15.02.2021 @ 12:00

En lækker vinterpakke til den kræsne rytter som elsker komfort og lækre materialer.

Motionsfeltet.dk's vurdering:

(8/10)

Fakta:

Producent: isolés

Produkt: Vincent Shelter Plus

Farver: Golden Sand (Fås også i sort)

Størrelse: Medium (fås i S-4XL)

Vejledende udsalgspris: 1499,- kroner

 

Test

Vi har haft fingrene i både sommer- og vinterprodukter fra isolés hen over de sidste par sæsoner og altid fået et godt indtryk af både kvalitet og pasform, foruden det underspillede design, som er blevet lidt af et varemærke for firmaet fra Vejle.

 

I denne vintersæson har isolés så lanceret Vincent Shelter Plus-jakken her, som egentligt er lavet som et modsvar til de tunge og kraftige vinterjakker, som kan være et nødvendigt onde på de allerkoldeste dage, men som hurtigt kan blive for klodsede og fyldige, når temperaturen hæver sig lidt længere op over frysepunktet.

 

Det er på de dage, at jakken skal komme til sin ret og give tilpas varme og beskyttelse, men uden at føles tung eller indelukket ifølge isolés.

 

Fitter som en jersey 

Når man får jakken i hånden, så er den egentlig ret kraftig, som man også forventer af et decideret vinterprodukt. Men ydermaterialet er smidigt og blødt og minder næsten mere om noget, som man forventer fra en kraftig jersey. 

 

Det samme indtryk kan man let få, når man prøver jakken på. Den fitter rigtig lækkert.

 

Først og fremmest er det lykkedes isolés at smide en masse stretch ind i materialerne hele vejen rundt, så den lægger sig tæt om kroppen på den lækre måde. Igen; lidt mere en fornemmelse som man er vant til fra en rigtig lækker jersey fremfor en stor jakke. Et stort plus i min bog.

 

 

Vinteroptimeret pasform

Pasformen adskiller sig dog en lille smule fra en typisk langærmet trøje idet, at der er lidt mere plads i jakken. Præcist som der skal være, så man kan have et kraftig baselayer under - eller sågar to lag, hvis nødvendigt. Tricket bliver så, at jakken skal kunne den ekstra polstring indenfor uden at miste pasform, og det lykkes helt fint her.

 

Der er så meget stræk og kvalitet i materialet, at den behagelige - og tilpas strømlinede - pasform bibeholdes, selvom man har fyldt godt op indenfor lynlåsen. Personligt kunne jeg godt ønske, at elastikken i livet var en anelse tættere, men det er i småtingsafdelingen og ikke noget, som mange vil lægge mærke til.

 

Jeg bruger normalt medium i tøj fra isolés, men blev anbefalet at tage en large her, da den fitter lidt til den mindre side. Det var et godt valg, for det giver lige den ekstra plads, som netop gør, at pasformen kan holdes, selv om man ifører sig flere lag under. Derfor skal man overveje at gå en størrelse op i min optik.

 

Lækre materialer

Ellers er det mest karakteristiske ved jakken dens materialer. Hele vejen rundt er produktet lækkert og det er absolut et af de kendetegn, som står stærkest for mig, ved alle de produkter, som vi har haft fingrene i fra isolés.

 

Ved jakken her er ydersiden vind- og vandafvisende, hvilket jo altid betyder at overfladen er nødt til at være lidt mere rigid i sit udtryk. Det fornemmer man også her, men som sagt er den stadig smidig og blød.

 

Indersiden er fyldt med en god fleece-kvalitet for jakkens forside, mens ryggen har paneler med Alpha-materialet fra Polartec.

 

Det er et isolerende materiale, som oprindeligt er udviklet til militært brug og i min optik er det absolut en af de bedste kvaliteter, man kan forsyne et vinterprodukt med. Jeg ´har endnu til gode, at teste et produkt med denne teknologi, som ikke fungerer 100 %.

 

Det isolerer godt og kan også holde på varmen, selv hvis det bliver meget fugtigt af sved. 

 

 

På landevejen

Jeg har testet jakken på landevejen under flere forhold og jakken har generelt set bestået det hele. Den holder både kold vind og kulde udenfor og holder fint på varmen.

 

Selv om ydermaterialerne ikke føles lige så kraftige, som på en stor vinterjakke, så er den helt tæt overfor blæst og vind, som jo ofte er vores værste fjende på denne årstid. 

 

Jeg har kørt et par ture, hvor vejene har været meget våde og der har været masser af sprøjt fra vejen. Den slags som borer sig igennem skoovertrækkene. Men jakken holder effektivt vandet fra døren og det løber effektivt af stoffet.

 

Den er mest optimal til de dage, hvor vintervejret er godt og temperaturen ikke er helt nede og kysse frysepunktet. Men så længe det ikke decideret regner, så er jakken meget alsidig og jeg ville ikke tøve med at bruge den under alle vinterforhold og så regulere med de lag jeg putter inden under.

 

 

Konklusion

Vincent Shelter Plus er først og fremmest en jakke i en rigtig lækker kvalitet, som også skinner igennem via rigtig fine egenskaber.

 

Følelsen er lidt mere som en trøje end en tung jakke og det er positivt, når den stadig yder nok beskyttelse og varme.

 

Pasformen vil tiltale de fleste, da den spænder vidt.

 

Sådan har vi testet: Jakken er testet udelukkende på landevejen i januar i temperaturer fra 2 til 6 grader.

 

Stillet til rådighed af: isolés

 

TESTRAPPORT

 

Brand: isolés

Model: Vincent Shelter Plus

 

Hvad er produktet lavet til?

Jakken er lavet til de fleste vinterforhold med en vand- og vindafvisende yderside og en lun inderside.

 

Hvilke særlige tekniske features har produktet?

Shelter Plus-materialet, som er vind- og vandtæt, Polartec Alpha-isolering, quick-block lynlås samt refleks på skulderen.

 

Bedøm produktets konstruktion

Jakken er holdt helt klassisk i sin opbygning og er veludført hele vejen rundt. Alle overgange er lækkert udført og de diskrete designdetaljer, tjener alle et formål. 

 

Bedøm ydeevnen

Jakken er varm, trods sin lidt lettere fornemmelse og holder effektivt kulde og vind ude. Den kan sagtens tåle, at man træner igennem i den og skiller sig fornuftigt af med varmen. Meget flot ydeevne i en lidt lettere pakke.

 

Bedøm kvalitet/holdbarhed

Kvaliteten er helt i top og det er tydeligt, at isolés-teamet bruger mange ressourcer på det rette materialevalg. Det er førsteklasses materialer hele vejen rundt - både udenpå og inden i.

 

Under test har jakken været vasket cirka 6-7 gange og fremstår stadig fuldstændig som ny. Den lidt sarte sandfarve er også let at vaske ren, selv når den er fyldt med sprøjt og skidt fra vejene.

 

Bedøm pasform

God vinterpasform, hvor jakken sidder til og man stadig kan føle sig hurtig på cyklen, men hvor der også er plads til to lag inden under, uden at man skal kæmpe med pasform eller med at få lynlåsen lukket til. Rigtig godt afstemt.

 

Det skal nævnes, at jeg har kørt i en størrelse Large efter anbefaling fra isolés, hvor jeg normalt bruger medium med mine 183 centimeter og 75 kilo.

 

Bedøm størrelse

Jakken er måske en anelse til den lille side. Jeg har kørt i en large, hvor jeg normalt kører medium, og jeg vil næsten beskrive størrelsen som en mellemting mellem en medium og en large, hvilket har bekommet mig rigtig godt.

 

Bedøm vægt

Jakken er let for en decideret vinterjakke.

 

Bedøm komfort

Pasform og de inderste materialer giver en fremragende fornemmelse og den varer ved på landevejen, hvor jakken holder en godt varm og komfortabel ved stort set alle intensiteter.

 

Bedøm ’Value-for-money’

Jakken er ikke billig, men omvendt kan man let komme til at betale det dobbelte for en tilsvarende jakke ved konkurrerende brands.

 

Ser man på ydeevne og kvalitet, så får man en jakke som dækker 95% af de danske vinterdage og som sagtnes kan holde mange år, hvis man behandler den godt.

 

Hvad kunne du især lide ved produktet?

Design, fornemmelsen af en lækker jersey med en blød og behagelig inderside. Pasformen er rigtig godt afstemt til vinterbrug.

 

Var det noget som du ikke kunne lide?

Elastikken i livet måtte godt tage lidt mere ved i forhold til min kropsbygning.

 

KONKLUSION

Nød du at køre med tøjet?

 

Ja - det fungerer bare.

 

Om testeren:

Alder: 37

Højde: 183 centimeter

Vægt: 75 kilo

Jeg har cyklet i: 12 år 

Så ofte cykler jeg: 4 gange om ugen

Jeg kører disse discipliner: Landevej

Motionsfeltet.dk's vurdering: (8/10)

Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.
Dansk endagsløb præsenterer ny finale: Giver holdene noget at tænke over
Grand Prix Herning har præsenteret en spændende ny rute til årets løb, som vil udfordre rytterne på de karakteristiske grusveje helt ind i finalen og forhåbentlig skabe endnu mere spænding i det danske UCI-løb.
Positiv opdatering på Vingegaard-operation
”Jonas har gennemgået vellykket operation” sådan skriver Team Visma Lease a Bike via mediet X. 
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: ABUS Gamechanger 2.0
Aerodynamik, ventilation og komfort er i højsædet i den nyeste udgave af ABUS’ populære landevejshjelm Gamechanger. Hjelmen har store ventilationskanaler, flere aerodynamiske features, gode indstillingsmuligheder og er strippet for overflødige elementer, som er med til at holde hjelmens vægt godt nede. Feltet.dk har testet hjelmen - læs med her og find ud af hvordan hjelmen klarer sig i testen.
Startlisten til kvindernes Paris-Roubaix - 3 danskere med
I dag køres kvindernes Paris-Roubaix, og der er tre danskere blandt de deltagende.
Flere brosten end i 30 år: Her er pavéerne i Paris-Roubaix 2024
Pavéerne til årets Paris-Roubaix er blevet præsenteret.
Tour des Stations et cykelløb for motionister med gode bjergben
Er du til højdemeter og stigninger, så er Tour des Stations præcis et løb for dig! Prøv kræfter med en benbrækker.
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Elcyklernes kvalitet stiger: Nu er producent klar med elcykel fra øverste hylde
Gennem de seneste år er salget af elcykler steget markant, og det kan ses på elcyklernes kvalitet. I år lancerer producenten Gazelle en ny version af deres populære model, Eclipse, som sætter nye standarder og giver bilen kamp til stregen som det foretrukne transportmiddel.

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Tobias Lund fik endelig den forløsende første professionelle sejr og endda en tur i førertrøjen, og måske får han allerede en chance for sejr nr. 2 torsdag. Her fortsætter løbet nemlig med endnu en sprinteretape, og selvom spurten denne gang er flad, betyder en svær stigning i finalen, at der kan ryddes så meget ud i feltet, at også Lunds kaptajn, Fabio Jakobsen, kan komme i problemer frem mod en forventet reduceret massespurt i Kusadasi. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_5_etape_af_presidential_tour_of_trkiye_2024/I dag er det blevet offentliggjort, hvilke hold der deltager i kvindernes udgave af Tour de France.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/officielt_disse_hold_skal_koere_2024_tour_de_france_femmes_avec_zwift_1/Dorian Godon fortsatte den utrolige genrejsning af Ag2r med en overraskende sejr på den første af de to sprinteretaper, hvor han også overtog førertrøjen, men det bliver desværre kun til en enkelt dag i gult for den store franskmand. I denne særlige udgave, der helt ekstraordinært byder på to bjergfinaler, venter det første store bjergslag nemlig allerede torsdag, og selvom der er tale om en relativt kort stigning, der skæmmes af modvind, vil den i hvert fald give en første indikation af, hvem der kan vinde årets udgave af det schweiziske løb. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_2_etape_af_tour_de_romandie_2024/Første professionelle sejr til Tobias Lund på 4. etape af Tyrkiet Rundt :thumbsup: https://www.eurosport.dk/cykling/tour-of-turkiye/2024/dansk-etapesejr-i-tyrkiet-rundt-se-tobias-lund-vinde-4.-etape-efter-vild-slutspurt-her_vid2123903/video.shtml?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR132qCgrlKjSLq9UQgAmmH4xE39aWTfnxGRyhs7GHHK7ibvLhzKHa4DJ-0_aem_AWKGMYXA33Zipv8-EW8oCIcRdv7QWyj-s1Lw8NeJUWupbhfwJw46NsixWVd9ma1GvbHnTbaAVmelrTf3cfxSy_Qe

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet