03.03.2023 @ 09:05

Når Skandinaviens største cykelmesse løber af stablen i weekenden lørdag den 25. marts og søndag den 26. marts kan du opleve én af cykelsportens mest vellidte topryttere på tætteste hold, når Argon 18 inviterer sin ambassadør, tidligere professionelle cykelrytter, dobbelte monumentvinder og etapevinder i alle tre grand tours, Dan Martin, til Copenhagen Bike Show til både live podcast med Forhjulslir og social ride med Mikkeller Cycling Club.

Med en 14-årig cykelkarriere på WorldTour-niveau, der spænder fra 2008 til 2021, har Dan Martin sat sit præg på sporten med Cannondale-Garmin, Quick-Step Floors, UAE Team Emirates og Israel Start-Up Nation. Dan Martin har blandt andet vundet to monumenter: Liege-Bastogne-Liege og Lombardiet Rundt plus adskillige top-10-placeringer i alle tre grand tours.I slutningen af 2021 besluttede han at trække sig fra sporten, men hans kærlighed til cykling er fortsat intakt.

 

I løbet af sin karriere indså Dan, hvor vigtigt udstyr er for ydeevne, og han interesserede sig aktivt for tests og udvikling og i år er Dan derfor blevet en del af Argon 18-teamet som ambassadør. Her deler han entusiastisk sin feedback, og kører cyklerne til det yderste i bjergene omkring hans hjem i Andorra.

 

Podcast med Forhjulslir og Brian Holm

Lørdag den 25. marts klokken 11 får du mulighed for at opleve Forhjulslirs vært Anders Mielke live fra scenen ved messen i Øksnehallen sammen med Dan Martin til en samtale om livet som professional cykelrytter og livet efter endt karriere. 

 

Brian Holm med sin Aragon 18 racercykel / Foto: Rasmus Barsøe

 

Dan Martins ven og tidligere sportsdirektør Brian Holm gæster også podcasten. Holm vil på vanlig skarpe vis dele ud af et langt liv i cykelsportens verden.

 

Få mere info og tilmeld dig eventet her

 

Social Ride med Mikkeller Cycling Club

Lørdag fra klokken 14:30-16.30 kan du cykle Amager rundt med Dan Martin sammen med Mikkeller Cycling Club og Argon 18. Her vil Dan dele ud af sine erfaringer som professionel cykelrytter på Cannondale-Garmin, Quick-Step Floors, UAE Team Emirates og Israel Start-Up Nation.

 

Kør med Dan Martin

 

Turen vil være omkring 50-60 km. Vi starter og slutter turen ved Øksnehallen i Kødbyen, hvor Mikkeller, efter turen, giver en gratis øl med eller uden alkohol til alle deltagere. Efter turen kan du nyde et gratis varmt brusebad i Vandkulturhuset i DGI Byen (for ryttere med billetter til Copenhagen Bike Show)

 

Gå ikke glip af denne mulighed for at køre sammen med en af de bedste i sporten. 

 

Reserver din plads i dag


Eksklusive VIP billetter
Som noget nyt vil der i år være 200 stk. VIP billetter til salg. Disse giver adgang 1 time før (klokken 9) messen ellers åbner (kl. 10) om lørdagen, og man modtager en goodiebag med ernæringsprodukter fra ATNU til værdi 100 kroner og Per Henrik Brask’s bog ”Landevejstræning” til værdi af 249 kroner. VIP billetter kan kun købes online og koster 150 kr.

Spændende foredrag hele weekenden

Udover Live podcast med Dan Martin vil der være rejseforedrag fra De Danske Verdenscyklister, Poetry slam med cykelpoesi, Oplevelser i hverdagen fra ladcyklen, Kvinder på MTB samt foredrag med Hannah Grant og meget mere.
 

Skandinaviens største cykelmesse

Copenhagen Bike Show afholdes for 7. år i træk i weekenden den 25.-26. marts 2023 i Øksnehallen. Messen har for længst slået sig fast som Skandinaviens største, og i år er der udstillere fra 18 lande med mere end 180 forskellige brands. 

 

Cykelmessen har fokus på innovation, design og funktionalitet for såvel super-motionisten, som børnefamilien og pendleren.

 

 

Copenhagen Bike Show 2023 har åbent:

Lørdag den 25. marts klokken 10 - 16

Søndag den 26. marts klokken 10 - 16

 

Online dagsbilletter koster kr. 75,- VIP billetter kr. 150,- og familiebilletter kr. 125,-

 

Alle billetter er gyldige enten lørdag eller søndag.

 

Veteraner og børn under 14 år er gratis sammen med en voksen.

 

Det er også muligt at købe billetter i døren, men da er de dyrere, og man bør forvente en del kø.

 

Billetter kan købes via www.copenhagenbikeshow.dk

 

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...
Live Podcast og Social Ride med Dan Martin på Copenhagen Bike Show
Når Skandinaviens største cykelmesse løber af stablen i weekenden lørdag den 25. marts og søndag den 26. marts kan du opleve én af cykelsportens mest vellidte topryttere på tætteste hold, når Argon 18 inviterer sin ambassadør, tidligere professionelle cykelrytter, dobbelte monumentvinder og etapevinder i alle tre grand tours, Dan Martin, til Copenhagen Bike Show til både live podcast med Forhjulslir og social ride med Mikkeller Cycling Club.
Produktnyhed: Cannondale SuperSix EVO 4
Cannondale lancerer den nyeste version af den ikoniske SuperSix EVO, som nu er nået til 4. generation. Kodeordene er mere aerodynamik og endnu større integration, mens de velkendte køreegenskaber skal bibeholdes.
Sæt dine managerhold til Paris-Nice og Tirreno-Adriatico
Kan du forudsige, hvem der vinder Paris-Nice? Bliver det Jonas Vingegaard, Tadej Pogacar, Mattias Skjelmose eller? 
SIDSTE CHANCE: Tilmeld dig Feltet.dk's store sæsonspil
Er du klar til cykelsæsonen 2023? Nu er Feltet.dk's to store sæsonmanagerspil åbnet for tilmelding! Vi har puttet 20.000 kroner samlet i startpuljen, så hvis du vil sætte de andre manager af, så er det kontant afregning!
Test: Scott Shield (Light Sensitive) briller
SCOTT Shield er en stor, markant brille, som med det helt rigtige look og høj kvalitet er en sikker vinder.
Test: Scott Aqua GTX LF vinterhandsker
Få ting kan ødelægge fornøjelsen ved en cykeltur som våde og gennemfrosne fingre. Men med et par Aqua GTX LF, der er Scotts bud på en solid vinterhandske, er man godt rustet til den del af vinteren, hvor vejret er værst. Regnen kan bare komme an!
Test: Assos Equipe R Habu S9 vinterjakke
En virkelig lækker vinterjakke, med en lækker pasform og masser af teknisk formåen cementerer Assos som kongerne af vinterjakker.
Masterclass: Imponerende palmarès og kronen på værket
Kristian Jensen har noget, som kun de færreste i managerspillere kan matche: Et pokalskab med 3 x guld, 2 x sølv og 2 x bronze. Den sidste af fineste karat vundet i Feltet.dk's helårsspil 2022 uden kaptajn eller i daglig tale kaldet Manager Classic. Nok det spil man allerhelst vil vinde, hvis man er inkarneret virtuel cykelmanager!
Det danske landshold udtaget til cross-VM
Den 4.-5. februar er der VM i cross i hollandske Hoogerheide, hvor et ungt dansk landshold stiller til start. 
Fini og Degns hold med store nyheder
Malene Degn og Sebastian Finis hold skifter sponsorer, får nyt navn og et helt nyt cykelmærke.
Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x