21.12.2023 @ 13:40

Garmin lancerer Tacx NEO 3M: En kraftfuld indendørs smart trainer med bevægelse i flere retninger!

Produktnyt: Garmin lancerer en ny hometrainer

Garmin har i dag lanceret en ny direct-drive hometrainer, som kombinerer indbygget bevægelse med eksklusiv Tacx-teknologi til at give cykelryttere deres hidtil mest realistiske indendørs cykeltur.

 

Tacx NEO 3M er den mest præcise og kraftfulde direct drive hometrainer hidtil og med flere bevægelsesmuligheder, hvilket tager hometraineren til et nyt niveau,

 

Den nyeste indendørs smart trainer tilføjer integrerede 'motionplates', så cykelturen bliver endnu mere komfortabel og realistisk.

 

 

 

Tacx NEO 3M bygger også på sit innovative elektromagnetiske motorbremsesystem for at levere et virtuelt svinghjul, der giver cyklister mulighed for at opleve følelsen af at køre på forskellige vejtyper og endda ned ad bakke.

 

Derudover integreres den problemfrit med Tacx Training-appen, så cyklister kan gennemføre træningsplaner synkroniseret fra deres Garmin Connect-kalender, deltage i virtuelle GroupRides, deltage i træningsture med WorldTour-professionelle og opleve fordybende videoer fra nogle af de smukkeste ruter og steder rundt om i verden. 

 

 

"Vores mål er at gøre indendørs træning så realistisk, i forhold til udendørsture, som muligt. Vi er stolte af at gøre netop det med introduktionen af Tacx NEO 3M - den eneste trainer, der tilbyder indbygget 'multidirektional bevægelse', et virtuelt svinghjul og en magnetmotor," forklarer Dan Bartel, som er vicepræsident hos Garmin.

 

"Nu kan cyklister drage fordel af funktioner og teknologi, de ikke vil kunne finde andre steder, og som et resultat heraf øge deres træning som aldrig før."

 

 

Tag din indendørs træning til næste niveau

Tacx NEO 3M giver den mest realistiske indendørs tur til dato med avanceret trænings- og præstationsmålinger, herunder:

 

- Multidirektional bevægelse: Indbyggede motion-plates komplementerer trainerens naturlige side-til-side-bevægelse ved at tilføje et ekstra lag, hvor den også kan bevæge sig frem og tilbage. Det betyder, at cykelrytteren kan køre i en mere naturlig position for at træne mere effektivt. Pladerne kan endda slås til og fra efter ønske.


- Ægte vejfølelse: Det virtuelle svinghjul simulerer følelsen af at køre på forskellige vejtyper - som brosten og grus - for at hjælpe cyklister med at træne på en række forskellige terræner. 


- App-integration: Udover integration med Tacx Training-appen, kan du oprette forbindelse til andre populære trænings- og virtuelle cykleplatforme, såsom TrainerRoad og Zwift, og derefter uploade køredata automatisk til Garmin Connect-appen.


- Simulerede stigninger: Knus de hårdeste stigninger ved at træne på realistisk simulerede stigninger op til en stigning på 25 % - og oplev også nedstigningssimulering.

 


- Wattnøjagtighed: Ydeevnemålinger, herunder watt, hastighed og kadence, er nøjagtige indenfor 1% på tværs af et bredere udvalg af effektudgange for at imødekomme kravene fra cyklister på alle niveauer.


- Sprintklar: Få maksimal stabilitet, selv under eksplosive spurter - op til 2.200 watt.


- Dynamisk inerti: Oprethold en fornemmelse af fremadgående bevægelse baseret på en cyklists vægt, hastighed og hældning.

 

- ERG-tilstand: Effektmål justeres automatisk under træning i denne tilstand.


- Enestående design: Magneter minimerer vibrationer, hvilket giver en ekstraordinært støjsvag trainer, mens en indbygget LED-indikator skifter farver for at vise, hvor hårdt en cyklist træder. Cyklister kan også køre uden at tilslutte træneren, og et nyt integreret håndtag gør transporten nemmere.

 

 

Få mere ud af din træning med Tacx Training-appen

Brug Tacx Training-appen på en kompatibel smartphone eller tablet til at: gennemføre træningsplaner fra Garmin Connect-appen; få adgang til træningsvideoer af høj kvalitet fra hele verden; deltage i træningsture sammen med WorldTour-hold; forbinde, træne og køre med venner globalt med GroupRide; og fuldføre udfordringer for at optjene badges i Garmin Connect. 

 

 

Cykelryttere kan indløse et gratis tre-måneders premium-abonnement på Tacx Training-appen ved køb af en NEO 3M.

 

Tacx NEO 3M er klar til at køre med en ny forudinstalleret 11-speed kassette, en problemfri in-app onboarding-proces via Tacx Training-appen og ingen kalibrering påkrævet.

 

Cyklister kan også bruge en ny adapter (sælges separat) for at få en stærkere, mere stabil forbindelse til virtuelle løb gennem Internettet eller WiFi-teknologi.

 

Tacx NEO 3M er tilgængelig nu og har en vejledende udsalgspris på 15.499 kr.

 

Følg med på Motionsfeltet.dk og Feltet.dk, hvor vi snart tester Tacx NEO 3M.

 

Feltet.dk's app: Følg Paris-Nice nu
Nu er den her - Feltet.dk's helt nye unikke app! En gratis app. Download den før dine cykelvenner og kom forrest i feltet. 
Sidste chance: Deltag i Paris-Nice managerspillet
Managerspillene til Paris-Nice og Tirreno-Adriatico er åbnet. Dyst i mod alle Feltet.dk's brugere og opret en privat liga, hvor du kun dyster imod dine venner, familie eller arbejdskollegaer.
Feltet.dk køber Bikemania Magazine
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 
Stor dansk virksomhed går ind i cykelsporten - Ny sponsor i Giroen
Den danske lysvirksomhed VELUX kan kalde sig ny sponsor af nogle af cykelsportens største løb.
Officielt: Københavnsk cykelfusion ser dagens lys
Team Interklima ABC Copenhagen vil fremover være et samarbejde mellem Amager Cykle Ring og ABC København.
Oversigt: Se alle de nye trøjer til 2024
Vi bringer her en oversigt over alle de nye trøjer, der kommer til at pryde landskabet i den kommende sæson.
UCI tager bizar sag op: Mekaniker klædte sig ud som rytter
UCI sanktionerer det amerikanske kontinentalhold, Cynisca Cycling, efter de sidste år forsøgte at snyde sig til en startplads i et belgisk endagsløb.
I dag starter årets store cykeldyst! Er du klar!?
Er du klar til sæsonens ultimative managerspil? Feltet.dk's sæson kører helt fra februar til cykelsæsonen slutter den 20. oktober.
Test: EKOI HEAT Concept 5
Kolde fingre kan ødelægge den gode oplevelse af en vintercykeltur - med EKOI Heat Concept 5 er det bare med at komme afsted.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Sofacykling: Opvarmning til "åbningsweekend"
Første episode af Sofacykling er ude! Vi varmer op til endagsklassikerne Omloop Het Nieuwsblad og Kuurne-Brussel-Kuurne.
Danmarks ”sportsminister” melder om gode ben og luft i dækkene, men genkender ikke kritik
Intet er sikkert endnu, men kulturministeren er positiv stemt. 
Ny podcastserie på Feltet.dk: Sofacykling - Vind managerhold
Cykling skal ses. Om det er fra vejsiden, bagsædet i en Skoda Octavia eller fra en sofa er lige meget. Det skal ses, og det bliver det også af vores to værter på det helt nye program: Sofacykling.
Vidste du det? Opret en liga og dyst imod vennerne!
Få håneretten i Feltet.dks store cykelspil, som kører fra februar til oktober. Spillet starter den 24. februar.
Uttrup, Philipsen og Pedersen løber med fornem hæder
Årets ryttere er kåret af DCU's licenshavende medlemmer. 
Test: EKOI E-Lens
Lynhurtig, kontinuerlig tilpasning af brilleglasset, når lysforhold ændrer sig. EKOI E-Lens brillen giver en rigtig god køreoplevelse og samtidig bedre sikkerhed.
Manager: The Hæmo-riders Ride Again
Et nyt cykelår er i gang og dermed også starten på en ny managersæson. Nogle få managers skal prøve at leve op til sidste års succeser, og rigtig mange managers skal prøve at revanchere 2023’s jammerlige resultater.
Casper Sørensen - Manageren med det magiske touch!
Den 31-årige grafiske designer, bosiddende i Kolding, har god grund til være optimistisk vedrørende den netop startede managersæson. Det blev nemlig til kroner 16.403 plus seks gratishold i 2023. Det hele fordelt på 14 placeringer i præmierækken. Sådan!
Få stor ruteinspiration i hele Danmark - og spar mange penge
Feltet.dk har indledt et samarbejde med 360 DANMARK, der har udgivet tre bøger, som tager dig med på en rejse på 2 eller 4 hjul langs Danmarks smukkeste og mest spændende veje.
Test: Tacx Neo 3M Hometrainer
Tacx NEO 3M er muligvis den bedste direct drive hometrainer på markedet lige nu. Den giver en fantastisk køreoplevelse og har tilføjet nye funktioner for at øge realismen. Men hvad gør det for din træning?
Test: POC Propel solbriller
POC markante og iøjnefaldende stil leverer et par markante hurtigbriller med en lækker linse, hvor det samlede billede trækkes lidt ned af kvalitetsindtrykket af stellet.
DM-vinder havde kramper i begge ben: Alle var færdige
Frederik Muff var egentlig blevet sat, men i et hårdt løb lykkedes det ham alligevel at blive danmarksmester i e-cykling. ”Jeg vidste, at hvis jeg havde ondt i benene, havde de andre det formentlig også,” fortæller han.
Frederik Muff slår verdensmesteren og vinder DM
De danske mesterskaber i e-cykling blev kørt i Aarhus søndag eftermiddag, og flere anerkendte ryttere var til start.
Oversigt: Stor danskeruge med flere stjerner i ilden
En ny uge i cykelsporten truer, og det betyder naturligvis også en ny dansk stjerneparade. Feltet.dk giver her et overblik over dem alle sammen.
Hjerteproblemer rammer flere ryttere - nu sætter danskerhold fokus på problemet
En ny trøje er blandt andet en del af kampagnen "Follow your heart".

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Feltet.dk's app: Følg Paris-Nice nu
Nu er den her - Feltet.dk's helt nye unikke app! En gratis app. Download den før dine cykelvenner og kom forrest i feltet. 
Sidste chance: Deltag i Paris-Nice managerspillet
Managerspillene til Paris-Nice og Tirreno-Adriatico er åbnet. Dyst i mod alle Feltet.dk's brugere og opret en privat liga, hvor du kun dyster imod dine venner, familie eller arbejdskollegaer.
Feltet.dk køber Bikemania Magazine
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 
Stor dansk virksomhed går ind i cykelsporten - Ny sponsor i Giroen
Den danske lysvirksomhed VELUX kan kalde sig ny sponsor af nogle af cykelsportens største løb.
Officielt: Københavnsk cykelfusion ser dagens lys
Team Interklima ABC Copenhagen vil fremover være et samarbejde mellem Amager Cykle Ring og ABC København.
Oversigt: Se alle de nye trøjer til 2024
Vi bringer her en oversigt over alle de nye trøjer, der kommer til at pryde landskabet i den kommende sæson.
UCI tager bizar sag op: Mekaniker klædte sig ud som rytter
UCI sanktionerer det amerikanske kontinentalhold, Cynisca Cycling, efter de sidste år forsøgte at snyde sig til en startplads i et belgisk endagsløb.
I dag starter årets store cykeldyst! Er du klar!?
Er du klar til sæsonens ultimative managerspil? Feltet.dk's sæson kører helt fra februar til cykelsæsonen slutter den 20. oktober.
Test: EKOI HEAT Concept 5
Kolde fingre kan ødelægge den gode oplevelse af en vintercykeltur - med EKOI Heat Concept 5 er det bare med at komme afsted.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet