30.06.2017 @ 12:08

I denne weekend summer Raphas klubhus i København af aktiviteter og der er gode muligheder for at få en på opleveren, enten på cyklen eller til et af de mange events i butikken.

Rapha Rides er er serie af weekender skabt for at fejre cykelsporten og for at hylde og gøre opmærksom på de mennesker og ideer, som gør cykelsporten unik. Disse afvikles over hele verden og i denne weekend er turen nået til København og Raphas klubhus i Indre By på Kristen Bernikows Gade 7.Aktiviteterne er allerede i gang og i eftermiddag varmer Rapha Rides op til den kommende Women’s 100. Det sker når der er afgang fra klubhuset kl. 14.30 kun med adgang for piger.
 

Her bliver der trænet til Women’s 100, som er en tilbagevendende begivenhed, hvor kvinder over hele verden mødes og kører 100 kilometer på den samme dag. Sidste år deltog mere end 8000 over hele verden. Ud over træningsturen i dag, så arrangeres der ture kun for piger med start og slut i Raphas klubhus hver anden uge.
 

Women’s 100 afvikles også i København, i år d. 23. juli. Tilmeldingen er online og åben for alle kvinder.
Du kan også finde mere info på Raphas Facebook.

 


Spis som Team Sky

I anledning af Rapha Rides har klubhuset fået besøg af Henrik Orre, som til daglig er kok hos Team Sky og forfatter til to bøger om mad til cykelryttere.


Henrik Orre har overtaget køkkenet i klubhusets café og serverer hele weekenden tre lækre signaturretter, som er blandt favoritterne hos rytterne på det britiske mandskab: Bananbrød, chiagrød eller bagt laks med grønt.


Man kan også tilmelde sig en workshop hos kokken i morgen lørdag, hvor man får et hemmeligt indblik i hvordan de famøse riskager som Team Sky bruger som energi under løb laves.
 


Kom til åbningsfest

Rapha Rides-weekenden åbner i aften med en velkomstfest. Der er stadig plads til flere gæster, men bemærk at tilmelding er nødvendig.
 

I morgen afgår den ugentlige ’Open Ride’ fra klubhuset, hvor gæster er velkomne til at køre med medlemmerne i Rapha Cycling Club (RCC) og her er der også stadig pladser. Tempoet er socialt og fokus er på at få en god dag med ligesindede.


Rapha Rides er for alle og det er gratis at deltage.


Det anbefales at tilmelde sig de events, man ønsker at deltage i, hvis man vil sikre sig en plads.


Tilmelding kan ske her, hvor du også kan læse mere om programmet i dybden. Det er også en god idé at like Rapha Clubhouse Copenhagen’s Facebook-side, hvor du ligeledes kan finde programmet og hvor du vil blive holdt opdateret på weekendens forløb.

 

Program

Fredag d. 30 juni

Kl. 07.00-09.00 - Amager Loop - ’The fast early bird’
Test din fart og hægt dig på RCC-toget. Den klassiske Amager-rundtur er denne fredag åben for alle. Der køres med godt tempo, så rytterne er tilbage klokken 9. Registrer dig for at få det nøjagtige mødested.


Kl. 14.00-17.00 - Freelance Friday Ride - Rapha Rides Edition
Er du tidligt færdig på kontoret eller er ferien begyndt, så er der mulighed for at tilslutte sig turen på cirka 60 kilometer. Start og slut i klubhuset, hvor turlederen står klar.


Kl. 14.30-17.00 - Rapha Women’s 100 Training Ride
En guidet tur kun for piger til at sparke weekenden i gang. Socialt tempo og fokus på at køre i gruppe. Afgang klokken 14.30 fra klubhuset, hvor dagens guide står klar.


Kl. 18.00 - Rapha Rides Party
Rapha Rides fejres i klubhuset med premiere på ’Rapha Rides Copenhagen’-filmen.


Lørdag d. 1. Juli

Kl. 08.00 - Malmø Transfer Ride
Medlemmerne af Rapha Cycling Club mødes i Malmø og tilbringer en dag i sadlen på vej mod klubhuset i København.


Kl. 10.00 - RCC Open Ride
RCC’s ugentlige tur, som er åben for alle. God stemning og plads til alle niveauer.


10.30 - Sjælland Explorer - 2 Day Adventure Race
Oplev Sjælland fra cyklen på denne tur med overnatning. Turen ledes af langturseksperterne Mathias Dalgas og Johan Björklund, så du er i gode hænder.


11.00 - Architecture x City x Cycling
En guidet tur på 40 kilometer rundt i de nordlige forstader med fokus på den hellige arkitektur og kirkens rolle som medborgerhus. Turen ledes af James Payne som er senior underviser i arkitektur på Londons Metropolitan University.  


11.00: Velochef x Ricecake Workshop
Henrik Orre, kok på Team Sky og forfatter af ‘Velochef’-bøgerne fortæller om hvad profferne spiser og lærer deltagerne at lave sin berømte riskage, som giver perfekt energi til cykelturene.


15.00: Grand Depart på TV
Cafeen er åben, når rytterne ruller ud på Tourens første etape, som vises på storskærm.


18.30: Battle of the Cycling Clubs
Fire lokale cykelklubber kæmper om titlen som byens bedste i discipliner som tester deres styrke og evner. Kom og hep og nyd en sjov aften.

 

Søndag d. 2 juli

10.00: Faux Pro Ride
Selv om du ikke selv er Pro, så kan du rulle en tur med lokale Continental-ryttere på cirka 4 timer. Tilbage i klubhuset deler de ud af hemmelighederne om hvad det kræver at blive prof.


11.00: 21st Century Copenhagen - Life by the water
Tur på 30 kilometer som viser Københavns moderne bygninger ved vandet. Turen ledes af James Payne som er senior underviser i arkitektur på Londons Metropolitan University.  


14.00: About racing - What it takes to become a Pro
Rasmus Wallin og Magnus Bak Klaris fra continental-holdet Team ColoQuick CULT deler deres erfaringer med professional cycling og fortæller om deres liv dedikeret til cykelsporten og hvordan de forbereder taktikken, når der skal køres løb.


15.00: Tour de France direkte på TV
Se anden etape af Touren på storskærm og nyd en kaffe fra cafeen.

 

 

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...
Live Podcast og Social Ride med Dan Martin på Copenhagen Bike Show
Når Skandinaviens største cykelmesse løber af stablen i weekenden lørdag den 25. marts og søndag den 26. marts kan du opleve én af cykelsportens mest vellidte topryttere på tætteste hold, når Argon 18 inviterer sin ambassadør, tidligere professionelle cykelrytter, dobbelte monumentvinder og etapevinder i alle tre grand tours, Dan Martin, til Copenhagen Bike Show til både live podcast med Forhjulslir og social ride med Mikkeller Cycling Club.
Produktnyhed: Cannondale SuperSix EVO 4
Cannondale lancerer den nyeste version af den ikoniske SuperSix EVO, som nu er nået til 4. generation. Kodeordene er mere aerodynamik og endnu større integration, mens de velkendte køreegenskaber skal bibeholdes.
Sæt dine managerhold til Paris-Nice og Tirreno-Adriatico
Kan du forudsige, hvem der vinder Paris-Nice? Bliver det Jonas Vingegaard, Tadej Pogacar, Mattias Skjelmose eller? 
SIDSTE CHANCE: Tilmeld dig Feltet.dk's store sæsonspil
Er du klar til cykelsæsonen 2023? Nu er Feltet.dk's to store sæsonmanagerspil åbnet for tilmelding! Vi har puttet 20.000 kroner samlet i startpuljen, så hvis du vil sætte de andre manager af, så er det kontant afregning!
Test: Scott Shield (Light Sensitive) briller
SCOTT Shield er en stor, markant brille, som med det helt rigtige look og høj kvalitet er en sikker vinder.
Test: Scott Aqua GTX LF vinterhandsker
Få ting kan ødelægge fornøjelsen ved en cykeltur som våde og gennemfrosne fingre. Men med et par Aqua GTX LF, der er Scotts bud på en solid vinterhandske, er man godt rustet til den del af vinteren, hvor vejret er værst. Regnen kan bare komme an!
Test: Assos Equipe R Habu S9 vinterjakke
En virkelig lækker vinterjakke, med en lækker pasform og masser af teknisk formåen cementerer Assos som kongerne af vinterjakker.
Masterclass: Imponerende palmarès og kronen på værket
Kristian Jensen har noget, som kun de færreste i managerspillere kan matche: Et pokalskab med 3 x guld, 2 x sølv og 2 x bronze. Den sidste af fineste karat vundet i Feltet.dk's helårsspil 2022 uden kaptajn eller i daglig tale kaldet Manager Classic. Nok det spil man allerhelst vil vinde, hvis man er inkarneret virtuel cykelmanager!
Det danske landshold udtaget til cross-VM
Den 4.-5. februar er der VM i cross i hollandske Hoogerheide, hvor et ungt dansk landshold stiller til start. 
Fini og Degns hold med store nyheder
Malene Degn og Sebastian Finis hold skifter sponsorer, får nyt navn og et helt nyt cykelmærke.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x