03.06.2021 @ 16:00

Rapha lancerer ny mountainbike-kollektion ved navn Rapha Performance Trailwear. Det er mærkets første kollektion rettet mod MTB-disciplinen.

Rapha’s eget, erklærede mål er at gøre cykling til den mest populære sport i verden.

 

Det har englænderne arbejdet på i 17 år nu, hvor de har produceret produkter primært rettet mod landevejscyklingen og formidlet historier fra alle afkroge af sporten.

 

Hen over de seneste sæsoner har Rapha også lavet innovative produkter til den voksende ’off-road’-tendens, hvor gravel- og adventure-cyklingen nærmest er eksploderet.

 

Nu lancerer det engelske brand så deres første kollektion, som er decideret rettet mod MTB-sporten.

 

Rapha Performance Trailwear er navnet og hvis man følger Rapha, så skal man vænne sig til et nyt emblem, som brander MTB-kollektionen - det diamantformede mærke, som normalt markerer sporene i skoven.

 

Kollektionen kan ses her.

 

 

Hvad er Rapha Performance Trailwear?

Kollektionen har et bredt fokus i forhold til MTB-sportens mange discipliner. Trailwear-tøjet er derfor udviklet sammen med en række atleter og ryttere, som kommer fra hver deres gren af sporten.


Både professionelle atleter og hverdagstestere har testet kollektionen og undervejs har de produkter, som er blevet til en del af kollektionen således været udsat for alt fra backcountry-bikepacking over væddeløb om verdensmesterskaber til eftermiddagsture på sporet omkring Rapha’s amerikanske hovedkvarter i Bentonville, Arkansas.


Teamet af testere inkluderer den olympiske medaljetager Jill Kintner, EWS-racer Ella Conolly og XC- legenden Adam Craig.

 

 

Repair Patch Kits - for miljøet og pengepungen

Selv om tøjet er lavet til at holde sæson efter sæson, så er styrt og fald ofte en indgroet del af livet på sporet. Den problematik tager Rapha fat i med lancering af Trailwear-serien.

 

De fleste af produkterne indeholder således et lille reparationskit, hvor man selv kan lappe mindre huller kun ved hjælp af et strygejern. Skulle du komme ud for et større uheld, reklamerer Rapha også med, at du kan sende dit produkt til gratis reparation. Faktisk har Rapha repareret over 34.000 produkter siden 2004 som et led i en ambition om at sætte et mindre aftryk på miljøet.

 

Som led i samme mission er der brugt miljøvenlige materialetyper hvor muligt. 43% af Rapha Performance Trailwear er lavet af miljørigtige materialer her i 2021, mens Rapha har forpligtet sig til at det tal lander på 90% i 2025.

 

 

Kollektionen

Rapha Performance Trailwear består af en række produkter og accessories.


Den fulde kollektion kan ses her.

 

Her er et par udvalgte højdepunkter.

 

Trail ¾ Sleeve Jersey
En moderne udgave af trøjen med semi-lange ærmer, så du har ekstra beskyttelse mod grene eller et let styrt. Ergonomisk pasform og så er trøjen er lavet i et let og åndbart materiale

 

 

Trail Shorts
En af hjørnestenene i kollektionen - fås både til mænd og kvinder. Et par løse shorts i et stærkt og holdbart materiale. Rapha har lavet dem med et ergonomisk forløb, så de bevæger sig optimalt med kroppen. De kan også bruges med knæbeskyttere under.

 

To almindelige lommer foran sørger for let adgang, mens lynlåslommer på siderne kan bruges til nøgler eller andre værdier.

 

Men's Trail Cargo Bib Liner Shorts
Rapha har brugt 15 års erfaring med bibshorts til at lave disse, som kan bruges under de løse shorts for ekstra komfort i sadlen. Der er masser af åndbarhed indbygget - både i form af lette materialer og mesh - og så er der to lommer bag på.

 

Shortsene fås også i en kvindemodel uden seler (og dermed også uden lommer).

 

Trail Technical T-Shirt
En let og åndbar t-shirt i et stærkt materiale, som kan tåle mødet med skovens stier.


Fittet er løst og så er stoffet lavet med en antibakteriel behandling, så det kan tåle sved, mens stoffets bikube-struktur er lavet til at fjerne sved fra kroppen.

 

Lightweight Trail Jacket
En jakke, som kan pakkes i en lomme og som skal fungere som et skjold, når vejret er omskifteligt. Behandlet til at være vandafvisende og med en hætte, som kan trækkes over hjelmen.

 

 

Trail Hip Pack
En oversize bæltetaske til de længere dage, hvor der er plads til alle essentials til turen samt to vanddunke.

 

Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Dansk endagsløb præsenterer ny finale: Giver holdene noget at tænke over
Grand Prix Herning har præsenteret en spændende ny rute til årets løb, som vil udfordre rytterne på de karakteristiske grusveje helt ind i finalen og forhåbentlig skabe endnu mere spænding i det danske UCI-løb.
Positiv opdatering på Vingegaard-operation
”Jonas har gennemgået vellykket operation” sådan skriver Team Visma Lease a Bike via mediet X. 
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: ABUS Gamechanger 2.0
Aerodynamik, ventilation og komfort er i højsædet i den nyeste udgave af ABUS’ populære landevejshjelm Gamechanger. Hjelmen har store ventilationskanaler, flere aerodynamiske features, gode indstillingsmuligheder og er strippet for overflødige elementer, som er med til at holde hjelmens vægt godt nede. Feltet.dk har testet hjelmen - læs med her og find ud af hvordan hjelmen klarer sig i testen.
Startlisten til kvindernes Paris-Roubaix - 3 danskere med
I dag køres kvindernes Paris-Roubaix, og der er tre danskere blandt de deltagende.
Flere brosten end i 30 år: Her er pavéerne i Paris-Roubaix 2024
Pavéerne til årets Paris-Roubaix er blevet præsenteret.
Tour des Stations et cykelløb for motionister med gode bjergben
Er du til højdemeter og stigninger, så er Tour des Stations præcis et løb for dig! Prøv kræfter med en benbrækker.
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Elcyklernes kvalitet stiger: Nu er producent klar med elcykel fra øverste hylde
Gennem de seneste år er salget af elcykler steget markant, og det kan ses på elcyklernes kvalitet. I år lancerer producenten Gazelle en ny version af deres populære model, Eclipse, som sætter nye standarder og giver bilen kamp til stregen som det foretrukne transportmiddel.
Schurter og Fini ender på podiet – Ghost Factory triumferer på kvindesiden
Det blev til en samlet andenplads for Sebastian Fini og Nino Schurter i Absa Cape Epic.
Chefens hjørne: Feltet.dk startede for alvor på lokummet
Feltet.dk fylder i dag 21 år, men hvordan startede Skandivinaens største cykelside egentligt?
Nyt dansk talent smadrer Vingegaards gamle rekord
Den unge dansker slog den dengang 21-årige Jonas Vingegaards rekord fra 2018 med over 20 sekunder. En rekord, der for bare en måned siden blev taget af supertalentet Juan Ayuso.
Bosch lancerer batteri til elcykler - med fire store nyheder
Bosch eBike Systems lancerer en ny batteriinnovation til el-cykler. PowerPack 800 Frame er navnet på det nye powerfulde batteri, men med batteriet følger flere store nyheder fra producenten.  
Feltet.dk har store planer for nyt magasin
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet