07.04.2022 @ 15:00

Cannondale lancerer i dag en ny e-MTB serie, som hedder Moterra Neo. Du kan læse om serien her.

I dag er en stor dag for Cannondale, da de lancerer den nye Moterra Neo e-MTB. Med den nye Bosch Smart System teknologi, redefinere Moterra Neo grænserne for, hvor meget man kan udforske på sin tur, samtidig med at den giver selvsikkerhed i forhold til at klatre højere, tage nedkørslerne hurtigere og køre længere.

 

Cannondale Moterra Neo giver cykelryttere mulighed for at udforske deres grænser ved hjalp af en kombination af det nye Bosch Smart System med ekstra lang rækkevidde, gode komponenter og en ny ramme geometri. 

 

”Vi har designet Moterra Neo med enhver type rytter in mente, for at sikre at dette er en cykel både den nye og den nuværende Cannondale fan har spurgt efter," lyder det fra Cannondale globale direktør indenfor mountainbikes produkter, Scott Vogelmann. 

 


”E-MTB kategorien er en af de hurtigst voksende segmenter inden for cykling, som tillader ryttere at udforske og udfordre dem selv på sporene på nye måder. Med en nytænkende og rytter fokuseret tilgang, har vi designet Moterra Neo med en mere kraftfuld motor, nye features og en opdateret geometri. Og tro mod Cannondales arv har vi sammensat en samlet pakke som vil ændre spillereglerne i denne kategori, som rammer så mange personer.”

 

 

 

Ekstra lang rækkevidde

Moterra Neo skiller sig ud med det nye Bosch Smart System med ekstra lang rækkevidde. Med et genopladeligt 750Wh batteri slipper du for at løbe tør for strøm en ting, som hører fortiden til.

Man kan i stedet helt ufortrødent tage en omgang til. Det nye Smart System består også af Boschs mest kraftfulde e-MTB motor til dato - Performance Line CX som tilbyder 85 Nm torque for en smidig og naturlig køreoplevelse. Alt dette er koblet op med en integreret LED kontrolenhed med et display, som kan konfigureres efter rytterens behov gennem Boschs nye Flow App. 

 


 

Geometrien sikrer den bedste performance og komfort
Cannondales Proportional Response geometri sikrer, at rytteren får den bedste performance og komfort  ud af Moterra Neo, uanset rytterens højde. Proportional Response er Cannondales unikke størrelses  specifikke design anvendt til enhver Cannondale cykel.

 

For at opnå dette, justerer Cannondale hver enkelt Moterra Neos geometri, affjedringens layout og kædestage længde baseret på rytter størrelse og deres variende tyngdepunkt.

 

Dette navnebeskyttede design centrere rytteren bedre mellem hjulene for en uovertruffen styring og trækkraft. Ved opkørsler tillader det rytteren at være mere  afslappet i sin krop, hvor det ved nedkørsler sikrer en mere stabil position for fart og håndtering af sving med større præcision. 

 

 

Moterra Neo kan prale af en moderne geometri som er blevet re-designet fra bunden og op. Et ”slacker” 65 graders kronrør giver en mere stabil køreoplevelse ved høj far og ujævnt terræn. Med et 77 graders stejlt saddelrør opnåes der mere effektiv pedalkrafts overførsel samtidig med en bedre kontrol, når det går opad. 

 

Moterra Neo er designet med omtanke og til at være nem at have med at gøre. Det er takket være et batteri  som er let at fjerne med et tætsluttende cover som beskytter det mod vind og vejr, samtidig med den har fået en helt ny ”flip-open” opladningsport. Derudover er kablerne trukket gennem frempinden og direkte ind i kronrøret for et lækkert og let udseende.

 

 

Udvalgte modeller er udstyret med en 1.000  lumen Lezyne forlygte, bagskærm, baggagebære og støtteben. 

 

Den helt nye Moterra Neo vil være tilgængelig i tre forskellige platforme: Moterra Neo Carbon, Moterra Neo Alloy og Moterra Neo LT (Long Travel) i størrelser fra Small til X-Large.

 

Moterra Neo Carbon og Alloy vil være udstyret med 150mm vandring for og bag, mens Moterra Neo LT vil have 170mm vandring foran  og 165mm bagtil, samtidig med den har et såkaldt ”mullet” setup (27.5” baghjul/ 29” forhjul).

 

Gruppe og komponenter varierer fra model til model. Prisen for Moterra Neo går fra 44.299 til 68.399 kroner. 


For mere information omkring den helt nye Moterra Neo - besøg Cannondale.com

Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Canyon Endurace CFR
Den moderne rytter kan være svær at definere, men Canyon har givet sig i kast med at fange dens opmærksomhed med komfort og integration.
Guide: Alt om tubeless
Tubeless på racercyklen er efterhånden ved at være almindeligt. Det forstår man godt, når man har prøvet den komfort, som følger med. Feltet.dk har derfor testet forskellige setup og vi vil se på fordele og ulemper, som trods alt følger med brugen af væske i dækkene.  
Nyt dansk cykelregister i kæmpe fremgang
Bliver din cykel stjålet er chancerne for at du får den tilbage nærmest ikke eksisterende - det vil Bikekey ændre på, og de danske cykelejere tager det til sig.
Ferrand-Prevot skriver VM-historie - Dansker kæmpede bravt
31-årige Pauline Ferrand-Prevot er verdensmester igen på den olympiske distance. Ferrand-Prevot skriver dermed historie og er den første kvinde nogensinde, der vinder fem VM-titler på den olympiske distance.
Feltet.dk kører Maratona Dolomites 2023
Jeg kæmper mig op af det sidste af løbets mange bjerge. 786 højdemeter bringer mig over Passo Valparola via Falzarego i over 2200 meters højde. Solen skinner og de flotte bjerge står lodret op omkring mig. Endelig er jeg oppe og nu går det stærkt ned mod mål i Corvara.
Nedtur: Sofie Heby misser VM-titlen efter styrt og dårlig dag
Sofie Heby Pedersen var kæmpe favorit til at vinde VM-titlen i mountainbike, men danskeren styrtede i starten af løbet - og det kostede dyrt.
Produktnyt: Specialized lancerer ny version af Tarmac
Specialized lancerer næste generation af den populære Tarmac-platform - Tarmac SL8 er på gaden nu.
Sidste chance: Efterårsspillet starter søndag kl. 12.00
Managersæsonen fortsætter efter Tour de France med et helt nyt spil - og anderledes spilformat!
Abu Dhabi bliver VM-værter i 2028 og 2029
VM i landsvejscykling finder sted i Abu Dhabi i 2028. Det blev annonceret i dag på en UCI-konference forud for verdensmesterskaberne i Glasgow. VM i banecykling i 2029 vil også blive afholdt i hovedstaden af De Forenede Arabiske Emirater.
Så du det? Det danske hold kører på vilde nye banecykler til VM
Canyon bliver ny cykelsponsor for det danske og amerikanske banelandshold med en banebrydende cykel, der jagter fart.
Man kan da ikke stoppe efter fire ture?
På trods af, at det blev en fysisk hård omgang på en ellers let tur og med flere mindre uheld, blev det samlet en stor oplevelse for Torsten Brix at cykle til Paris for femte gang. Her kommer hans dagbog!
Klar til weekenden!? Køb Tour-merchandise til nedsat pris!
Skal du have den officielle gule førertrøje? 
Vind 24 karats Tour de France-guldmønt til en værdi af 4.500 kroner!
Feltet.dk udlodder smuk og stærkt limiteret guldmønt i samarbejde med Mønthuset Danmark.
12 gode Tour-bøger - SPAR 15-50%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Ny bog fra Jørgen Leth og Bastian Emil
Forfatterne Jørgen Leth ​og Bastian Emil Goldschmidt er klar med en ny bog omhandlende legenden Fausto Coppi.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x