19.06.2023 @ 13:44

1.juli lyder startskuddet til første etape af årets Tour de France - i baskiske Bilbao. 176 velforberedte ryttere stiller til start - og endnu flere managers er klar til kamp om præmier, penge og prestige! Vi er mange, der har forberedt os!

Critérium de Dauphiné: The Bitsch is back!

Adskillige managers bruger de mange optaktsløb til at få støvet formen af. Der er flere muligheder - et af de mest interessante er franske Critérium de Dauphiné, der på flere etaper, når at snuse til Alperne, og således giver en god indikation på, hvad der vil ske tre til fire uger senere, når det for alvor går løs.

 

272 managerhold var tilmeldt spillet. Jonas Vingegaard var holdkaptajn på 207 af dem - et fornuftigt valg, som man ikke behøver et ret stort bakspejl for at kunne se. Lidt mindre populære var Max Poole og Adam Yates med henholdsvis 163 og 117 holdudtagelser.

 

Havde man været så fornuftig at satse på denne trio (plus nogle seriøse tilvalg), ville man være med i den absolutte topstrid, når podiet skulle besættes, pokaler og præmier uddeles. 

 

Det havde Sonny Bitsch, sidste års vinder af helårsspillet med kaptajn, der med sit hold ”Team Bitsch” scorede 3.114 points efter otte etaper, hvilket resulterede i en andenplads. 1.284 kroner og endnu et trofæ til pokalskabet. Den unge mand kan stadig noget på cykelfronten, selvom han er blevet førstegangsfar med alt, hvad det indebærer.

 

Podiet i Criterium du Dauphiné: Jonas Vingegaard på toppen / Foto: Sirotti

 

Helt matche Stefan Slothuus kunne Sonny dog ikke. Førstnævnte og hans hold med det mundrette navn: ”Ben Turner og Hund” producerede nemlig hele 3.254 points og blev således en suveræn vinder. Plus 2.490 kroner rigere og den første pokal - ovenikøbet af fineste karat.

 

Tredjepladsen gik til holdet ”Mågerne” sammensat af den noget anonymiserede manager Nairoman. Man kommer helt naturligt til at tænke på den tidligere colombianske WorldTour-rytter Nairo Quintana. 

 

Kan det være ham, der har slået sig på managerspil i et forsøg på at spæde til månedslønnen efter fyringen fra Arkea-Samsic? Næppe - Nairoman har været med i diverse managerspil siden 2012. Det blev under alle omstændigheder til et tilskud på 934 kroner og første pokal.

 

Tillykke til de tre pokalvindere!

 

Den pensionerede overlærer havde naturligvis også Vingegaard på sit hold, men havde derudover blandt andet satset på Ethan Hayter. Han var nærmest ude af løbet, inden det var kommet i gang. Sypigen kunne bare ryste helt automatiseret på hovedet og sukke: Tsk,tsk,tsk!

 

Tour de Suisse: The Sypigen is also back!

Den schweiziske rundtur, Tour de Suisse, kan også bruges, når temperaturen skal tages på vordende Tour de France-ryttere. 219 hold stillede til start med Remco Evenepoel, Juan Ayuso og Wilco Kelderman, som de mest populære, valgt henholdsvis 155, 137 og 125 gange.

 

Frustreret over ægtemandens manglende formåen var Sypigen tilbage på banen efter en længere løbspause. Hun havde dog ikke fundet plads til de tre førnævnte ryttere.

 

Til gengæld havde hun valgt formstærke Felix Gall, som længe lignede det helt store scoop,

 

Derudover grundet sit nationale sindelag et par danskere - desværre de forkerte, nemlig Søren Kragh Andersen og Andreas Kron. Hun skulle jo nok lige have valgt Mattias Skjelmose og John Price-Pejtersen i stedet, kunne en belærende og bedrevidende ægtefælle fortælle.

 

Sypigen var ikke den eneste, der valgte forkert. Faktisk meget få havde fuld plade, da det hele var gjort op, derfor et uhyre tæt opløb. Mindre end 150 points var forskellen mellem vinderen af det samlede klassement og nummer syv. 

 

Bedst i den tætte slutfase var holdet ”Remco Perget” styret af (en vis hr eller fru) Kammer. 4.212 scorede points blev vekslet til en førsteplads og 2.301 kroner. Plus den første virtuelle pokal i managerkarrieren. Vinderen kan takke Mattia Cattaneo for de nødvendige points.

 

Simon Jensen med holdet ”Max Power” havde præcis de samme ryttere på sit hold - næsten. Her var niende-rytteren nemlig Marius Mayrhofer, og i modsætning til Cattaneo scorede tyskeren ingen points. Simon må derfor nøjes med en andenplads og 1.186 kroner. 

 

Endelig gik tredjepladsen til holdet ”Happyvinner 1 -Suisse 2023”, som var sammensat af en af de mange managers, der af den ene eller anden grund ønsker at optræde 'inkognito' - her er dæknavnet såmænd Happyvinner (den pensionerede overlærer kunne godt have lyst til at sætte en rød streg under det dér ”v”).

 

863 kroner og bronze indbragte det nederste trin på sejrsskamlen. I øvrigt den tredje pokal i præmieskabet til den glade vinder, som har været med i rigtig mange år.

 

Alle tre managers fra podiet havde Gall på deres respektive hold, så Sypigen havde faktisk fat i noget af det rigtige. Det havde den pensionerede overlærer også for eksempel Skjelmose, Ayuso og Evenepoel. Havde det aldrende ægtepar nu lavet et hold i fællesskab, kunne det være blevet til noget stort. Måske.

 

Måske skulle de overveje at indgå et bindende samarbejde, når der skal sammensættes et slagkraftigt hold eller tre til det kommende Tour de France og efterfølgende dele rovet og æren, hvis noget sådant skulle blive aktuelt. Miraklernes tid er ikke forbi.

 

Jonas Vingegaard - vinder han Touren igen? / Foto: Sirotti

 

Tour de France: Årets største spil 

Sidste år var der 1839 managerhold klar - parat - start, da 2022 udgaven blev skudt i gang i Københavns gader. Der var en samlet præmiesum på 39.736 kroner plus diverse sidegevinster blandt andet en fuldblods Python landevejsracer.

 

Mon ikke det bliver noget af det samme, når starten går den 1. juli i Spanien, der er i hvert fald en ny Python-cykel til den heldige vinder af spillet. 

 

Så nu er det bare om at komme i gang med at sammensætte det helt rigtige 9-mandshold i kampen om præmie, penge og prestige. På den måde er man garanteret en masse underholdning og spænding i hele 3 uger - ganske gratis, når først det beskedne startgebyr er betalt.

 

DELTAG I TOUR DE FRANCE-SPILLET

 

Test: Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex
Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex mountainbike-sko, er optimale til meget kolde temperaturer og sammen med en afbalanceret stivhed, et nemt betjeneligt BOA-spændesystem samt Gore-TEX, kan skoen hurtigt gå hen og blive din bedste ven gennem vinterens træningspas.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!
Test: Canyon Endurace CFR
Den moderne rytter kan være svær at definere, men Canyon har givet sig i kast med at fange dens opmærksomhed med komfort og integration.
Guide: Alt om tubeless
Tubeless på racercyklen er efterhånden ved at være almindeligt. Det forstår man godt, når man har prøvet den komfort, som følger med. Feltet.dk har derfor testet forskellige setup og vi vil se på fordele og ulemper, som trods alt følger med brugen af væske i dækkene.  
Nyt dansk cykelregister i kæmpe fremgang
Bliver din cykel stjålet er chancerne for at du får den tilbage nærmest ikke eksisterende - det vil Bikekey ændre på, og de danske cykelejere tager det til sig.
Ferrand-Prevot skriver VM-historie - Dansker kæmpede bravt
31-årige Pauline Ferrand-Prevot er verdensmester igen på den olympiske distance. Ferrand-Prevot skriver dermed historie og er den første kvinde nogensinde, der vinder fem VM-titler på den olympiske distance.
Feltet.dk kører Maratona Dolomites 2023
Jeg kæmper mig op af det sidste af løbets mange bjerge. 786 højdemeter bringer mig over Passo Valparola via Falzarego i over 2200 meters højde. Solen skinner og de flotte bjerge står lodret op omkring mig. Endelig er jeg oppe og nu går det stærkt ned mod mål i Corvara.
Nedtur: Sofie Heby misser VM-titlen efter styrt og dårlig dag
Sofie Heby Pedersen var kæmpe favorit til at vinde VM-titlen i mountainbike, men danskeren styrtede i starten af løbet - og det kostede dyrt.
Produktnyt: Specialized lancerer ny version af Tarmac
Specialized lancerer næste generation af den populære Tarmac-platform - Tarmac SL8 er på gaden nu.
Sidste chance: Efterårsspillet starter søndag kl. 12.00
Managersæsonen fortsætter efter Tour de France med et helt nyt spil - og anderledes spilformat!
Abu Dhabi bliver VM-værter i 2028 og 2029
VM i landsvejscykling finder sted i Abu Dhabi i 2028. Det blev annonceret i dag på en UCI-konference forud for verdensmesterskaberne i Glasgow. VM i banecykling i 2029 vil også blive afholdt i hovedstaden af De Forenede Arabiske Emirater.
Så du det? Det danske hold kører på vilde nye banecykler til VM
Canyon bliver ny cykelsponsor for det danske og amerikanske banelandshold med en banebrydende cykel, der jagter fart.
Man kan da ikke stoppe efter fire ture?
På trods af, at det blev en fysisk hård omgang på en ellers let tur og med flere mindre uheld, blev det samlet en stor oplevelse for Torsten Brix at cykle til Paris for femte gang. Her kommer hans dagbog!
Klar til weekenden!? Køb Tour-merchandise til nedsat pris!
Skal du have den officielle gule førertrøje? 
Vind 24 karats Tour de France-guldmønt til en værdi af 4.500 kroner!
Feltet.dk udlodder smuk og stærkt limiteret guldmønt i samarbejde med Mønthuset Danmark.
12 gode Tour-bøger - SPAR 15-50%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Test: Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex
Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex mountainbike-sko, er optimale til meget kolde temperaturer og sammen med en afbalanceret stivhed, et nemt betjeneligt BOA-spændesystem samt Gore-TEX, kan skoen hurtigt gå hen og blive din bedste ven gennem vinterens træningspas.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x