14.01.2022 @ 14:00

Nu er det meget snart alvor. De forskellige WorldTour-mandskaber er ved at være klar - holdopstillingerne er på plads, de nye uniformer er blevet flashet, team-cyklerne fået den sidste lakering og januars obligatoriske træningslejre så småt gået i gang...

... og de lidenskabelige skrivebordscyklister er bare spændt op til lirens. Nu er det nemlig meget snart Feltet.dk Tour 2022! Og vi glæder os!!

 

”Forventningens glæde er den største” bliver Søren Kierkegaard ofte citeret for at skulle have udtalt, da han havde inviteret sin forlovede i teatret for straks at gå hjem igen, inden forestillingen startede.

Om det vitterlig er Søren Kierkegaard, som kan tilskrives de viise ord, er senere blevet draget i tvivl. Men hvorom alt er, og ligegyldig hvem ophavsmanden/- kvinden er, så gælder det stadig.

 

Også når det drejer sig om den pensionerede overlærers forhold til Feltet.dk’s helårlige tilbagevendende managerspil. Hvert år - lige så langt tilbage han kan huske - har forventningerne i januar måned altid været tårnhøje. Og når det endelige resultat så blev en realitet i oktober, blev de selvsamme forventninger i den grad gjort til skamme.

 

Men i sæson 2022 skal det blive løgn! Han har nemlig tænkt at forberede sig, så de tilmeldte hold IKKE skal friste en tilværelse i de nedre regioner - i år skal det IKKE være r…. af 4. division. I år skal det IKKE være ydmygende bundplaceringer. I år skal det IKKE være håbløse holdsammensætninger. Men hvordan så???

 

Hvordan skal holdet skrues sammen i 2022? 

 

Det er helt sikkert ikke nok at råbe sine frustrationer og afmagt ud i den blå luft foran pc’en. Det må man give den udmærkede hustru ret i. Men det er heller ikke nok at vide, hvad der IKKE skal til. Hvad SKAL der til for at komme på podiet, blive en del af præmierækken eller bare få  løftet sit ramponerede selvværd?

 

Allerførst kunne man jo begynde at lytte til kloge folks vurderinger udi cykelsportens krinkelkroge. Feltet.dk’s ekspert, Emil Axelgaard, er således godt i gang med en minutiøs gennemgang af de 18 WorldTour-hold. Og når det er overstået har den gode Emil sikkert også en kommentar eller to vedrørende de forskellige ProTeams, hvis ryttere ligeledes bliver en ikke uvæsentlig del af sæsonens mange cykelløb og får dermed også stor indflydelse på det kommende manager-spil. Så altså - klog mand er god at gæste.

 

Måske skulle man også koncentrere sig om nogle færre hold - selv om Jesper Johannesen nok vil synes, at det er en rigtig dårlig ide (færre tilmeldte hold er lig med mindre indtjening, det er logisk nordjysk købmandsregning). Måske satse på 3, 4 max 5 hold, hvor sammensætningen virkelig er gennemtænkt.

 

Og ikke som tidligere skyde med spredehagl og medtage revl og krat fordelt på alt for mange (taber-)hold. Vinderen af managerspillet 2021, Team Groupetto, er et ret godt eksempel på ”less is best”.  Miriam Brems og konsorter har i mange år bare spillet med ét hold, hvilket har givet gode resultater og i den netop afsluttede sæson bonet ud med en gevinst på hele 10.404 kroner . Plus æren - ikke mindst.
 

Valverde var flyvende i 2017, men styrtede ud af Tour de France / Foto: Movistar

 

På den anden side.  Hva’ nu hvis…… ?!?! Man husker med skræk tilbage på Tour de France 2017, hvor to af de udvalgte ryttere, Alejandro Valverde og Ion Izagirre, på det enlige tilmeldte managerhold, begge styrtede ud af løbet på 1. etapes enkeltstart. Det var ikke nogen god sommer! Den slags skulle nødig gentage sig, så der må nødvendigvis spilles på mere end én hest, når løbet skydes i gang. Eller…. Arghh - det er ikke nemt!

 

Så summa sumarum: Verden er fyldt med problemer, og her tænkes ikke på covid-19 og den omsiggribende klimakrise. Den helt store udfordring er, hvordan man får sat et fornuftigt manager-hold sammen.

 

Heldigvis er der stadig tid til at blive klogere. Og nu skal der kigges fremad  - gemt  (men ikke glemt) er fortidens fortrædeligheder. For som Søren Kierkegaard filosoferer: ”Livet forstås baglæns, men leves forlæns”.

 

Og ikke ret langt forude er der Feltet.dk Tour 2022. Spillet starter sidst i januar og første tællende løb bliver Omloop Het Nieuwsblad den 26. februar.

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...
Live Podcast og Social Ride med Dan Martin på Copenhagen Bike Show
Når Skandinaviens største cykelmesse løber af stablen i weekenden lørdag den 25. marts og søndag den 26. marts kan du opleve én af cykelsportens mest vellidte topryttere på tætteste hold, når Argon 18 inviterer sin ambassadør, tidligere professionelle cykelrytter, dobbelte monumentvinder og etapevinder i alle tre grand tours, Dan Martin, til Copenhagen Bike Show til både live podcast med Forhjulslir og social ride med Mikkeller Cycling Club.
Produktnyhed: Cannondale SuperSix EVO 4
Cannondale lancerer den nyeste version af den ikoniske SuperSix EVO, som nu er nået til 4. generation. Kodeordene er mere aerodynamik og endnu større integration, mens de velkendte køreegenskaber skal bibeholdes.
Sæt dine managerhold til Paris-Nice og Tirreno-Adriatico
Kan du forudsige, hvem der vinder Paris-Nice? Bliver det Jonas Vingegaard, Tadej Pogacar, Mattias Skjelmose eller? 
SIDSTE CHANCE: Tilmeld dig Feltet.dk's store sæsonspil
Er du klar til cykelsæsonen 2023? Nu er Feltet.dk's to store sæsonmanagerspil åbnet for tilmelding! Vi har puttet 20.000 kroner samlet i startpuljen, så hvis du vil sætte de andre manager af, så er det kontant afregning!
Test: Scott Shield (Light Sensitive) briller
SCOTT Shield er en stor, markant brille, som med det helt rigtige look og høj kvalitet er en sikker vinder.
Test: Scott Aqua GTX LF vinterhandsker
Få ting kan ødelægge fornøjelsen ved en cykeltur som våde og gennemfrosne fingre. Men med et par Aqua GTX LF, der er Scotts bud på en solid vinterhandske, er man godt rustet til den del af vinteren, hvor vejret er værst. Regnen kan bare komme an!
Test: Assos Equipe R Habu S9 vinterjakke
En virkelig lækker vinterjakke, med en lækker pasform og masser af teknisk formåen cementerer Assos som kongerne af vinterjakker.
Masterclass: Imponerende palmarès og kronen på værket
Kristian Jensen har noget, som kun de færreste i managerspillere kan matche: Et pokalskab med 3 x guld, 2 x sølv og 2 x bronze. Den sidste af fineste karat vundet i Feltet.dk's helårsspil 2022 uden kaptajn eller i daglig tale kaldet Manager Classic. Nok det spil man allerhelst vil vinde, hvis man er inkarneret virtuel cykelmanager!
Det danske landshold udtaget til cross-VM
Den 4.-5. februar er der VM i cross i hollandske Hoogerheide, hvor et ungt dansk landshold stiller til start. 
Fini og Degns hold med store nyheder
Malene Degn og Sebastian Finis hold skifter sponsorer, får nyt navn og et helt nyt cykelmærke.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x