21.04.2023 @ 19:00

Argon 18 har netop introduceret den helt nye Krypton cykel, som passer til alle terræner. 

Argon 18 lancerer nye Krypton-cykler

Den helt nye Argon 18 Krypton-serie er i høj kvalitet, som mærket er kendt for, og passer perfekt ind i kategorien "all-road"-cykler, som de seneste år er blevet meget populære. 

 

Den nye Krypton-cykel er lavet til høj fart uanset om det er på landevej eller på grusstier. Cyklen har masser af komfort og fleksibilitet til de lange ture.

 

Med erfaringer hentet fra de brostensbelagte klassikere, er Krypton-cyklen skabt til alle terrænformer og til at tage på eventyr. Lige fra lange ture på asfalt til grusløb, uanset om det er til udkanten af byen eller til verdens ende, giver de helt nye Argon 18 Krypton- og Krypton Pro-cykler fart og komfort på ethvert underlag. 

 

Den nye Argon 18 cykel kommer nemlig i to modeler: Krypton, hvor prislejet spænder fra 25.120 til 45.960 kroner, mens topmodellen Krypton Pro er til feinsmækkeren. Krypton Pro er tilgængelig fra cirka 1. juli, som en konfigurerbar cykel. Se modellerne længere nede i artiklen. Prislejet starter ved 51.781 kroner for Shimano 105 Di2. 

 

"Allroad-segmentet er et naturligt match for Argon 18," forklarer Martin Le Sauteur, som er CEO hos Argon 18.

 

"Vores præstationsarv møder vores forpligtelse til at give vores ryttere frihed og selvtillid til at presse deres præstationer til det næste niveau - på ethvert underlag." 

 

 

Erfaringer fra jorden rundt
Designteamet hos Argon 18 har haft fornøjelsen af at samarbejde med Mark Beaumont, som er Argon 18-rådgiver og indehaver af rekorden for hurtigste tur rundt om jorden.

 

Marks ekspertise inden for ultra-cykling og forskellige terrænformer har været uvurderlig for at forfine designet og gøre cyklerne klar til de hårdeste udfordringer. 


"Det gamle ordsprog er N+1, men hvad nu hvis ligningen bare var N=1? Det var udfordringen, da vi designede den nye Argon18 Krypton," forklarer Beaumont stolt.

 

"Målet var en cykel, med uovertrufne styreegenskaber og med komfort til de lange ture. Med en god aerodynamik til landevejen og med plads til bredere dæk, så grusvejene kan udforskes. En cykel, med et minimalistisk design, der er spækket med funktionalitet og integrationer."

 

"I mit liv med udfordringer, eventyr og løb elskede jeg at sidde ved designbordet med Argon 18-ingeniørerne og udfordre deres design for at bygge drømmecyklen til N=1." 

 

Fem modeller - og prisniveauer
Som de mest alsidige cykler i Argon 18 lineup har Krypton og Krypton Pro fået større valgmulighed i dækstørrelse, så der er plads til 40 mm dæk, et opbevaringsrum i 'downtube' til værktøj og udstyr og kortere kædestager for mere komfort og responsiv kørsel. 

 

"Den nye Krypton giver mere alsidighed og forbedrer samtidig de overordnede egenskaber i forhold til den tidligere generation", forklarer produktchef hos Argon 18, Alex Côté.

 

 

"Vi har fået mange forskellige input fra rytterne og har derfor kunne reagere på specifikke ønsker og behov. Cyklerne er egnet til

forskellige  kørselsforhold på ethvert underlag og enhver distance." 


Krypton platformen lanceres med Krypton Pro, der har et pro-niveau carbon layup. Krypton Pro fås både som et rammesæt og SRAM Force AXS bygget.

 

Krypton, der har et Elite-niveau layup, fås både med SRAM Force AXS og Force AXS (Plus) samt SRAM Rival AXS og Rival 22. 

 

 

Priserne

 

Argon 18 Krypton Pro 

  • Shimano 105 Di2
  • Shimano Ultegra Di2
  • Shimano Dura Ace Di2
  • SRAM Force AXS
  • Priser fra 51.781 kroner

  •  
  • Rammekit: 32.037 kroner 

 

Argon 18 Krypton

Force AXS: 45.960 kroner

Rival AXS Plus: 37.959 kroner

Rival AXS: 35.168 kroner

Rival 22: 25.120 kroner

 

Øget kvalitetskontrol - Cykler bliver fremover samlet i Danmark

Fra den 1. januar 2023 vil alle Argon 18 cykler, der er bestilt til det europæiske marked, blive samlet og kvalitetskontrolleret i virksomhedens europæiske hovedkvarter - beliggende nord for København i Danmark.

 

 

”Samling af vores cykler i Danmark vil give os mulighed for at betjene vores europæiske kunder mere effektivt ved at fremskynde leveringen
og give adgang til lagre, der kan sende overalt i Europa inden for få dage. Vores fokus er at give vores butikker mulighed for at
opnå mere salg og vækste deres forretning,” fastslår Martin LeSauteur, som administrerende direktør hos Argon 18.

 

 

Flytningen giver også Argon 18 mulighed for at øge kvalitetskontrollen til et endnu højere niveau. Desuden letter det indkøb og distribution, hvilket giver værdifulde globale effektivitetsgevinster, lyder det fra Argon 18.

 

Læs mere på Argon18.com

Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Canyon Endurace CFR
Den moderne rytter kan være svær at definere, men Canyon har givet sig i kast med at fange dens opmærksomhed med komfort og integration.
Guide: Alt om tubeless
Tubeless på racercyklen er efterhånden ved at være almindeligt. Det forstår man godt, når man har prøvet den komfort, som følger med. Feltet.dk har derfor testet forskellige setup og vi vil se på fordele og ulemper, som trods alt følger med brugen af væske i dækkene.  
Nyt dansk cykelregister i kæmpe fremgang
Bliver din cykel stjålet er chancerne for at du får den tilbage nærmest ikke eksisterende - det vil Bikekey ændre på, og de danske cykelejere tager det til sig.
Ferrand-Prevot skriver VM-historie - Dansker kæmpede bravt
31-årige Pauline Ferrand-Prevot er verdensmester igen på den olympiske distance. Ferrand-Prevot skriver dermed historie og er den første kvinde nogensinde, der vinder fem VM-titler på den olympiske distance.
Feltet.dk kører Maratona Dolomites 2023
Jeg kæmper mig op af det sidste af løbets mange bjerge. 786 højdemeter bringer mig over Passo Valparola via Falzarego i over 2200 meters højde. Solen skinner og de flotte bjerge står lodret op omkring mig. Endelig er jeg oppe og nu går det stærkt ned mod mål i Corvara.
Nedtur: Sofie Heby misser VM-titlen efter styrt og dårlig dag
Sofie Heby Pedersen var kæmpe favorit til at vinde VM-titlen i mountainbike, men danskeren styrtede i starten af løbet - og det kostede dyrt.
Produktnyt: Specialized lancerer ny version af Tarmac
Specialized lancerer næste generation af den populære Tarmac-platform - Tarmac SL8 er på gaden nu.
Sidste chance: Efterårsspillet starter søndag kl. 12.00
Managersæsonen fortsætter efter Tour de France med et helt nyt spil - og anderledes spilformat!
Abu Dhabi bliver VM-værter i 2028 og 2029
VM i landsvejscykling finder sted i Abu Dhabi i 2028. Det blev annonceret i dag på en UCI-konference forud for verdensmesterskaberne i Glasgow. VM i banecykling i 2029 vil også blive afholdt i hovedstaden af De Forenede Arabiske Emirater.
Så du det? Det danske hold kører på vilde nye banecykler til VM
Canyon bliver ny cykelsponsor for det danske og amerikanske banelandshold med en banebrydende cykel, der jagter fart.
Man kan da ikke stoppe efter fire ture?
På trods af, at det blev en fysisk hård omgang på en ellers let tur og med flere mindre uheld, blev det samlet en stor oplevelse for Torsten Brix at cykle til Paris for femte gang. Her kommer hans dagbog!
Klar til weekenden!? Køb Tour-merchandise til nedsat pris!
Skal du have den officielle gule førertrøje? 
Vind 24 karats Tour de France-guldmønt til en værdi af 4.500 kroner!
Feltet.dk udlodder smuk og stærkt limiteret guldmønt i samarbejde med Mønthuset Danmark.
12 gode Tour-bøger - SPAR 15-50%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Ny bog fra Jørgen Leth og Bastian Emil
Forfatterne Jørgen Leth ​og Bastian Emil Goldschmidt er klar med en ny bog omhandlende legenden Fausto Coppi.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x