19.09.2023 @ 15:06

”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”

Ovenstående er et knapt halvandet år gammelt citat fra Feltet.dk april 2022, som er fabrikeret af en frustreret sofa-manager, der atter en gang havde sat sin lid til de forkerte ryttere i kampen om pokaler, præmier og øget selvværd.

 

Måske skulle omtalte manager have sadlet om i tide og som den tidligere socialdemokratiske statsminister Jens Otto Krag have indset, at man har et standpunkt til man tager et nyt.

 

Så kunne det måske være blevet til noget større og bedre i det netop afsluttede Vuelta-managerspil end en middelmådig placering som nummer 143 og med andetholdet en tæt på fuldbyrdet katastrofe ikke langt fra den knaldrøde agterlanterne.

 

Mange andre (mere fornuftige, mere vidende og mere heldige) managers havde den altid smilende amerikaner blandt sine foretrukne ni. Sepp Kuss optrådte faktisk på 100 ud af de 943 tilmeldte hold. Således også hos de tre podiumvindere, der toppede listen, da de 21 etaper var overstået, og det endelige resultat gjort op efter sidste runde i Madrid.

 

Podiet

Bedst af alle var Per Guld Mark, der med sit "Tandemklubben" scorede 6.110 points og således gjorde sig fortjent til hæder og ære i form af guldpokal og 8.266 gode danske kroner.

 

Per havde ud over Sepp Kuss satset på Remco Evenepoel og gjort et par aldeles fornuftige tilkøb i form af Cian Uijtdebroeks, Filippo Ganna, Wout Poels og Marc Soler. I øvrigt den suveræne vinders første optræden som manager. Sådan!

 

Næstbedst var Kasper Lykkes ”Broom wagon”, der endte med 5.995 points, som blev belønnet med 4.133 kroner plus en sølvpokal mere. I modsætning til spillets vinder er Kasper en sand veteran ud i managerspil og har siden 2011 indkørt en større mængde præmier og pokaler. Kasper kan ærgre sig over at have valgt Bryan Coquard fremfor danske Andreas Kron.

 

Nederste trin blev indtaget af Mikael Buch og hans mundrette ”Mekanik Mik Cycling Team”, der indkørte i alt 5.816 points og dermed 2.755 kroner og bronzepokal.

 

Mikael er også førstegangsmanager, så en meget imponerende debut. Næste gang fravælger han givetvis Bauke Molema (0 point) - man bliver klogere for hvert spil, man deltager i.

 

Udover de tre øverste var der kontant afregning i form af pengepræmier af større eller mindre beløb til placeringerne fra 4 til 25.

 

Her er de 21 etapevindere

Derudover var der etapepræmie til 21 etapevindere i spillet. De 21 managers, der var skarpe på hver deres etape, får lov til at spendere 200 kroner i Feltet.dk’s webshop. Beløbet kunne for eksempel bruges på bogen ”Planen”, som omhandler, hvordan man bliver en succes som WorldTour-hold.

 

Listen over etapevindere i Vuelta-managerspillet 2023

1. etape: Bønke Boys - Bønkeboys 

2. etape: Prestissimo - Karsten Nielsen

3. etape: Filskov 15 - Helmuth Hansen

4. etape: Coda - Mikkel Clausen

5. etape: Team SexoBank EasyOff - Dres Poulsen

6. etape: Los chicos rápidos - Malte Sejr Møller

7. etape: Giorgino - David Hertz-Holm

8. etape: Mias massestyrt - Mia Wolffbrandt

9. etape: Happyvinner 1 - Vuelta 2023 - Happyvinner

10. etape: Franzz - Jesper bugge

11. etape: Den store klinge - Rasmus Henriksen

12. etape: Spurt Bobby - Borup

13. etape: fgf - Frodeh

14. etape: Sam MC Cloud - Erik Bonnesen

15. etape: Team EasyOn - Camilla Andersen

16. etape: 4Maria - Rusch

17. etape: Pro-Move - Lars Clemmensen

18. etape: Fætter BR's drenge - Bjarne Rudbeck

19. etape: Kanylen - Magnus Jensen

20. etape: Tandemsklubben - Per Glud Mark

21. etape: Bob Hnud - Christopher Saarnak

 

Bemærk: Hver managerhold kan kun vinde en etapepræmie. Så hvis et managerhold vandt mere end en etape under Vueltaen, så gik etapepræmien videre til nummer to osv., indtil et managerhold ikke har vundet etapepræmie

 

Måske kan man også som virtuel cykelmanager lære et og andet ved at læse om Jumbo-Visma’s tilgang til den virkelige verden, når det gælder cykling på franske landeveje i juli måned.

 

Endnu flere vindere!

Sluttelig de 50 managers - placeringerne fra 26 til 75 - som vandt et gratis managerspil til sæsonen 2024, der skydes i gang januar næste år.

 

De skal i den anledning lige have et velmenende råd med på vejen fra den pensionerede overlærer og de 21 andre managers, der dumt nok havde troet på Geraint  Thomas i Vuelta a Epaña: La’ vær!

 

Tillykke til alle vinderne - og bedre held næste gang til alle taberne! Vi er rigtig mange, hvis det kan trøste.

Test: Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex
Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex mountainbike-sko, er optimale til meget kolde temperaturer og sammen med en afbalanceret stivhed, et nemt betjeneligt BOA-spændesystem samt Gore-TEX, kan skoen hurtigt gå hen og blive din bedste ven gennem vinterens træningspas.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!
Test: Canyon Endurace CFR
Den moderne rytter kan være svær at definere, men Canyon har givet sig i kast med at fange dens opmærksomhed med komfort og integration.
Guide: Alt om tubeless
Tubeless på racercyklen er efterhånden ved at være almindeligt. Det forstår man godt, når man har prøvet den komfort, som følger med. Feltet.dk har derfor testet forskellige setup og vi vil se på fordele og ulemper, som trods alt følger med brugen af væske i dækkene.  
Nyt dansk cykelregister i kæmpe fremgang
Bliver din cykel stjålet er chancerne for at du får den tilbage nærmest ikke eksisterende - det vil Bikekey ændre på, og de danske cykelejere tager det til sig.
Ferrand-Prevot skriver VM-historie - Dansker kæmpede bravt
31-årige Pauline Ferrand-Prevot er verdensmester igen på den olympiske distance. Ferrand-Prevot skriver dermed historie og er den første kvinde nogensinde, der vinder fem VM-titler på den olympiske distance.
Feltet.dk kører Maratona Dolomites 2023
Jeg kæmper mig op af det sidste af løbets mange bjerge. 786 højdemeter bringer mig over Passo Valparola via Falzarego i over 2200 meters højde. Solen skinner og de flotte bjerge står lodret op omkring mig. Endelig er jeg oppe og nu går det stærkt ned mod mål i Corvara.
Nedtur: Sofie Heby misser VM-titlen efter styrt og dårlig dag
Sofie Heby Pedersen var kæmpe favorit til at vinde VM-titlen i mountainbike, men danskeren styrtede i starten af løbet - og det kostede dyrt.
Produktnyt: Specialized lancerer ny version af Tarmac
Specialized lancerer næste generation af den populære Tarmac-platform - Tarmac SL8 er på gaden nu.
Sidste chance: Efterårsspillet starter søndag kl. 12.00
Managersæsonen fortsætter efter Tour de France med et helt nyt spil - og anderledes spilformat!
Abu Dhabi bliver VM-værter i 2028 og 2029
VM i landsvejscykling finder sted i Abu Dhabi i 2028. Det blev annonceret i dag på en UCI-konference forud for verdensmesterskaberne i Glasgow. VM i banecykling i 2029 vil også blive afholdt i hovedstaden af De Forenede Arabiske Emirater.
Så du det? Det danske hold kører på vilde nye banecykler til VM
Canyon bliver ny cykelsponsor for det danske og amerikanske banelandshold med en banebrydende cykel, der jagter fart.
Man kan da ikke stoppe efter fire ture?
På trods af, at det blev en fysisk hård omgang på en ellers let tur og med flere mindre uheld, blev det samlet en stor oplevelse for Torsten Brix at cykle til Paris for femte gang. Her kommer hans dagbog!
Klar til weekenden!? Køb Tour-merchandise til nedsat pris!
Skal du have den officielle gule førertrøje? 
Vind 24 karats Tour de France-guldmønt til en værdi af 4.500 kroner!
Feltet.dk udlodder smuk og stærkt limiteret guldmønt i samarbejde med Mønthuset Danmark.
12 gode Tour-bøger - SPAR 15-50%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Test: Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex
Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex mountainbike-sko, er optimale til meget kolde temperaturer og sammen med en afbalanceret stivhed, et nemt betjeneligt BOA-spændesystem samt Gore-TEX, kan skoen hurtigt gå hen og blive din bedste ven gennem vinterens træningspas.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x