03.06.2021 @ 16:00

Rapha lancerer ny mountainbike-kollektion ved navn Rapha Performance Trailwear. Det er mærkets første kollektion rettet mod MTB-disciplinen.

Rapha’s eget, erklærede mål er at gøre cykling til den mest populære sport i verden.

 

Det har englænderne arbejdet på i 17 år nu, hvor de har produceret produkter primært rettet mod landevejscyklingen og formidlet historier fra alle afkroge af sporten.

 

Hen over de seneste sæsoner har Rapha også lavet innovative produkter til den voksende ’off-road’-tendens, hvor gravel- og adventure-cyklingen nærmest er eksploderet.

 

Nu lancerer det engelske brand så deres første kollektion, som er decideret rettet mod MTB-sporten.

 

Rapha Performance Trailwear er navnet og hvis man følger Rapha, så skal man vænne sig til et nyt emblem, som brander MTB-kollektionen - det diamantformede mærke, som normalt markerer sporene i skoven.

 

Kollektionen kan ses her.

 

 

Hvad er Rapha Performance Trailwear?

Kollektionen har et bredt fokus i forhold til MTB-sportens mange discipliner. Trailwear-tøjet er derfor udviklet sammen med en række atleter og ryttere, som kommer fra hver deres gren af sporten.


Både professionelle atleter og hverdagstestere har testet kollektionen og undervejs har de produkter, som er blevet til en del af kollektionen således været udsat for alt fra backcountry-bikepacking over væddeløb om verdensmesterskaber til eftermiddagsture på sporet omkring Rapha’s amerikanske hovedkvarter i Bentonville, Arkansas.


Teamet af testere inkluderer den olympiske medaljetager Jill Kintner, EWS-racer Ella Conolly og XC- legenden Adam Craig.

 

 

Repair Patch Kits - for miljøet og pengepungen

Selv om tøjet er lavet til at holde sæson efter sæson, så er styrt og fald ofte en indgroet del af livet på sporet. Den problematik tager Rapha fat i med lancering af Trailwear-serien.

 

De fleste af produkterne indeholder således et lille reparationskit, hvor man selv kan lappe mindre huller kun ved hjælp af et strygejern. Skulle du komme ud for et større uheld, reklamerer Rapha også med, at du kan sende dit produkt til gratis reparation. Faktisk har Rapha repareret over 34.000 produkter siden 2004 som et led i en ambition om at sætte et mindre aftryk på miljøet.

 

Som led i samme mission er der brugt miljøvenlige materialetyper hvor muligt. 43% af Rapha Performance Trailwear er lavet af miljørigtige materialer her i 2021, mens Rapha har forpligtet sig til at det tal lander på 90% i 2025.

 

 

Kollektionen

Rapha Performance Trailwear består af en række produkter og accessories.


Den fulde kollektion kan ses her.

 

Her er et par udvalgte højdepunkter.

 

Trail ¾ Sleeve Jersey
En moderne udgave af trøjen med semi-lange ærmer, så du har ekstra beskyttelse mod grene eller et let styrt. Ergonomisk pasform og så er trøjen er lavet i et let og åndbart materiale

 

 

Trail Shorts
En af hjørnestenene i kollektionen - fås både til mænd og kvinder. Et par løse shorts i et stærkt og holdbart materiale. Rapha har lavet dem med et ergonomisk forløb, så de bevæger sig optimalt med kroppen. De kan også bruges med knæbeskyttere under.

 

To almindelige lommer foran sørger for let adgang, mens lynlåslommer på siderne kan bruges til nøgler eller andre værdier.

 

Men's Trail Cargo Bib Liner Shorts
Rapha har brugt 15 års erfaring med bibshorts til at lave disse, som kan bruges under de løse shorts for ekstra komfort i sadlen. Der er masser af åndbarhed indbygget - både i form af lette materialer og mesh - og så er der to lommer bag på.

 

Shortsene fås også i en kvindemodel uden seler (og dermed også uden lommer).

 

Trail Technical T-Shirt
En let og åndbar t-shirt i et stærkt materiale, som kan tåle mødet med skovens stier.


Fittet er løst og så er stoffet lavet med en antibakteriel behandling, så det kan tåle sved, mens stoffets bikube-struktur er lavet til at fjerne sved fra kroppen.

 

Lightweight Trail Jacket
En jakke, som kan pakkes i en lomme og som skal fungere som et skjold, når vejret er omskifteligt. Behandlet til at være vandafvisende og med en hætte, som kan trækkes over hjelmen.

 

 

Trail Hip Pack
En oversize bæltetaske til de længere dage, hvor der er plads til alle essentials til turen samt to vanddunke.

 

Tour de France-spillet er åbnet!
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 1. juli! Tour de France køres frem til søndag den 23. juli. 
Tag cyklen med til Alperne og oplev Tour-feberen tæt på
Hvem kunne ikke tænke sig at opleve stemningen, når Tour de France-feltet kæmper sig op over de høje pas i Alperne - eller måske endnu bedre - hvem drømmer ikke om selv at bestige et af de ikoniske bjergpas, man kender fra sommerens tv-transmissioner fra Touren. Denne sommer kan begge dele lade sig gøre i franske Serre Chevalier-Briancondalen.
SIDSTE CHANCE: Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
Giro-manager: Vinderne er fundet
Årets Giro d'Italia er slut og dermed er det tid til at gøre status på årets første grand tour managerspil.
Heby: Kørte jo nærmest solo hele vejen
Sofie Heby er Danmarks pt. bedste kvindelige MTB-rytter.
Sejrende Fini afslører: Havde siver i afslutningen
Sebastian Fini er dobbelt dansk mester anno 2023. Den seneste titel blev vundet trods en punktering til allersidst. Det afslører han overfor Feltet.dk kort efter løbet.
Den erfarne stjerne besejrer opkomling i spurten
Endnu en dag, endnu en DM-titel for Sebastian Fini, der i dag kunne lade sig hylde som danmarksmester på XCC-distancen.
To DM-sejre på to dage: Heby overlegen i Aalborg
Sofie Heby kunne i dag følge op på gårsdagens DM-sejr på den lange distance med endnu en på den korte af slagsen.
Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Heby og Vedersø kæmpede om U23-titlen
Gustav Heby Pedersen blev dansk mester i U23-klassen i mountainbike, da Danmarks største talenter dystede om XCO-titlen.
DM-tronen skifter: Bohés stime brudt
22-årige Sofie Heby Pedersen er ny dansk mester i mountainbike!
MAD,ONE: Slip dit indre bæst løs med innovativt cykeltøj
Den danske cykelrytter, Jakob Fuglsang, står bag et nyt cykeltøjsmærke, som Feltet.dk kigger nærmere på i denne artikel.
Feltet.dk lancerer en ny Giro-app
Feltet.dk lancerer en gratis app til årets Giro d'Italia. Det er en gratis beta-version, hvor du kan følge Giro-etaperne helt tæt.
Test: WTB Gravelier-sadel
For en cykelrytter som har rigtig svært ved at finde en sadel, som føles komfortabel, så vil begejstringen ingen ende tage, når man finder en sadel, som giver timevis på cyklen uden ubehag. WTB Gravelier har været netop den oplevelse og er en meget komfortabel sadel med nogle fede gravel specifikke features.  
Test: Assos R Bibshorts S9
Virkelig lækre bibs med vanlig Assos-teknologi, god materialekvalitet, lækre materialer og en pris som er yderst fair i et marked, hvor prisen for bibshorts ellers er stukket af.  
Produktnyt: Nyt dæk fra Pirelli - det hurtigste nogensinde
Mads Pedersen og Mattias Skjelmose kan se frem til at rulle bedre i 2023, da dæksponsoren Pirelli har gode nyheder til dem.
Danmarks Højeste Motionscykelløb fejrer jubilæum Kr. Himmmelfartsdag - skal du køre?
Danmarks Højeste Motionscykelløb afholdes igen i år Kr. Himmelfartsdag den 18. maj 2023.
Sidste chance: Deltag i årets Giro-spil! Præmier for over 40.000 kroner
Deltag i årets Giro d'Italia managerspil starter lørdag den 6. maj og slutter søndag den 28. maj 2022.
Test: Northwave gravel-tøj
Et afslappet sæt tøj til gravel-turene hvor udseende, funktion og komfort går op i en højere enhed.  
Langtidstest: Principia Gravel Carbon
Feltet.dk langtidstester Principia Gravel Carbon med HiRide Suspension forgaffel. Følg med de kommende måneder. 
Når de franske bjerge skiftes ud med ruter langs vandet
Cykelferie kan være andet end stejle alpeveje, skarpe kurver og dagsruter på plus hundrede kilometer. Vil man opleve en mere afslappet form for cykelferie, hvor der også er plads til en god frokost og et koldt glas vin, er området syd for Bretagne - det hedder Atlantique-Loire - det perfekte sted.
Talenterne kæmpede om sejrene i MTB Ligaen
Tobias Lillelund og Caroline Bohe triumferede i årets første afdeling af Shimano MTB Ligaen i Randers.
Test: Northwave Crossland Plus
Den trend, der lige nu buldrer frem i Sydeuropa, med all mountain-sko, som både kan bruges på cyklen, til og fra arbejde eller på café, er ved at vinde indpas i Danmark. Northwave introducerer nu Crossland Plus-modellen, der kan det hele.
Vind en signeret Jonas Vingegaard-trøje
Du kan vinde en signeret Jonas Vingegaard-trøje i Feltet.dk's Giro-managerspil. Tilmeld dig nu!

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Fra onsdag til søndag køres det fem dage lange ProSeries-løb ZLM Tour, der med sin prolog og fire helt flade etaper er en ganske speciel sag, der ofte er blevet brugt som Tour-forberedelse for de helt rene sprintere. I disse Dauphiné-tider tillader tiden ikke store optakter til hver etape, men vi vil hver dag komme med en kortere lynoptakt til den efterfølgende dags etape. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_4_etape_af_zlm_tour_2023/Sidste års udgave var en undtagelse, men normalt er det tempospecialisterne, der har det første ord i Tour de Suisse, og det gælder i særlig grad i år, hvor åbningsetapen er historisk vigtig. Med en distance på hele 12,7 km er der nemlig tale om den længste indledende enkeltstart i mands minde, og dermed vil der med det samme blive gjort væsentlige forskelle på en flad tur rundt om søen Sihlsee, hvor specialisterne vil slikke sig om munden over udsigten til flade veje uden tekniske udfordringer. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_tour_de_suisse_2023/Sidste års udgave var en undtagelse, men normalt er det tempospecialisterne, der har det første ord i Tour de Suisse, og det gælder i særlig grad i år, hvor åbningsetapen er historisk vigtig. Med en distance på hele 12,7 km er der nemlig tale om den længste indledende enkeltstart i mands minde, og dermed vil der med det samme blive gjort væsentlige forskelle på en flad tur rundt om søen Sihlsee, hvor specialisterne vil slikke sig om munden over udsigten til flade veje uden tekniske udfordringer. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_tour_de_suisse_2023/For Robin Juel Skivild kommer næste uges Baby-Giro til at handle om at jagte personlig succes, så drømmen om VM på både banen og landevejen kan realiseres.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/ung_dansker_jagter_vm_paa_baade_landevejen_og_banen_til_baby-giroen/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Tour de France-spillet er åbnet!
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 1. juli! Tour de France køres frem til søndag den 23. juli. 
Tag cyklen med til Alperne og oplev Tour-feberen tæt på
Hvem kunne ikke tænke sig at opleve stemningen, når Tour de France-feltet kæmper sig op over de høje pas i Alperne - eller måske endnu bedre - hvem drømmer ikke om selv at bestige et af de ikoniske bjergpas, man kender fra sommerens tv-transmissioner fra Touren. Denne sommer kan begge dele lade sig gøre i franske Serre Chevalier-Briancondalen.
SIDSTE CHANCE: Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
Giro-manager: Vinderne er fundet
Årets Giro d'Italia er slut og dermed er det tid til at gøre status på årets første grand tour managerspil.
Heby: Kørte jo nærmest solo hele vejen
Sofie Heby er Danmarks pt. bedste kvindelige MTB-rytter.
Sejrende Fini afslører: Havde siver i afslutningen
Sebastian Fini er dobbelt dansk mester anno 2023. Den seneste titel blev vundet trods en punktering til allersidst. Det afslører han overfor Feltet.dk kort efter løbet.
Den erfarne stjerne besejrer opkomling i spurten
Endnu en dag, endnu en DM-titel for Sebastian Fini, der i dag kunne lade sig hylde som danmarksmester på XCC-distancen.
To DM-sejre på to dage: Heby overlegen i Aalborg
Sofie Heby kunne i dag følge op på gårsdagens DM-sejr på den lange distance med endnu en på den korte af slagsen.
Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x