20.01.2022 @ 18:00

Et lækkert sæt fra danske isolés, som viser stor teknisk know-how og kapacitet, hvor især jakken imponerer med høje beskyttelse og masser af varme i en strømlinet pakke.

Motionsfeltet.dk's vurdering:

(9/10)

Introduktion

 

Den nyeste kollektion fra danske isolés er gearet til den hårde danske vinter, hvor rytterne skal holdes varme, samtidig med at vind og regn skal holdes ude. Vintersæsonens Paul-kollektion fra isolés byder elementerne op til dans og vi har testet tøjet i særdeles hårde forhold. 

 

Fakta

Producent: isolés
Produkt: Paul Winter Jacket
Farver: Wooden Green

Størrelse: Medium

Pris:  Kr. 1999.95,-

 

 

Test
 

Et yderste lag til det hele

Paul Nordic Winter-jakken er lavet til at være et yderlag, som skal kunne modstå det hele og fungere som din foretrukne jakke på de koldeste dage, eller der hvor forholdene er værst i form af blæst, regn, sne og alt derimellem.


Isolés er dansk, så folkene bag kender på egen hånd, hvordan den skandinaviske vinter kræver lidt ekstra. Jakken er således fremstillet af et solidt materiale i kvaliteten 350 g/m2.

Denne tekniske betegnelse siger måske ikke os cykelryttere så meget, men det er et stof med masser af gods i og som føles kraftigt i hånden

 

Jeg har for alvor haft lejlighed til at teste egenskaberne, da testperioden har budt på flere dage med regn, slud og temperaturer tæt på frysepunktet. Det er absolut i de forhold, at jakken er bedst.

 

Regnen preller af stoffet og det er ikke lykkes mig at gennembløde materialet selv på den hårdeste testtur på over to timer, hvor vejret bød på tæt regn, og slud på vejene, som gav masser af sprøjt.

 

Jakken skærmer også helt perfekt for kold vind og kvaliteterne forbliver intakte, selvom jakken er under konstant pres af vand fra oven. De beskyttende egenskaber er nærmest helt perfekte og der er ikke noget vejr eller kulde, som ville få mig til at tøve med at hive jakken her ud af skabet.

 

 

Vær opmærksom på varmen

Jakken har en opbørstet inderside, som altid giver en lun fornemmelse og er med til at gøre den varmere. Netop varmen er den næste egenskab, som er værd at nævne. For jeg er ret imponeret over, hvor varm jakken faktisk er, selvom den er minimalistisk i sit udtryk.

 

Derfor er den rigtig god på de kolde vinterdage, hvor man får rigtig meget varme og beskyttelse kontra vægt og ’fylde’. Det er her jakken excellerer, for den er er ’rigtig’ vinterjakke. Jeg har testet jakken med Isolés’ eget merino-baselayer og den kombination har været rigelig, selv når der er frost, regn og blæst.

 

Derfor skal man også være opmærksom på, at man ikke får proppet et for tykt lag eller for mange lag under, hvis man er ude på de meget milde vinterdage eller i ydersæsonerne.

 

 

Traditionel pasform

Isolés beskriver selv pasformen som klassisk og det vil jeg faktisk give dem ret i.

Der er ikke så meget at rafle om. Den sidder behageligt tæt og man får en fornemmelse af en hurtig jakke, hvor intet kommer til at hænge eller fylde i vinden.

Omvendt er den heller ikke ultratæt, så der er plads til et solidt lag indenunder og der er også noget bevægelsesfrihed.

 

Jeg kan godt lide, at det virker som om, at Isolés har efterladt lige lidt ekstra rum i ærmerne og under armene. Ikke noget man lægger mærke til rent æstetisk, men funktionelt giver det lige nøjagtig plads til en tykke baselayer, uden at det føles klemt. Jeg synes, det er vigtigt, at der er lidt plads i områderne omkring overarmene og skuldrene, så man kan bevæge sig og det fungerer her.

 

Jeg vil også rose Isolés for taljen, som har en kraftig elastik, så den sidder godt til og ikke lukker kold luft op, når man bevæger sig. Det hjælper os med at bibeholde pasformen.
Og så er der en ekstra ’flap’ bagpå, som beskytter bagdelen mod vand fra baghjulet.

 

Jeg er 183 centimeter høj og vejer cirka 75 kilo og jeg har testet jakken i en medium.
Jeg har valgt den størrelse fremfor en large, da jeg godt kan lide den strømlinede fornemmelse og følelse (hvis man ikke har hurtige nok ben, så er det rart at tøjet hjælper).
Hvis man foretrækker en lidt mere tilgivende pasform eller ligger mellem to størrelser, så kan man vælge at gå en størrelse op uden at det påvirker egenskaberne.

 


 

Detaljerne

Isolés har efterhånden opbygget en stærk, visuel identitet, hvor det afdæmpede og underspillede design er i fokus. Således også her. Silhuetten er slank og strømlinet og den støvede, grønne farve er klassisk uden at være kedelig sort.

 

Tre baglommer sørger for godt med plads til opbevaring, mens en enkelt lynlåslomme gemmer værdierne og andre sarte genstande væk. Lommen er tilmed lavet i et tykt, isoleret materiale, så ens telefon for eksempel kan holdes varm. Fin detalje.

 

Der er en enkelt refleks på skulderen foran og en i nakken. De er en del af Isolés’ udtryk og det fungerer fint og giver lige lidt ekstra synlighed.

 

 

Fakta
Producent: isolés
Produkt: Paul Nordic Deep Winter Bib Tights
Farver: Wet Navy

Størrelse: Medium

Pris: Kr. 1399.95,- 

 


 

Test
 

Lavet til nordisk vinter

Paul Nordic Deep Winter Bib Tights er lavet som en makker til jakken - de skal fungere på de koldeste dage.

 

Bukserne er todelte i materialet, så forsiden er  lavet i et stof, som Isolés kalder Nordic Shelter. Det er vind- og vandtæt og skal derved beskytte mod kulden, der hvor den er allerværst, nemlig der hvor rytterens krop bryder vinden.

Bagsiden består så af et nylon- og elastanmix med fleece på indersiden, som giver mere komfortabel bevægelsesfrihed. Stoffet er tyndere og mere strækbart i hænderne, i modsætning til det forreste materiale, som i sagens natur er nødt til at være lidt mere rigidt for at opnå sine egenskaber.

 

Jeg har testet bukserne under samme forhold som jakken, og ydeevnen er langt hen ad vejen den samme. Jeg oplevede lidt, at bukserne - i modsætning til jakken - måtte give lidt fortabt, da jeg kørte over to timer i silende regn. Her tog de imod lidt vand og varmegenskaberne blev forringet.
Det skal dog siges, at det på en måde er forventeligt. For det første kan bukserne ikke være lige så kraftige som en jakke. Det ville ødelægge bevægelsesfriheden totalt. For det andet, så er kraftig, silende regn atypisk for det vejr, som man normalt ville køre ud i om vinteren. Jeg er ret sikker på, at stort set alle bukser ville have kapituleret den dag - medmindre de var lavet til decideret regn, hvormed åndbarheden ville være væk og det ville give nogle helt andre problemer.

 

På de øvrige ture har bukserne fungeret fint i forhold til beskyttelse, dog uden at de har den samme fornemmelse som jakken, som man for alvor mærker er lavet til rendyrket vinter.
Det skal dog også siges, at den åndbarhed som er prioriteret her, er helt nødvendig i min optik. Hvis man kommer afsted i et par lange tights, som ikke kan ånde, så koger man simpelthen over lynhurtigt, da benene jo som bekendt arbejder hele tiden.

Så det er en balance og bukserne fungerer især godt, når man er ude for at træde igennem, hvor de regulerer varme/åndbarhed ganske godt.

 

 

God pasform

Bukserne jeg har testet, er uden pude, så man skal benytte et par shorts under. Det er en klassisk model, hvor man kan komme til at køre med sine yndlingsshorts hele året, hvilken for nogen er en prioritet.

 

Det kræver så, at man lige bruger et ekstra øjeblik på at få det hele på plads og på at få hevet vinterbukserne helt rigtig på plads ovenpå shortsene.

 

Når først de er på plads, så sidder de til gengæld godt. Især omkring benene, hele vejen ned til afslutningerne i anklen, får man en behagelig, tæt pasform, hvor den bløde inderside efterlader en lun fornemmelse.

 

Detaljerne

Den gode pasform hjælpes også på vej af, at antallet af syninger er minimeret. Det mærkes blandt andet på selerne og i afslutningerne i benene, som i stedet er laserskårede, mens de såkaldte ’Flat Lock’-syninger på resten af bukserne gør, at der ikke er noget, som kan komme til at genere huden.

 


Konklusion
Isolés imponerer med en virkelig god jakke, som for alvor kan tage kampen op med vintervejret - og som bestod en monstertest på en af årets allerværste dage, hvor slud og regn stod i ledtog med hård kulde.

 

Den er forbavsende let og elegant i forhold til sin styrke, så man føler sig stadig hurtig selv om man er pakket ind.

 

Bukserne har en god pasform og er som jakken, lavet i lækre materialer og med tilsvarende finish.
Stillet til rådighed af: isolés

 

Motionsfeltet.dk's vurdering: (9/10)

Hundredvis opretter sig i Danmarks nye cykelregister!
Har du fået stjålet din cykel? Hvis svaret er ja, har du noget tilfælles med cirka 40.000 andre danskere. De fleste af os har hverken kvittering eller stelnummer gemt og risikerer derfor ikke at få den retmæssige erstatning. Så er Wolli-løsningen.
Ideer til fars dag 5. juni - Køb signeret Rolf Sørensen-Tour-bog
Mangler du gaven til verdens bedste far, der har alt? Vi har i webshoppen netop tilføjet bøger hvor Rolf Sørensen har skrevet en Tour hilsen. Der er også kommet Tour de France merchandise på lager igen - både kasketter, handsker, trøjer og bukser.  
Nyt managerspil - Vind kontanter og VIP-billetter til Touren
Tour de France starten i Danmark nærmer sig og i starten af juni køres opvarmningsløbet Critérium du Dauphiné. Deltag i opvarmningsmanagerspillet forud for Tour de France.
Bliver tredje gang lykkens gang for Emil Axelgaard?
Feltet.dk og Emil Axelgaard vil gerne udfordre vores brugere til en lille duel på forudsigelser i 2022. 
Køb cykeltrøje og træd til for kræftramte - ligesom Michael Mørkøv
Cykelrytter, Michael Mørkøv, træder til for kræftsagen. Sammen hylder Michael Mørkøv og Kræftens Bekæmpelse alle de hjælperyttere, der er så afgørende - uanset om det er på cyklen eller i et kræftforløb. Du kan også træde til ved at købe den unikke TRÆD TIL-cykeltrøje.
Produktnyt: Specialized lancerer ny sko
Specialized har i dag lanceret en ny cykelsko - S-Works Torch.
Kun til Feltet.dk's brugere: Følg Giroens kongeetape og studie fra kl 10.00
Se det bedste cykling med Discovery+. Det koster normalt kun 129 kroner pr. måned, men Feltet.dk har et eksklusivt specialtilbud i maj under Giro d'Italia. Få Disocvery+ til halv pris, så du kun betaler 64,50 kroner for en måned uden binding.
Danske Framesandgear er specialist i Garmin og Wahoo mounts
Med over 60 unikke mounts til Garmin og Wahoo, er danske Framesandgear markedsledende indenfor udvalget af CNC skårne aluminium mounts, til mærker der spænder fra Colnago til Zipp. 
Dansk firma er specialist i Garmin og Wahoo mounts
Med over 60 unikke mounts til Garmin og Wahoo, er danske Framesandgear markedsledende indenfor udvalget af CNC skårne aluminium mounts til mærker, der spænder fra Colnago til Zipp.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Aeroe Bike Rack og tasker
Flere og flere har fundet glæden ved at køre afsted ud i det blå på cykel og medbringe nok til at kunne klare sig selv et par dage. Det kræver dog, at man kan laste cyklen godt og sikkert.  Vi har testet bikerack/bagagebærer og tasker fra Aeroe. En løsning som gør det nemmere at pakke din cykel, når du skal afsted med mere end bare lappegrej og energibarer.
Sønderjylland i gult
I Sønderjylland er nedtællingen til årets cykelfest - afslutningen på Tourens tredje etape den 3. juli 2022 - allerede begyndt. Christian X’s bro i Sønderborg er svøbt i gult, og overalt langs ruten er lokale kræfter i gang med at forberede sig. Et af de mange initiativer er udgivelsen af guidebogen som udkommer medio juni.
Flowlife tilbyder nu tre forskellige massagepistoler
Massagepistoler er blevet et stadigt mere populært redskab at bruge i forbindelse med kroppens restitution. Det svenske Flowlife udvider nu sortimentet til at bestå af tre modeller: Flowgun Pocket, Flowgun Go og Flowgun Pro.
Anmeldelse: Cyrille Guimard - Tour de France bag kulisserne
Af naturlige grunde er der ekstra hype omkring årets Tour de France, hvor løbets første tre etaper som bekendt afvikles i Danmark. Adskillige forlag rider med på bølgen, og en af de seneste udgivelser er en selvbiografi af den franske rytter og sportsdirektør Cyrille Guimard.
Bliv påklædt til den danske Tour-start
De tre første dage i juli i år bliver historiske! For første og måske eneste gang gæster Tour de France-feltet lille Danmark. Skal du være festklædt?
Produktnyt: Baglygteradar med indbygget kamera
Garmin introducerer Varia RCT716 baglygteradar med indbygget kamera, som løbende optager dine omgivelser under en tur og gemmer automatisk optagelser, hvis en hændelse registreres.
Østrig - et gravel paradis
Det er ikke kun i Danmark, at gravel er super populært. Det er det også i Østrig, hvor der er muligheder for rigtige gode ruter. 
U23-dansker med ny topplacering
I weekenden blev der kørt mountainbike World Cup for U23-kvinder i Nové Mesto i Tjekkiet, hvor danske Sofie Heby Pedersen nok en gang leverede en topplacering.
Verdensetteren henter ny triumf
Verdensetteren, Gustav Heby, sejrede også i weekend, da han triumferede foran verdens bedste juniorer.
"Fuldstændig sindssyg dag"
Danske Caroline Bohé bliver bare ved og ved med at imponere. I hendes blot tredje World Cup-løb for eliten lykkedes det at slutte på podiet.
Ustoppelige Pidcock sejrer igen
Tom Pidcock sikrede sig i weekenden sejren i World Cup-løbet i Nové Mesto i Tjekkiet. Sidste uge kunne han række armene i vejret, efter han vandt i Albstadt.   
Vind Jacques Anquetils cykel!
Jysk Fynske Medier udlodder i samarbejde med Feltet.dk en af Jacques Anquetils cykler. Ja, du læste rigtigt!
DM-ruterne for 2022 præsenteret med hårde finaler
Aalborg danner rammen for DM i landevejscykling i 2022 og 2023. Tirsdag blev ruterne i landevejscykling præsenteret.
Se Rolf fortælle om sin nye bog
Danmarks mest vindende cykelrytter gennem tiderne sætter i en ny bog fokus på verdens største etapeløb, der starter i Danmark i 2022. Bogen udkommer den 2. maj 2022. Du kan nu forudbestille bogen med 15% rabat i webshoppen. 
Dansker sejrede: Nummer ét på verdensranglisten
Nordjyderne Gustav og Sofie Heby Pedersen dominerer den internationale scene for mountainbikeryttere, og nu kan en af dem kalde sig verdens pt. bedste.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Hundredvis opretter sig i Danmarks nye cykelregister!
Har du fået stjålet din cykel? Hvis svaret er ja, har du noget tilfælles med cirka 40.000 andre danskere. De fleste af os har hverken kvittering eller stelnummer gemt og risikerer derfor ikke at få den retmæssige erstatning. Så er Wolli-løsningen.
Ideer til fars dag 5. juni - Køb signeret Rolf Sørensen-Tour-bog
Mangler du gaven til verdens bedste far, der har alt? Vi har i webshoppen netop tilføjet bøger hvor Rolf Sørensen har skrevet en Tour hilsen. Der er også kommet Tour de France merchandise på lager igen - både kasketter, handsker, trøjer og bukser.  
Nyt managerspil - Vind kontanter og VIP-billetter til Touren
Tour de France starten i Danmark nærmer sig og i starten af juni køres opvarmningsløbet Critérium du Dauphiné. Deltag i opvarmningsmanagerspillet forud for Tour de France.
Bliver tredje gang lykkens gang for Emil Axelgaard?
Feltet.dk og Emil Axelgaard vil gerne udfordre vores brugere til en lille duel på forudsigelser i 2022. 
Køb cykeltrøje og træd til for kræftramte - ligesom Michael Mørkøv
Cykelrytter, Michael Mørkøv, træder til for kræftsagen. Sammen hylder Michael Mørkøv og Kræftens Bekæmpelse alle de hjælperyttere, der er så afgørende - uanset om det er på cyklen eller i et kræftforløb. Du kan også træde til ved at købe den unikke TRÆD TIL-cykeltrøje.
Produktnyt: Specialized lancerer ny sko
Specialized har i dag lanceret en ny cykelsko - S-Works Torch.
Kun til Feltet.dk's brugere: Følg Giroens kongeetape og studie fra kl 10.00
Se det bedste cykling med Discovery+. Det koster normalt kun 129 kroner pr. måned, men Feltet.dk har et eksklusivt specialtilbud i maj under Giro d'Italia. Få Disocvery+ til halv pris, så du kun betaler 64,50 kroner for en måned uden binding.
Danske Framesandgear er specialist i Garmin og Wahoo mounts
Med over 60 unikke mounts til Garmin og Wahoo, er danske Framesandgear markedsledende indenfor udvalget af CNC skårne aluminium mounts, til mærker der spænder fra Colnago til Zipp. 
Dansk firma er specialist i Garmin og Wahoo mounts
Med over 60 unikke mounts til Garmin og Wahoo, er danske Framesandgear markedsledende indenfor udvalget af CNC skårne aluminium mounts til mærker, der spænder fra Colnago til Zipp.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x