11.01.2022 @ 09:00

Flowfeet er et massageapparat, der giver dine fødder alt fra en kærlig til en dyb og effektiv massagebehandling, som får dine fødder hurtigt på toppen efter en hård træning. 

Motionsfeltet.dk's vurdering:

(8/10)

Fakta

Producent: Flowlife

Produkt: Flowfeet

Pris: Kr. 1890,-

Introduktion


Siden 2016 har det svenske firma Flowlife udviklet massage-produkter til den aktive person, og de seneste år er sortimentet udvidet med flere typer af højkvalitets massageapparater og lækkert træningsudstyr. Produkterne fra Flowlife er testet og udviklet af et team bestående af professionelle massører, fysioterapeuter og atleter, og med det mål, at man vil skabe massage-produkter til hjemmebrug, som har en god og mærkbar effekt. Flowlife tilbyder med deres massageapparater en billigere og nemmere tilgang til massage hjemme i vante rammer. Det er ikke blot effektivt og prismæssigt fordelagtigt, men også genialt i en travl hverdag, hvor tiden er sparsom - derfor er Flowlife et godt alternativ til fysioterapeuter og sportsmassører. Feltet.dk har testet Flowfeet, der er Flowlifes fodmassageapparat.


Test

 

Nem betjening

Det er altid spændende at modtage et nyt produkt til test - hvor nemt eller svært er det at komme i gang og få indstillet? Og fra start konstaterer jeg, at Flowfeet er nem at betjene. Flowfeet er et strømdrevet produkt, og så snart der er sat strøm til, aktiveres et tænd/sluk-lys på oversiden af maskinen. Trykkes der på start, kommer der lys i resten af touch-displayet, og herefter er det blot at vælge mellem tre massageprogrammer, hvor høj intensitet du ønsker behandlingen skal have, og om apparatet skal give varme eller ej. Nemt og simpelt.

Massageapparatet har en størrelse som en lille støvsuger, og fylder derfor ikke meget. Har du ikke plads til apparatet lige ved sofaen (eller hvor du skal nyde massage), er der et lille håndtag, der gør det let at bære rundt på, og med sin relativt lave vægt, er apparatet meget mobilt.

En lækker detalje er, at det stof, som kommer i berøring med fødderne, kan lynes af og vaskes efter behov. Maskinen kan fint bruges med sokker på, og det giver en anelse mere blød behandling sammenlignet med behandling uden sokker.



De forskellige indstillinger

Flowfeet er bygget op med luftpuder, der virker ved at give kompression på oversiden af foden og bagtil omkring hæl og akillessenen, mens fodsålen behandles af faste massagebolde, der rammer lokalt. Mens fodsålen får en klassisk massage i fodens retning, giver luftpuderne et dejligt tryk omkring foden, som gradvist intensiveres for efter cirka 10 sekunder at lette trykket igen.

Flowfeet tilbyder tre programmer med hvert deres formål. Helt overordnet er programmerne designet til at øge blodcirkulation og mindske spændinger i fødderne. Program 1 er maskinens standardprogram, og det leder på en god måde op til program 2, som er et mere intensivt program. Program 3 er en mere blød behandling, der kun arbejder med maskinens luftpuder, og det skulle ifølge Flowlife være effektivt til trætte og hævede fødder.

Slår du varmefunktionen til, holder den en konstant temperatur omkring 45-50 grader. Det er dejligt at få varmet fødderne op, men til min smag kunne temperaturen godt være en anelse højere.

Vi kan ikke komme uden om, at fødder (for nogle) kan have tendens til at lugte en anelse. Derfor er flowfeet også udstyret med en lugtneutraliserende funktion. Gennem denne test har funktionen været tændt til hver massage, og alt har været lugtfrit.



God og effektiv behandling

Første gang du sætter fødderne i Flowfeet, vil du nok blive overrasket over, hvor godt maskinen tager fat. Har du sarte fødder vil det være en god ide at starte ud med den lave intensitet eller tage et par sokker på, som giver lidt ekstra komfort.
Er du mere hårdfør, kan du fint starte ud med intensitet 2, mens niveau 3 kræver lidt mere tilvænning, før du bare læner dig tilbage og nyder massagen fuldt ud.Kompressionsluftpuderne tilpasses den fod, som er sat i maskinen, for at give en optimal behandling. Udover tryk omkring foden har luftpuderne også den funktion, at de trækker og udstrækker dele af foden - og det fungerer rigtig godt.

Flowfeet er under test blevet brugt efter træning - enten cykling eller løb - og det er virkelig velvære at give sig selv 15 minutters fodmassage, som et program varer. Hvor meget en massagebehandling påvirker restitutionstiden efter en hård træning, skal der nok en mere videnskabelig tilgang til for at undersøge, men jeg er overbevist om, at jeg oplevede en positiv effekt. Har man tendens til hævede og ømme fødder, vil effekten højest sandsynlig være mere tydelig og mærkbar.

Konklusion

Flowfeet er bestemt et anbefalelsesværdigt massageapparat. Det er et effektivt produkt, som både kan bruges til velvære og i restitutionsøjemed. Det er et lækkert og robust produkt med gode indstillingsmuligheder, der giver en fin variation, og det er yderst nemt at vedligeholde, transportere og betjene.

Flowfeet giver mulighed for både en blød og kærlig, men også hård og dyb massage. Om massageapparatet er lige så effektivt som en massør, har jeg ikke tilstrækkelig erfaring med fodmassage til at vurdere. Men jeg kan forestille mig at en massør kan arbejde mere lokalt og detaljeret på foden. Døjer man med større fodproblemer, vil Flowfeet være et super supplement til massøren, men er det blot en træningsinduceret træthed, har Flowlife lavet et massageprodukt, som enhver cykelrytter vil få glæde af.

Stillet til rådighed af: Flowlife



Fakta

Producent: Flowlife

Produkt: Flowfeet

Pris: Kr. 1890,-

 

Testrapport

Hvad er produktet lavet til?

Flowfeet er lavet til restitutions- og velværemassage.


Hvad er produktets hovedformål?

Til behandling af trætte og hævede fødder og øger blodcirkulation


Hvilke særlige tekniske features har produktet?

Flowfeet kommer med tre forskellige programmer, tre massage-intensiteter, mulighed for varme og lugtneutraliserende features.


Bedøm konstruktion / udførelse

Massageapparatet er robust lavet og i god kvalitet.


Hvordan er kvaliteten?

Kvaliteten er god.


Bedøm produktets ydeevne

Flowfeet kan virkelig, afhængig af intensitet, tage ved og leverer effektiv massage.


Hvordan klarer produktet sin opgave?

Supergodt - flowfeet kan virkelig gå i dybden, hvilket kræver lidt tilvænning.


Bedøm vægt

Maskinen er vejer og fylder lidt mere end en lille støvsuger.


Bedøm ’Value-for-money’

En fair pris, taget kvalitet og effektivitet i betragtning.


Hvad kunne du især lide ved produktet?

Flowfeet’s nemme betjening og store alsidighed i funktioner.


Var det noget som du ikke kunne lide?

Nej, men varmefunktionen kunne godt være mere effektiv.


Nød du at benytte produktet?

Det har været super at teste flowfeet. At læne sig tilbage og nyde en god omgang massage er absolut afhængighedsskabende.

Motionsfeltet.dk's vurdering: (8/10)

Giro-spillet åbnet for tilmelding
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.
Dansk endagsløb præsenterer ny finale: Giver holdene noget at tænke over
Grand Prix Herning har præsenteret en spændende ny rute til årets løb, som vil udfordre rytterne på de karakteristiske grusveje helt ind i finalen og forhåbentlig skabe endnu mere spænding i det danske UCI-løb.
Positiv opdatering på Vingegaard-operation
”Jonas har gennemgået vellykket operation” sådan skriver Team Visma Lease a Bike via mediet X. 
Test: ABUS Gamechanger 2.0
Aerodynamik, ventilation og komfort er i højsædet i den nyeste udgave af ABUS’ populære landevejshjelm Gamechanger. Hjelmen har store ventilationskanaler, flere aerodynamiske features, gode indstillingsmuligheder og er strippet for overflødige elementer, som er med til at holde hjelmens vægt godt nede. Feltet.dk har testet hjelmen - læs med her og find ud af hvordan hjelmen klarer sig i testen.
Startlisten til kvindernes Paris-Roubaix - 3 danskere med
I dag køres kvindernes Paris-Roubaix, og der er tre danskere blandt de deltagende.
Flere brosten end i 30 år: Her er pavéerne i Paris-Roubaix 2024
Pavéerne til årets Paris-Roubaix er blevet præsenteret.
Tour des Stations et cykelløb for motionister med gode bjergben
Er du til højdemeter og stigninger, så er Tour des Stations præcis et løb for dig! Prøv kræfter med en benbrækker.

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

DSMs triumftog i Tyrkiet fortsatte, da den unge hollænder Frank van den Broek vandt på monsterbjerget Spil Dagi. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/hollaender_vinder_kongeetape_-_tobias_lund_taber_foerertroejen/Oier Lazkano har endnu ikke styr på sin kontraktsituation fra næste sæson. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/spansk_mester_staar_foran_stor_beslutning/ jeg har, efter en del skriven frem og tilbage, fået mit forsikringsselskab til at acceptere den QR-kode og tilhørende serienummer, som i hvert fald var påsat mine Canyon-cykel. Havde politiets hittegodskontor været tættere på, så havde jeg nok bare fået dem til at udstede et stelnummer. OP - jeg har også købt cykler ved Canyon, og i første omgang var det fordi, at prisen for den pågældende racercykel virkede fornuftig og, når jeg sammenlignede med danske butikker virkede det til, at modellens udstyr lige var det bedre end til tilsvarende pris i Danmark. Anden gang valgte jeg igen Canyon både pga. gode erfaringer med første køb og så fordi, at deres Roadlite 4 hybrid-cykel igen virkede som en fornuftig prissat pakke. Oplevede ikke problemer med købet, har heller ikke oplevet problemer med cyklerne efterfølgende, men har dog været i kontakt med Canyons (danske) kundeservice et par gange. Kun positive oplevelser. Det er aldrig en dårlig ide at kontakte din forsikring inden du køber fra udlandet og får oplyst hvordan, at du skal have din cykel registreret før, at de vil acceptere det fx i tilfælde af tyveri. Derudover skal du gøre op med dig selv om du vil have en fysisk butik i nærheden, hvor du kan tage cyklen ned og sige "Det er 14 dage siden, at jeg købte den og nu virker lortet ikke - hvordan vil I ordne det for mig?"Prologvidneren, Maikel Zijlaard, udgår af Romandiet Rundt med et slemt brud.   Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/overraskende_prologvinder_udgaar_med_slemt_brud/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Giro-spillet åbnet for tilmelding
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet