25.05.2023 @ 10:00

Den danske cykelrytter, Jakob Fuglsang, står bag et nyt cykeltøjsmærke, som Feltet.dk kigger nærmere på i denne artikel.

MAD,ONE er et nyt cykeltøjsmærke, der har gjort sig bemærket med innovative designs, hvor form og funktion går hånd i hånd. Brandets mission er at hjælpe cykelryttere af alle køn med at slippe deres indre bæst løs - og det gør de ved at skabe cykeltøj, der er designet med den viden Jakob Fuglsang har opbygget gennem sine mange års erfaring  fra WorldTouren. 

 

Inspirationen til MAD,ONE navnet kommer fra den mytiske stigning til Col de la Madone i Sydfrankrig. En berømt stigning, der er frygtet og elsket af både professionelle og amatør ryttere. Stigningens stejlhed og længde gør den enormt krævende og kræver, at man kæmper sig igennem smerten og holder ud indtil man når toppen. Med andre ord, så kræver det, at man er lidt vanvittig eller “mad” for at nå toppen, hvorfor stigning også har fået navnet “the mad one”.  

 

Som brand handler MAD,ONE netop om den følelse man har, når man forlader sin komfortzone og giver sig fuldt ud. I sidste ende er placeringen på resultatlisten ikke så vigtig, men mere vigtigt er det, at man udfordrer sig selv og er den bedste udgave af sig selv - hvilket ettallet på MAD,ONEs tøj symboliserer. Derfor er målet for MAD,ONE også at give cykelryttere værktøjerne til, at man kan forlade sin komfortzone med en viden om, at ens cykeltøj ikke holder en tilbage, men tværtimod hjælper en til at køre lidt længere, lidt hurtigere.  

 

 

Produktudvikling 

Det er Jakob Fuglsang, som sikrer, at man som rytter ikke bliver holdt tilbage af enten funktionalitet eller pasform, da han står for produktudviklingen hos MAD,ONE. Gennem sin karriere har han prøvet utallige forskellige stykker cykeltøj og har derigennem opbygget en enorm viden om pasform, materialer, funktionelle detaljer - og hvad der virker og ikke virker. Og især hvad der ikke virker har Jakob som professionel prøvet meget af.  

 

“Jeg har prøvet enormt meget cykeltøj - og enormt meget dårligt cykeltøj. Med MAD,ONE har jeg muligheden for at udvikle det cykeltøj, jeg altid selv har drømt om at køre i,” forklarer Jakob Fuglsang og fortsætter:

 

“Som person er jeg enormt detaljeorienteret - nogle vil sige for detaljeorienteret - og jeg optimerer alt, hvad jeg kan. Det håber jeg også, folk kan se kommer til udtryk i tøjet, som har været under udvikling i over to år.”

 

 

Som professionel rytter, der træner året rundt på og omkring Col de la Madone, forstår Fuglsang, hvad det kræver af cykeltøj for at kunne performe i alle vejrforhold. Det er også på og omkring Madone, at Fuglsang tester MAD,ONE's produkter for at sikre at funktionaliteten er i top, inden det bliver sat i produktion. 

 

Et eksempel på et produkt, der er kommet til live grundet et reelt problem, som Jakob Fuglsang har mødt på sine mange træningsture, er den særlige Glow Vest, som ligner en normal vest, men har den særlige egenskab, at den bliver opladt af sollys og derefter lyser i mørke. Det giver synlighed og sikkerhed, når man kører igennem de mange mørke tunneller, der findes i bjergrigt cykelterræn.

 

 
Bæredygtighed
Men det er ikke kun funktionaliteten MAD,ONE fokuserer på. I så høj grad som muligt anvendes genanvendte og miljøvenlige materialer, og dertil er produkterne fremstillet i Europa for at reducere det miljømæssige aftryk samt sikre ordentlige forhold for de ansatte i produktionen. Målet er at skabe så godt tøj som muligt med så lavt aftryk som muligt for omverdenen.

 

Dog vil det at producere tøj altid afsætte et vist aftryk og derfor ser MAD,ONE det, som den fornemmeste opgave at udvikle cykeltøj i materialer af højeste kvalitet, der sikrer en lang produktlevetid for at modvirke tendensen, der er til at bruge og smide væk.  

 

Fremadrettet sigter MAD,ONE mod at minimere sit aftryk og reducere sin miljøpåvirkning yderligere gennem alle led fra den første idé til, at det færdige produkt sidder på en rytter - det kan være alt fra at lave første samples digitalt i 3D - til at minimere emballagen produkterne bliver leveret i.  

 

 

Fremtid  

MAD,ONE planlægger at udvide sin kollektion af cykeltøj til både mænd og kvinder og vil naturligvis fortsætte med at innovere og forfine sine produkter kontinuerligt med fokus på funktionalitet, form og bæredygtighed.

 

Inspirationen til produkterne kommer både fra professionel cykling gennem tiden, moderne teknisk outdoor beklædning og nye tendenser fra modeverdenen. Tilsammen skaber det produkter, som både ser godt ud og funktionelt hjælper ryttere med at yde optimalt under de mest krævende forhold.

 

Til efteråret kommer MAD,ONEs første vinterkollektion, som er blevet gennemtestet og optimeret gennem den forgangne vinter i en lang række forhold, for at sikre optimal  funktionalitet under alle forhold. Dertil kommer der en kollektion af casual tøj, der er skabt til hviledagene og al den tid, hvor man ikke sidder på cyklen.  

 

 

MAD,ONE's kommende kollektioner og bredere sortiment vil i endnu højere grad hjælpe cykelryttere med at komme ud af komfortzonen. Og med Jakob Fuglsangs mangeårige WorldTour-erfaring omsat til innovativt cykeltøj, er brandet godt på vej til at blive en markant spiller på markedet for premium cykeltøj. 

 

 

MAD,ONE kan udelukkende købes på www.mad-one.cc 

 

Følg MAD,ONE på Instagram på @madone.cc

 

DM-vinder var kritisk før løb, men: Vi fik de rigtige vindere
Den mangedobbelte danmarksmester i XCO, Sebastian Fini, havde før det netop overståede DM i Roskilde kaldt valget af det lokale “Gulddyssespor” for “ikke et danmarksmesterskab værdigt”, men han roser efterfølgende arrangørerne og kalder DM et fint event.
Danske OL-deltagere viste god form
Sofie Heby blev i weekenden dobbelt dansk mester.
Se Fini blive dobbelt dansk mester
Sebastian Fini blev dobbelt dansk mester i den forgangne weekend.
Følg Schweiz Rundt på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Tour de Suisse på Feltet.dk's app. Følg Mattias Skjelmose, Tobias Lund, Anders Foldager, Frederik Wandahl, Søren Kragh Andersen, Michael Mørkøv og Johan Price-Pejtersen på tætteste hold.
Vingegaard og co i blåt til Touren? 124 sponsorpladser!
Der florerer masser af billeder af blandt andet Jonas Vingegaard og Wout van Aert, som træner på nye blå cykler, som forventes at blive lanceret til årets Tour de France. 
Fini vinder DM efter nervepirrende duel
Sebastian Fini genvandt DM i XCO-disciplinen efter en yderst tæt duel med Tobias Lillelund.
Sofie Heby stryger konkurrenterne og genvinder DM
Der var ingen slinger i valsen, da Sofie Heby Pedersen i dag skulle forsvare sit DM-mesterskab fra i fjor.
Sæt dit managerhold til Tour de Suisse nu
Kan Mattias Skjelmose genvinde Tour de Suisse-titlen?
MTB-landstræneren melder målsætning ud til OL
Den danske landstræner Mads Bødker satte onsdag navne på de tre ryttere, der skal kæmpe om OL-medaljer til Danmark ved legene i Paris.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Det danske MTB-landshold udtaget til OL
Så er spændingen udløst!
Dansk virksomhed investerer i vindtunnel
En nordjysk virksomhed bliver verdens første sportstøj-mærke med egen vindtunnel, det meddeler de i en pressemeddelelse mandag.
Tour des Stations et cykelløb for motionister med gode bjergben
Er du til højdemeter og stigninger, så er Tour des Stations præcis et løb for dig! Prøv kræfter med en benbrækker.
Managerspillet til Tour de Suisse åbnet
Kan Mattias Skjelmose forsvare 2023-sejren i Tour de Suisse? Det finder vi ud af i midten af juni - sæt dit managerhold nu.
Tøjmærke i opråb: Vi skal tænke os om
Vi er for mange mennesker på Jorden til, at den kan følge med ressourcemæssigt, derfor banker det danske tøjmærke Re-Behave på carbonstellet og blæser til angreb. 
Danmark kikser ekstra OL-plads
Det gik ikke danskernes vej, da OL-pladserne skulle endelig afgøres - desværre. 
Dansk dobbeltsejr i World Cuppen i Nové Mesto
Det danske stortalent, Albert Withen Philipsen, bliver bare ved med at imponere, men han har fået konkurrence... af en anden dansker. 
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Dansk MTB'er før OL-afgørelsen: Jeg håber og tror på det
Sofie Heby vil blive skuffet, hvis hun ikke bliver udtaget til OL. 
Sølvhøj og Fini i ny duel i Shimano-ligaens tredje afdeling
Som det var tilfældet i Silkeborg var Shimano-ligaens tredje afdeling i Rold Skov en hård kamp mellem OL-bejleren Sebastian Fini Carstensen (Lapierre Mavic Unity) og den formstærke U-23 rytter Oliver Vedersø Sølvhøj (Scott Creuse Oxygene Gueret). Hos kvinderne var Sofie Heby Pedersen (Wilier-Vittoria Factory Team) ganske suveræn.
Dansk virksomhed sponsor for Vingegaards hold
Jonas Vingegaards Team Visma | Lease a Bike indgår sponsorat med dansk virksomhed.
Vild historie: "Jeg er overbevist om, at de forgiftede mig"
I 1987 i Vuelta a España var Bjarne Riis den eneste rytter tilbage på Lucas - Müllers - Orbea, så holdet ville gerne have, at danskeren stod af, så de kunne komme hjem.
MTB-landstræner giver OL-status efter forrygende EM
Danmark havde et succesfuldt EM for herrer, da Simon Andreassen blev europamester i short track og vandt sølv i XCO-løbet, men er det nok til to OL-pladser?
Simon Andreassen vinder ny EM-medalje - trods punktering
Simon Andreassen fortsætter de imponerende resultater. Danskeren vandt i dag EM-sølv i XCO i Rumænien.
Dansker i top 10 ved EM
Hollandske Puck Pieterse er ny europamester i mountainbike efter en suveræn præstation.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

DM-vinder var kritisk før løb, men: Vi fik de rigtige vindere
Den mangedobbelte danmarksmester i XCO, Sebastian Fini, havde før det netop overståede DM i Roskilde kaldt valget af det lokale “Gulddyssespor” for “ikke et danmarksmesterskab værdigt”, men han roser efterfølgende arrangørerne og kalder DM et fint event.
Danske OL-deltagere viste god form
Sofie Heby blev i weekenden dobbelt dansk mester.
Se Fini blive dobbelt dansk mester
Sebastian Fini blev dobbelt dansk mester i den forgangne weekend.
Følg Schweiz Rundt på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Tour de Suisse på Feltet.dk's app. Følg Mattias Skjelmose, Tobias Lund, Anders Foldager, Frederik Wandahl, Søren Kragh Andersen, Michael Mørkøv og Johan Price-Pejtersen på tætteste hold.
Vingegaard og co i blåt til Touren? 124 sponsorpladser!
Der florerer masser af billeder af blandt andet Jonas Vingegaard og Wout van Aert, som træner på nye blå cykler, som forventes at blive lanceret til årets Tour de France. 
Fini vinder DM efter nervepirrende duel
Sebastian Fini genvandt DM i XCO-disciplinen efter en yderst tæt duel med Tobias Lillelund.
Sofie Heby stryger konkurrenterne og genvinder DM
Der var ingen slinger i valsen, da Sofie Heby Pedersen i dag skulle forsvare sit DM-mesterskab fra i fjor.
Sæt dit managerhold til Tour de Suisse nu
Kan Mattias Skjelmose genvinde Tour de Suisse-titlen?
MTB-landstræneren melder målsætning ud til OL
Den danske landstræner Mads Bødker satte onsdag navne på de tre ryttere, der skal kæmpe om OL-medaljer til Danmark ved legene i Paris.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet