23.09.2022 @ 11:35

Specialized har lanceret en ny dækserie, hvilket er en stor opdatering af de populære Turbo-dæk.

Tusindvis af kilometer i Tour de France eller 40 km. på en søndag, det kan afgøres på nogle centimeter - kontaktfladen. Dæk betyder meget, når du cykler. 

 

"Magien begynder ved dækkets kontaktflade og kontaktfladen begynder med gummiblandingen. Vores ingeniører udviklede en ny gummiblanding for at reducere tab af energi og fremdrift under cykling. En betydelig reducering i rullemodstanden, som resultaterer i den hurtigste og mest effektive gummiblanding vi nogensinde har udviklet - den helt nye Gripton T2," forklarer Specialized i en presseddelelse. 

 

Foto: Sådan ser materialet ud til Specializeds nye Turbo-dæk

 

"Der findes flere ingredienser i laboratoriet, som anvendes for at bestemme sammensætningen af slutproduktet - egenskaber som rullemodstand, greb i vådt og tørt terræn, men ydelsen og præstationen bestemmes af det valgte polymermateriale. Den nye Gripton T2-blanding har mere effektive silicabindinger til de faste polymerkæder. Dette balancerer pedaleffektiviteten med øget greb i vådt terræn og tager holdbarheden til et nyt niveau."

 

Foto: Rebound tests

 

"Udviklingen af den nye T2-blanding krævede omfattende tests i laboratoriet. I løbet af mere end to år blev hundredvis af blandinger udsat for rebound, slid, hårdhed og rivestykke. Alt sammen med et enkelt mål for øje - at udvikle vores hurtigste og mest effektive blanding til dato."

 

"Det var to helt specifikke tests, der hjalp vores ingeniører med at opnå den helt rette blanding - rebound og hysteresis tests. Rebound bliver udført ved brug af et simpelt pendul, som viste at den nye blanding næsten ikke absorberede energi. Med andre ord: Det ruller hurtigt."

 

Foto: Hysteresis tests

 

"Derefter testede hysterese under tryk. Sagt på en anden måde. Vi testede fordelingen af energien i blandingen, når varme bygges op under belastning eller tryk. Mindre varme, mindre tabt energi betyder mere fart. Gripton T2-blandingen præsterede bedre end nogen anden blanding til dato."

 

Helt ny Gripton T2-blanding

De nye S-Works dæk har den hurtigste og mest effektive blanding til dato. Den helt nye Gripton T2-blanding i midten og det gode greb fra det legendariske Gripton T5-blanding på siderne. 

 

 

Helt ny BlackBelt punkteringsbeskyttelse

Specialized har udviklet en helt ny BlackBelt punkteringsbeskyttelse, som sidder under slidbanen. Ved at tilføje kevlar i blandingen er Blackbelt nu endnu lettere og stærkere. Ifølge Specialized leverer blandingen 12% mere punkteringsbeskyttelse end den tidligere udgave af BlackBelt. 

 

 

Forskellige dæk lanceret

 

S-Works Turbo 2BR

Når du har brug for at præstere på løbsdagen leverer S-Works 2BR-dæk hele sæsonen - fra brostensmonumenter til formiddagsturene.

S-Works Turbo RapidAir
De helt nye S-Works Turbo RapidAir er Specialized ultimative løbsdæk. De mest effektive, letteste og mest holdbare tubeless-dæk med den bedste håndtering til dato.

S-Works Turbo T2/T5
S-Works Turbo-dækket sætter standarden på løbsdagen for, hvordan et performance-dæk med slange skal føles.

 Turbo Pro T5
Turbo Pro er et prisvenligt clincher-dæk med meget af den samme teknologi og egenskaber som S-Works Turbo. Ambitiøse ryttere, der ønsker at blive hurtigere, har brug for et dæk, der ruller let, har godt greb og er meget holdbart. Turbo Pro opfylder alle kriterierne. 

Specialized har testet dækkene i samarbejdet med de Professionelle cykelryttere. 

 

Specialized lancerer også et nyt hjulsæt
Specialized kan også præsentere et helt nyt Rapide CL-hjulsæt. "Det leverer effektivitet, fantastisk håndtering og stabilitet under alle forhold og til flere ryttere," lyder det i pressemeddelelsen.

 

Rapide CL II er bygget med nøjagtig samme fælg som de verdensvindende Rapide CLX II for at øge ydeevnen med 'tubeless-done-right' teknologi, men benytter et DT Swiss 350-nav. 

 

 

PRISER

 

Dæk

Turbo Pro T5 dæk 700X24C 360 kroner
Turbo Pro T5 dæk 700X26C 360 kroner
Turbo Pro T5 dæk 700X28C 360 kroner
Turbo Pro T5 dæk 700X30C 360 kroner


SW Turbo T2/T5 dæk 700X24C 480 kroner
SW Turbo T2/T5 dæk 700X26C 480 kroner
SW Turbo T2/T5 dæk 700X28C 480 kroner
SW Turbo T2/T5 dæk 700X30C 480 kroner

 

SW Turbo 2BR T2/T5 dæk 700X26C 680 kroner

SW Turbo 2BR T2/T5 dæk 700X28C 680 kroner
SW Turbo 2BR T2/T5 dæk 700X30C 680 kroner

 

SW Turbo 2BR T2/T5 dæk TAN SDWL 700X28C 680 kroner
SW Turbo 2BR T2/T5 dæk TAN SDWL 700X30C 680 kroner

 

SW Turbo RAPIDAIR 2BR T2/T5 dæk 700X26C 720 kroner

 

Hjulsæt 

Rapide CL II fronthjul SATIN Carbon/Satin 700C 6.750 kroner
Rapide CL II baghjul SATIN Carbon/Satin 700C 7.550 kroner

 

Det danske landshold udtaget til cross-VM
Den 4.-5. februar er der VM i cross i hollandske Hoogerheide, hvor et ungt dansk landshold stiller til start. 
Sæsonmanagerspillene er åbnet - 40.000 kroner i startpuljen
Er du klar til cykelsæsonen 2023? Nu er Feltet.dk's to store sæsonmanagerspil åbnet for tilmelding! Vi har puttet 40.000 kroner samlet i startpuljerne, så hvis du sætte de andre manager af, så er det kontant afregning!
Fini og Degns hold med store nyheder
Malene Degn og Sebastian Finis hold skifter sponsorer, får nyt navn og et helt nyt cykelmærke.
Spilstart rykket til Tour Down Under-managerspillet
Er du klar til WorldTouren? Sæt dit managerhold inden tirsdag klokken 08.30!
Test: Mavic Crossmax SL Ultimate 25 / Conway RLC FS 7.9
Hvor stor forskel gør det for en god cykel at få skiftet standardhjulene ud med et sæt i topklasse? Det prøver vi at give et bud på med denne test, hvor vi tester Conways full suspension MTB med en seriøs opgradering på hjulfronten.
Kom til Tysklands største cykelfestival BEMER Cyclassics
Kom til Tysklands største cykelfestival BEMER Cyclassics i Hamborg søndag den 20. august 2023. Cykl selv med og se WorldTour-løbet.
Løbsberetning: BEMER Cyclassics Hamburg 2022
Tine Mathiesen fortæller her om sin oplevelse ved motionsløbet Bemer Cyclassics i Hamborg.
Test: Canyon Lux WC CFR team
Den konstante udvikling af materialer og teknologi, giver os motionister bedre og hurtige cykler. Og Canyon har med deres topmodel af deres lagt endnu et lag på når det gælder om at komme først til stregen.
Produktfokus: DT Swiss leverer populære hjulsæt
DT Swiss har produkter til stort set alle kategorier blandt andet MTB, landevej, Gravel, Cross Country, E-MTB og flere. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Glædelig jul til alle
Feltet.dk og Motionsfeltet.dk ønsker alle en rigtig glædelig jul!
Test: Assos Löwenkralle jakke
En spændende opfindelse fra Assos, som giver mulighed for at lave en fleksibel og lækker jakke om til en styrtaske, så man kan have den med overalt. Som altid leverer Assos sublim kvalitet og løsninger.
Klar til cykelsæsonen? Opret en spillekonto - Få 1000 kr i velkomstbonus og 2 managerhold
Feltet.dk har lavet en samarbejdsaftale med spiludbyderen ComeOn, som gælder hele VM-slutrunden i fodbold. Det er en aftale, som sender Feltet.dk's brugere i udbrud, når det kommer til gambling på sportsbegivenheder eller casino. Vi tilbyder i samarbejde med ComeOn helt op til 1.000 kroner i bonus og to gratis managerhold til 2023-sæsonen.
Test: Trek Commuter Pro RT og Flare RT lygtesæt
Lygtesættet fra Trek bestående af Commuter Pro RT-forlygte og Flare RT-baglygte dækker rigeligt de behov, du har som cykelrytter eller cykel-pendler i vinterhalvåret. Lygtesættet gør dig synlig på god afstand, blænder ikke modkørende og kan forbindes med hinanden, så du kan styre begge lygter på én og samme tid.
En aften med Jens Voigt - The Shut Up Legs Tour
Unik aften med en af cykelsportens mest elskede karakterer, den tyske tempomaskine, speedsnakker og standupkomiker, tyske Jens Voigt. 
EL-pendlercykel EL-ler ej?
Kan der blive en vaskeægte EL-cykelpendler ud af en racerrøv? Cykelmosteren Tine Mathiesen har de seneste måneder testet en EL-pendlercykel. Læs om hendes erfaringer og konklusioner med en EL-cykel i denne artikel.
Test: Polar Pacer Pro løbe- og multisportsur
Polar Pacer Pro er Polar’s nyeste multisportsur, som ligger i den prisvenlige ende, med et funktionsspektrum, der ikke lader meget tilbage at ønske. Med dette ur på håndleddet bliver dine fysiologiske data ”registreret” 24/7. Det sidder ubemærket på armen og uanset sportsgren eller navigationsopgave, så kan denne ”schweizerkniv” af et ur, løse opgaven. Uden touch-skærm, men button-only betjening skæmmer bestemt ikke betjeningsoplevelsen, ligesom uret imponerer med en forrygende betjeningshastighed.
Anmeldelse: Pro Cycling Quiz
Feltet.dk har anmeldt brætspillet Pro Cycling Quiz.
Feltet.dk lancerer "Jul i Feltet"
Feltet.dk lancerer en julekalender, som kommer på sitet fra den 1. til den 24. december med forskellige cykelkendisser.
Cykelbrands advarer om falske hjemmesider og webshops
Falske hjemmesider og webshops, der henviser til FSA og VISION uden autorisation, er på spil.
Boganmeldelse: Mads P - Væddeløber og Verdensmester
Sin unge alder til trods har Mads Pedersen allerede opnået mere end mange etablerede stjerner når gennem en hel karriere. I sin selvbiografi, der er skrevet sammen med Per Bausager, kommer hovedpersonen omkring alt fra verdensmesterskab til vanvittige træningspas og vilde finaler.
Kom på billig cykelferie på Mallorca
Har du lyst til at køre på lækre racercykler på skønne Mallorca, så er Python Camp Mallorca måske lige noget for dig?
Oplev det bedste af Sierra Nevada på cykel
Det lyder som opskriften på den perfekte cykeldestination; masser af bjerge med hårnålesving og panoramiske udsigter, hyggelige tapasbarer i de små landsbyer og endelig mulighed for at slutte dagen med en svømmetur i Middelhavets blå bølger. Alt det kan man opleve, hvis man besøger ”Cycle Sierra Nevada” i det sydlige Spanien.
Tacx lancerer en ny indendørscykel
Alt i én indendørs smart bike tilbyder en af de mest præcise, realistiske og støjsvage indendørs cykeloplevelser - plus en fuldt justerbar pasform.
Test: Rapha Pro Team Training – efterårstøj
Lækre produkter i høj kvalitet, hvor især bukserne lukker et hul i markedet, som denne tester har efterlyst. 

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

I gamle dage åbnedes det tidligere sprinterløb altid med en klassisk sprinteretape, men sådan er det ikke længere. For fjerde år i træk skal rytterne nemlig slutte med den korte bakke Cote de la Tour i Bellegarde, hvor sprinterne ganske vist stadig står stærkt, men hvor de mere holdbare typer har overhånden. Forinden er der dog lagt op til et gedigent sidevindsdrama, da mistralen vil blæse kraftigt - akkurat som den gjorde, da samme etape eksploderede til atomer i 2020 og 2022, hvor det i sidstnævnte tilfælde var en suveræn Mads Pedersen, der sejrede. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_etoile_de_besseges_2023/Jeg fik en tanke da jeg kørte forbi en nu lukket cykelhandler på vej hjem fra arbejde. Er cykelindustrien - og måske i endnu højere grad cykelbutikkerne - i krise? Hvis man følger diverse cykel-relaterede YouTube kanaler, så skorter der ikke på forudsigelser om at 2023 vil være et kriseår for cykelindustrien. https://www.youtube.com/results?search_query=bike+industry+crisis+2023 Hypotesen er at den store efterspørgsel efter cykler under coronaen kombineret med problemer med forsyningskæder har ført til meget store forudbestillinger af cykler og udstyr i alle led af forsyningskæderne. Med en lurende recession og faldende efterspørgsel er der alt for meget hel og halvfærdigt cykeludstyr på lager i alle led. Jeg tænker heller ikke at timingen i forhold til fokus på high-end udstyr som elektroniske gear kommer belejligt i en periode med en stigende prisfølsomhed. Nogle af de store producenter (f.eks. Specialized og Giant) er allerede begyndt at forberede sig i form af fyringer og længere betalingsfrister til deres underleverandører. Jeg har nok haft den tanke, at det blot ville være en naturlig korrektion til et overophedet marked og at det måske ville være en fordel for os forbrugere. Dels i form af lavere priser og dels fordi det kan blive nemmere at skaffe cykler og dele. Men er det kun godt for os forbrugere? Når jeg kigger lidt tilbage kan jeg konstatere, at den cykelforretning jeg havde 100 meter fra min hoveddør er lukket (det var en kædebutik og ikke der jeg handlede allermest). Den cykelhandler jeg købte min gravelcykel hos (og fik cykel serviceret hos) har jeg lige opdaget er lukket og under konkursbehandling. Og dertil den nævnte lukkede cykelhandler jeg kørte forbi på vej hjem. Det ligner lidt en trend. Retfærdigvis er der også åbnet cykelforretning i København inden for det seneste år (https://www.giantstore-andreas-lund.dk/dk). Interessant nok arbejder netop Giant på salg direkte til forbrugeren i nogle markeder - dog med mulighed for at cykelhandleren kommer og samler cyklen. https://www.bikeradar.com/news/giant-to-offer-consumer-direct-sales-in-the-uk/ Hvad er jeres oplevelse? Lukker cykelhandlerne omkring jer? Vil i alligevel hellere handle på nettet end hos en cykelhandler? Uno-X har netop påbegyndt sin sæson, og fra onsdag skal fem danskere i aktion, i tillæg til de to som allerede er det.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/dansker-optakter_den_store_tour-chance_-_og_hvad_ellers/Sidevinden var tæt på at koste Santiago Buitrago alle chancer, men i sidste ende blev det hele reddet for Bahrain, der i stedet endte med en stor triumf med Jonathan Milan. Dermed er colombianeren fortsat i spil til den samlede sejr, når det onsdag går løs med den første lille klassementsetape, der byder på et gensyn med den eksplosive puncheurfinale i Abu Rakah, hvor selvsamme Buitrago sejrede for et år siden, men hvor man denne gang skal spurte op ad bakken fra en lettere side. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_3_etape_af_saudi_tour_2023/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Det danske landshold udtaget til cross-VM
Den 4.-5. februar er der VM i cross i hollandske Hoogerheide, hvor et ungt dansk landshold stiller til start. 
Sæsonmanagerspillene er åbnet - 40.000 kroner i startpuljen
Er du klar til cykelsæsonen 2023? Nu er Feltet.dk's to store sæsonmanagerspil åbnet for tilmelding! Vi har puttet 40.000 kroner samlet i startpuljerne, så hvis du sætte de andre manager af, så er det kontant afregning!
Fini og Degns hold med store nyheder
Malene Degn og Sebastian Finis hold skifter sponsorer, får nyt navn og et helt nyt cykelmærke.
Spilstart rykket til Tour Down Under-managerspillet
Er du klar til WorldTouren? Sæt dit managerhold inden tirsdag klokken 08.30!
Test: Mavic Crossmax SL Ultimate 25 / Conway RLC FS 7.9
Hvor stor forskel gør det for en god cykel at få skiftet standardhjulene ud med et sæt i topklasse? Det prøver vi at give et bud på med denne test, hvor vi tester Conways full suspension MTB med en seriøs opgradering på hjulfronten.
Kom til Tysklands største cykelfestival BEMER Cyclassics
Kom til Tysklands største cykelfestival BEMER Cyclassics i Hamborg søndag den 20. august 2023. Cykl selv med og se WorldTour-løbet.
Løbsberetning: BEMER Cyclassics Hamburg 2022
Tine Mathiesen fortæller her om sin oplevelse ved motionsløbet Bemer Cyclassics i Hamborg.
Test: Canyon Lux WC CFR team
Den konstante udvikling af materialer og teknologi, giver os motionister bedre og hurtige cykler. Og Canyon har med deres topmodel af deres lagt endnu et lag på når det gælder om at komme først til stregen.
Produktfokus: DT Swiss leverer populære hjulsæt
DT Swiss har produkter til stort set alle kategorier blandt andet MTB, landevej, Gravel, Cross Country, E-MTB og flere. 

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x