21.04.2023 @ 19:00

Argon 18 har netop introduceret den helt nye Krypton cykel, som passer til alle terræner. 

Argon 18 lancerer nye Krypton-cykler

Den helt nye Argon 18 Krypton-serie er i høj kvalitet, som mærket er kendt for, og passer perfekt ind i kategorien "all-road"-cykler, som de seneste år er blevet meget populære. 

 

Den nye Krypton-cykel er lavet til høj fart uanset om det er på landevej eller på grusstier. Cyklen har masser af komfort og fleksibilitet til de lange ture.

 

Med erfaringer hentet fra de brostensbelagte klassikere, er Krypton-cyklen skabt til alle terrænformer og til at tage på eventyr. Lige fra lange ture på asfalt til grusløb, uanset om det er til udkanten af byen eller til verdens ende, giver de helt nye Argon 18 Krypton- og Krypton Pro-cykler fart og komfort på ethvert underlag. 

 

Den nye Argon 18 cykel kommer nemlig i to modeler: Krypton, hvor prislejet spænder fra 25.120 til 45.960 kroner, mens topmodellen Krypton Pro er til feinsmækkeren. Krypton Pro er tilgængelig fra cirka 1. juli, som en konfigurerbar cykel. Se modellerne længere nede i artiklen. Prislejet starter ved 51.781 kroner for Shimano 105 Di2. 

 

"Allroad-segmentet er et naturligt match for Argon 18," forklarer Martin Le Sauteur, som er CEO hos Argon 18.

 

"Vores præstationsarv møder vores forpligtelse til at give vores ryttere frihed og selvtillid til at presse deres præstationer til det næste niveau - på ethvert underlag." 

 

 

Erfaringer fra jorden rundt
Designteamet hos Argon 18 har haft fornøjelsen af at samarbejde med Mark Beaumont, som er Argon 18-rådgiver og indehaver af rekorden for hurtigste tur rundt om jorden.

 

Marks ekspertise inden for ultra-cykling og forskellige terrænformer har været uvurderlig for at forfine designet og gøre cyklerne klar til de hårdeste udfordringer. 


"Det gamle ordsprog er N+1, men hvad nu hvis ligningen bare var N=1? Det var udfordringen, da vi designede den nye Argon18 Krypton," forklarer Beaumont stolt.

 

"Målet var en cykel, med uovertrufne styreegenskaber og med komfort til de lange ture. Med en god aerodynamik til landevejen og med plads til bredere dæk, så grusvejene kan udforskes. En cykel, med et minimalistisk design, der er spækket med funktionalitet og integrationer."

 

"I mit liv med udfordringer, eventyr og løb elskede jeg at sidde ved designbordet med Argon 18-ingeniørerne og udfordre deres design for at bygge drømmecyklen til N=1." 

 

Fem modeller - og prisniveauer
Som de mest alsidige cykler i Argon 18 lineup har Krypton og Krypton Pro fået større valgmulighed i dækstørrelse, så der er plads til 40 mm dæk, et opbevaringsrum i 'downtube' til værktøj og udstyr og kortere kædestager for mere komfort og responsiv kørsel. 

 

"Den nye Krypton giver mere alsidighed og forbedrer samtidig de overordnede egenskaber i forhold til den tidligere generation", forklarer produktchef hos Argon 18, Alex Côté.

 

 

"Vi har fået mange forskellige input fra rytterne og har derfor kunne reagere på specifikke ønsker og behov. Cyklerne er egnet til

forskellige  kørselsforhold på ethvert underlag og enhver distance." 


Krypton platformen lanceres med Krypton Pro, der har et pro-niveau carbon layup. Krypton Pro fås både som et rammesæt og SRAM Force AXS bygget.

 

Krypton, der har et Elite-niveau layup, fås både med SRAM Force AXS og Force AXS (Plus) samt SRAM Rival AXS og Rival 22. 

 

 

Priserne

 

Argon 18 Krypton Pro 

  • Shimano 105 Di2
  • Shimano Ultegra Di2
  • Shimano Dura Ace Di2
  • SRAM Force AXS
  • Priser fra 51.781 kroner

  •  
  • Rammekit: 32.037 kroner 

 

Argon 18 Krypton

Force AXS: 45.960 kroner

Rival AXS Plus: 37.959 kroner

Rival AXS: 35.168 kroner

Rival 22: 25.120 kroner

 

Øget kvalitetskontrol - Cykler bliver fremover samlet i Danmark

Fra den 1. januar 2023 vil alle Argon 18 cykler, der er bestilt til det europæiske marked, blive samlet og kvalitetskontrolleret i virksomhedens europæiske hovedkvarter - beliggende nord for København i Danmark.

 

 

”Samling af vores cykler i Danmark vil give os mulighed for at betjene vores europæiske kunder mere effektivt ved at fremskynde leveringen
og give adgang til lagre, der kan sende overalt i Europa inden for få dage. Vores fokus er at give vores butikker mulighed for at
opnå mere salg og vækste deres forretning,” fastslår Martin LeSauteur, som administrerende direktør hos Argon 18.

 

 

Flytningen giver også Argon 18 mulighed for at øge kvalitetskontrollen til et endnu højere niveau. Desuden letter det indkøb og distribution, hvilket giver værdifulde globale effektivitetsgevinster, lyder det fra Argon 18.

 

Læs mere på Argon18.com

Managerspillet til Tour de Suisse åbnet
Kan Mattias Skjelmose forsvare 2023-sejren i Tour de Suisse? Det finder vi ud af i midten af juni - sæt dit managerhold nu.
Tøjmærke i opråb: Vi skal tænke os om
Vi er for mange mennesker på Jorden til, at den kan følge med ressourcemæssigt, derfor banker det danske tøjmærke Re-Behave på carbonstellet og blæser til angreb. 
Danmark kikser ekstra OL-plads
Det gik ikke danskernes vej, da OL-pladserne skulle endelig afgøres - desværre. 
Hvad har Mads P., Roglic og Evenepoel til fælles?
Alle tre stjerner skal køre opvarmningsløbet til Tour de France, Critérium du Dauphiné, og du kan derfor vælge dem i Feltet.dk's store managerspil til etapeløbet.
Dansk dobbeltsejr i World Cuppen i Nové Mesto
Det danske stortalent, Albert Withen Philipsen, bliver bare ved med at imponere, men han har fået konkurrence... af en anden dansker. 
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Dansk MTB'er før OL-afgørelsen: Jeg håber og tror på det
Sofie Heby vil blive skuffet, hvis hun ikke bliver udtaget til OL. 
Sølvhøj og Fini i ny duel i Shimano-ligaens tredje afdeling
Som det var tilfældet i Silkeborg var Shimano-ligaens tredje afdeling i Rold Skov en hård kamp mellem OL-bejleren Sebastian Fini Carstensen (Lapierre Mavic Unity) og den formstærke U-23 rytter Oliver Vedersø Sølvhøj (Scott Creuse Oxygene Gueret). Hos kvinderne var Sofie Heby Pedersen (Wilier-Vittoria Factory Team) ganske suveræn.
Følg Giroen på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Giro d'Italia på Feltet.dk's app. Følg Alexander Kamp, Tobias Lund, Michael Valgren, Mikkel Honoré samt Mikkel Bjerg på tætteste hold.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Dansk virksomhed sponsor for Vingegaards hold
Jonas Vingegaards Team Visma | Lease a Bike indgår sponsorat med dansk virksomhed.
Vild historie: "Jeg er overbevist om, at de forgiftede mig"
I 1987 i Vuelta a España var Bjarne Riis den eneste rytter tilbage på Lucas - Müllers - Orbea, så holdet ville gerne have, at danskeren stod af, så de kunne komme hjem.
MTB-landstræner giver OL-status efter forrygende EM
Danmark havde et succesfuldt EM for herrer, da Simon Andreassen blev europamester i short track og vandt sølv i XCO-løbet, men er det nok til to OL-pladser?
Simon Andreassen vinder ny EM-medalje - trods punktering
Simon Andreassen fortsætter de imponerende resultater. Danskeren vandt i dag EM-sølv i XCO i Rumænien.
Dansker i top 10 ved EM
Hollandske Puck Pieterse er ny europamester i mountainbike efter en suveræn præstation.
Dansk talent bliver europamester
Den danske succes ved EM i mountainbike fortsætter.
Fyen Rundt 2024: Cykelfest i Middelfart
Danmarks ældste cykelløb indtager søndag den 26. maj de fynske gader, når dette års Fyen Rundt skal afgøres blandt både eliten og motionisterne.
Giro-spillet starter i dag kl. 14.00
Deltag i årets Giro d'Italia managerspil starter i dag klokken 14.00. Spillet slutter søndag den 26. maj 2024.
Dansk etapesejr og førertrøje i Fredsløbet
17-årige Albert Withen Philipsen var suveræn på dagens enkeltstart i Fredsløbet og sejrede suverænt. Danskeren er ny mand i førertrøjen.
Se Jørgen Leths cykelfilm gratis og hør ham fortælle om dem
Jørgen Leths Giro d’Italia-dokumentar ’Stjernerne og vandbærerne’ har 50 års jubilæum. Nu kan du se den samt ’En forårsdag i helvede’ og ’Den umulige time’ gratis online på Filminstituttets streamingsite 'Danmark på Film' og høre et spritnyt interview med Jørgen Leth om hans epokegørende cykelfilm.
Shimano-ligaen skudt i gang i Holte
Årets største danske liga, Shimano-Ligaen, i mountainbike blev i weekenden skudt i gang.
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Managerspillet til Tour de Suisse åbnet
Kan Mattias Skjelmose forsvare 2023-sejren i Tour de Suisse? Det finder vi ud af i midten af juni - sæt dit managerhold nu.
Tøjmærke i opråb: Vi skal tænke os om
Vi er for mange mennesker på Jorden til, at den kan følge med ressourcemæssigt, derfor banker det danske tøjmærke Re-Behave på carbonstellet og blæser til angreb. 
Danmark kikser ekstra OL-plads
Det gik ikke danskernes vej, da OL-pladserne skulle endelig afgøres - desværre. 
Hvad har Mads P., Roglic og Evenepoel til fælles?
Alle tre stjerner skal køre opvarmningsløbet til Tour de France, Critérium du Dauphiné, og du kan derfor vælge dem i Feltet.dk's store managerspil til etapeløbet.
Dansk dobbeltsejr i World Cuppen i Nové Mesto
Det danske stortalent, Albert Withen Philipsen, bliver bare ved med at imponere, men han har fået konkurrence... af en anden dansker. 
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Dansk MTB'er før OL-afgørelsen: Jeg håber og tror på det
Sofie Heby vil blive skuffet, hvis hun ikke bliver udtaget til OL. 
Sølvhøj og Fini i ny duel i Shimano-ligaens tredje afdeling
Som det var tilfældet i Silkeborg var Shimano-ligaens tredje afdeling i Rold Skov en hård kamp mellem OL-bejleren Sebastian Fini Carstensen (Lapierre Mavic Unity) og den formstærke U-23 rytter Oliver Vedersø Sølvhøj (Scott Creuse Oxygene Gueret). Hos kvinderne var Sofie Heby Pedersen (Wilier-Vittoria Factory Team) ganske suveræn.
Følg Giroen på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Giro d'Italia på Feltet.dk's app. Følg Alexander Kamp, Tobias Lund, Michael Valgren, Mikkel Honoré samt Mikkel Bjerg på tætteste hold.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet