11.01.2022 @ 09:00

Flowfeet er et massageapparat, der giver dine fødder alt fra en kærlig til en dyb og effektiv massagebehandling, som får dine fødder hurtigt på toppen efter en hård træning. 

Motionsfeltet.dk's vurdering:

(8/10)

Fakta

Producent: Flowlife

Produkt: Flowfeet

Pris: Kr. 1890,-

Introduktion


Siden 2016 har det svenske firma Flowlife udviklet massage-produkter til den aktive person, og de seneste år er sortimentet udvidet med flere typer af højkvalitets massageapparater og lækkert træningsudstyr. Produkterne fra Flowlife er testet og udviklet af et team bestående af professionelle massører, fysioterapeuter og atleter, og med det mål, at man vil skabe massage-produkter til hjemmebrug, som har en god og mærkbar effekt. Flowlife tilbyder med deres massageapparater en billigere og nemmere tilgang til massage hjemme i vante rammer. Det er ikke blot effektivt og prismæssigt fordelagtigt, men også genialt i en travl hverdag, hvor tiden er sparsom - derfor er Flowlife et godt alternativ til fysioterapeuter og sportsmassører. Feltet.dk har testet Flowfeet, der er Flowlifes fodmassageapparat.


Test

 

Nem betjening

Det er altid spændende at modtage et nyt produkt til test - hvor nemt eller svært er det at komme i gang og få indstillet? Og fra start konstaterer jeg, at Flowfeet er nem at betjene. Flowfeet er et strømdrevet produkt, og så snart der er sat strøm til, aktiveres et tænd/sluk-lys på oversiden af maskinen. Trykkes der på start, kommer der lys i resten af touch-displayet, og herefter er det blot at vælge mellem tre massageprogrammer, hvor høj intensitet du ønsker behandlingen skal have, og om apparatet skal give varme eller ej. Nemt og simpelt.

Massageapparatet har en størrelse som en lille støvsuger, og fylder derfor ikke meget. Har du ikke plads til apparatet lige ved sofaen (eller hvor du skal nyde massage), er der et lille håndtag, der gør det let at bære rundt på, og med sin relativt lave vægt, er apparatet meget mobilt.

En lækker detalje er, at det stof, som kommer i berøring med fødderne, kan lynes af og vaskes efter behov. Maskinen kan fint bruges med sokker på, og det giver en anelse mere blød behandling sammenlignet med behandling uden sokker.De forskellige indstillinger

Flowfeet er bygget op med luftpuder, der virker ved at give kompression på oversiden af foden og bagtil omkring hæl og akillessenen, mens fodsålen behandles af faste massagebolde, der rammer lokalt. Mens fodsålen får en klassisk massage i fodens retning, giver luftpuderne et dejligt tryk omkring foden, som gradvist intensiveres for efter cirka 10 sekunder at lette trykket igen.

Flowfeet tilbyder tre programmer med hvert deres formål. Helt overordnet er programmerne designet til at øge blodcirkulation og mindske spændinger i fødderne. Program 1 er maskinens standardprogram, og det leder på en god måde op til program 2, som er et mere intensivt program. Program 3 er en mere blød behandling, der kun arbejder med maskinens luftpuder, og det skulle ifølge Flowlife være effektivt til trætte og hævede fødder.

Slår du varmefunktionen til, holder den en konstant temperatur omkring 45-50 grader. Det er dejligt at få varmet fødderne op, men til min smag kunne temperaturen godt være en anelse højere.

Vi kan ikke komme uden om, at fødder (for nogle) kan have tendens til at lugte en anelse. Derfor er flowfeet også udstyret med en lugtneutraliserende funktion. Gennem denne test har funktionen været tændt til hver massage, og alt har været lugtfrit.God og effektiv behandling

Første gang du sætter fødderne i Flowfeet, vil du nok blive overrasket over, hvor godt maskinen tager fat. Har du sarte fødder vil det være en god ide at starte ud med den lave intensitet eller tage et par sokker på, som giver lidt ekstra komfort.
Er du mere hårdfør, kan du fint starte ud med intensitet 2, mens niveau 3 kræver lidt mere tilvænning, før du bare læner dig tilbage og nyder massagen fuldt ud.Kompressionsluftpuderne tilpasses den fod, som er sat i maskinen, for at give en optimal behandling. Udover tryk omkring foden har luftpuderne også den funktion, at de trækker og udstrækker dele af foden - og det fungerer rigtig godt.

Flowfeet er under test blevet brugt efter træning - enten cykling eller løb - og det er virkelig velvære at give sig selv 15 minutters fodmassage, som et program varer. Hvor meget en massagebehandling påvirker restitutionstiden efter en hård træning, skal der nok en mere videnskabelig tilgang til for at undersøge, men jeg er overbevist om, at jeg oplevede en positiv effekt. Har man tendens til hævede og ømme fødder, vil effekten højest sandsynlig være mere tydelig og mærkbar.

Konklusion

Flowfeet er bestemt et anbefalelsesværdigt massageapparat. Det er et effektivt produkt, som både kan bruges til velvære og i restitutionsøjemed. Det er et lækkert og robust produkt med gode indstillingsmuligheder, der giver en fin variation, og det er yderst nemt at vedligeholde, transportere og betjene.

Flowfeet giver mulighed for både en blød og kærlig, men også hård og dyb massage. Om massageapparatet er lige så effektivt som en massør, har jeg ikke tilstrækkelig erfaring med fodmassage til at vurdere. Men jeg kan forestille mig at en massør kan arbejde mere lokalt og detaljeret på foden. Døjer man med større fodproblemer, vil Flowfeet være et super supplement til massøren, men er det blot en træningsinduceret træthed, har Flowlife lavet et massageprodukt, som enhver cykelrytter vil få glæde af.

Stillet til rådighed af: FlowlifeFakta

Producent: Flowlife

Produkt: Flowfeet

Pris: Kr. 1890,-

 

Testrapport

Hvad er produktet lavet til?

Flowfeet er lavet til restitutions- og velværemassage.


Hvad er produktets hovedformål?

Til behandling af trætte og hævede fødder og øger blodcirkulation


Hvilke særlige tekniske features har produktet?

Flowfeet kommer med tre forskellige programmer, tre massage-intensiteter, mulighed for varme og lugtneutraliserende features.


Bedøm konstruktion / udførelse

Massageapparatet er robust lavet og i god kvalitet.


Hvordan er kvaliteten?

Kvaliteten er god.


Bedøm produktets ydeevne

Flowfeet kan virkelig, afhængig af intensitet, tage ved og leverer effektiv massage.


Hvordan klarer produktet sin opgave?

Supergodt - flowfeet kan virkelig gå i dybden, hvilket kræver lidt tilvænning.


Bedøm vægt

Maskinen er vejer og fylder lidt mere end en lille støvsuger.


Bedøm ’Value-for-money’

En fair pris, taget kvalitet og effektivitet i betragtning.


Hvad kunne du især lide ved produktet?

Flowfeet’s nemme betjening og store alsidighed i funktioner.


Var det noget som du ikke kunne lide?

Nej, men varmefunktionen kunne godt være mere effektiv.


Nød du at benytte produktet?

Det har været super at teste flowfeet. At læne sig tilbage og nyde en god omgang massage er absolut afhængighedsskabende.

Motionsfeltet.dk's vurdering: (8/10)

Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.
Heby og Vedersø kæmpede om U23-titlen
Gustav Heby Pedersen blev dansk mester i U23-klassen i mountainbike, da Danmarks største talenter dystede om XCO-titlen.
DM-tronen skifter: Bohés stime brudt
22-årige Sofie Heby Pedersen er ny dansk mester i mountainbike!
Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
MAD,ONE: Slip dit indre bæst løs med innovativt cykeltøj
Den danske cykelrytter, Jakob Fuglsang, står bag et nyt cykeltøjsmærke, som Feltet.dk kigger nærmere på i denne artikel.
Feltet.dk lancerer en ny Giro-app
Feltet.dk lancerer en gratis app til årets Giro d'Italia. Det er en gratis beta-version, hvor du kan følge Giro-etaperne helt tæt.
Test: WTB Gravelier-sadel
For en cykelrytter som har rigtig svært ved at finde en sadel, som føles komfortabel, så vil begejstringen ingen ende tage, når man finder en sadel, som giver timevis på cyklen uden ubehag. WTB Gravelier har været netop den oplevelse og er en meget komfortabel sadel med nogle fede gravel specifikke features.  
Test: Assos R Bibshorts S9
Virkelig lækre bibs med vanlig Assos-teknologi, god materialekvalitet, lækre materialer og en pris som er yderst fair i et marked, hvor prisen for bibshorts ellers er stukket af.  
Produktnyt: Nyt dæk fra Pirelli - det hurtigste nogensinde
Mads Pedersen og Mattias Skjelmose kan se frem til at rulle bedre i 2023, da dæksponsoren Pirelli har gode nyheder til dem.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Danmarks Højeste Motionscykelløb fejrer jubilæum Kr. Himmmelfartsdag - skal du køre?
Danmarks Højeste Motionscykelløb afholdes igen i år Kr. Himmelfartsdag den 18. maj 2023.
Sidste chance: Deltag i årets Giro-spil! Præmier for over 40.000 kroner
Deltag i årets Giro d'Italia managerspil starter lørdag den 6. maj og slutter søndag den 28. maj 2022.
Test: Northwave gravel-tøj
Et afslappet sæt tøj til gravel-turene hvor udseende, funktion og komfort går op i en højere enhed.  
Langtidstest: Principia Gravel Carbon
Feltet.dk langtidstester Principia Gravel Carbon med HiRide Suspension forgaffel. Følg med de kommende måneder. 
Når de franske bjerge skiftes ud med ruter langs vandet
Cykelferie kan være andet end stejle alpeveje, skarpe kurver og dagsruter på plus hundrede kilometer. Vil man opleve en mere afslappet form for cykelferie, hvor der også er plads til en god frokost og et koldt glas vin, er området syd for Bretagne - det hedder Atlantique-Loire - det perfekte sted.
Talenterne kæmpede om sejrene i MTB Ligaen
Tobias Lillelund og Caroline Bohe triumferede i årets første afdeling af Shimano MTB Ligaen i Randers.
Test: Northwave Crossland Plus
Den trend, der lige nu buldrer frem i Sydeuropa, med all mountain-sko, som både kan bruges på cyklen, til og fra arbejde eller på café, er ved at vinde indpas i Danmark. Northwave introducerer nu Crossland Plus-modellen, der kan det hele.
Vind en signeret Jonas Vingegaard-trøje
Du kan vinde en signeret Jonas Vingegaard-trøje i Feltet.dk's Giro-managerspil. Tilmeld dig nu!
Stream Liege-Bastogne-Liege uden afbrydelser fra kl. 11
Discovery+ sender i dag Liege-Bastogne-Liege både for herrer og damer samt har optakts- og nedtaktsstudie. 
Produktnyt: Argon 18 lancerer ny cykel
Argon 18 har netop introduceret den helt nye Krypton cykel, som passer til alle terræner. 
Produktnyt: Gravelier - Ny sadel fra WTB
Det californiske mærke, WTB, lancerer en ny sadel, kaldet Gravelier, som er specielt designet til alle gravel-rytterne.
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
Produktnyt: Nye cykelcomputere fra Garmin
Garmin er klar med to nye modeller af deres populære cykelcomputere. De hedder Edge 540 og Edge 840.
Manager: Vinderen af Baskerlandet Rundt fundet
”Satser du på Vingegaard?” blev der spurgt i teaseren til managerspillet i Baskerlandet Rundt. Det hurtige svar er: ”Ja, selvfølgelig!”, men er det nok - skal der ikke mere til end bare en genert knægt fra Salling? Det hurtige svar er: ”Jo, syv ryttere mere!”
Test: Trek Checkpoint SLR 9 AXS gravel
Ny gravelcykel fra Trek, hvor komfort og aerodynamik går hånd i hånd.
Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.
Heby og Vedersø kæmpede om U23-titlen
Gustav Heby Pedersen blev dansk mester i U23-klassen i mountainbike, da Danmarks største talenter dystede om XCO-titlen.
DM-tronen skifter: Bohés stime brudt
22-årige Sofie Heby Pedersen er ny dansk mester i mountainbike!
Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
MAD,ONE: Slip dit indre bæst løs med innovativt cykeltøj
Den danske cykelrytter, Jakob Fuglsang, står bag et nyt cykeltøjsmærke, som Feltet.dk kigger nærmere på i denne artikel.
Feltet.dk lancerer en ny Giro-app
Feltet.dk lancerer en gratis app til årets Giro d'Italia. Det er en gratis beta-version, hvor du kan følge Giro-etaperne helt tæt.
Test: WTB Gravelier-sadel
For en cykelrytter som har rigtig svært ved at finde en sadel, som føles komfortabel, så vil begejstringen ingen ende tage, når man finder en sadel, som giver timevis på cyklen uden ubehag. WTB Gravelier har været netop den oplevelse og er en meget komfortabel sadel med nogle fede gravel specifikke features.  
Test: Assos R Bibshorts S9
Virkelig lækre bibs med vanlig Assos-teknologi, god materialekvalitet, lækre materialer og en pris som er yderst fair i et marked, hvor prisen for bibshorts ellers er stukket af.  
Produktnyt: Nyt dæk fra Pirelli - det hurtigste nogensinde
Mads Pedersen og Mattias Skjelmose kan se frem til at rulle bedre i 2023, da dæksponsoren Pirelli har gode nyheder til dem.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x