25.05.2023 @ 10:00

Den danske cykelrytter, Jakob Fuglsang, står bag et nyt cykeltøjsmærke, som Feltet.dk kigger nærmere på i denne artikel.

MAD,ONE er et nyt cykeltøjsmærke, der har gjort sig bemærket med innovative designs, hvor form og funktion går hånd i hånd. Brandets mission er at hjælpe cykelryttere af alle køn med at slippe deres indre bæst løs - og det gør de ved at skabe cykeltøj, der er designet med den viden Jakob Fuglsang har opbygget gennem sine mange års erfaring  fra WorldTouren. 

 

Inspirationen til MAD,ONE navnet kommer fra den mytiske stigning til Col de la Madone i Sydfrankrig. En berømt stigning, der er frygtet og elsket af både professionelle og amatør ryttere. Stigningens stejlhed og længde gør den enormt krævende og kræver, at man kæmper sig igennem smerten og holder ud indtil man når toppen. Med andre ord, så kræver det, at man er lidt vanvittig eller “mad” for at nå toppen, hvorfor stigning også har fået navnet “the mad one”.  

 

Som brand handler MAD,ONE netop om den følelse man har, når man forlader sin komfortzone og giver sig fuldt ud. I sidste ende er placeringen på resultatlisten ikke så vigtig, men mere vigtigt er det, at man udfordrer sig selv og er den bedste udgave af sig selv - hvilket ettallet på MAD,ONEs tøj symboliserer. Derfor er målet for MAD,ONE også at give cykelryttere værktøjerne til, at man kan forlade sin komfortzone med en viden om, at ens cykeltøj ikke holder en tilbage, men tværtimod hjælper en til at køre lidt længere, lidt hurtigere.  

 

 

Produktudvikling 

Det er Jakob Fuglsang, som sikrer, at man som rytter ikke bliver holdt tilbage af enten funktionalitet eller pasform, da han står for produktudviklingen hos MAD,ONE. Gennem sin karriere har han prøvet utallige forskellige stykker cykeltøj og har derigennem opbygget en enorm viden om pasform, materialer, funktionelle detaljer - og hvad der virker og ikke virker. Og især hvad der ikke virker har Jakob som professionel prøvet meget af.  

 

“Jeg har prøvet enormt meget cykeltøj - og enormt meget dårligt cykeltøj. Med MAD,ONE har jeg muligheden for at udvikle det cykeltøj, jeg altid selv har drømt om at køre i,” forklarer Jakob Fuglsang og fortsætter:

 

“Som person er jeg enormt detaljeorienteret - nogle vil sige for detaljeorienteret - og jeg optimerer alt, hvad jeg kan. Det håber jeg også, folk kan se kommer til udtryk i tøjet, som har været under udvikling i over to år.”

 

 

Som professionel rytter, der træner året rundt på og omkring Col de la Madone, forstår Fuglsang, hvad det kræver af cykeltøj for at kunne performe i alle vejrforhold. Det er også på og omkring Madone, at Fuglsang tester MAD,ONE's produkter for at sikre at funktionaliteten er i top, inden det bliver sat i produktion. 

 

Et eksempel på et produkt, der er kommet til live grundet et reelt problem, som Jakob Fuglsang har mødt på sine mange træningsture, er den særlige Glow Vest, som ligner en normal vest, men har den særlige egenskab, at den bliver opladt af sollys og derefter lyser i mørke. Det giver synlighed og sikkerhed, når man kører igennem de mange mørke tunneller, der findes i bjergrigt cykelterræn.

 

 
Bæredygtighed
Men det er ikke kun funktionaliteten MAD,ONE fokuserer på. I så høj grad som muligt anvendes genanvendte og miljøvenlige materialer, og dertil er produkterne fremstillet i Europa for at reducere det miljømæssige aftryk samt sikre ordentlige forhold for de ansatte i produktionen. Målet er at skabe så godt tøj som muligt med så lavt aftryk som muligt for omverdenen.

 

Dog vil det at producere tøj altid afsætte et vist aftryk og derfor ser MAD,ONE det, som den fornemmeste opgave at udvikle cykeltøj i materialer af højeste kvalitet, der sikrer en lang produktlevetid for at modvirke tendensen, der er til at bruge og smide væk.  

 

Fremadrettet sigter MAD,ONE mod at minimere sit aftryk og reducere sin miljøpåvirkning yderligere gennem alle led fra den første idé til, at det færdige produkt sidder på en rytter - det kan være alt fra at lave første samples digitalt i 3D - til at minimere emballagen produkterne bliver leveret i.  

 

 

Fremtid  

MAD,ONE planlægger at udvide sin kollektion af cykeltøj til både mænd og kvinder og vil naturligvis fortsætte med at innovere og forfine sine produkter kontinuerligt med fokus på funktionalitet, form og bæredygtighed.

 

Inspirationen til produkterne kommer både fra professionel cykling gennem tiden, moderne teknisk outdoor beklædning og nye tendenser fra modeverdenen. Tilsammen skaber det produkter, som både ser godt ud og funktionelt hjælper ryttere med at yde optimalt under de mest krævende forhold.

 

Til efteråret kommer MAD,ONEs første vinterkollektion, som er blevet gennemtestet og optimeret gennem den forgangne vinter i en lang række forhold, for at sikre optimal  funktionalitet under alle forhold. Dertil kommer der en kollektion af casual tøj, der er skabt til hviledagene og al den tid, hvor man ikke sidder på cyklen.  

 

 

MAD,ONE's kommende kollektioner og bredere sortiment vil i endnu højere grad hjælpe cykelryttere med at komme ud af komfortzonen. Og med Jakob Fuglsangs mangeårige WorldTour-erfaring omsat til innovativt cykeltøj, er brandet godt på vej til at blive en markant spiller på markedet for premium cykeltøj. 

 

 

MAD,ONE kan udelukkende købes på www.mad-one.cc 

 

Følg MAD,ONE på Instagram på @madone.cc

 

Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Canyon Endurace CFR
Den moderne rytter kan være svær at definere, men Canyon har givet sig i kast med at fange dens opmærksomhed med komfort og integration.
Guide: Alt om tubeless
Tubeless på racercyklen er efterhånden ved at være almindeligt. Det forstår man godt, når man har prøvet den komfort, som følger med. Feltet.dk har derfor testet forskellige setup og vi vil se på fordele og ulemper, som trods alt følger med brugen af væske i dækkene.  
Nyt dansk cykelregister i kæmpe fremgang
Bliver din cykel stjålet er chancerne for at du får den tilbage nærmest ikke eksisterende - det vil Bikekey ændre på, og de danske cykelejere tager det til sig.
Ferrand-Prevot skriver VM-historie - Dansker kæmpede bravt
31-årige Pauline Ferrand-Prevot er verdensmester igen på den olympiske distance. Ferrand-Prevot skriver dermed historie og er den første kvinde nogensinde, der vinder fem VM-titler på den olympiske distance.
Feltet.dk kører Maratona Dolomites 2023
Jeg kæmper mig op af det sidste af løbets mange bjerge. 786 højdemeter bringer mig over Passo Valparola via Falzarego i over 2200 meters højde. Solen skinner og de flotte bjerge står lodret op omkring mig. Endelig er jeg oppe og nu går det stærkt ned mod mål i Corvara.
Nedtur: Sofie Heby misser VM-titlen efter styrt og dårlig dag
Sofie Heby Pedersen var kæmpe favorit til at vinde VM-titlen i mountainbike, men danskeren styrtede i starten af løbet - og det kostede dyrt.
Produktnyt: Specialized lancerer ny version af Tarmac
Specialized lancerer næste generation af den populære Tarmac-platform - Tarmac SL8 er på gaden nu.
Sidste chance: Efterårsspillet starter søndag kl. 12.00
Managersæsonen fortsætter efter Tour de France med et helt nyt spil - og anderledes spilformat!
Abu Dhabi bliver VM-værter i 2028 og 2029
VM i landsvejscykling finder sted i Abu Dhabi i 2028. Det blev annonceret i dag på en UCI-konference forud for verdensmesterskaberne i Glasgow. VM i banecykling i 2029 vil også blive afholdt i hovedstaden af De Forenede Arabiske Emirater.
Så du det? Det danske hold kører på vilde nye banecykler til VM
Canyon bliver ny cykelsponsor for det danske og amerikanske banelandshold med en banebrydende cykel, der jagter fart.
Man kan da ikke stoppe efter fire ture?
På trods af, at det blev en fysisk hård omgang på en ellers let tur og med flere mindre uheld, blev det samlet en stor oplevelse for Torsten Brix at cykle til Paris for femte gang. Her kommer hans dagbog!
Klar til weekenden!? Køb Tour-merchandise til nedsat pris!
Skal du have den officielle gule førertrøje? 
Vind 24 karats Tour de France-guldmønt til en værdi af 4.500 kroner!
Feltet.dk udlodder smuk og stærkt limiteret guldmønt i samarbejde med Mønthuset Danmark.
12 gode Tour-bøger - SPAR 15-50%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Ny bog fra Jørgen Leth og Bastian Emil
Forfatterne Jørgen Leth ​og Bastian Emil Goldschmidt er klar med en ny bog omhandlende legenden Fausto Coppi.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x