03.03.2023 @ 09:05

Når Skandinaviens største cykelmesse løber af stablen i weekenden lørdag den 25. marts og søndag den 26. marts kan du opleve én af cykelsportens mest vellidte topryttere på tætteste hold, når Argon 18 inviterer sin ambassadør, tidligere professionelle cykelrytter, dobbelte monumentvinder og etapevinder i alle tre grand tours, Dan Martin, til Copenhagen Bike Show til både live podcast med Forhjulslir og social ride med Mikkeller Cycling Club.

Med en 14-årig cykelkarriere på WorldTour-niveau, der spænder fra 2008 til 2021, har Dan Martin sat sit præg på sporten med Cannondale-Garmin, Quick-Step Floors, UAE Team Emirates og Israel Start-Up Nation. Dan Martin har blandt andet vundet to monumenter: Liege-Bastogne-Liege og Lombardiet Rundt plus adskillige top-10-placeringer i alle tre grand tours.I slutningen af 2021 besluttede han at trække sig fra sporten, men hans kærlighed til cykling er fortsat intakt.

 

I løbet af sin karriere indså Dan, hvor vigtigt udstyr er for ydeevne, og han interesserede sig aktivt for tests og udvikling og i år er Dan derfor blevet en del af Argon 18-teamet som ambassadør. Her deler han entusiastisk sin feedback, og kører cyklerne til det yderste i bjergene omkring hans hjem i Andorra.

 

Podcast med Forhjulslir og Brian Holm

Lørdag den 25. marts klokken 11 får du mulighed for at opleve Forhjulslirs vært Anders Mielke live fra scenen ved messen i Øksnehallen sammen med Dan Martin til en samtale om livet som professional cykelrytter og livet efter endt karriere. 

 

Brian Holm med sin Aragon 18 racercykel / Foto: Rasmus Barsøe

 

Dan Martins ven og tidligere sportsdirektør Brian Holm gæster også podcasten. Holm vil på vanlig skarpe vis dele ud af et langt liv i cykelsportens verden.

 

Få mere info og tilmeld dig eventet her

 

Social Ride med Mikkeller Cycling Club

Lørdag fra klokken 14:30-16.30 kan du cykle Amager rundt med Dan Martin sammen med Mikkeller Cycling Club og Argon 18. Her vil Dan dele ud af sine erfaringer som professionel cykelrytter på Cannondale-Garmin, Quick-Step Floors, UAE Team Emirates og Israel Start-Up Nation.

 

Kør med Dan Martin

 

Turen vil være omkring 50-60 km. Vi starter og slutter turen ved Øksnehallen i Kødbyen, hvor Mikkeller, efter turen, giver en gratis øl med eller uden alkohol til alle deltagere. Efter turen kan du nyde et gratis varmt brusebad i Vandkulturhuset i DGI Byen (for ryttere med billetter til Copenhagen Bike Show)

 

Gå ikke glip af denne mulighed for at køre sammen med en af de bedste i sporten. 

 

Reserver din plads i dag


Eksklusive VIP billetter
Som noget nyt vil der i år være 200 stk. VIP billetter til salg. Disse giver adgang 1 time før (klokken 9) messen ellers åbner (kl. 10) om lørdagen, og man modtager en goodiebag med ernæringsprodukter fra ATNU til værdi 100 kroner og Per Henrik Brask’s bog ”Landevejstræning” til værdi af 249 kroner. VIP billetter kan kun købes online og koster 150 kr.

Spændende foredrag hele weekenden

Udover Live podcast med Dan Martin vil der være rejseforedrag fra De Danske Verdenscyklister, Poetry slam med cykelpoesi, Oplevelser i hverdagen fra ladcyklen, Kvinder på MTB samt foredrag med Hannah Grant og meget mere.
 

Skandinaviens største cykelmesse

Copenhagen Bike Show afholdes for 7. år i træk i weekenden den 25.-26. marts 2023 i Øksnehallen. Messen har for længst slået sig fast som Skandinaviens største, og i år er der udstillere fra 18 lande med mere end 180 forskellige brands. 

 

Cykelmessen har fokus på innovation, design og funktionalitet for såvel super-motionisten, som børnefamilien og pendleren.

 

 

Copenhagen Bike Show 2023 har åbent:

Lørdag den 25. marts klokken 10 - 16

Søndag den 26. marts klokken 10 - 16

 

Online dagsbilletter koster kr. 75,- VIP billetter kr. 150,- og familiebilletter kr. 125,-

 

Alle billetter er gyldige enten lørdag eller søndag.

 

Veteraner og børn under 14 år er gratis sammen med en voksen.

 

Det er også muligt at købe billetter i døren, men da er de dyrere, og man bør forvente en del kø.

 

Billetter kan købes via www.copenhagenbikeshow.dk

 

Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Canyon Endurace CFR
Den moderne rytter kan være svær at definere, men Canyon har givet sig i kast med at fange dens opmærksomhed med komfort og integration.
Guide: Alt om tubeless
Tubeless på racercyklen er efterhånden ved at være almindeligt. Det forstår man godt, når man har prøvet den komfort, som følger med. Feltet.dk har derfor testet forskellige setup og vi vil se på fordele og ulemper, som trods alt følger med brugen af væske i dækkene.  
Nyt dansk cykelregister i kæmpe fremgang
Bliver din cykel stjålet er chancerne for at du får den tilbage nærmest ikke eksisterende - det vil Bikekey ændre på, og de danske cykelejere tager det til sig.
Ferrand-Prevot skriver VM-historie - Dansker kæmpede bravt
31-årige Pauline Ferrand-Prevot er verdensmester igen på den olympiske distance. Ferrand-Prevot skriver dermed historie og er den første kvinde nogensinde, der vinder fem VM-titler på den olympiske distance.
Feltet.dk kører Maratona Dolomites 2023
Jeg kæmper mig op af det sidste af løbets mange bjerge. 786 højdemeter bringer mig over Passo Valparola via Falzarego i over 2200 meters højde. Solen skinner og de flotte bjerge står lodret op omkring mig. Endelig er jeg oppe og nu går det stærkt ned mod mål i Corvara.
Nedtur: Sofie Heby misser VM-titlen efter styrt og dårlig dag
Sofie Heby Pedersen var kæmpe favorit til at vinde VM-titlen i mountainbike, men danskeren styrtede i starten af løbet - og det kostede dyrt.
Produktnyt: Specialized lancerer ny version af Tarmac
Specialized lancerer næste generation af den populære Tarmac-platform - Tarmac SL8 er på gaden nu.
Sidste chance: Efterårsspillet starter søndag kl. 12.00
Managersæsonen fortsætter efter Tour de France med et helt nyt spil - og anderledes spilformat!
Abu Dhabi bliver VM-værter i 2028 og 2029
VM i landsvejscykling finder sted i Abu Dhabi i 2028. Det blev annonceret i dag på en UCI-konference forud for verdensmesterskaberne i Glasgow. VM i banecykling i 2029 vil også blive afholdt i hovedstaden af De Forenede Arabiske Emirater.
Så du det? Det danske hold kører på vilde nye banecykler til VM
Canyon bliver ny cykelsponsor for det danske og amerikanske banelandshold med en banebrydende cykel, der jagter fart.
Man kan da ikke stoppe efter fire ture?
På trods af, at det blev en fysisk hård omgang på en ellers let tur og med flere mindre uheld, blev det samlet en stor oplevelse for Torsten Brix at cykle til Paris for femte gang. Her kommer hans dagbog!
Klar til weekenden!? Køb Tour-merchandise til nedsat pris!
Skal du have den officielle gule førertrøje? 
Vind 24 karats Tour de France-guldmønt til en værdi af 4.500 kroner!
Feltet.dk udlodder smuk og stærkt limiteret guldmønt i samarbejde med Mønthuset Danmark.
12 gode Tour-bøger - SPAR 15-50%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Ny bog fra Jørgen Leth og Bastian Emil
Forfatterne Jørgen Leth ​og Bastian Emil Goldschmidt er klar med en ny bog omhandlende legenden Fausto Coppi.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x