Manager: Mens vi bare venter på en ny sæson # 3
Foto: Saudi Tour / Pauline Ballet
07.02.2022 @ 20:00

Nu kan vi næsten se startstregen: Omloop Het Nieuwsblad - helt præcis klokken 14.30, den 26. februar, 2022. Startstreg og deadline i ét og samme sekund. Og er vi bare klar? I den grad - eller rettere: stort set. Det er stadig muligt at nå et par justeringer, rettelser eller måske endda fremtrylle et hold eller to mere.

”Hvad med ham Jesper Skibby,” foreslår den altid hjælpsomme hustru, ”han er rigtig pæn og altid i godt humør.”

 

Den pensionerede overlærer er i gang med de sidste forberedelser, så hans forskellige hold kan være klar, parat, start, når sæson 2022 begynder. Og i år med hele to sideordnede spil - ét hvor man undervejs skal vælge holdkaptajn i de forskellige løb (beregnet til de mere aktive cykelentusiaster, som gerne vil nørde med deres managerhold undervejs i sæsonen).

 

Og et andet, manager classic, hvor man efter den 26. februar intet skal foretage sig - ud over at krydse fingre og håbe på det bedste. Ligesom de sidste mange år.

 

Gamle forstokkede nordjyder er ikke meget for nyskabelser og forandringer  - heller ikke når det gælder Feltet.dk’s nye tiltag. Man har dog besluttet at give det et enkelt skud, og man er også så meget up-to-date, at man kan fortælle ægtefællen, at Jesper Skibby desværre ikke er en mulighed. Han stoppede vist karrieren i 2001. Til gengæld er der ca. 1000 andre ryttere, man kan vælge blandt. Og det skal altså være blandt dem, de aktive fra de 18 WorldTeams og 17 ProTeams, at ens managerhold skal besættes.

 


Foto: Mads Pedersen vinder årets første danske sejr / Foto: Sirotti

 

”Jamen, så kunne det jo være ham…. ham….ham….Mads….. Mads….Mads Asgreen!” udbryder konen glædesstrålende.

 

Det kan man kalde sparring på højt plan. Man må desværre igen igen indse, at man selv bliver nødt til at tage ansvar og ikke forlade sig på sypigetips, spåkoneforudsigelser, vejrvarsler og anden hokus pokus. Eller den bedre halvdels velmenende råd. Derimod kan det være en rigtig god ide at have læst Emil Axelgaards minutiøse gennemgang af de 18 WorldTeams, så er basis ligesom på plads. Og følge med i  - på Feltet.dk naturligvis, hvad der er sket ude i den store cykelverden i januar og februar, inden det bliver lørdag, den 26. februar.

 

I starten af denne måned er der blevet kørt både Saudi Tour og flere løb i Spanien og Frankrig - alle løb, som kan gøre en klogere og måske retfærdiggøre et par sidste øjebliks justeringer. Og har man is i maven, kan man vente med at sætte det endelige hold, når de første par etaper af UAE Tour er kørt - lige inden klokken falder i slag.

 

Foto: Saudi Tour / Alex Broadway
 

Men der skal  jo også være plads til at sætte sit personlige præg, selv om kloge folk siger, at managerhold ikke skal købes med hjertet.

 

Gamle sentimentale mænd er ikke helt enige - man skal kunne se sig selv i øjnene dagen derpå. Og der er rigtig mange gange dagen derpå fra sidst i februar til midt oktober. Der er simpelthen flere nok så dygtige ryttere den pensionerede overlærer nægter at tage på sine hold - af meget forskellige grunde. Det kan være en sprinter, der kører råddent, en etapeløbsrytter med alt for mange dårlige undskyldninger, en ung fløs, der ikke snakker pænt til sin mor -  eller en italiener med et grimt navn, fx Ulissi. Han vil aldrig få en chance - til gengæld vil Colbrelli altid være sikker på en plads. Smukt navn.

 

Helt skør begrundelse, indrømmet, men som 68-årig har man lov til at være - ud over sentimental - helt urimelig. Og lidt nationalistisk - det skal være muligt at iklæde sig den rødhvide klaphat i begrænset omfang, så der skal minimum være to danskere blandt de 25 udvalgte ryttere, synes han. Sådan har det været altid, og sådan skal det blive ved med at være - et godt nordjysk mantra. Og der er heldigvis mange at tage af, danskere altså . Man har altid haft en forkærlighed for Kay Werner og Palle Lykke. Men dem skal det nok ikke satses på i år. Men det kunne jo være ? - listen er laaaang.

 

Snart venter forårsklassikerne / Foto: Sirotti

 

Det bliver rigtig dejligt at få sluppet sin indre spillefugl løs igen.

 

Så god tur til alle - med eller uden kaptajner. Til en sæson med masser af forrygende cykelløb. Inklusiv masser af spænding. 

 

Og er man tilpas heldig/dygtig, ender det måske ligefrem med en præmie.

 

DELTAG I SÆSONSPILLET 2022 (MED KAPTAJNER)
DELTAG I SÆSONSPILLET 2022 (UDEN KAPTAJNER)

 

Kan man slet ikke vente til det bliver den 26. februar, så kan man få testet dagsformen, når det bliver starten på føromtalte UAE Tour. Dér gælder det om at finde de helt rigtige 8 ryttere, når der køres 7 etaper på den arabiske halvø. 

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...
Live Podcast og Social Ride med Dan Martin på Copenhagen Bike Show
Når Skandinaviens største cykelmesse løber af stablen i weekenden lørdag den 25. marts og søndag den 26. marts kan du opleve én af cykelsportens mest vellidte topryttere på tætteste hold, når Argon 18 inviterer sin ambassadør, tidligere professionelle cykelrytter, dobbelte monumentvinder og etapevinder i alle tre grand tours, Dan Martin, til Copenhagen Bike Show til både live podcast med Forhjulslir og social ride med Mikkeller Cycling Club.
Produktnyhed: Cannondale SuperSix EVO 4
Cannondale lancerer den nyeste version af den ikoniske SuperSix EVO, som nu er nået til 4. generation. Kodeordene er mere aerodynamik og endnu større integration, mens de velkendte køreegenskaber skal bibeholdes.
Sæt dine managerhold til Paris-Nice og Tirreno-Adriatico
Kan du forudsige, hvem der vinder Paris-Nice? Bliver det Jonas Vingegaard, Tadej Pogacar, Mattias Skjelmose eller? 
SIDSTE CHANCE: Tilmeld dig Feltet.dk's store sæsonspil
Er du klar til cykelsæsonen 2023? Nu er Feltet.dk's to store sæsonmanagerspil åbnet for tilmelding! Vi har puttet 20.000 kroner samlet i startpuljen, så hvis du vil sætte de andre manager af, så er det kontant afregning!
Test: Scott Shield (Light Sensitive) briller
SCOTT Shield er en stor, markant brille, som med det helt rigtige look og høj kvalitet er en sikker vinder.
Test: Scott Aqua GTX LF vinterhandsker
Få ting kan ødelægge fornøjelsen ved en cykeltur som våde og gennemfrosne fingre. Men med et par Aqua GTX LF, der er Scotts bud på en solid vinterhandske, er man godt rustet til den del af vinteren, hvor vejret er værst. Regnen kan bare komme an!
Test: Assos Equipe R Habu S9 vinterjakke
En virkelig lækker vinterjakke, med en lækker pasform og masser af teknisk formåen cementerer Assos som kongerne af vinterjakker.
Masterclass: Imponerende palmarès og kronen på værket
Kristian Jensen har noget, som kun de færreste i managerspillere kan matche: Et pokalskab med 3 x guld, 2 x sølv og 2 x bronze. Den sidste af fineste karat vundet i Feltet.dk's helårsspil 2022 uden kaptajn eller i daglig tale kaldet Manager Classic. Nok det spil man allerhelst vil vinde, hvis man er inkarneret virtuel cykelmanager!
Det danske landshold udtaget til cross-VM
Den 4.-5. februar er der VM i cross i hollandske Hoogerheide, hvor et ungt dansk landshold stiller til start. 
Fini og Degns hold med store nyheder
Malene Degn og Sebastian Finis hold skifter sponsorer, får nyt navn og et helt nyt cykelmærke.

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Søren Kragh Andersen er færdig i dette års Flandern Rundt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/kragh_er_udgaaet/Baskerlandet Rundt er måske det mest sprinterfjendtlige af WorldTourens etapeløb, men løbet byder altid på mindst én mulighed for hurtige folk, der kan klatre. Det gør det således også i år, hvor løbet åbnes med sin letteste etape, for selvom der undervejs skal klatres 2500 højdemeter på de kuperede baskiske veje, betyder en let afslutning, at løbets hurtigste formentlig skal slås om den første førertrøje i en stigende afslutning, der ikke er helt let. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_itzulia_baaque_country_2023/Theodor August Clemmensen sluttede nummer to i klassementet i Junioren Etappenfahrt.   Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/dansk_teenage-talent_leverer_podieplacering_samlet_i_triple-sejr_i_tyskland/Mens de tunge drenge er i gang med sæsonens højdepunkter på de toppede brosten i Nordeuropa, er det lette kavaleri rejst til Baskerlandet for at bestige de mange stejle stigninger i Itzulia Basque Country, hvor Jonas Vingegaard jagter sit sidste store mål i foråret. Samtidig fortsætter klassikersæsonen med sprinternes verdensmesterskab i onsdagens Scheldeprijs, inden det søndag gælder den helt store brostensfinale i mytiske Paris-Roubaix, og fra tirsdag til fredag varmes der op til den franske klassiker i det tidligere Circuit Cycliste Sarthe, der i dag kendes som Region Pays de la Loire Tour. Du kan følge alle løbene på Feltet.dk og undervejs stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/foelg_vingegaard_paa_foerstedagen_i_baskerlandet/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x