19.09.2023 @ 15:06

”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”

Ovenstående er et knapt halvandet år gammelt citat fra Feltet.dk april 2022, som er fabrikeret af en frustreret sofa-manager, der atter en gang havde sat sin lid til de forkerte ryttere i kampen om pokaler, præmier og øget selvværd.

 

Måske skulle omtalte manager have sadlet om i tide og som den tidligere socialdemokratiske statsminister Jens Otto Krag have indset, at man har et standpunkt til man tager et nyt.

 

Så kunne det måske være blevet til noget større og bedre i det netop afsluttede Vuelta-managerspil end en middelmådig placering som nummer 143 og med andetholdet en tæt på fuldbyrdet katastrofe ikke langt fra den knaldrøde agterlanterne.

 

Mange andre (mere fornuftige, mere vidende og mere heldige) managers havde den altid smilende amerikaner blandt sine foretrukne ni. Sepp Kuss optrådte faktisk på 100 ud af de 943 tilmeldte hold. Således også hos de tre podiumvindere, der toppede listen, da de 21 etaper var overstået, og det endelige resultat gjort op efter sidste runde i Madrid.

 

Podiet

Bedst af alle var Per Guld Mark, der med sit "Tandemklubben" scorede 6.110 points og således gjorde sig fortjent til hæder og ære i form af guldpokal og 8.266 gode danske kroner.

 

Per havde ud over Sepp Kuss satset på Remco Evenepoel og gjort et par aldeles fornuftige tilkøb i form af Cian Uijtdebroeks, Filippo Ganna, Wout Poels og Marc Soler. I øvrigt den suveræne vinders første optræden som manager. Sådan!

 

Næstbedst var Kasper Lykkes ”Broom wagon”, der endte med 5.995 points, som blev belønnet med 4.133 kroner plus en sølvpokal mere. I modsætning til spillets vinder er Kasper en sand veteran ud i managerspil og har siden 2011 indkørt en større mængde præmier og pokaler. Kasper kan ærgre sig over at have valgt Bryan Coquard fremfor danske Andreas Kron.

 

Nederste trin blev indtaget af Mikael Buch og hans mundrette ”Mekanik Mik Cycling Team”, der indkørte i alt 5.816 points og dermed 2.755 kroner og bronzepokal.

 

Mikael er også førstegangsmanager, så en meget imponerende debut. Næste gang fravælger han givetvis Bauke Molema (0 point) - man bliver klogere for hvert spil, man deltager i.

 

Udover de tre øverste var der kontant afregning i form af pengepræmier af større eller mindre beløb til placeringerne fra 4 til 25.

 

Her er de 21 etapevindere

Derudover var der etapepræmie til 21 etapevindere i spillet. De 21 managers, der var skarpe på hver deres etape, får lov til at spendere 200 kroner i Feltet.dk’s webshop. Beløbet kunne for eksempel bruges på bogen ”Planen”, som omhandler, hvordan man bliver en succes som WorldTour-hold.

 

Listen over etapevindere i Vuelta-managerspillet 2023

1. etape: Bønke Boys - Bønkeboys 

2. etape: Prestissimo - Karsten Nielsen

3. etape: Filskov 15 - Helmuth Hansen

4. etape: Coda - Mikkel Clausen

5. etape: Team SexoBank EasyOff - Dres Poulsen

6. etape: Los chicos rápidos - Malte Sejr Møller

7. etape: Giorgino - David Hertz-Holm

8. etape: Mias massestyrt - Mia Wolffbrandt

9. etape: Happyvinner 1 - Vuelta 2023 - Happyvinner

10. etape: Franzz - Jesper bugge

11. etape: Den store klinge - Rasmus Henriksen

12. etape: Spurt Bobby - Borup

13. etape: fgf - Frodeh

14. etape: Sam MC Cloud - Erik Bonnesen

15. etape: Team EasyOn - Camilla Andersen

16. etape: 4Maria - Rusch

17. etape: Pro-Move - Lars Clemmensen

18. etape: Fætter BR's drenge - Bjarne Rudbeck

19. etape: Kanylen - Magnus Jensen

20. etape: Tandemsklubben - Per Glud Mark

21. etape: Bob Hnud - Christopher Saarnak

 

Bemærk: Hver managerhold kan kun vinde en etapepræmie. Så hvis et managerhold vandt mere end en etape under Vueltaen, så gik etapepræmien videre til nummer to osv., indtil et managerhold ikke har vundet etapepræmie

 

Måske kan man også som virtuel cykelmanager lære et og andet ved at læse om Jumbo-Visma’s tilgang til den virkelige verden, når det gælder cykling på franske landeveje i juli måned.

 

Endnu flere vindere!

Sluttelig de 50 managers - placeringerne fra 26 til 75 - som vandt et gratis managerspil til sæsonen 2024, der skydes i gang januar næste år.

 

De skal i den anledning lige have et velmenende råd med på vejen fra den pensionerede overlærer og de 21 andre managers, der dumt nok havde troet på Geraint  Thomas i Vuelta a Epaña: La’ vær!

 

Tillykke til alle vinderne - og bedre held næste gang til alle taberne! Vi er rigtig mange, hvis det kan trøste.

Sidste chance: Deltag i Tirreno-Adriatico managerspillet
Managerspillet til Tirreno-Adriatico starter mandag klokken 12.30. Dyst i mod alle Feltet.dk's brugere og opret en privat liga, hvor du kun dyster imod dine venner, familie eller arbejdskollegaer.
Feltet.dk's app: Følg Paris-Nice nu
Nu er den her - Feltet.dk's helt nye unikke app! En gratis app. Download den før dine cykelvenner og kom forrest i feltet. 
Feltet.dk køber Bikemania Magazine
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 
Stor dansk virksomhed går ind i cykelsporten - Ny sponsor i Giroen
Den danske lysvirksomhed VELUX kan kalde sig ny sponsor af nogle af cykelsportens største løb.
Officielt: Københavnsk cykelfusion ser dagens lys
Team Interklima ABC Copenhagen vil fremover være et samarbejde mellem Amager Cykle Ring og ABC København.
Oversigt: Se alle de nye trøjer til 2024
Vi bringer her en oversigt over alle de nye trøjer, der kommer til at pryde landskabet i den kommende sæson.
UCI tager bizar sag op: Mekaniker klædte sig ud som rytter
UCI sanktionerer det amerikanske kontinentalhold, Cynisca Cycling, efter de sidste år forsøgte at snyde sig til en startplads i et belgisk endagsløb.
I dag starter årets store cykeldyst! Er du klar!?
Er du klar til sæsonens ultimative managerspil? Feltet.dk's sæson kører helt fra februar til cykelsæsonen slutter den 20. oktober.
Test: EKOI HEAT Concept 5
Kolde fingre kan ødelægge den gode oplevelse af en vintercykeltur - med EKOI Heat Concept 5 er det bare med at komme afsted.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Sofacykling: Opvarmning til "åbningsweekend"
Første episode af Sofacykling er ude! Vi varmer op til endagsklassikerne Omloop Het Nieuwsblad og Kuurne-Brussel-Kuurne.
Danmarks ”sportsminister” melder om gode ben og luft i dækkene, men genkender ikke kritik
Intet er sikkert endnu, men kulturministeren er positiv stemt. 
Ny podcastserie på Feltet.dk: Sofacykling - Vind managerhold
Cykling skal ses. Om det er fra vejsiden, bagsædet i en Skoda Octavia eller fra en sofa er lige meget. Det skal ses, og det bliver det også af vores to værter på det helt nye program: Sofacykling.
Vidste du det? Opret en liga og dyst imod vennerne!
Få håneretten i Feltet.dks store cykelspil, som kører fra februar til oktober. Spillet starter den 24. februar.
Uttrup, Philipsen og Pedersen løber med fornem hæder
Årets ryttere er kåret af DCU's licenshavende medlemmer. 
Test: EKOI E-Lens
Lynhurtig, kontinuerlig tilpasning af brilleglasset, når lysforhold ændrer sig. EKOI E-Lens brillen giver en rigtig god køreoplevelse og samtidig bedre sikkerhed.
Manager: The Hæmo-riders Ride Again
Et nyt cykelår er i gang og dermed også starten på en ny managersæson. Nogle få managers skal prøve at leve op til sidste års succeser, og rigtig mange managers skal prøve at revanchere 2023’s jammerlige resultater.
Casper Sørensen - Manageren med det magiske touch!
Den 31-årige grafiske designer, bosiddende i Kolding, har god grund til være optimistisk vedrørende den netop startede managersæson. Det blev nemlig til kroner 16.403 plus seks gratishold i 2023. Det hele fordelt på 14 placeringer i præmierækken. Sådan!
Få stor ruteinspiration i hele Danmark - og spar mange penge
Feltet.dk har indledt et samarbejde med 360 DANMARK, der har udgivet tre bøger, som tager dig med på en rejse på 2 eller 4 hjul langs Danmarks smukkeste og mest spændende veje.
Test: Tacx Neo 3M Hometrainer
Tacx NEO 3M er muligvis den bedste direct drive hometrainer på markedet lige nu. Den giver en fantastisk køreoplevelse og har tilføjet nye funktioner for at øge realismen. Men hvad gør det for din træning?
Test: POC Propel solbriller
POC markante og iøjnefaldende stil leverer et par markante hurtigbriller med en lækker linse, hvor det samlede billede trækkes lidt ned af kvalitetsindtrykket af stellet.
DM-vinder havde kramper i begge ben: Alle var færdige
Frederik Muff var egentlig blevet sat, men i et hårdt løb lykkedes det ham alligevel at blive danmarksmester i e-cykling. ”Jeg vidste, at hvis jeg havde ondt i benene, havde de andre det formentlig også,” fortæller han.
Frederik Muff slår verdensmesteren og vinder DM
De danske mesterskaber i e-cykling blev kørt i Aarhus søndag eftermiddag, og flere anerkendte ryttere var til start.
Oversigt: Stor danskeruge med flere stjerner i ilden
En ny uge i cykelsporten truer, og det betyder naturligvis også en ny dansk stjerneparade. Feltet.dk giver her et overblik over dem alle sammen.
Hjerteproblemer rammer flere ryttere - nu sætter danskerhold fokus på problemet
En ny trøje er blandt andet en del af kampagnen "Follow your heart".

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Sidste chance: Deltag i Tirreno-Adriatico managerspillet
Managerspillet til Tirreno-Adriatico starter mandag klokken 12.30. Dyst i mod alle Feltet.dk's brugere og opret en privat liga, hvor du kun dyster imod dine venner, familie eller arbejdskollegaer.
Feltet.dk's app: Følg Paris-Nice nu
Nu er den her - Feltet.dk's helt nye unikke app! En gratis app. Download den før dine cykelvenner og kom forrest i feltet. 
Feltet.dk køber Bikemania Magazine
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 
Stor dansk virksomhed går ind i cykelsporten - Ny sponsor i Giroen
Den danske lysvirksomhed VELUX kan kalde sig ny sponsor af nogle af cykelsportens største løb.
Officielt: Københavnsk cykelfusion ser dagens lys
Team Interklima ABC Copenhagen vil fremover være et samarbejde mellem Amager Cykle Ring og ABC København.
Oversigt: Se alle de nye trøjer til 2024
Vi bringer her en oversigt over alle de nye trøjer, der kommer til at pryde landskabet i den kommende sæson.
UCI tager bizar sag op: Mekaniker klædte sig ud som rytter
UCI sanktionerer det amerikanske kontinentalhold, Cynisca Cycling, efter de sidste år forsøgte at snyde sig til en startplads i et belgisk endagsløb.
I dag starter årets store cykeldyst! Er du klar!?
Er du klar til sæsonens ultimative managerspil? Feltet.dk's sæson kører helt fra februar til cykelsæsonen slutter den 20. oktober.
Test: EKOI HEAT Concept 5
Kolde fingre kan ødelægge den gode oplevelse af en vintercykeltur - med EKOI Heat Concept 5 er det bare med at komme afsted.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet