03.06.2021 @ 16:00

Rapha lancerer ny mountainbike-kollektion ved navn Rapha Performance Trailwear. Det er mærkets første kollektion rettet mod MTB-disciplinen.

Rapha’s eget, erklærede mål er at gøre cykling til den mest populære sport i verden.

 

Det har englænderne arbejdet på i 17 år nu, hvor de har produceret produkter primært rettet mod landevejscyklingen og formidlet historier fra alle afkroge af sporten.

 

Hen over de seneste sæsoner har Rapha også lavet innovative produkter til den voksende ’off-road’-tendens, hvor gravel- og adventure-cyklingen nærmest er eksploderet.

 

Nu lancerer det engelske brand så deres første kollektion, som er decideret rettet mod MTB-sporten.

 

Rapha Performance Trailwear er navnet og hvis man følger Rapha, så skal man vænne sig til et nyt emblem, som brander MTB-kollektionen - det diamantformede mærke, som normalt markerer sporene i skoven.

 

Kollektionen kan ses her.

 

 

Hvad er Rapha Performance Trailwear?

Kollektionen har et bredt fokus i forhold til MTB-sportens mange discipliner. Trailwear-tøjet er derfor udviklet sammen med en række atleter og ryttere, som kommer fra hver deres gren af sporten.


Både professionelle atleter og hverdagstestere har testet kollektionen og undervejs har de produkter, som er blevet til en del af kollektionen således været udsat for alt fra backcountry-bikepacking over væddeløb om verdensmesterskaber til eftermiddagsture på sporet omkring Rapha’s amerikanske hovedkvarter i Bentonville, Arkansas.


Teamet af testere inkluderer den olympiske medaljetager Jill Kintner, EWS-racer Ella Conolly og XC- legenden Adam Craig.

 

 

Repair Patch Kits - for miljøet og pengepungen

Selv om tøjet er lavet til at holde sæson efter sæson, så er styrt og fald ofte en indgroet del af livet på sporet. Den problematik tager Rapha fat i med lancering af Trailwear-serien.

 

De fleste af produkterne indeholder således et lille reparationskit, hvor man selv kan lappe mindre huller kun ved hjælp af et strygejern. Skulle du komme ud for et større uheld, reklamerer Rapha også med, at du kan sende dit produkt til gratis reparation. Faktisk har Rapha repareret over 34.000 produkter siden 2004 som et led i en ambition om at sætte et mindre aftryk på miljøet.

 

Som led i samme mission er der brugt miljøvenlige materialetyper hvor muligt. 43% af Rapha Performance Trailwear er lavet af miljørigtige materialer her i 2021, mens Rapha har forpligtet sig til at det tal lander på 90% i 2025.

 

 

Kollektionen

Rapha Performance Trailwear består af en række produkter og accessories.


Den fulde kollektion kan ses her.

 

Her er et par udvalgte højdepunkter.

 

Trail ¾ Sleeve Jersey
En moderne udgave af trøjen med semi-lange ærmer, så du har ekstra beskyttelse mod grene eller et let styrt. Ergonomisk pasform og så er trøjen er lavet i et let og åndbart materiale

 

 

Trail Shorts
En af hjørnestenene i kollektionen - fås både til mænd og kvinder. Et par løse shorts i et stærkt og holdbart materiale. Rapha har lavet dem med et ergonomisk forløb, så de bevæger sig optimalt med kroppen. De kan også bruges med knæbeskyttere under.

 

To almindelige lommer foran sørger for let adgang, mens lynlåslommer på siderne kan bruges til nøgler eller andre værdier.

 

Men's Trail Cargo Bib Liner Shorts
Rapha har brugt 15 års erfaring med bibshorts til at lave disse, som kan bruges under de løse shorts for ekstra komfort i sadlen. Der er masser af åndbarhed indbygget - både i form af lette materialer og mesh - og så er der to lommer bag på.

 

Shortsene fås også i en kvindemodel uden seler (og dermed også uden lommer).

 

Trail Technical T-Shirt
En let og åndbar t-shirt i et stærkt materiale, som kan tåle mødet med skovens stier.


Fittet er løst og så er stoffet lavet med en antibakteriel behandling, så det kan tåle sved, mens stoffets bikube-struktur er lavet til at fjerne sved fra kroppen.

 

Lightweight Trail Jacket
En jakke, som kan pakkes i en lomme og som skal fungere som et skjold, når vejret er omskifteligt. Behandlet til at være vandafvisende og med en hætte, som kan trækkes over hjelmen.

 

 

Trail Hip Pack
En oversize bæltetaske til de længere dage, hvor der er plads til alle essentials til turen samt to vanddunke.

 

Produktnyt: Populær gravelcykel kommer nu i alu
I maj 2021 lancerede Canyon Grizl CF, som er en ny carbon gravelcykel, som kan lidt af det hele. Nu lancerer Canyon en ny model Grizl AL, som en cykel med samme designegenskaber, som gjorde Grizl CF til et hit, men en aluminimumsmodel.   
Se alle 35 danske UCI-sejre i 2021
Feltet.dk samler her alle de danske UCI-sejre på landevejen. Se eller gense de største danske cykelmomenter i 2021!
Test: Garmin Rally RK200 Wattpedaler
Et godt alternativ til gængse wattmålere i kranksæt. Har man ét sæt watt pedaler, har man nem og stabil adgang til watt måling på alle sine cykler. Ligeledes er det nemt at tage sine watt målinger med, når man rejser udenlands og lejer cykel.
Syd- og Sønderjylland varmer op til Tour de France med motionsløb
Når Tour de France den 3. juli 2022 sender feltet af stjerneryttere af sted på løbets 3. etape, så går ruten ned gennem Syd- og Sønderjylland, hvor opløbet er i Sønderborg. Nu får du muligheden for at blive Tour-rytter for en dag.  
Før Tour-præsentationen: Skal inspirere Frankrig med dansk cykelkultur
Institutleder Jens Troelsen fra Syddansk Universitet (SDU) skal inspirere Paris’ borgmester for ’transformation of public spaces and mobility’ til, hvordan man med cykler kan afhjælpe trængelsproblemer i trafikken, sundhedsproblemer og klimaproblemer.
LIVESTREAM: Hele Lombardiet Rundt og fodboldlandsholdet VM-kampe
Sidste år vandt Jakob Fuglsang Lombardiet Rundt, men han er ikke til start i 2021, men det er fem andre danskere.
LIVESTREAM: Hele Lombardiet Rundt og fodboldlandsholdets VM-kampe
Sidste år vandt Jakob Fuglsang Lombardiet Rundt, men han er ikke til start i 2021, men det er fem andre danskere.
Test: MET Manta MIPS hjelm
Fed hjelm med moderne æstetik, masser af hurtighed og god komfort.
Se billederne: Alaphilippe får regnbuecykel
Efter sin anden VM-triumf i træk har Julian Alaphilippe (Deceuninck-QuickStep) fået en specialdesignet cykel fra Specialized, som han debuterer med i dagens Milano-Torino.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Assos Mille GTO bibshorts
Assos løfter (igen) baren for hvordan ydeevne, kvalitet og komfort kan forenes i et par shorts som umiddelbart synes race-orienterede, men som kan det meste.
GOOD VIBES ONLY - Grejsdalsløbet Gravel - Når intet er som det plejer, er alt godt!
Cykelløb kan handle om at komme først, men gravel er så meget mere end fart.
LIVESTREAM: Paris-Roubaix fra start til slut
I weekenden køres Paris-Roubaix for første gang siden foråret 2019, og der venter en spændende weekend for TV-seerne.
Cannondale hylder den nye verdensmester
Cannondale har lavet en speciallakeret cykel til verdensmesteren Elisa Balsamo. Se masser af billederne af cyklen!
Test: Gravel hjulsæt fra DKBIKE
Selvom vi havde sat baren højt, så har gravel-hjulene fra DKBIKE til fulde levet op til forventningerne for både kvalitet, teknik, køreoplevelse og æstetik.
Konkurrence: Vind et lygtesæt til 699 kroner
Den mørke tid nærmer sig med hastige skridt og vi ved alle, hvor vigtigt, det er med synlighed.
Undgå tyveri af din dyre cykel med smart sensorteknologi
Cykler af høj værdi er guf for cykeltyvene, men nu kan du få en cykellås, der gør det vanskeligere for tyven at stjæle cyklen. Bliv klogere på en topsikret cykellås med trådløs nøgle og smart censorteknologi.
Simon Andreassen blev dansk mester i VM-testen
I dag blev DM i maraton afviklet i Haderslev, som også var en generalprøve på VM, når det afvikles i Danmark i 2022.
Job: CeramicSpeed søger Teknisk Salgsassistent
Kan du forvandle din passion og tekniske forståelse for cykling til support i øjenhøjde for vores kunder? Så læs blot videre.
Test: Garmin Rally XC200 wattpedaler
Garmin Rally XC200 pedalerne fra Garmin har wattmålere i begge cykelpedaler, som giver dig pålidelige effektmålinger og er nem at overføre fra cykel til cykel - uanset cykeltype.
Afdød rytters mindefond støtter danske talenter
For første gang nogensinde udtager Andreas Sarbos mindefond "Rideforandreas" to legater til to danske talenter. 
Test: Mseven cykeltøj fra Kalas Sportswear
Tjekkisk tøjmærke, der har lavet et rigtig godt sæt cykeltøj i samarbejde med OL-Guldvinder Michael Mørkøv og hans lillebror den tidligere seksdags-rytter Jesper Mørkøv.
Oakley-drømmeland i Hellerup
Test: Fizik Tempo R5
En flot og funktionel sko i dyrt look, men til en overkommelig pris.
Feltet.dk til Scott Spark demo days
Verden over har den nye Scott Spark (2022 model) med integreret affjedring i stellet og justerbar kronrørsvinkel gjort stort indtryk. Det var derfor med en vis portion nysgerrighed at Feltet.dk blev inviteret til Scott-event ved Langesø på Fyn.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Produktnyt: Populær gravelcykel kommer nu i alu
I maj 2021 lancerede Canyon Grizl CF, som er en ny carbon gravelcykel, som kan lidt af det hele. Nu lancerer Canyon en ny model Grizl AL, som en cykel med samme designegenskaber, som gjorde Grizl CF til et hit, men en aluminimumsmodel.   
Se alle 35 danske UCI-sejre i 2021
Feltet.dk samler her alle de danske UCI-sejre på landevejen. Se eller gense de største danske cykelmomenter i 2021!
Test: Garmin Rally RK200 Wattpedaler
Et godt alternativ til gængse wattmålere i kranksæt. Har man ét sæt watt pedaler, har man nem og stabil adgang til watt måling på alle sine cykler. Ligeledes er det nemt at tage sine watt målinger med, når man rejser udenlands og lejer cykel.
Syd- og Sønderjylland varmer op til Tour de France med motionsløb
Når Tour de France den 3. juli 2022 sender feltet af stjerneryttere af sted på løbets 3. etape, så går ruten ned gennem Syd- og Sønderjylland, hvor opløbet er i Sønderborg. Nu får du muligheden for at blive Tour-rytter for en dag.  
Før Tour-præsentationen: Skal inspirere Frankrig med dansk cykelkultur
Institutleder Jens Troelsen fra Syddansk Universitet (SDU) skal inspirere Paris’ borgmester for ’transformation of public spaces and mobility’ til, hvordan man med cykler kan afhjælpe trængelsproblemer i trafikken, sundhedsproblemer og klimaproblemer.
LIVESTREAM: Hele Lombardiet Rundt og fodboldlandsholdet VM-kampe
Sidste år vandt Jakob Fuglsang Lombardiet Rundt, men han er ikke til start i 2021, men det er fem andre danskere.
LIVESTREAM: Hele Lombardiet Rundt og fodboldlandsholdets VM-kampe
Sidste år vandt Jakob Fuglsang Lombardiet Rundt, men han er ikke til start i 2021, men det er fem andre danskere.
Test: MET Manta MIPS hjelm
Fed hjelm med moderne æstetik, masser af hurtighed og god komfort.
Se billederne: Alaphilippe får regnbuecykel
Efter sin anden VM-triumf i træk har Julian Alaphilippe (Deceuninck-QuickStep) fået en specialdesignet cykel fra Specialized, som han debuterer med i dagens Milano-Torino.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x