21.04.2023 @ 19:00

Argon 18 har netop introduceret den helt nye Krypton cykel, som passer til alle terræner. 

Argon 18 lancerer nye Krypton-cykler

Den helt nye Argon 18 Krypton-serie er i høj kvalitet, som mærket er kendt for, og passer perfekt ind i kategorien "all-road"-cykler, som de seneste år er blevet meget populære. 

 

Den nye Krypton-cykel er lavet til høj fart uanset om det er på landevej eller på grusstier. Cyklen har masser af komfort og fleksibilitet til de lange ture.

 

Med erfaringer hentet fra de brostensbelagte klassikere, er Krypton-cyklen skabt til alle terrænformer og til at tage på eventyr. Lige fra lange ture på asfalt til grusløb, uanset om det er til udkanten af byen eller til verdens ende, giver de helt nye Argon 18 Krypton- og Krypton Pro-cykler fart og komfort på ethvert underlag. 

 

Den nye Argon 18 cykel kommer nemlig i to modeler: Krypton, hvor prislejet spænder fra 25.120 til 45.960 kroner, mens topmodellen Krypton Pro er til feinsmækkeren. Krypton Pro er tilgængelig fra cirka 1. juli, som en konfigurerbar cykel. Se modellerne længere nede i artiklen. Prislejet starter ved 51.781 kroner for Shimano 105 Di2. 

 

"Allroad-segmentet er et naturligt match for Argon 18," forklarer Martin Le Sauteur, som er CEO hos Argon 18.

 

"Vores præstationsarv møder vores forpligtelse til at give vores ryttere frihed og selvtillid til at presse deres præstationer til det næste niveau - på ethvert underlag." 

 

 

Erfaringer fra jorden rundt
Designteamet hos Argon 18 har haft fornøjelsen af at samarbejde med Mark Beaumont, som er Argon 18-rådgiver og indehaver af rekorden for hurtigste tur rundt om jorden.

 

Marks ekspertise inden for ultra-cykling og forskellige terrænformer har været uvurderlig for at forfine designet og gøre cyklerne klar til de hårdeste udfordringer. 


"Det gamle ordsprog er N+1, men hvad nu hvis ligningen bare var N=1? Det var udfordringen, da vi designede den nye Argon18 Krypton," forklarer Beaumont stolt.

 

"Målet var en cykel, med uovertrufne styreegenskaber og med komfort til de lange ture. Med en god aerodynamik til landevejen og med plads til bredere dæk, så grusvejene kan udforskes. En cykel, med et minimalistisk design, der er spækket med funktionalitet og integrationer."

 

"I mit liv med udfordringer, eventyr og løb elskede jeg at sidde ved designbordet med Argon 18-ingeniørerne og udfordre deres design for at bygge drømmecyklen til N=1." 

 

Fem modeller - og prisniveauer
Som de mest alsidige cykler i Argon 18 lineup har Krypton og Krypton Pro fået større valgmulighed i dækstørrelse, så der er plads til 40 mm dæk, et opbevaringsrum i 'downtube' til værktøj og udstyr og kortere kædestager for mere komfort og responsiv kørsel. 

 

"Den nye Krypton giver mere alsidighed og forbedrer samtidig de overordnede egenskaber i forhold til den tidligere generation", forklarer produktchef hos Argon 18, Alex Côté.

 

 

"Vi har fået mange forskellige input fra rytterne og har derfor kunne reagere på specifikke ønsker og behov. Cyklerne er egnet til

forskellige  kørselsforhold på ethvert underlag og enhver distance." 


Krypton platformen lanceres med Krypton Pro, der har et pro-niveau carbon layup. Krypton Pro fås både som et rammesæt og SRAM Force AXS bygget.

 

Krypton, der har et Elite-niveau layup, fås både med SRAM Force AXS og Force AXS (Plus) samt SRAM Rival AXS og Rival 22. 

 

 

Priserne

 

Argon 18 Krypton Pro 

  • Shimano 105 Di2
  • Shimano Ultegra Di2
  • Shimano Dura Ace Di2
  • SRAM Force AXS
  • Priser fra 51.781 kroner

  •  
  • Rammekit: 32.037 kroner 

 

Argon 18 Krypton

Force AXS: 45.960 kroner

Rival AXS Plus: 37.959 kroner

Rival AXS: 35.168 kroner

Rival 22: 25.120 kroner

 

Øget kvalitetskontrol - Cykler bliver fremover samlet i Danmark

Fra den 1. januar 2023 vil alle Argon 18 cykler, der er bestilt til det europæiske marked, blive samlet og kvalitetskontrolleret i virksomhedens europæiske hovedkvarter - beliggende nord for København i Danmark.

 

 

”Samling af vores cykler i Danmark vil give os mulighed for at betjene vores europæiske kunder mere effektivt ved at fremskynde leveringen
og give adgang til lagre, der kan sende overalt i Europa inden for få dage. Vores fokus er at give vores butikker mulighed for at
opnå mere salg og vækste deres forretning,” fastslår Martin LeSauteur, som administrerende direktør hos Argon 18.

 

 

Flytningen giver også Argon 18 mulighed for at øge kvalitetskontrollen til et endnu højere niveau. Desuden letter det indkøb og distribution, hvilket giver værdifulde globale effektivitetsgevinster, lyder det fra Argon 18.

 

Læs mere på Argon18.com

Tour de France-spillet er åbnet!
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 1. juli! Tour de France køres frem til søndag den 23. juli. 
Tag cyklen med til Alperne og oplev Tour-feberen tæt på
Hvem kunne ikke tænke sig at opleve stemningen, når Tour de France-feltet kæmper sig op over de høje pas i Alperne - eller måske endnu bedre - hvem drømmer ikke om selv at bestige et af de ikoniske bjergpas, man kender fra sommerens tv-transmissioner fra Touren. Denne sommer kan begge dele lade sig gøre i franske Serre Chevalier-Briancondalen.
SIDSTE CHANCE: Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
Giro-manager: Vinderne er fundet
Årets Giro d'Italia er slut og dermed er det tid til at gøre status på årets første grand tour managerspil.
Heby: Kørte jo nærmest solo hele vejen
Sofie Heby er Danmarks pt. bedste kvindelige MTB-rytter.
Sejrende Fini afslører: Havde siver i afslutningen
Sebastian Fini er dobbelt dansk mester anno 2023. Den seneste titel blev vundet trods en punktering til allersidst. Det afslører han overfor Feltet.dk kort efter løbet.
Den erfarne stjerne besejrer opkomling i spurten
Endnu en dag, endnu en DM-titel for Sebastian Fini, der i dag kunne lade sig hylde som danmarksmester på XCC-distancen.
To DM-sejre på to dage: Heby overlegen i Aalborg
Sofie Heby kunne i dag følge op på gårsdagens DM-sejr på den lange distance med endnu en på den korte af slagsen.
Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Heby og Vedersø kæmpede om U23-titlen
Gustav Heby Pedersen blev dansk mester i U23-klassen i mountainbike, da Danmarks største talenter dystede om XCO-titlen.
DM-tronen skifter: Bohés stime brudt
22-årige Sofie Heby Pedersen er ny dansk mester i mountainbike!
MAD,ONE: Slip dit indre bæst løs med innovativt cykeltøj
Den danske cykelrytter, Jakob Fuglsang, står bag et nyt cykeltøjsmærke, som Feltet.dk kigger nærmere på i denne artikel.
Feltet.dk lancerer en ny Giro-app
Feltet.dk lancerer en gratis app til årets Giro d'Italia. Det er en gratis beta-version, hvor du kan følge Giro-etaperne helt tæt.
Test: WTB Gravelier-sadel
For en cykelrytter som har rigtig svært ved at finde en sadel, som føles komfortabel, så vil begejstringen ingen ende tage, når man finder en sadel, som giver timevis på cyklen uden ubehag. WTB Gravelier har været netop den oplevelse og er en meget komfortabel sadel med nogle fede gravel specifikke features.  
Test: Assos R Bibshorts S9
Virkelig lækre bibs med vanlig Assos-teknologi, god materialekvalitet, lækre materialer og en pris som er yderst fair i et marked, hvor prisen for bibshorts ellers er stukket af.  
Produktnyt: Nyt dæk fra Pirelli - det hurtigste nogensinde
Mads Pedersen og Mattias Skjelmose kan se frem til at rulle bedre i 2023, da dæksponsoren Pirelli har gode nyheder til dem.
Danmarks Højeste Motionscykelløb fejrer jubilæum Kr. Himmmelfartsdag - skal du køre?
Danmarks Højeste Motionscykelløb afholdes igen i år Kr. Himmelfartsdag den 18. maj 2023.
Sidste chance: Deltag i årets Giro-spil! Præmier for over 40.000 kroner
Deltag i årets Giro d'Italia managerspil starter lørdag den 6. maj og slutter søndag den 28. maj 2022.
Test: Northwave gravel-tøj
Et afslappet sæt tøj til gravel-turene hvor udseende, funktion og komfort går op i en højere enhed.  
Langtidstest: Principia Gravel Carbon
Feltet.dk langtidstester Principia Gravel Carbon med HiRide Suspension forgaffel. Følg med de kommende måneder. 
Når de franske bjerge skiftes ud med ruter langs vandet
Cykelferie kan være andet end stejle alpeveje, skarpe kurver og dagsruter på plus hundrede kilometer. Vil man opleve en mere afslappet form for cykelferie, hvor der også er plads til en god frokost og et koldt glas vin, er området syd for Bretagne - det hedder Atlantique-Loire - det perfekte sted.
Talenterne kæmpede om sejrene i MTB Ligaen
Tobias Lillelund og Caroline Bohe triumferede i årets første afdeling af Shimano MTB Ligaen i Randers.
Test: Northwave Crossland Plus
Den trend, der lige nu buldrer frem i Sydeuropa, med all mountain-sko, som både kan bruges på cyklen, til og fra arbejde eller på café, er ved at vinde indpas i Danmark. Northwave introducerer nu Crossland Plus-modellen, der kan det hele.
Vind en signeret Jonas Vingegaard-trøje
Du kan vinde en signeret Jonas Vingegaard-trøje i Feltet.dk's Giro-managerspil. Tilmeld dig nu!

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Anden gang var lykkens gang for tyske Georg Zimmermann. I dag trak han det længste strå i kampen mod Mathieu Burgaudeau og sikrede sig karrierens anden professionelle sejr.   Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/etapevinder_en_andenplads_havde_ogsaa_vaeret_et_godt_resultat/Mens et par af Tour-favoritterne og flere af deres rivaler afslutter deres sidste forberedelsesløb i Dauphiné, gør de fleste af de øvrige store navne til dette års udgave af La Grande Boucle sig klar til deres sidste udfordring inden deres store mål. Trods dets tidligere status som verdens mest prestigefulde ugelange etapeløb har Tour de Suisse tabt meget af dets appel til de største stjerner, der med 2018 som en markant undtagelse klart har tabt kampen om de største navne til Criterium du Dauphiné. Det gælder også i år, hvo antallet af Tour-kaptajner på klassementssiden er ganske lavt, men det ændrer ikke på, at det er en stjerneparade af navne, der vil kaste sig ud i otte dages alsidigt cykelløb på en rute, der byder på lidt for enhver smag. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_tour_de_suisse_2023/Måske er det sommer, men lørdag eftermiddag vil det kortvarigt igen føles som forår, når det herlige grusvejsløb Dwars door Het Hageland løber af stablen. For fjerde gang er det endda en del af den nye ProSeries, og det har ført til en ganske stærk startliste, hvor særligt de belgiske hold møder op med en stor del af deres A-hold til klassikerne og vil se frem til et løb, der på alle måder appellerer til dem, som elsker forårets store endagsløb. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_dwars_door_het_hageland_2023/Fra onsdag til søndag køres det fem dage lange ProSeries-løb ZLM Tour, der med sin prolog og fire helt flade etaper er en ganske speciel sag, der ofte er blevet brugt som Tour-forberedelse for de helt rene sprintere. I disse Dauphiné-tider tillader tiden ikke store optakter til hver etape, men vi vil hver dag komme med en kortere lynoptakt til den efterfølgende dags etape. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_zlm_tour_2023/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Tour de France-spillet er åbnet!
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 1. juli! Tour de France køres frem til søndag den 23. juli. 
Tag cyklen med til Alperne og oplev Tour-feberen tæt på
Hvem kunne ikke tænke sig at opleve stemningen, når Tour de France-feltet kæmper sig op over de høje pas i Alperne - eller måske endnu bedre - hvem drømmer ikke om selv at bestige et af de ikoniske bjergpas, man kender fra sommerens tv-transmissioner fra Touren. Denne sommer kan begge dele lade sig gøre i franske Serre Chevalier-Briancondalen.
SIDSTE CHANCE: Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
Giro-manager: Vinderne er fundet
Årets Giro d'Italia er slut og dermed er det tid til at gøre status på årets første grand tour managerspil.
Heby: Kørte jo nærmest solo hele vejen
Sofie Heby er Danmarks pt. bedste kvindelige MTB-rytter.
Sejrende Fini afslører: Havde siver i afslutningen
Sebastian Fini er dobbelt dansk mester anno 2023. Den seneste titel blev vundet trods en punktering til allersidst. Det afslører han overfor Feltet.dk kort efter løbet.
Den erfarne stjerne besejrer opkomling i spurten
Endnu en dag, endnu en DM-titel for Sebastian Fini, der i dag kunne lade sig hylde som danmarksmester på XCC-distancen.
To DM-sejre på to dage: Heby overlegen i Aalborg
Sofie Heby kunne i dag følge op på gårsdagens DM-sejr på den lange distance med endnu en på den korte af slagsen.
Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x