30.06.2017 @ 12:08

I denne weekend summer Raphas klubhus i København af aktiviteter og der er gode muligheder for at få en på opleveren, enten på cyklen eller til et af de mange events i butikken.

Rapha Rides er er serie af weekender skabt for at fejre cykelsporten og for at hylde og gøre opmærksom på de mennesker og ideer, som gør cykelsporten unik. Disse afvikles over hele verden og i denne weekend er turen nået til København og Raphas klubhus i Indre By på Kristen Bernikows Gade 7.Aktiviteterne er allerede i gang og i eftermiddag varmer Rapha Rides op til den kommende Women’s 100. Det sker når der er afgang fra klubhuset kl. 14.30 kun med adgang for piger.
 

Her bliver der trænet til Women’s 100, som er en tilbagevendende begivenhed, hvor kvinder over hele verden mødes og kører 100 kilometer på den samme dag. Sidste år deltog mere end 8000 over hele verden. Ud over træningsturen i dag, så arrangeres der ture kun for piger med start og slut i Raphas klubhus hver anden uge.
 

Women’s 100 afvikles også i København, i år d. 23. juli. Tilmeldingen er online og åben for alle kvinder.
Du kan også finde mere info på Raphas Facebook.

 


Spis som Team Sky

I anledning af Rapha Rides har klubhuset fået besøg af Henrik Orre, som til daglig er kok hos Team Sky og forfatter til to bøger om mad til cykelryttere.


Henrik Orre har overtaget køkkenet i klubhusets café og serverer hele weekenden tre lækre signaturretter, som er blandt favoritterne hos rytterne på det britiske mandskab: Bananbrød, chiagrød eller bagt laks med grønt.


Man kan også tilmelde sig en workshop hos kokken i morgen lørdag, hvor man får et hemmeligt indblik i hvordan de famøse riskager som Team Sky bruger som energi under løb laves.
 


Kom til åbningsfest

Rapha Rides-weekenden åbner i aften med en velkomstfest. Der er stadig plads til flere gæster, men bemærk at tilmelding er nødvendig.
 

I morgen afgår den ugentlige ’Open Ride’ fra klubhuset, hvor gæster er velkomne til at køre med medlemmerne i Rapha Cycling Club (RCC) og her er der også stadig pladser. Tempoet er socialt og fokus er på at få en god dag med ligesindede.


Rapha Rides er for alle og det er gratis at deltage.


Det anbefales at tilmelde sig de events, man ønsker at deltage i, hvis man vil sikre sig en plads.


Tilmelding kan ske her, hvor du også kan læse mere om programmet i dybden. Det er også en god idé at like Rapha Clubhouse Copenhagen’s Facebook-side, hvor du ligeledes kan finde programmet og hvor du vil blive holdt opdateret på weekendens forløb.

 

Program

Fredag d. 30 juni

Kl. 07.00-09.00 - Amager Loop - ’The fast early bird’
Test din fart og hægt dig på RCC-toget. Den klassiske Amager-rundtur er denne fredag åben for alle. Der køres med godt tempo, så rytterne er tilbage klokken 9. Registrer dig for at få det nøjagtige mødested.


Kl. 14.00-17.00 - Freelance Friday Ride - Rapha Rides Edition
Er du tidligt færdig på kontoret eller er ferien begyndt, så er der mulighed for at tilslutte sig turen på cirka 60 kilometer. Start og slut i klubhuset, hvor turlederen står klar.


Kl. 14.30-17.00 - Rapha Women’s 100 Training Ride
En guidet tur kun for piger til at sparke weekenden i gang. Socialt tempo og fokus på at køre i gruppe. Afgang klokken 14.30 fra klubhuset, hvor dagens guide står klar.


Kl. 18.00 - Rapha Rides Party
Rapha Rides fejres i klubhuset med premiere på ’Rapha Rides Copenhagen’-filmen.


Lørdag d. 1. Juli

Kl. 08.00 - Malmø Transfer Ride
Medlemmerne af Rapha Cycling Club mødes i Malmø og tilbringer en dag i sadlen på vej mod klubhuset i København.


Kl. 10.00 - RCC Open Ride
RCC’s ugentlige tur, som er åben for alle. God stemning og plads til alle niveauer.


10.30 - Sjælland Explorer - 2 Day Adventure Race
Oplev Sjælland fra cyklen på denne tur med overnatning. Turen ledes af langturseksperterne Mathias Dalgas og Johan Björklund, så du er i gode hænder.


11.00 - Architecture x City x Cycling
En guidet tur på 40 kilometer rundt i de nordlige forstader med fokus på den hellige arkitektur og kirkens rolle som medborgerhus. Turen ledes af James Payne som er senior underviser i arkitektur på Londons Metropolitan University.  


11.00: Velochef x Ricecake Workshop
Henrik Orre, kok på Team Sky og forfatter af ‘Velochef’-bøgerne fortæller om hvad profferne spiser og lærer deltagerne at lave sin berømte riskage, som giver perfekt energi til cykelturene.


15.00: Grand Depart på TV
Cafeen er åben, når rytterne ruller ud på Tourens første etape, som vises på storskærm.


18.30: Battle of the Cycling Clubs
Fire lokale cykelklubber kæmper om titlen som byens bedste i discipliner som tester deres styrke og evner. Kom og hep og nyd en sjov aften.

 

Søndag d. 2 juli

10.00: Faux Pro Ride
Selv om du ikke selv er Pro, så kan du rulle en tur med lokale Continental-ryttere på cirka 4 timer. Tilbage i klubhuset deler de ud af hemmelighederne om hvad det kræver at blive prof.


11.00: 21st Century Copenhagen - Life by the water
Tur på 30 kilometer som viser Københavns moderne bygninger ved vandet. Turen ledes af James Payne som er senior underviser i arkitektur på Londons Metropolitan University.  


14.00: About racing - What it takes to become a Pro
Rasmus Wallin og Magnus Bak Klaris fra continental-holdet Team ColoQuick CULT deler deres erfaringer med professional cycling og fortæller om deres liv dedikeret til cykelsporten og hvordan de forbereder taktikken, når der skal køres løb.


15.00: Tour de France direkte på TV
Se anden etape af Touren på storskærm og nyd en kaffe fra cafeen.

 

 

Managerspillet til Tour de Suisse åbnet
Kan Mattias Skjelmose forsvare 2023-sejren i Tour de Suisse? Det finder vi ud af i midten af juni - sæt dit managerhold nu.
Tøjmærke i opråb: Vi skal tænke os om
Vi er for mange mennesker på Jorden til, at den kan følge med ressourcemæssigt, derfor banker det danske tøjmærke Re-Behave på carbonstellet og blæser til angreb. 
Danmark kikser ekstra OL-plads
Det gik ikke danskernes vej, da OL-pladserne skulle endelig afgøres - desværre. 
Hvad har Mads P., Roglic og Evenepoel til fælles?
Alle tre stjerner skal køre opvarmningsløbet til Tour de France, Critérium du Dauphiné, og du kan derfor vælge dem i Feltet.dk's store managerspil til etapeløbet.
Dansk dobbeltsejr i World Cuppen i Nové Mesto
Det danske stortalent, Albert Withen Philipsen, bliver bare ved med at imponere, men han har fået konkurrence... af en anden dansker. 
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Dansk MTB'er før OL-afgørelsen: Jeg håber og tror på det
Sofie Heby vil blive skuffet, hvis hun ikke bliver udtaget til OL. 
Sølvhøj og Fini i ny duel i Shimano-ligaens tredje afdeling
Som det var tilfældet i Silkeborg var Shimano-ligaens tredje afdeling i Rold Skov en hård kamp mellem OL-bejleren Sebastian Fini Carstensen (Lapierre Mavic Unity) og den formstærke U-23 rytter Oliver Vedersø Sølvhøj (Scott Creuse Oxygene Gueret). Hos kvinderne var Sofie Heby Pedersen (Wilier-Vittoria Factory Team) ganske suveræn.
Følg Giroen på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Giro d'Italia på Feltet.dk's app. Følg Alexander Kamp, Tobias Lund, Michael Valgren, Mikkel Honoré samt Mikkel Bjerg på tætteste hold.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Dansk virksomhed sponsor for Vingegaards hold
Jonas Vingegaards Team Visma | Lease a Bike indgår sponsorat med dansk virksomhed.
Vild historie: "Jeg er overbevist om, at de forgiftede mig"
I 1987 i Vuelta a España var Bjarne Riis den eneste rytter tilbage på Lucas - Müllers - Orbea, så holdet ville gerne have, at danskeren stod af, så de kunne komme hjem.
MTB-landstræner giver OL-status efter forrygende EM
Danmark havde et succesfuldt EM for herrer, da Simon Andreassen blev europamester i short track og vandt sølv i XCO-løbet, men er det nok til to OL-pladser?
Simon Andreassen vinder ny EM-medalje - trods punktering
Simon Andreassen fortsætter de imponerende resultater. Danskeren vandt i dag EM-sølv i XCO i Rumænien.
Dansker i top 10 ved EM
Hollandske Puck Pieterse er ny europamester i mountainbike efter en suveræn præstation.
Dansk talent bliver europamester
Den danske succes ved EM i mountainbike fortsætter.
Fyen Rundt 2024: Cykelfest i Middelfart
Danmarks ældste cykelløb indtager søndag den 26. maj de fynske gader, når dette års Fyen Rundt skal afgøres blandt både eliten og motionisterne.
Giro-spillet starter i dag kl. 14.00
Deltag i årets Giro d'Italia managerspil starter i dag klokken 14.00. Spillet slutter søndag den 26. maj 2024.
Dansk etapesejr og førertrøje i Fredsløbet
17-årige Albert Withen Philipsen var suveræn på dagens enkeltstart i Fredsløbet og sejrede suverænt. Danskeren er ny mand i førertrøjen.
Se Jørgen Leths cykelfilm gratis og hør ham fortælle om dem
Jørgen Leths Giro d’Italia-dokumentar ’Stjernerne og vandbærerne’ har 50 års jubilæum. Nu kan du se den samt ’En forårsdag i helvede’ og ’Den umulige time’ gratis online på Filminstituttets streamingsite 'Danmark på Film' og høre et spritnyt interview med Jørgen Leth om hans epokegørende cykelfilm.
Shimano-ligaen skudt i gang i Holte
Årets største danske liga, Shimano-Ligaen, i mountainbike blev i weekenden skudt i gang.
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Managerspillet til Tour de Suisse åbnet
Kan Mattias Skjelmose forsvare 2023-sejren i Tour de Suisse? Det finder vi ud af i midten af juni - sæt dit managerhold nu.
Tøjmærke i opråb: Vi skal tænke os om
Vi er for mange mennesker på Jorden til, at den kan følge med ressourcemæssigt, derfor banker det danske tøjmærke Re-Behave på carbonstellet og blæser til angreb. 
Danmark kikser ekstra OL-plads
Det gik ikke danskernes vej, da OL-pladserne skulle endelig afgøres - desværre. 
Hvad har Mads P., Roglic og Evenepoel til fælles?
Alle tre stjerner skal køre opvarmningsløbet til Tour de France, Critérium du Dauphiné, og du kan derfor vælge dem i Feltet.dk's store managerspil til etapeløbet.
Dansk dobbeltsejr i World Cuppen i Nové Mesto
Det danske stortalent, Albert Withen Philipsen, bliver bare ved med at imponere, men han har fået konkurrence... af en anden dansker. 
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Dansk MTB'er før OL-afgørelsen: Jeg håber og tror på det
Sofie Heby vil blive skuffet, hvis hun ikke bliver udtaget til OL. 
Sølvhøj og Fini i ny duel i Shimano-ligaens tredje afdeling
Som det var tilfældet i Silkeborg var Shimano-ligaens tredje afdeling i Rold Skov en hård kamp mellem OL-bejleren Sebastian Fini Carstensen (Lapierre Mavic Unity) og den formstærke U-23 rytter Oliver Vedersø Sølvhøj (Scott Creuse Oxygene Gueret). Hos kvinderne var Sofie Heby Pedersen (Wilier-Vittoria Factory Team) ganske suveræn.
Følg Giroen på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Giro d'Italia på Feltet.dk's app. Følg Alexander Kamp, Tobias Lund, Michael Valgren, Mikkel Honoré samt Mikkel Bjerg på tætteste hold.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet