11.01.2022 @ 09:00

Flowfeet er et massageapparat, der giver dine fødder alt fra en kærlig til en dyb og effektiv massagebehandling, som får dine fødder hurtigt på toppen efter en hård træning. 

Motionsfeltet.dk's vurdering:

(8/10)

Fakta

Producent: Flowlife

Produkt: Flowfeet

Pris: Kr. 1890,-

Introduktion


Siden 2016 har det svenske firma Flowlife udviklet massage-produkter til den aktive person, og de seneste år er sortimentet udvidet med flere typer af højkvalitets massageapparater og lækkert træningsudstyr. Produkterne fra Flowlife er testet og udviklet af et team bestående af professionelle massører, fysioterapeuter og atleter, og med det mål, at man vil skabe massage-produkter til hjemmebrug, som har en god og mærkbar effekt. Flowlife tilbyder med deres massageapparater en billigere og nemmere tilgang til massage hjemme i vante rammer. Det er ikke blot effektivt og prismæssigt fordelagtigt, men også genialt i en travl hverdag, hvor tiden er sparsom - derfor er Flowlife et godt alternativ til fysioterapeuter og sportsmassører. Feltet.dk har testet Flowfeet, der er Flowlifes fodmassageapparat.


Test

 

Nem betjening

Det er altid spændende at modtage et nyt produkt til test - hvor nemt eller svært er det at komme i gang og få indstillet? Og fra start konstaterer jeg, at Flowfeet er nem at betjene. Flowfeet er et strømdrevet produkt, og så snart der er sat strøm til, aktiveres et tænd/sluk-lys på oversiden af maskinen. Trykkes der på start, kommer der lys i resten af touch-displayet, og herefter er det blot at vælge mellem tre massageprogrammer, hvor høj intensitet du ønsker behandlingen skal have, og om apparatet skal give varme eller ej. Nemt og simpelt.

Massageapparatet har en størrelse som en lille støvsuger, og fylder derfor ikke meget. Har du ikke plads til apparatet lige ved sofaen (eller hvor du skal nyde massage), er der et lille håndtag, der gør det let at bære rundt på, og med sin relativt lave vægt, er apparatet meget mobilt.

En lækker detalje er, at det stof, som kommer i berøring med fødderne, kan lynes af og vaskes efter behov. Maskinen kan fint bruges med sokker på, og det giver en anelse mere blød behandling sammenlignet med behandling uden sokker.De forskellige indstillinger

Flowfeet er bygget op med luftpuder, der virker ved at give kompression på oversiden af foden og bagtil omkring hæl og akillessenen, mens fodsålen behandles af faste massagebolde, der rammer lokalt. Mens fodsålen får en klassisk massage i fodens retning, giver luftpuderne et dejligt tryk omkring foden, som gradvist intensiveres for efter cirka 10 sekunder at lette trykket igen.

Flowfeet tilbyder tre programmer med hvert deres formål. Helt overordnet er programmerne designet til at øge blodcirkulation og mindske spændinger i fødderne. Program 1 er maskinens standardprogram, og det leder på en god måde op til program 2, som er et mere intensivt program. Program 3 er en mere blød behandling, der kun arbejder med maskinens luftpuder, og det skulle ifølge Flowlife være effektivt til trætte og hævede fødder.

Slår du varmefunktionen til, holder den en konstant temperatur omkring 45-50 grader. Det er dejligt at få varmet fødderne op, men til min smag kunne temperaturen godt være en anelse højere.

Vi kan ikke komme uden om, at fødder (for nogle) kan have tendens til at lugte en anelse. Derfor er flowfeet også udstyret med en lugtneutraliserende funktion. Gennem denne test har funktionen været tændt til hver massage, og alt har været lugtfrit.God og effektiv behandling

Første gang du sætter fødderne i Flowfeet, vil du nok blive overrasket over, hvor godt maskinen tager fat. Har du sarte fødder vil det være en god ide at starte ud med den lave intensitet eller tage et par sokker på, som giver lidt ekstra komfort.
Er du mere hårdfør, kan du fint starte ud med intensitet 2, mens niveau 3 kræver lidt mere tilvænning, før du bare læner dig tilbage og nyder massagen fuldt ud.Kompressionsluftpuderne tilpasses den fod, som er sat i maskinen, for at give en optimal behandling. Udover tryk omkring foden har luftpuderne også den funktion, at de trækker og udstrækker dele af foden - og det fungerer rigtig godt.

Flowfeet er under test blevet brugt efter træning - enten cykling eller løb - og det er virkelig velvære at give sig selv 15 minutters fodmassage, som et program varer. Hvor meget en massagebehandling påvirker restitutionstiden efter en hård træning, skal der nok en mere videnskabelig tilgang til for at undersøge, men jeg er overbevist om, at jeg oplevede en positiv effekt. Har man tendens til hævede og ømme fødder, vil effekten højest sandsynlig være mere tydelig og mærkbar.

Konklusion

Flowfeet er bestemt et anbefalelsesværdigt massageapparat. Det er et effektivt produkt, som både kan bruges til velvære og i restitutionsøjemed. Det er et lækkert og robust produkt med gode indstillingsmuligheder, der giver en fin variation, og det er yderst nemt at vedligeholde, transportere og betjene.

Flowfeet giver mulighed for både en blød og kærlig, men også hård og dyb massage. Om massageapparatet er lige så effektivt som en massør, har jeg ikke tilstrækkelig erfaring med fodmassage til at vurdere. Men jeg kan forestille mig at en massør kan arbejde mere lokalt og detaljeret på foden. Døjer man med større fodproblemer, vil Flowfeet være et super supplement til massøren, men er det blot en træningsinduceret træthed, har Flowlife lavet et massageprodukt, som enhver cykelrytter vil få glæde af.

Stillet til rådighed af: FlowlifeFakta

Producent: Flowlife

Produkt: Flowfeet

Pris: Kr. 1890,-

 

Testrapport

Hvad er produktet lavet til?

Flowfeet er lavet til restitutions- og velværemassage.


Hvad er produktets hovedformål?

Til behandling af trætte og hævede fødder og øger blodcirkulation


Hvilke særlige tekniske features har produktet?

Flowfeet kommer med tre forskellige programmer, tre massage-intensiteter, mulighed for varme og lugtneutraliserende features.


Bedøm konstruktion / udførelse

Massageapparatet er robust lavet og i god kvalitet.


Hvordan er kvaliteten?

Kvaliteten er god.


Bedøm produktets ydeevne

Flowfeet kan virkelig, afhængig af intensitet, tage ved og leverer effektiv massage.


Hvordan klarer produktet sin opgave?

Supergodt - flowfeet kan virkelig gå i dybden, hvilket kræver lidt tilvænning.


Bedøm vægt

Maskinen er vejer og fylder lidt mere end en lille støvsuger.


Bedøm ’Value-for-money’

En fair pris, taget kvalitet og effektivitet i betragtning.


Hvad kunne du især lide ved produktet?

Flowfeet’s nemme betjening og store alsidighed i funktioner.


Var det noget som du ikke kunne lide?

Nej, men varmefunktionen kunne godt være mere effektiv.


Nød du at benytte produktet?

Det har været super at teste flowfeet. At læne sig tilbage og nyde en god omgang massage er absolut afhængighedsskabende.

Motionsfeltet.dk's vurdering: (8/10)

Det helårlige managerspil åbnet - To forskellige spil i 2022
Feltet.dk's populære sæsonspil bliver nu udvidet med et aktivt sæsonspil. Du kan tilmelde dig allerede i dag.
Test: isolés vintertøj
Et lækkert sæt fra danske isolés, som viser stor teknisk know-how og kapacitet, hvor især jakken imponerer med høje beskyttelse og masser af varme i en strømlinet pakke.
Spar 50% på vinter- og forårscykeltøj
Feltet.dk og Team Motionsfeltet.dk har sat en række produkter ned på vores webshop, så søger du et godt tilbud - så kig forbi. 
Cannondale lancerer ny Synapse med SmartSense-teknologi
Amerikanerne lancerer en re-designet version af deres endurance-cykel til landevejen med stærkt opdaterede, teknologiske features, som inkluderer lys og radar. Målet er at fusionere performance, komfort og alsidighed i endnu højere grad.
Et klenodie har jubilæum - kender du ALAN?
I sommeren 1972 grundlagde en lille italiener ved navn Falconi Lodovico, et cykelbrand, der i dag, er et klenodie indenfor cykelsporten.
Test: Velocio vintertøj
Det amerikanske brand gør sit indtog med et teknisk ’tøjsystem’ til de koldeste vinterdage, som performer på alle parametre.
Øl skal give Børnecancerfonden halvanden million kroner
Velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby har sat sig et ambitiøst mål. På bare fire uger vil de frivillige deltagere sælge over 35.000 gaveæsker med specialøl fra Fur Bryghus. Det skal give op imod halvanden million kroner til Børnecancerfonden.
Produktnyt: Specialized lancerer ny sko med snørebånd
Specialized har netop lanceret en ny sko med snørebånd, som hedder S-Works 7 Lace.
Test: Assos Superléger-tøj til hometrainer
Et komplet sæt optimeret til indendørs cykling, hvor bukserne imponerer så stort, at de er blandt de bedste denne tester har prøvet.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Manager: Mens vi bare venter på en ny sæson #2
Nu er det meget snart alvor. De forskellige WorldTour-mandskaber er ved at være klar - holdopstillingerne er på plads, de nye uniformer er blevet flashet, team-cyklerne fået den sidste lakering og januars obligatoriske træningslejre så småt gået i gang...
Test: Flowfeet by Flowlife
Flowfeet er et massageapparat, der giver dine fødder alt fra en kærlig til en dyb og effektiv massagebehandling, som får dine fødder hurtigt på toppen efter en hård træning. 
Feltet.dk styrker sine SOME-aktiviteter og investerer i fremtiden
I de kommende måneder vil Feltet.dk lancere en række nye aktiviteter både på det redaktionelle, funktions-. og designmæssigt plan. Feltet.dk øger også satsningen på det sociale medie, Instagram.
Produktnyt: Velocio "A better way"
Det der startede som en lancering af en kvindefokuseret kollektion har udviklet sig til en forpligtelse for en grønnere fremtid, hvor amerikansk-baserede Velocio mener, at der er en bedre måde at producere cykeltøj på.
Covid-alarm: Bestil dit Tour-merchandise senest søndag
De tre første dage i juli i år bliver historiske! For første og måske eneste gang gæster Tour de France-feltet lille Danmark. Skal du være festklædt?
Test: Rapha Women’s Explore Down Jacket
Vellykket og virkelig lækker dunjakke, som kan bruges på eventyr på cyklen såvel som i hverdagen.
Specialized præsenterer 2022-teamcykler
Specialized løfter sløret for de nye cykeldesigns til Quick-Step-Alpha Vinyl, Total-Energies og SD Worx. 
Test: 2022 Giant Revolt Advanced Pro 0
Den nye Revolt cementerer sin position som en af markedets bedste gravelcykler med levende styregenskaber, god komfort og muligheden for at ændre køregenskaberne med et udskifteligt dropout, som kan øge akselafstanden.
Test: Cannondale Scalpel HT Hi-MOD 1 2022
Scalpel HT Hi-MOD 1 har et rigtig godt forhold mellem effektivitet, adræthed, kontrol og stabilitet, mens cyklens geometri og lethed skaber en meget progressiv high-end mountainbike, der tilfredsstiller den konkurrenceorienterede og kræsne hardtail-rytters høje krav.
Konggaard / Xtreme sætter gang i generationsskifte
Konggaard ApS lancerer på årets første dag, at de har sat gang i et generationsskifte.
Se alle 35 danske UCI-sejre i 2021
Feltet.dk samler her alle de danske UCI-sejre på landevejen. Se eller gense de største danske cykelmomenter i 2021!
Godt nytår fra Feltet.dk - Tilbageblik og 2022
Feltet.dk ønsker alle et godt nytår og ser tilbage på året og frem på, hvad der venter i 2022.
Podcast: Quiz og kåringer fra året der gik på WorldTouren
Hvilke øjeblikke og ryttere var de mest fantastiske på WorldTouren i 2021? 
Prøv banecykling - Spar 20%
Du har nu igen muligheden for at prøve kræfter med cykelbanen i Ballerup! I en begrænset periode tilbyder Feltet.dk & Velo Events vores læsere muligheden for en helt unik cykeloplevelse på banen i Ballerup Super Arena.
Glædelig jul til alle
Feltet.dk og Motionsfeltet.dk ønsker alle en rigtig glædelig jul!

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Det helårlige managerspil åbnet - To forskellige spil i 2022
Feltet.dk's populære sæsonspil bliver nu udvidet med et aktivt sæsonspil. Du kan tilmelde dig allerede i dag.
Test: isolés vintertøj
Et lækkert sæt fra danske isolés, som viser stor teknisk know-how og kapacitet, hvor især jakken imponerer med høje beskyttelse og masser af varme i en strømlinet pakke.
Spar 50% på vinter- og forårscykeltøj
Feltet.dk og Team Motionsfeltet.dk har sat en række produkter ned på vores webshop, så søger du et godt tilbud - så kig forbi. 
Cannondale lancerer ny Synapse med SmartSense-teknologi
Amerikanerne lancerer en re-designet version af deres endurance-cykel til landevejen med stærkt opdaterede, teknologiske features, som inkluderer lys og radar. Målet er at fusionere performance, komfort og alsidighed i endnu højere grad.
Et klenodie har jubilæum - kender du ALAN?
I sommeren 1972 grundlagde en lille italiener ved navn Falconi Lodovico, et cykelbrand, der i dag, er et klenodie indenfor cykelsporten.
Test: Velocio vintertøj
Det amerikanske brand gør sit indtog med et teknisk ’tøjsystem’ til de koldeste vinterdage, som performer på alle parametre.
Øl skal give Børnecancerfonden halvanden million kroner
Velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby har sat sig et ambitiøst mål. På bare fire uger vil de frivillige deltagere sælge over 35.000 gaveæsker med specialøl fra Fur Bryghus. Det skal give op imod halvanden million kroner til Børnecancerfonden.
Produktnyt: Specialized lancerer ny sko med snørebånd
Specialized har netop lanceret en ny sko med snørebånd, som hedder S-Works 7 Lace.
Test: Assos Superléger-tøj til hometrainer
Et komplet sæt optimeret til indendørs cykling, hvor bukserne imponerer så stort, at de er blandt de bedste denne tester har prøvet.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x