25.05.2023 @ 10:00

Den danske cykelrytter, Jakob Fuglsang, står bag et nyt cykeltøjsmærke, som Feltet.dk kigger nærmere på i denne artikel.

MAD,ONE er et nyt cykeltøjsmærke, der har gjort sig bemærket med innovative designs, hvor form og funktion går hånd i hånd. Brandets mission er at hjælpe cykelryttere af alle køn med at slippe deres indre bæst løs - og det gør de ved at skabe cykeltøj, der er designet med den viden Jakob Fuglsang har opbygget gennem sine mange års erfaring  fra WorldTouren. 

 

Inspirationen til MAD,ONE navnet kommer fra den mytiske stigning til Col de la Madone i Sydfrankrig. En berømt stigning, der er frygtet og elsket af både professionelle og amatør ryttere. Stigningens stejlhed og længde gør den enormt krævende og kræver, at man kæmper sig igennem smerten og holder ud indtil man når toppen. Med andre ord, så kræver det, at man er lidt vanvittig eller “mad” for at nå toppen, hvorfor stigning også har fået navnet “the mad one”.  

 

Som brand handler MAD,ONE netop om den følelse man har, når man forlader sin komfortzone og giver sig fuldt ud. I sidste ende er placeringen på resultatlisten ikke så vigtig, men mere vigtigt er det, at man udfordrer sig selv og er den bedste udgave af sig selv - hvilket ettallet på MAD,ONEs tøj symboliserer. Derfor er målet for MAD,ONE også at give cykelryttere værktøjerne til, at man kan forlade sin komfortzone med en viden om, at ens cykeltøj ikke holder en tilbage, men tværtimod hjælper en til at køre lidt længere, lidt hurtigere.  

 

 

Produktudvikling 

Det er Jakob Fuglsang, som sikrer, at man som rytter ikke bliver holdt tilbage af enten funktionalitet eller pasform, da han står for produktudviklingen hos MAD,ONE. Gennem sin karriere har han prøvet utallige forskellige stykker cykeltøj og har derigennem opbygget en enorm viden om pasform, materialer, funktionelle detaljer - og hvad der virker og ikke virker. Og især hvad der ikke virker har Jakob som professionel prøvet meget af.  

 

“Jeg har prøvet enormt meget cykeltøj - og enormt meget dårligt cykeltøj. Med MAD,ONE har jeg muligheden for at udvikle det cykeltøj, jeg altid selv har drømt om at køre i,” forklarer Jakob Fuglsang og fortsætter:

 

“Som person er jeg enormt detaljeorienteret - nogle vil sige for detaljeorienteret - og jeg optimerer alt, hvad jeg kan. Det håber jeg også, folk kan se kommer til udtryk i tøjet, som har været under udvikling i over to år.”

 

 

Som professionel rytter, der træner året rundt på og omkring Col de la Madone, forstår Fuglsang, hvad det kræver af cykeltøj for at kunne performe i alle vejrforhold. Det er også på og omkring Madone, at Fuglsang tester MAD,ONE's produkter for at sikre at funktionaliteten er i top, inden det bliver sat i produktion. 

 

Et eksempel på et produkt, der er kommet til live grundet et reelt problem, som Jakob Fuglsang har mødt på sine mange træningsture, er den særlige Glow Vest, som ligner en normal vest, men har den særlige egenskab, at den bliver opladt af sollys og derefter lyser i mørke. Det giver synlighed og sikkerhed, når man kører igennem de mange mørke tunneller, der findes i bjergrigt cykelterræn.

 

 
Bæredygtighed
Men det er ikke kun funktionaliteten MAD,ONE fokuserer på. I så høj grad som muligt anvendes genanvendte og miljøvenlige materialer, og dertil er produkterne fremstillet i Europa for at reducere det miljømæssige aftryk samt sikre ordentlige forhold for de ansatte i produktionen. Målet er at skabe så godt tøj som muligt med så lavt aftryk som muligt for omverdenen.

 

Dog vil det at producere tøj altid afsætte et vist aftryk og derfor ser MAD,ONE det, som den fornemmeste opgave at udvikle cykeltøj i materialer af højeste kvalitet, der sikrer en lang produktlevetid for at modvirke tendensen, der er til at bruge og smide væk.  

 

Fremadrettet sigter MAD,ONE mod at minimere sit aftryk og reducere sin miljøpåvirkning yderligere gennem alle led fra den første idé til, at det færdige produkt sidder på en rytter - det kan være alt fra at lave første samples digitalt i 3D - til at minimere emballagen produkterne bliver leveret i.  

 

 

Fremtid  

MAD,ONE planlægger at udvide sin kollektion af cykeltøj til både mænd og kvinder og vil naturligvis fortsætte med at innovere og forfine sine produkter kontinuerligt med fokus på funktionalitet, form og bæredygtighed.

 

Inspirationen til produkterne kommer både fra professionel cykling gennem tiden, moderne teknisk outdoor beklædning og nye tendenser fra modeverdenen. Tilsammen skaber det produkter, som både ser godt ud og funktionelt hjælper ryttere med at yde optimalt under de mest krævende forhold.

 

Til efteråret kommer MAD,ONEs første vinterkollektion, som er blevet gennemtestet og optimeret gennem den forgangne vinter i en lang række forhold, for at sikre optimal  funktionalitet under alle forhold. Dertil kommer der en kollektion af casual tøj, der er skabt til hviledagene og al den tid, hvor man ikke sidder på cyklen.  

 

 

MAD,ONE's kommende kollektioner og bredere sortiment vil i endnu højere grad hjælpe cykelryttere med at komme ud af komfortzonen. Og med Jakob Fuglsangs mangeårige WorldTour-erfaring omsat til innovativt cykeltøj, er brandet godt på vej til at blive en markant spiller på markedet for premium cykeltøj. 

 

 

MAD,ONE kan udelukkende købes på www.mad-one.cc 

 

Følg MAD,ONE på Instagram på @madone.cc

 

Tour de France-spillet er åbnet!
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 1. juli! Tour de France køres frem til søndag den 23. juli. 
Tag cyklen med til Alperne og oplev Tour-feberen tæt på
Hvem kunne ikke tænke sig at opleve stemningen, når Tour de France-feltet kæmper sig op over de høje pas i Alperne - eller måske endnu bedre - hvem drømmer ikke om selv at bestige et af de ikoniske bjergpas, man kender fra sommerens tv-transmissioner fra Touren. Denne sommer kan begge dele lade sig gøre i franske Serre Chevalier-Briancondalen.
SIDSTE CHANCE: Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
Giro-manager: Vinderne er fundet
Årets Giro d'Italia er slut og dermed er det tid til at gøre status på årets første grand tour managerspil.
Heby: Kørte jo nærmest solo hele vejen
Sofie Heby er Danmarks pt. bedste kvindelige MTB-rytter.
Sejrende Fini afslører: Havde siver i afslutningen
Sebastian Fini er dobbelt dansk mester anno 2023. Den seneste titel blev vundet trods en punktering til allersidst. Det afslører han overfor Feltet.dk kort efter løbet.
Den erfarne stjerne besejrer opkomling i spurten
Endnu en dag, endnu en DM-titel for Sebastian Fini, der i dag kunne lade sig hylde som danmarksmester på XCC-distancen.
To DM-sejre på to dage: Heby overlegen i Aalborg
Sofie Heby kunne i dag følge op på gårsdagens DM-sejr på den lange distance med endnu en på den korte af slagsen.
Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Heby og Vedersø kæmpede om U23-titlen
Gustav Heby Pedersen blev dansk mester i U23-klassen i mountainbike, da Danmarks største talenter dystede om XCO-titlen.
DM-tronen skifter: Bohés stime brudt
22-årige Sofie Heby Pedersen er ny dansk mester i mountainbike!
MAD,ONE: Slip dit indre bæst løs med innovativt cykeltøj
Den danske cykelrytter, Jakob Fuglsang, står bag et nyt cykeltøjsmærke, som Feltet.dk kigger nærmere på i denne artikel.
Feltet.dk lancerer en ny Giro-app
Feltet.dk lancerer en gratis app til årets Giro d'Italia. Det er en gratis beta-version, hvor du kan følge Giro-etaperne helt tæt.
Test: WTB Gravelier-sadel
For en cykelrytter som har rigtig svært ved at finde en sadel, som føles komfortabel, så vil begejstringen ingen ende tage, når man finder en sadel, som giver timevis på cyklen uden ubehag. WTB Gravelier har været netop den oplevelse og er en meget komfortabel sadel med nogle fede gravel specifikke features.  
Test: Assos R Bibshorts S9
Virkelig lækre bibs med vanlig Assos-teknologi, god materialekvalitet, lækre materialer og en pris som er yderst fair i et marked, hvor prisen for bibshorts ellers er stukket af.  
Produktnyt: Nyt dæk fra Pirelli - det hurtigste nogensinde
Mads Pedersen og Mattias Skjelmose kan se frem til at rulle bedre i 2023, da dæksponsoren Pirelli har gode nyheder til dem.
Danmarks Højeste Motionscykelløb fejrer jubilæum Kr. Himmmelfartsdag - skal du køre?
Danmarks Højeste Motionscykelløb afholdes igen i år Kr. Himmelfartsdag den 18. maj 2023.
Sidste chance: Deltag i årets Giro-spil! Præmier for over 40.000 kroner
Deltag i årets Giro d'Italia managerspil starter lørdag den 6. maj og slutter søndag den 28. maj 2022.
Test: Northwave gravel-tøj
Et afslappet sæt tøj til gravel-turene hvor udseende, funktion og komfort går op i en højere enhed.  
Langtidstest: Principia Gravel Carbon
Feltet.dk langtidstester Principia Gravel Carbon med HiRide Suspension forgaffel. Følg med de kommende måneder. 
Når de franske bjerge skiftes ud med ruter langs vandet
Cykelferie kan være andet end stejle alpeveje, skarpe kurver og dagsruter på plus hundrede kilometer. Vil man opleve en mere afslappet form for cykelferie, hvor der også er plads til en god frokost og et koldt glas vin, er området syd for Bretagne - det hedder Atlantique-Loire - det perfekte sted.
Talenterne kæmpede om sejrene i MTB Ligaen
Tobias Lillelund og Caroline Bohe triumferede i årets første afdeling af Shimano MTB Ligaen i Randers.
Test: Northwave Crossland Plus
Den trend, der lige nu buldrer frem i Sydeuropa, med all mountain-sko, som både kan bruges på cyklen, til og fra arbejde eller på café, er ved at vinde indpas i Danmark. Northwave introducerer nu Crossland Plus-modellen, der kan det hele.
Vind en signeret Jonas Vingegaard-trøje
Du kan vinde en signeret Jonas Vingegaard-trøje i Feltet.dk's Giro-managerspil. Tilmeld dig nu!

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Anden gang var lykkens gang for tyske Georg Zimmermann. I dag trak han det længste strå i kampen mod Mathieu Burgaudeau og sikrede sig karrierens anden professionelle sejr.   Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/etapevinder_en_andenplads_havde_ogsaa_vaeret_et_godt_resultat/Mens et par af Tour-favoritterne og flere af deres rivaler afslutter deres sidste forberedelsesløb i Dauphiné, gør de fleste af de øvrige store navne til dette års udgave af La Grande Boucle sig klar til deres sidste udfordring inden deres store mål. Trods dets tidligere status som verdens mest prestigefulde ugelange etapeløb har Tour de Suisse tabt meget af dets appel til de største stjerner, der med 2018 som en markant undtagelse klart har tabt kampen om de største navne til Criterium du Dauphiné. Det gælder også i år, hvo antallet af Tour-kaptajner på klassementssiden er ganske lavt, men det ændrer ikke på, at det er en stjerneparade af navne, der vil kaste sig ud i otte dages alsidigt cykelløb på en rute, der byder på lidt for enhver smag. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_tour_de_suisse_2023/Måske er det sommer, men lørdag eftermiddag vil det kortvarigt igen føles som forår, når det herlige grusvejsløb Dwars door Het Hageland løber af stablen. For fjerde gang er det endda en del af den nye ProSeries, og det har ført til en ganske stærk startliste, hvor særligt de belgiske hold møder op med en stor del af deres A-hold til klassikerne og vil se frem til et løb, der på alle måder appellerer til dem, som elsker forårets store endagsløb. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_dwars_door_het_hageland_2023/Fra onsdag til søndag køres det fem dage lange ProSeries-løb ZLM Tour, der med sin prolog og fire helt flade etaper er en ganske speciel sag, der ofte er blevet brugt som Tour-forberedelse for de helt rene sprintere. I disse Dauphiné-tider tillader tiden ikke store optakter til hver etape, men vi vil hver dag komme med en kortere lynoptakt til den efterfølgende dags etape. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_zlm_tour_2023/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Tour de France-spillet er åbnet!
Deltag i årets største managerspil, som starter lørdag den 1. juli! Tour de France køres frem til søndag den 23. juli. 
Tag cyklen med til Alperne og oplev Tour-feberen tæt på
Hvem kunne ikke tænke sig at opleve stemningen, når Tour de France-feltet kæmper sig op over de høje pas i Alperne - eller måske endnu bedre - hvem drømmer ikke om selv at bestige et af de ikoniske bjergpas, man kender fra sommerens tv-transmissioner fra Touren. Denne sommer kan begge dele lade sig gøre i franske Serre Chevalier-Briancondalen.
SIDSTE CHANCE: Skal Vingegaard på dit managerhold?
Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
Giro-manager: Vinderne er fundet
Årets Giro d'Italia er slut og dermed er det tid til at gøre status på årets første grand tour managerspil.
Heby: Kørte jo nærmest solo hele vejen
Sofie Heby er Danmarks pt. bedste kvindelige MTB-rytter.
Sejrende Fini afslører: Havde siver i afslutningen
Sebastian Fini er dobbelt dansk mester anno 2023. Den seneste titel blev vundet trods en punktering til allersidst. Det afslører han overfor Feltet.dk kort efter løbet.
Den erfarne stjerne besejrer opkomling i spurten
Endnu en dag, endnu en DM-titel for Sebastian Fini, der i dag kunne lade sig hylde som danmarksmester på XCC-distancen.
To DM-sejre på to dage: Heby overlegen i Aalborg
Sofie Heby kunne i dag følge op på gårsdagens DM-sejr på den lange distance med endnu en på den korte af slagsen.
Ny vild DM-duel imellem Fini og Andreassen
Sebastian Fini genvinder DM-titlen i en tæt duel imod Simon Andreassen.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x