11.01.2022 @ 09:00

Flowfeet er et massageapparat, der giver dine fødder alt fra en kærlig til en dyb og effektiv massagebehandling, som får dine fødder hurtigt på toppen efter en hård træning. 

Motionsfeltet.dk's vurdering:

(8/10)

Fakta

Producent: Flowlife

Produkt: Flowfeet

Pris: Kr. 1890,-

Introduktion


Siden 2016 har det svenske firma Flowlife udviklet massage-produkter til den aktive person, og de seneste år er sortimentet udvidet med flere typer af højkvalitets massageapparater og lækkert træningsudstyr. Produkterne fra Flowlife er testet og udviklet af et team bestående af professionelle massører, fysioterapeuter og atleter, og med det mål, at man vil skabe massage-produkter til hjemmebrug, som har en god og mærkbar effekt. Flowlife tilbyder med deres massageapparater en billigere og nemmere tilgang til massage hjemme i vante rammer. Det er ikke blot effektivt og prismæssigt fordelagtigt, men også genialt i en travl hverdag, hvor tiden er sparsom - derfor er Flowlife et godt alternativ til fysioterapeuter og sportsmassører. Feltet.dk har testet Flowfeet, der er Flowlifes fodmassageapparat.


Test

 

Nem betjening

Det er altid spændende at modtage et nyt produkt til test - hvor nemt eller svært er det at komme i gang og få indstillet? Og fra start konstaterer jeg, at Flowfeet er nem at betjene. Flowfeet er et strømdrevet produkt, og så snart der er sat strøm til, aktiveres et tænd/sluk-lys på oversiden af maskinen. Trykkes der på start, kommer der lys i resten af touch-displayet, og herefter er det blot at vælge mellem tre massageprogrammer, hvor høj intensitet du ønsker behandlingen skal have, og om apparatet skal give varme eller ej. Nemt og simpelt.

Massageapparatet har en størrelse som en lille støvsuger, og fylder derfor ikke meget. Har du ikke plads til apparatet lige ved sofaen (eller hvor du skal nyde massage), er der et lille håndtag, der gør det let at bære rundt på, og med sin relativt lave vægt, er apparatet meget mobilt.

En lækker detalje er, at det stof, som kommer i berøring med fødderne, kan lynes af og vaskes efter behov. Maskinen kan fint bruges med sokker på, og det giver en anelse mere blød behandling sammenlignet med behandling uden sokker.De forskellige indstillinger

Flowfeet er bygget op med luftpuder, der virker ved at give kompression på oversiden af foden og bagtil omkring hæl og akillessenen, mens fodsålen behandles af faste massagebolde, der rammer lokalt. Mens fodsålen får en klassisk massage i fodens retning, giver luftpuderne et dejligt tryk omkring foden, som gradvist intensiveres for efter cirka 10 sekunder at lette trykket igen.

Flowfeet tilbyder tre programmer med hvert deres formål. Helt overordnet er programmerne designet til at øge blodcirkulation og mindske spændinger i fødderne. Program 1 er maskinens standardprogram, og det leder på en god måde op til program 2, som er et mere intensivt program. Program 3 er en mere blød behandling, der kun arbejder med maskinens luftpuder, og det skulle ifølge Flowlife være effektivt til trætte og hævede fødder.

Slår du varmefunktionen til, holder den en konstant temperatur omkring 45-50 grader. Det er dejligt at få varmet fødderne op, men til min smag kunne temperaturen godt være en anelse højere.

Vi kan ikke komme uden om, at fødder (for nogle) kan have tendens til at lugte en anelse. Derfor er flowfeet også udstyret med en lugtneutraliserende funktion. Gennem denne test har funktionen været tændt til hver massage, og alt har været lugtfrit.God og effektiv behandling

Første gang du sætter fødderne i Flowfeet, vil du nok blive overrasket over, hvor godt maskinen tager fat. Har du sarte fødder vil det være en god ide at starte ud med den lave intensitet eller tage et par sokker på, som giver lidt ekstra komfort.
Er du mere hårdfør, kan du fint starte ud med intensitet 2, mens niveau 3 kræver lidt mere tilvænning, før du bare læner dig tilbage og nyder massagen fuldt ud.Kompressionsluftpuderne tilpasses den fod, som er sat i maskinen, for at give en optimal behandling. Udover tryk omkring foden har luftpuderne også den funktion, at de trækker og udstrækker dele af foden - og det fungerer rigtig godt.

Flowfeet er under test blevet brugt efter træning - enten cykling eller løb - og det er virkelig velvære at give sig selv 15 minutters fodmassage, som et program varer. Hvor meget en massagebehandling påvirker restitutionstiden efter en hård træning, skal der nok en mere videnskabelig tilgang til for at undersøge, men jeg er overbevist om, at jeg oplevede en positiv effekt. Har man tendens til hævede og ømme fødder, vil effekten højest sandsynlig være mere tydelig og mærkbar.

Konklusion

Flowfeet er bestemt et anbefalelsesværdigt massageapparat. Det er et effektivt produkt, som både kan bruges til velvære og i restitutionsøjemed. Det er et lækkert og robust produkt med gode indstillingsmuligheder, der giver en fin variation, og det er yderst nemt at vedligeholde, transportere og betjene.

Flowfeet giver mulighed for både en blød og kærlig, men også hård og dyb massage. Om massageapparatet er lige så effektivt som en massør, har jeg ikke tilstrækkelig erfaring med fodmassage til at vurdere. Men jeg kan forestille mig at en massør kan arbejde mere lokalt og detaljeret på foden. Døjer man med større fodproblemer, vil Flowfeet være et super supplement til massøren, men er det blot en træningsinduceret træthed, har Flowlife lavet et massageprodukt, som enhver cykelrytter vil få glæde af.

Stillet til rådighed af: FlowlifeFakta

Producent: Flowlife

Produkt: Flowfeet

Pris: Kr. 1890,-

 

Testrapport

Hvad er produktet lavet til?

Flowfeet er lavet til restitutions- og velværemassage.


Hvad er produktets hovedformål?

Til behandling af trætte og hævede fødder og øger blodcirkulation


Hvilke særlige tekniske features har produktet?

Flowfeet kommer med tre forskellige programmer, tre massage-intensiteter, mulighed for varme og lugtneutraliserende features.


Bedøm konstruktion / udførelse

Massageapparatet er robust lavet og i god kvalitet.


Hvordan er kvaliteten?

Kvaliteten er god.


Bedøm produktets ydeevne

Flowfeet kan virkelig, afhængig af intensitet, tage ved og leverer effektiv massage.


Hvordan klarer produktet sin opgave?

Supergodt - flowfeet kan virkelig gå i dybden, hvilket kræver lidt tilvænning.


Bedøm vægt

Maskinen er vejer og fylder lidt mere end en lille støvsuger.


Bedøm ’Value-for-money’

En fair pris, taget kvalitet og effektivitet i betragtning.


Hvad kunne du især lide ved produktet?

Flowfeet’s nemme betjening og store alsidighed i funktioner.


Var det noget som du ikke kunne lide?

Nej, men varmefunktionen kunne godt være mere effektiv.


Nød du at benytte produktet?

Det har været super at teste flowfeet. At læne sig tilbage og nyde en god omgang massage er absolut afhængighedsskabende.

Motionsfeltet.dk's vurdering: (8/10)

Hundredvis opretter sig i Danmarks nye cykelregister!
Har du fået stjålet din cykel? Hvis svaret er ja, har du noget tilfælles med cirka 40.000 andre danskere. De fleste af os har hverken kvittering eller stelnummer gemt og risikerer derfor ikke at få den retmæssige erstatning. Så er Wolli-løsningen.
Ideer til fars dag 5. juni - Køb signeret Rolf Sørensen-Tour-bog
Mangler du gaven til verdens bedste far, der har alt? Vi har i webshoppen netop tilføjet bøger hvor Rolf Sørensen har skrevet en Tour hilsen. Der er også kommet Tour de France merchandise på lager igen - både kasketter, handsker, trøjer og bukser.  
Nyt managerspil - Vind kontanter og VIP-billetter til Touren
Tour de France starten i Danmark nærmer sig og i starten af juni køres opvarmningsløbet Critérium du Dauphiné. Deltag i opvarmningsmanagerspillet forud for Tour de France.
Bliver tredje gang lykkens gang for Emil Axelgaard?
Feltet.dk og Emil Axelgaard vil gerne udfordre vores brugere til en lille duel på forudsigelser i 2022. 
Køb cykeltrøje og træd til for kræftramte - ligesom Michael Mørkøv
Cykelrytter, Michael Mørkøv, træder til for kræftsagen. Sammen hylder Michael Mørkøv og Kræftens Bekæmpelse alle de hjælperyttere, der er så afgørende - uanset om det er på cyklen eller i et kræftforløb. Du kan også træde til ved at købe den unikke TRÆD TIL-cykeltrøje.
Produktnyt: Specialized lancerer ny sko
Specialized har i dag lanceret en ny cykelsko - S-Works Torch.
Kun til Feltet.dk's brugere: Følg Giroens kongeetape og studie fra kl 10.00
Se det bedste cykling med Discovery+. Det koster normalt kun 129 kroner pr. måned, men Feltet.dk har et eksklusivt specialtilbud i maj under Giro d'Italia. Få Disocvery+ til halv pris, så du kun betaler 64,50 kroner for en måned uden binding.
Danske Framesandgear er specialist i Garmin og Wahoo mounts
Med over 60 unikke mounts til Garmin og Wahoo, er danske Framesandgear markedsledende indenfor udvalget af CNC skårne aluminium mounts, til mærker der spænder fra Colnago til Zipp. 
Dansk firma er specialist i Garmin og Wahoo mounts
Med over 60 unikke mounts til Garmin og Wahoo, er danske Framesandgear markedsledende indenfor udvalget af CNC skårne aluminium mounts til mærker, der spænder fra Colnago til Zipp.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Aeroe Bike Rack og tasker
Flere og flere har fundet glæden ved at køre afsted ud i det blå på cykel og medbringe nok til at kunne klare sig selv et par dage. Det kræver dog, at man kan laste cyklen godt og sikkert.  Vi har testet bikerack/bagagebærer og tasker fra Aeroe. En løsning som gør det nemmere at pakke din cykel, når du skal afsted med mere end bare lappegrej og energibarer.
Sønderjylland i gult
I Sønderjylland er nedtællingen til årets cykelfest - afslutningen på Tourens tredje etape den 3. juli 2022 - allerede begyndt. Christian X’s bro i Sønderborg er svøbt i gult, og overalt langs ruten er lokale kræfter i gang med at forberede sig. Et af de mange initiativer er udgivelsen af guidebogen som udkommer medio juni.
Flowlife tilbyder nu tre forskellige massagepistoler
Massagepistoler er blevet et stadigt mere populært redskab at bruge i forbindelse med kroppens restitution. Det svenske Flowlife udvider nu sortimentet til at bestå af tre modeller: Flowgun Pocket, Flowgun Go og Flowgun Pro.
Anmeldelse: Cyrille Guimard - Tour de France bag kulisserne
Af naturlige grunde er der ekstra hype omkring årets Tour de France, hvor løbets første tre etaper som bekendt afvikles i Danmark. Adskillige forlag rider med på bølgen, og en af de seneste udgivelser er en selvbiografi af den franske rytter og sportsdirektør Cyrille Guimard.
Bliv påklædt til den danske Tour-start
De tre første dage i juli i år bliver historiske! For første og måske eneste gang gæster Tour de France-feltet lille Danmark. Skal du være festklædt?
Produktnyt: Baglygteradar med indbygget kamera
Garmin introducerer Varia RCT716 baglygteradar med indbygget kamera, som løbende optager dine omgivelser under en tur og gemmer automatisk optagelser, hvis en hændelse registreres.
Østrig - et gravel paradis
Det er ikke kun i Danmark, at gravel er super populært. Det er det også i Østrig, hvor der er muligheder for rigtige gode ruter. 
U23-dansker med ny topplacering
I weekenden blev der kørt mountainbike World Cup for U23-kvinder i Nové Mesto i Tjekkiet, hvor danske Sofie Heby Pedersen nok en gang leverede en topplacering.
Verdensetteren henter ny triumf
Verdensetteren, Gustav Heby, sejrede også i weekend, da han triumferede foran verdens bedste juniorer.
"Fuldstændig sindssyg dag"
Danske Caroline Bohé bliver bare ved og ved med at imponere. I hendes blot tredje World Cup-løb for eliten lykkedes det at slutte på podiet.
Ustoppelige Pidcock sejrer igen
Tom Pidcock sikrede sig i weekenden sejren i World Cup-løbet i Nové Mesto i Tjekkiet. Sidste uge kunne han række armene i vejret, efter han vandt i Albstadt.   
Vind Jacques Anquetils cykel!
Jysk Fynske Medier udlodder i samarbejde med Feltet.dk en af Jacques Anquetils cykler. Ja, du læste rigtigt!
DM-ruterne for 2022 præsenteret med hårde finaler
Aalborg danner rammen for DM i landevejscykling i 2022 og 2023. Tirsdag blev ruterne i landevejscykling præsenteret.
Se Rolf fortælle om sin nye bog
Danmarks mest vindende cykelrytter gennem tiderne sætter i en ny bog fokus på verdens største etapeløb, der starter i Danmark i 2022. Bogen udkommer den 2. maj 2022. Du kan nu forudbestille bogen med 15% rabat i webshoppen. 
Dansker sejrede: Nummer ét på verdensranglisten
Nordjyderne Gustav og Sofie Heby Pedersen dominerer den internationale scene for mountainbikeryttere, og nu kan en af dem kalde sig verdens pt. bedste.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Hundredvis opretter sig i Danmarks nye cykelregister!
Har du fået stjålet din cykel? Hvis svaret er ja, har du noget tilfælles med cirka 40.000 andre danskere. De fleste af os har hverken kvittering eller stelnummer gemt og risikerer derfor ikke at få den retmæssige erstatning. Så er Wolli-løsningen.
Ideer til fars dag 5. juni - Køb signeret Rolf Sørensen-Tour-bog
Mangler du gaven til verdens bedste far, der har alt? Vi har i webshoppen netop tilføjet bøger hvor Rolf Sørensen har skrevet en Tour hilsen. Der er også kommet Tour de France merchandise på lager igen - både kasketter, handsker, trøjer og bukser.  
Nyt managerspil - Vind kontanter og VIP-billetter til Touren
Tour de France starten i Danmark nærmer sig og i starten af juni køres opvarmningsløbet Critérium du Dauphiné. Deltag i opvarmningsmanagerspillet forud for Tour de France.
Bliver tredje gang lykkens gang for Emil Axelgaard?
Feltet.dk og Emil Axelgaard vil gerne udfordre vores brugere til en lille duel på forudsigelser i 2022. 
Køb cykeltrøje og træd til for kræftramte - ligesom Michael Mørkøv
Cykelrytter, Michael Mørkøv, træder til for kræftsagen. Sammen hylder Michael Mørkøv og Kræftens Bekæmpelse alle de hjælperyttere, der er så afgørende - uanset om det er på cyklen eller i et kræftforløb. Du kan også træde til ved at købe den unikke TRÆD TIL-cykeltrøje.
Produktnyt: Specialized lancerer ny sko
Specialized har i dag lanceret en ny cykelsko - S-Works Torch.
Kun til Feltet.dk's brugere: Følg Giroens kongeetape og studie fra kl 10.00
Se det bedste cykling med Discovery+. Det koster normalt kun 129 kroner pr. måned, men Feltet.dk har et eksklusivt specialtilbud i maj under Giro d'Italia. Få Disocvery+ til halv pris, så du kun betaler 64,50 kroner for en måned uden binding.
Danske Framesandgear er specialist i Garmin og Wahoo mounts
Med over 60 unikke mounts til Garmin og Wahoo, er danske Framesandgear markedsledende indenfor udvalget af CNC skårne aluminium mounts, til mærker der spænder fra Colnago til Zipp. 
Dansk firma er specialist i Garmin og Wahoo mounts
Med over 60 unikke mounts til Garmin og Wahoo, er danske Framesandgear markedsledende indenfor udvalget af CNC skårne aluminium mounts til mærker, der spænder fra Colnago til Zipp.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x