23.09.2022 @ 11:35

Specialized har lanceret en ny dækserie, hvilket er en stor opdatering af de populære Turbo-dæk.

Tusindvis af kilometer i Tour de France eller 40 km. på en søndag, det kan afgøres på nogle centimeter - kontaktfladen. Dæk betyder meget, når du cykler. 

 

"Magien begynder ved dækkets kontaktflade og kontaktfladen begynder med gummiblandingen. Vores ingeniører udviklede en ny gummiblanding for at reducere tab af energi og fremdrift under cykling. En betydelig reducering i rullemodstanden, som resultaterer i den hurtigste og mest effektive gummiblanding vi nogensinde har udviklet - den helt nye Gripton T2," forklarer Specialized i en presseddelelse. 

 

Foto: Sådan ser materialet ud til Specializeds nye Turbo-dæk

 

"Der findes flere ingredienser i laboratoriet, som anvendes for at bestemme sammensætningen af slutproduktet - egenskaber som rullemodstand, greb i vådt og tørt terræn, men ydelsen og præstationen bestemmes af det valgte polymermateriale. Den nye Gripton T2-blanding har mere effektive silicabindinger til de faste polymerkæder. Dette balancerer pedaleffektiviteten med øget greb i vådt terræn og tager holdbarheden til et nyt niveau."

 

Foto: Rebound tests

 

"Udviklingen af den nye T2-blanding krævede omfattende tests i laboratoriet. I løbet af mere end to år blev hundredvis af blandinger udsat for rebound, slid, hårdhed og rivestykke. Alt sammen med et enkelt mål for øje - at udvikle vores hurtigste og mest effektive blanding til dato."

 

"Det var to helt specifikke tests, der hjalp vores ingeniører med at opnå den helt rette blanding - rebound og hysteresis tests. Rebound bliver udført ved brug af et simpelt pendul, som viste at den nye blanding næsten ikke absorberede energi. Med andre ord: Det ruller hurtigt."

 

Foto: Hysteresis tests

 

"Derefter testede hysterese under tryk. Sagt på en anden måde. Vi testede fordelingen af energien i blandingen, når varme bygges op under belastning eller tryk. Mindre varme, mindre tabt energi betyder mere fart. Gripton T2-blandingen præsterede bedre end nogen anden blanding til dato."

 

Helt ny Gripton T2-blanding

De nye S-Works dæk har den hurtigste og mest effektive blanding til dato. Den helt nye Gripton T2-blanding i midten og det gode greb fra det legendariske Gripton T5-blanding på siderne. 

 

 

Helt ny BlackBelt punkteringsbeskyttelse

Specialized har udviklet en helt ny BlackBelt punkteringsbeskyttelse, som sidder under slidbanen. Ved at tilføje kevlar i blandingen er Blackbelt nu endnu lettere og stærkere. Ifølge Specialized leverer blandingen 12% mere punkteringsbeskyttelse end den tidligere udgave af BlackBelt. 

 

 

Forskellige dæk lanceret

 

S-Works Turbo 2BR

Når du har brug for at præstere på løbsdagen leverer S-Works 2BR-dæk hele sæsonen - fra brostensmonumenter til formiddagsturene.

S-Works Turbo RapidAir
De helt nye S-Works Turbo RapidAir er Specialized ultimative løbsdæk. De mest effektive, letteste og mest holdbare tubeless-dæk med den bedste håndtering til dato.

S-Works Turbo T2/T5
S-Works Turbo-dækket sætter standarden på løbsdagen for, hvordan et performance-dæk med slange skal føles.

 Turbo Pro T5
Turbo Pro er et prisvenligt clincher-dæk med meget af den samme teknologi og egenskaber som S-Works Turbo. Ambitiøse ryttere, der ønsker at blive hurtigere, har brug for et dæk, der ruller let, har godt greb og er meget holdbart. Turbo Pro opfylder alle kriterierne. 

Specialized har testet dækkene i samarbejdet med de Professionelle cykelryttere. 

 

Specialized lancerer også et nyt hjulsæt
Specialized kan også præsentere et helt nyt Rapide CL-hjulsæt. "Det leverer effektivitet, fantastisk håndtering og stabilitet under alle forhold og til flere ryttere," lyder det i pressemeddelelsen.

 

Rapide CL II er bygget med nøjagtig samme fælg som de verdensvindende Rapide CLX II for at øge ydeevnen med 'tubeless-done-right' teknologi, men benytter et DT Swiss 350-nav. 

 

 

PRISER

 

Dæk

Turbo Pro T5 dæk 700X24C 360 kroner
Turbo Pro T5 dæk 700X26C 360 kroner
Turbo Pro T5 dæk 700X28C 360 kroner
Turbo Pro T5 dæk 700X30C 360 kroner


SW Turbo T2/T5 dæk 700X24C 480 kroner
SW Turbo T2/T5 dæk 700X26C 480 kroner
SW Turbo T2/T5 dæk 700X28C 480 kroner
SW Turbo T2/T5 dæk 700X30C 480 kroner

 

SW Turbo 2BR T2/T5 dæk 700X26C 680 kroner

SW Turbo 2BR T2/T5 dæk 700X28C 680 kroner
SW Turbo 2BR T2/T5 dæk 700X30C 680 kroner

 

SW Turbo 2BR T2/T5 dæk TAN SDWL 700X28C 680 kroner
SW Turbo 2BR T2/T5 dæk TAN SDWL 700X30C 680 kroner

 

SW Turbo RAPIDAIR 2BR T2/T5 dæk 700X26C 720 kroner

 

Hjulsæt 

Rapide CL II fronthjul SATIN Carbon/Satin 700C 6.750 kroner
Rapide CL II baghjul SATIN Carbon/Satin 700C 7.550 kroner

 

Produktnyt: Garmin lancerer en ny hometrainer
Garmin lancerer Tacx NEO 3M: En kraftfuld indendørs smart trainer med bevægelse i flere retninger!
Test: GripGrab tøj
En imponerende debutkollektion fra GripGrab, som beviser, at de har helt styr på at lave tøj i høj kvalitet og med den rette funktionalitet til de kolde, dansk forhold.
Test: AGU Vigarous MIPS
Julekonkurrence: Vind vintertøj fra AGU - værdi 3.148 kr
Feltet.dk's podcast: 'Forrest i Feltet' har fået en rigtig god start og er i top 40 over alle danske podcast på Spotify. 
Test: POC Ventral Air Mips
Et absolut sikkert valg, hvis man er på jagt efter en hjelm i højeste kvalitet, som er lige dele hurtigt og ventileret og efterlader et fejlfrit indtryk.  
Test: Fizik Omna
Kan en sko performe uden en ren carbonsål? Svaret er ja og faktisk giver det mening for de fleste. Det gør Omna-modellen fra Fizik også i sin helhed - en flot pakke, som bare fungerer og ser godt ud.
Ekoï Black Week: 60% rabat på alt!
Ekoï kan ikke lide halve løsninger - undtagen når det gælder rabatter. 
Test: Lezyne Macro Drive 1400+ forlygte og Strip Drive Pro 400+ baglygte
Lygterne fra Lezyne giver lys i mørket. De praktiske og kraftige lygter kan både bruges i skoven om natten, men er også anvendelige i dagligdagen.
Test: Scott Speedster 10 Gravel
En rigtig fin gravelcykel fra Scott, som beviser at aluminium ikke er dødt endnu.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Sådan endte EM i cross
I dag køres EM i cyklecross i franske Pontchâteau. Hele seks discipliner afvikles søndag.
Test: Principia Gravel Carbon
En komfortabel og alsidig cykel til eventyr og race: Principia Gravel Carbon er en gravel-cykel, der kan klare både asfalt og grusveje med lethed. Den har en affjedret forgaffel, der giver ekstra komfort, og sammen med de gode muligheder for at montere tasker, er den meget velegnet til bikepacking.
Ny pumptrack giver muligheder for legebørn i alle aldre
Folk med hang til motion på en sjov måde kan glæde sig til lørdag den 21. oktober. Her åbner Hvidovres nye Pumptrackbane på Brøndby Havnevej 2.
Produktnyt: Canyon lancerer ny Grail til race
Den nye Grail er Canyons hurtigste gravelcykel til dato - aerodynamisk optimeret, effektiv og kompatibel ramme, fængende styregenskaber og selvfølgelig klar til de hårde udfordringer, som terrænet byder på. Og så har det ikoniske styr fra den tidligere model måtte lade livet!
AGU præsenterer ny efterårs- og vinterkollektion i samarbejde med Team Jumbo-Visma
Det hollandske tøjmærke AGU, som er tøjsponsor for Team Jumbo-Visma, præsenterer nu deres efterårs- og vinterkollektion for 2023/2024.
Pronghorn med ny allroad-cykel til både landevej og gravel
Den danske cykelproducent, Pronghorn, har lanceret deres nye hybridmodel Road-X. Cyklen er designet til både at kunne køre landevej og gravel. Nu lanceres den i den nye farve Candy Red, der kommer til at lyse godt op i den mørke tid.
Produktnyt: BMC Teammachine R
Et af verdens mest eksklusive cykelmærker - schweiziske BMC - lancerer en ny version af deres moderne klassiker. Sig hej til den nye Teammachine R.
Drama og flot dansk resultat i World Cup-finalen
Tom Pidcock, Nino Schürter og Mathias Flückiger var i går i fokus.
Test: Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex
Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex mountainbike-sko, er optimale til meget kolde temperaturer og sammen med en afbalanceret stivhed, et nemt betjeneligt BOA-spændesystem samt Gore-TEX, kan skoen hurtigt gå hen og blive din bedste ven gennem vinterens træningspas.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Produktnyt: Garmin lancerer en ny hometrainer
Garmin lancerer Tacx NEO 3M: En kraftfuld indendørs smart trainer med bevægelse i flere retninger!
Test: GripGrab tøj
En imponerende debutkollektion fra GripGrab, som beviser, at de har helt styr på at lave tøj i høj kvalitet og med den rette funktionalitet til de kolde, dansk forhold.
Test: AGU Vigarous MIPS
Julekonkurrence: Vind vintertøj fra AGU - værdi 3.148 kr
Feltet.dk's podcast: 'Forrest i Feltet' har fået en rigtig god start og er i top 40 over alle danske podcast på Spotify. 
Test: POC Ventral Air Mips
Et absolut sikkert valg, hvis man er på jagt efter en hjelm i højeste kvalitet, som er lige dele hurtigt og ventileret og efterlader et fejlfrit indtryk.  
Test: Fizik Omna
Kan en sko performe uden en ren carbonsål? Svaret er ja og faktisk giver det mening for de fleste. Det gør Omna-modellen fra Fizik også i sin helhed - en flot pakke, som bare fungerer og ser godt ud.
Ekoï Black Week: 60% rabat på alt!
Ekoï kan ikke lide halve løsninger - undtagen når det gælder rabatter. 
Test: Lezyne Macro Drive 1400+ forlygte og Strip Drive Pro 400+ baglygte
Lygterne fra Lezyne giver lys i mørket. De praktiske og kraftige lygter kan både bruges i skoven om natten, men er også anvendelige i dagligdagen.
Test: Scott Speedster 10 Gravel
En rigtig fin gravelcykel fra Scott, som beviser at aluminium ikke er dødt endnu.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x