Manager: Mens vi bare venter på en ny sæson # 3
Foto: Saudi Tour / Pauline Ballet
07.02.2022 @ 20:00

Nu kan vi næsten se startstregen: Omloop Het Nieuwsblad - helt præcis klokken 14.30, den 26. februar, 2022. Startstreg og deadline i ét og samme sekund. Og er vi bare klar? I den grad - eller rettere: stort set. Det er stadig muligt at nå et par justeringer, rettelser eller måske endda fremtrylle et hold eller to mere.

”Hvad med ham Jesper Skibby,” foreslår den altid hjælpsomme hustru, ”han er rigtig pæn og altid i godt humør.”

 

Den pensionerede overlærer er i gang med de sidste forberedelser, så hans forskellige hold kan være klar, parat, start, når sæson 2022 begynder. Og i år med hele to sideordnede spil - ét hvor man undervejs skal vælge holdkaptajn i de forskellige løb (beregnet til de mere aktive cykelentusiaster, som gerne vil nørde med deres managerhold undervejs i sæsonen).

 

Og et andet, manager classic, hvor man efter den 26. februar intet skal foretage sig - ud over at krydse fingre og håbe på det bedste. Ligesom de sidste mange år.

 

Gamle forstokkede nordjyder er ikke meget for nyskabelser og forandringer  - heller ikke når det gælder Feltet.dk’s nye tiltag. Man har dog besluttet at give det et enkelt skud, og man er også så meget up-to-date, at man kan fortælle ægtefællen, at Jesper Skibby desværre ikke er en mulighed. Han stoppede vist karrieren i 2001. Til gengæld er der ca. 1000 andre ryttere, man kan vælge blandt. Og det skal altså være blandt dem, de aktive fra de 18 WorldTeams og 17 ProTeams, at ens managerhold skal besættes.

 


Foto: Mads Pedersen vinder årets første danske sejr / Foto: Sirotti

 

”Jamen, så kunne det jo være ham…. ham….ham….Mads….. Mads….Mads Asgreen!” udbryder konen glædesstrålende.

 

Det kan man kalde sparring på højt plan. Man må desværre igen igen indse, at man selv bliver nødt til at tage ansvar og ikke forlade sig på sypigetips, spåkoneforudsigelser, vejrvarsler og anden hokus pokus. Eller den bedre halvdels velmenende råd. Derimod kan det være en rigtig god ide at have læst Emil Axelgaards minutiøse gennemgang af de 18 WorldTeams, så er basis ligesom på plads. Og følge med i  - på Feltet.dk naturligvis, hvad der er sket ude i den store cykelverden i januar og februar, inden det bliver lørdag, den 26. februar.

 

I starten af denne måned er der blevet kørt både Saudi Tour og flere løb i Spanien og Frankrig - alle løb, som kan gøre en klogere og måske retfærdiggøre et par sidste øjebliks justeringer. Og har man is i maven, kan man vente med at sætte det endelige hold, når de første par etaper af UAE Tour er kørt - lige inden klokken falder i slag.

 

Foto: Saudi Tour / Alex Broadway
 

Men der skal  jo også være plads til at sætte sit personlige præg, selv om kloge folk siger, at managerhold ikke skal købes med hjertet.

 

Gamle sentimentale mænd er ikke helt enige - man skal kunne se sig selv i øjnene dagen derpå. Og der er rigtig mange gange dagen derpå fra sidst i februar til midt oktober. Der er simpelthen flere nok så dygtige ryttere den pensionerede overlærer nægter at tage på sine hold - af meget forskellige grunde. Det kan være en sprinter, der kører råddent, en etapeløbsrytter med alt for mange dårlige undskyldninger, en ung fløs, der ikke snakker pænt til sin mor -  eller en italiener med et grimt navn, fx Ulissi. Han vil aldrig få en chance - til gengæld vil Colbrelli altid være sikker på en plads. Smukt navn.

 

Helt skør begrundelse, indrømmet, men som 68-årig har man lov til at være - ud over sentimental - helt urimelig. Og lidt nationalistisk - det skal være muligt at iklæde sig den rødhvide klaphat i begrænset omfang, så der skal minimum være to danskere blandt de 25 udvalgte ryttere, synes han. Sådan har det været altid, og sådan skal det blive ved med at være - et godt nordjysk mantra. Og der er heldigvis mange at tage af, danskere altså . Man har altid haft en forkærlighed for Kay Werner og Palle Lykke. Men dem skal det nok ikke satses på i år. Men det kunne jo være ? - listen er laaaang.

 

Snart venter forårsklassikerne / Foto: Sirotti

 

Det bliver rigtig dejligt at få sluppet sin indre spillefugl løs igen.

 

Så god tur til alle - med eller uden kaptajner. Til en sæson med masser af forrygende cykelløb. Inklusiv masser af spænding. 

 

Og er man tilpas heldig/dygtig, ender det måske ligefrem med en præmie.

 

DELTAG I SÆSONSPILLET 2022 (MED KAPTAJNER)
DELTAG I SÆSONSPILLET 2022 (UDEN KAPTAJNER)

 

Kan man slet ikke vente til det bliver den 26. februar, så kan man få testet dagsformen, når det bliver starten på føromtalte UAE Tour. Dér gælder det om at finde de helt rigtige 8 ryttere, når der køres 7 etaper på den arabiske halvø. 

Sidste chance: Deltag i Tirreno-Adriatico managerspillet
Managerspillet til Tirreno-Adriatico starter mandag klokken 12.30. Dyst i mod alle Feltet.dk's brugere og opret en privat liga, hvor du kun dyster imod dine venner, familie eller arbejdskollegaer.
Feltet.dk's app: Følg Paris-Nice nu
Nu er den her - Feltet.dk's helt nye unikke app! En gratis app. Download den før dine cykelvenner og kom forrest i feltet. 
Feltet.dk køber Bikemania Magazine
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 
Stor dansk virksomhed går ind i cykelsporten - Ny sponsor i Giroen
Den danske lysvirksomhed VELUX kan kalde sig ny sponsor af nogle af cykelsportens største løb.
Officielt: Københavnsk cykelfusion ser dagens lys
Team Interklima ABC Copenhagen vil fremover være et samarbejde mellem Amager Cykle Ring og ABC København.
Oversigt: Se alle de nye trøjer til 2024
Vi bringer her en oversigt over alle de nye trøjer, der kommer til at pryde landskabet i den kommende sæson.
UCI tager bizar sag op: Mekaniker klædte sig ud som rytter
UCI sanktionerer det amerikanske kontinentalhold, Cynisca Cycling, efter de sidste år forsøgte at snyde sig til en startplads i et belgisk endagsløb.
I dag starter årets store cykeldyst! Er du klar!?
Er du klar til sæsonens ultimative managerspil? Feltet.dk's sæson kører helt fra februar til cykelsæsonen slutter den 20. oktober.
Test: EKOI HEAT Concept 5
Kolde fingre kan ødelægge den gode oplevelse af en vintercykeltur - med EKOI Heat Concept 5 er det bare med at komme afsted.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Sofacykling: Opvarmning til "åbningsweekend"
Første episode af Sofacykling er ude! Vi varmer op til endagsklassikerne Omloop Het Nieuwsblad og Kuurne-Brussel-Kuurne.
Danmarks ”sportsminister” melder om gode ben og luft i dækkene, men genkender ikke kritik
Intet er sikkert endnu, men kulturministeren er positiv stemt. 
Ny podcastserie på Feltet.dk: Sofacykling - Vind managerhold
Cykling skal ses. Om det er fra vejsiden, bagsædet i en Skoda Octavia eller fra en sofa er lige meget. Det skal ses, og det bliver det også af vores to værter på det helt nye program: Sofacykling.
Vidste du det? Opret en liga og dyst imod vennerne!
Få håneretten i Feltet.dks store cykelspil, som kører fra februar til oktober. Spillet starter den 24. februar.
Uttrup, Philipsen og Pedersen løber med fornem hæder
Årets ryttere er kåret af DCU's licenshavende medlemmer. 
Test: EKOI E-Lens
Lynhurtig, kontinuerlig tilpasning af brilleglasset, når lysforhold ændrer sig. EKOI E-Lens brillen giver en rigtig god køreoplevelse og samtidig bedre sikkerhed.
Manager: The Hæmo-riders Ride Again
Et nyt cykelår er i gang og dermed også starten på en ny managersæson. Nogle få managers skal prøve at leve op til sidste års succeser, og rigtig mange managers skal prøve at revanchere 2023’s jammerlige resultater.
Casper Sørensen - Manageren med det magiske touch!
Den 31-årige grafiske designer, bosiddende i Kolding, har god grund til være optimistisk vedrørende den netop startede managersæson. Det blev nemlig til kroner 16.403 plus seks gratishold i 2023. Det hele fordelt på 14 placeringer i præmierækken. Sådan!
Få stor ruteinspiration i hele Danmark - og spar mange penge
Feltet.dk har indledt et samarbejde med 360 DANMARK, der har udgivet tre bøger, som tager dig med på en rejse på 2 eller 4 hjul langs Danmarks smukkeste og mest spændende veje.
Test: Tacx Neo 3M Hometrainer
Tacx NEO 3M er muligvis den bedste direct drive hometrainer på markedet lige nu. Den giver en fantastisk køreoplevelse og har tilføjet nye funktioner for at øge realismen. Men hvad gør det for din træning?
Test: POC Propel solbriller
POC markante og iøjnefaldende stil leverer et par markante hurtigbriller med en lækker linse, hvor det samlede billede trækkes lidt ned af kvalitetsindtrykket af stellet.
DM-vinder havde kramper i begge ben: Alle var færdige
Frederik Muff var egentlig blevet sat, men i et hårdt løb lykkedes det ham alligevel at blive danmarksmester i e-cykling. ”Jeg vidste, at hvis jeg havde ondt i benene, havde de andre det formentlig også,” fortæller han.
Frederik Muff slår verdensmesteren og vinder DM
De danske mesterskaber i e-cykling blev kørt i Aarhus søndag eftermiddag, og flere anerkendte ryttere var til start.
Oversigt: Stor danskeruge med flere stjerner i ilden
En ny uge i cykelsporten truer, og det betyder naturligvis også en ny dansk stjerneparade. Feltet.dk giver her et overblik over dem alle sammen.
Hjerteproblemer rammer flere ryttere - nu sætter danskerhold fokus på problemet
En ny trøje er blandt andet en del af kampagnen "Follow your heart".

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Sidste chance: Deltag i Tirreno-Adriatico managerspillet
Managerspillet til Tirreno-Adriatico starter mandag klokken 12.30. Dyst i mod alle Feltet.dk's brugere og opret en privat liga, hvor du kun dyster imod dine venner, familie eller arbejdskollegaer.
Feltet.dk's app: Følg Paris-Nice nu
Nu er den her - Feltet.dk's helt nye unikke app! En gratis app. Download den før dine cykelvenner og kom forrest i feltet. 
Feltet.dk køber Bikemania Magazine
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 
Stor dansk virksomhed går ind i cykelsporten - Ny sponsor i Giroen
Den danske lysvirksomhed VELUX kan kalde sig ny sponsor af nogle af cykelsportens største løb.
Officielt: Københavnsk cykelfusion ser dagens lys
Team Interklima ABC Copenhagen vil fremover være et samarbejde mellem Amager Cykle Ring og ABC København.
Oversigt: Se alle de nye trøjer til 2024
Vi bringer her en oversigt over alle de nye trøjer, der kommer til at pryde landskabet i den kommende sæson.
UCI tager bizar sag op: Mekaniker klædte sig ud som rytter
UCI sanktionerer det amerikanske kontinentalhold, Cynisca Cycling, efter de sidste år forsøgte at snyde sig til en startplads i et belgisk endagsløb.
I dag starter årets store cykeldyst! Er du klar!?
Er du klar til sæsonens ultimative managerspil? Feltet.dk's sæson kører helt fra februar til cykelsæsonen slutter den 20. oktober.
Test: EKOI HEAT Concept 5
Kolde fingre kan ødelægge den gode oplevelse af en vintercykeltur - med EKOI Heat Concept 5 er det bare med at komme afsted.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet