærksomhed med komfort og integration.
Guide: Alt om tubeless
Tubeless på racercyklen er efterhånden ved at være almindeligt. Det forstår man godt, når man har prøvet den komfort, som følger med. Feltet.dk har derfor testet forskellige setup og vi vil se på fordele og ulemper, som trods alt følger med brugen af væske i dækkene.  
Nyt dansk cykelregister i kæmpe fremgang
Bliver din cykel stjålet er chancerne for at du får den tilbage nærmest ikke eksisterende - det vil Bikekey ændre på, og de danske cykelejere tager det til sig.
Ferrand-Prevot skriver VM-historie - Dansker kæmpede bravt
31-årige Pauline Ferrand-Prevot er verdensmester igen på den olympiske distance. Ferrand-Prevot skriver dermed historie og er den første kvinde nogensinde, der vinder fem VM-titler på den olympiske distance.
Feltet.dk kører Maratona Dolomites 2023
Jeg kæmper mig op af det sidste af løbets mange bjerge. 786 højdemeter bringer mig over Passo Valparola via Falzarego i over 2200 meters højde. Solen skinner og de flotte bjerge står lodret op omkring mig. Endelig er jeg oppe og nu går det stærkt ned mod mål i Corvara.
Nedtur: Sofie Heby misser VM-titlen efter styrt og dårlig dag
Sofie Heby Pedersen var kæmpe favorit til at vinde VM-titlen i mountainbike, men danskeren styrtede i starten af løbet - og det kostede dyrt.
Produktnyt: Specialized lancerer ny version af Tarmac
Specialized lancerer næste generation af den populære Tarmac-platform - Tarmac SL8 er på gaden nu.
Sidste chance: Efterårsspillet starter søndag kl. 12.00
Managersæsonen fortsætter efter Tour de France med et helt nyt spil - og anderledes spilformat!
Abu Dhabi bliver VM-værter i 2028 og 2029
VM i landsvejscykling finder sted i Abu Dhabi i 2028. Det blev annonceret i dag på en UCI-konference forud for verdensmesterskaberne i Glasgow. VM i banecykling i 2029 vil også blive afholdt i hovedstaden af De Forenede Arabiske Emirater.
Så du det? Det danske hold kører på vilde nye banecykler til VM
Canyon bliver ny cykelsponsor for det danske og amerikanske banelandshold med en banebrydende cykel, der jagter fart.
Man kan da ikke stoppe efter fire ture?
På trods af, at det blev en fysisk hård omgang på en ellers let tur og med flere mindre uheld, blev det samlet en stor oplevelse for Torsten Brix at cykle til Paris for femte gang. Her kommer hans dagbog!
Klar til weekenden!? Køb Tour-merchandise til nedsat pris!
Skal du have den officielle gule førertrøje? 
Vind 24 karats Tour de France-guldmønt til en værdi af 4.500 kroner!
Feltet.dk udlodder smuk og stærkt limiteret guldmønt i samarbejde med Mønthuset Danmark.
12 gode Tour-bøger - SPAR 15-50%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Test: Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex
Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex mountainbike-sko, er optimale til meget kolde temperaturer og sammen med en afbalanceret stivhed, et nemt betjeneligt BOA-spændesystem samt Gore-TEX, kan skoen hurtigt gå hen og blive din bedste ven gennem vinterens træningspas.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x