18.06.2020 @ 20:00

Garmins nyeste GPS-cykelcomputere inkluderer førsteklasses navigation, præstationsindsigt og sikkerheds- og  trackingfunktioner. Du kan synkroniser let indendørs og udendørs træning, få indblik i præstationer med mere for at få hver tur til at tælle.

Garmin har netop lanceret to nye GPS-cykelcomputere.

Garmin Edge 130 Plus og Garmin Edge 1030 Plus er lavet til cyklister, af cyklister, tracker ikke kun en tur, men overvåger statistikker, giver træningsvejledning med mere.

 

Garmin Edge 130 Plus er ideel til cykling uanset vejrforholdene og har et knapdesign og en 1,8-tommer skærm, der er skarp og let at læse, mens Edge 1030 Plus tilbyder en 3,5-tommer touchscreen, der er hurtig og responsiv, selv når den er våd eller betjent med handsker på.

 

“Store eller små, Edge 130 Plus og Edge 1030 Plus cykelcomputere er fulde af funktioner til enhver rytter type - fra nybegynder, til eventyrere og konkurrencerytter. Med en kombination af ydeevne, navigation, bevidsthed og tilslutningsmuligheder gør disse nye GPS-cykelcomputere det nemt for alle, at tage deres eventyr til det næste niveau," fortæller Garmins vicepræsident Dan Bartel i en pressemeddelelse.

Edge 130 Plus og Edge 1030 Plus, er designet til cykling året rundt og giver dig mulighed for automatisk at synkronisere indendørs og udendørs træning fra Garmin Connect eller andre træningsapps, herunder TrainingPeaks og TrainerRoad, direkte til deres enhed.

 

Under en tur bruger Edge 130 Plus og Edge 1030 Plus vitale data til at give dynamiske ydeevneindsigter, herunder VO2 max og puls, mens ClimbPro-funktionen lader dig se den resterende stigning og karakter for hver af deres stigninger, når du følger en rute eller bane.

 

Uanset om du pendler til arbejde eller er ude at køre med venner, er indbyggede sikkerheds- og sporingsfunktioner som hændelsesregistrering, assistance og LiveTrack med for at følge din real-time placering og se hele din forhåndsplanlagte rute. 

 

Med funktioner, der er specifikke for hver model, leverer de nye Garmin Edge 130 Plus og Garmin Edge 1030 Plus navigation samt nøgledata og indsigt, som er nemt at følge med i. 

 

Edge 130 Plus

Hold dig på sporet med Edge 130 Plus. GPS-, GLONASS- og Galileo-satellitter plus en indbygget højdemåler giver større dækning og mere nøjagtige turoplysninger, så du ved, hvor langt, hurtigt og højt du kører.

 

 

Før start kan du planlægge og downloade din rute ved hjælp af "Course Creator" i Garmin Connect, der bruger Trendline™ popularitetsruteplanlægning for at give dig den bedste vej-, bjerg- eller grusrute, der er samlet blandt dem, der mest er anvendt af medcyklister. Mens du kører, lader rutemeddelelser og et brødkrummekort, cyklister se, hvor du har været, og hvor du skal hen.

 

Ved afslutningen af en tur fører den dig endda tilbage til din startposition. For at hjælpe med at øge præstationen giver Edge 130 Plus indsigt som VO2 max, puls, pulszoner og forbrændte kalorier. Edge 130 Plus holder styr på detaljerede mountainbike data - inklusive antal hop, hoplængde og -tid, så du kan genopleve enhver tur.

 

Smarte forbindelsesfunktioner betyder, at du ikke behøver at bruge telefon, når du bruger Edge 130 Plus. Beskeder vises på enhedens skærm, så du hurtigt kan se dem og fortsætte med at køre.

 

En vejrside viser aktuelle og forventede forhold såvel som vejrvarsler for at forhindre dig i at blive fanget i nedbør.

 

Når enheden er parret med en kompatibel smartphone, uploader Edge 130 Plus automatisk ture til Garmin Connect online fitnessfællesskab og kan tilpasses ved at downloade konfigurerbare datafelter fra Connect IQ Store. Edge 130 Plus har op til 12 timers batterilevetid, mens du bruger GPS og op til 10 timer, når du bruger to sensorer.

 

Edge 1030 Plus

Gør dig klar til enhver tur, fra fjerntliggende grusstier til episke stigninger med Edge 1030 Plus. Forindlæste Garmin Cycle Maps har bredere dækning end nogensinde før i USA og Europa og inkluderer sving-for-sving-navigation og alarmer, der giver dig besked om skarpe kurver forude.

 

Cyklister kan oprette nye ruter og baner direkte på deres enhed eller bruge Trendline popularitetsvejledning til at finde ruter baseret på milliarder kilometer kørt, som andre brugere har uploadet.

 

 

Bruger du platforme som Strava og Komoot, kan du oprette ruter og problemfrit synkronisere dem til deres enhed. Mens du er ude på ture, kan du nu pause vejledningen og off-course-meddelelser, hvis du vælger at udforske andre veje.

 

Når du er klar til at komme tilbage på rette kurs, vil Edge 1030 Plus guide dig tilbage til ruten eller tilbage til, hvor du oprindeligt startede din tur. Ved hjælp af den forudindlæste Trailforks-app kan du se traildetaljer fra mere end 80 lande direkte på enheden.

 

Når stoppet midt på turen, viser Forksight-tilstand automatisk kommende vejgafler i sporet og viser ryttere, hvor de befinder sig i et trailnetværk.

 

Cyklister, der bruger Edge 1030 Plus, kan nemt spore deres VO2 max, restitutionstid, træningsbelastning, træningsfokus og mere for at se, hvordan deres krop reagerer på deres indsats.

De vil endda få daglige træningsforslag baseret på deres nuværende træningsbelastning og VO2 max. Edge 1030 Plus lader ryttere se, hvordan deres krop klarer sig i forskellige miljøer med varme- og højde-akklimatisering og modtager underretninger, når det er tid til at tanke op eller rehydrere.

 

Ud over antal hop, hoplængde og -tid inkluderer andre mountainbike-funktioner Grit, som vurderer vanskeligheden ved en køretur ved hjælp af GPS-, højde- og accelerometerdata, og Flow, som måler, hvor smooth en cyklist nedstiger er.

 

Cyklister kan køre på få øjeblikke i stedet for at spilde tid på at konfigurere indstillingerne efter at Edge 1030 Plus er tændt for første gang.

 

Ryttere vil nu få forudbestemte brugerdefinerede ruteprofiler baseret på deres tidligere Edge-indstillinger, mens nye brugere automatisk modtager de mest populære opsætninger fra andre brugere baseret på deres sensorer og rute-typer.

 

Desuden pares Edge 1030 Plus let med en Tacx hometrainer, så cyklister kan køre, når de vil. Ud over at modtage smartnotifikationer og automatisk uploade ruter til Garmin Connect, kan Edge 1030 Plus parres med en inReach-enhed, så brugerne kan se og svare på meddelelser, dele rejsedata og udløse interaktive SOS-advarsler med et inReach-abonnement.

 

Yderligere sikkerhedsfunktioner inkluderer gruppemeddelelser og sporing for at lade cyklister holde kontakten, når de adskilles fra gruppen. Edge 1030 Plus har op til 24 timers batterilevetid, mens du bruger GPS, flere parrede sensorer og tilsluttede funktioner, inklusive LiveTrack. Cyklister vil kunne opnå det dobbelte af batteriets levetid, hvis/når de bruger den valgfri Garmin Charge-batteripakke.

 

For yderligere sikkerhed, mens du kører, er Edge 130 Plus og Edge 1030 Plus kompatible med Varia™-serien af cykelradarer, inklusive de nye Garmin Varia RVR315 og Garmin Varia RTL516, så ryttere kan se og blive set.

Garmin Edge 130 Plus er nu på markedet til en pris fra 1.551 kroner til 2.199 kroner, mens Garmin Edge 1030 Plus spænder prismæssigt fra 4.699 til 5.799 kroner.


Leder du efter en cykelcomputer? Se mere på cykelsøgemaskinen Velomio.com.

Giro-spillet åbnet for tilmelding
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.
Dansk endagsløb præsenterer ny finale: Giver holdene noget at tænke over
Grand Prix Herning har præsenteret en spændende ny rute til årets løb, som vil udfordre rytterne på de karakteristiske grusveje helt ind i finalen og forhåbentlig skabe endnu mere spænding i det danske UCI-løb.
Positiv opdatering på Vingegaard-operation
”Jonas har gennemgået vellykket operation” sådan skriver Team Visma Lease a Bike via mediet X. 
Test: ABUS Gamechanger 2.0
Aerodynamik, ventilation og komfort er i højsædet i den nyeste udgave af ABUS’ populære landevejshjelm Gamechanger. Hjelmen har store ventilationskanaler, flere aerodynamiske features, gode indstillingsmuligheder og er strippet for overflødige elementer, som er med til at holde hjelmens vægt godt nede. Feltet.dk har testet hjelmen - læs med her og find ud af hvordan hjelmen klarer sig i testen.
Startlisten til kvindernes Paris-Roubaix - 3 danskere med
I dag køres kvindernes Paris-Roubaix, og der er tre danskere blandt de deltagende.
Flere brosten end i 30 år: Her er pavéerne i Paris-Roubaix 2024
Pavéerne til årets Paris-Roubaix er blevet præsenteret.
Tour des Stations et cykelløb for motionister med gode bjergben
Er du til højdemeter og stigninger, så er Tour des Stations præcis et løb for dig! Prøv kræfter med en benbrækker.
Giro-spillet åbnet for tilmelding
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet