03.03.2023 @ 09:05

Når Skandinaviens største cykelmesse løber af stablen i weekenden lørdag den 25. marts og søndag den 26. marts kan du opleve én af cykelsportens mest vellidte topryttere på tætteste hold, når Argon 18 inviterer sin ambassadør, tidligere professionelle cykelrytter, dobbelte monumentvinder og etapevinder i alle tre grand tours, Dan Martin, til Copenhagen Bike Show til både live podcast med Forhjulslir og social ride med Mikkeller Cycling Club.

Med en 14-årig cykelkarriere på WorldTour-niveau, der spænder fra 2008 til 2021, har Dan Martin sat sit præg på sporten med Cannondale-Garmin, Quick-Step Floors, UAE Team Emirates og Israel Start-Up Nation. Dan Martin har blandt andet vundet to monumenter: Liege-Bastogne-Liege og Lombardiet Rundt plus adskillige top-10-placeringer i alle tre grand tours.I slutningen af 2021 besluttede han at trække sig fra sporten, men hans kærlighed til cykling er fortsat intakt.

 

I løbet af sin karriere indså Dan, hvor vigtigt udstyr er for ydeevne, og han interesserede sig aktivt for tests og udvikling og i år er Dan derfor blevet en del af Argon 18-teamet som ambassadør. Her deler han entusiastisk sin feedback, og kører cyklerne til det yderste i bjergene omkring hans hjem i Andorra.

 

Podcast med Forhjulslir og Brian Holm

Lørdag den 25. marts klokken 11 får du mulighed for at opleve Forhjulslirs vært Anders Mielke live fra scenen ved messen i Øksnehallen sammen med Dan Martin til en samtale om livet som professional cykelrytter og livet efter endt karriere. 

 

Brian Holm med sin Aragon 18 racercykel / Foto: Rasmus Barsøe

 

Dan Martins ven og tidligere sportsdirektør Brian Holm gæster også podcasten. Holm vil på vanlig skarpe vis dele ud af et langt liv i cykelsportens verden.

 

Få mere info og tilmeld dig eventet her

 

Social Ride med Mikkeller Cycling Club

Lørdag fra klokken 14:30-16.30 kan du cykle Amager rundt med Dan Martin sammen med Mikkeller Cycling Club og Argon 18. Her vil Dan dele ud af sine erfaringer som professionel cykelrytter på Cannondale-Garmin, Quick-Step Floors, UAE Team Emirates og Israel Start-Up Nation.

 

Kør med Dan Martin

 

Turen vil være omkring 50-60 km. Vi starter og slutter turen ved Øksnehallen i Kødbyen, hvor Mikkeller, efter turen, giver en gratis øl med eller uden alkohol til alle deltagere. Efter turen kan du nyde et gratis varmt brusebad i Vandkulturhuset i DGI Byen (for ryttere med billetter til Copenhagen Bike Show)

 

Gå ikke glip af denne mulighed for at køre sammen med en af de bedste i sporten. 

 

Reserver din plads i dag


Eksklusive VIP billetter
Som noget nyt vil der i år være 200 stk. VIP billetter til salg. Disse giver adgang 1 time før (klokken 9) messen ellers åbner (kl. 10) om lørdagen, og man modtager en goodiebag med ernæringsprodukter fra ATNU til værdi 100 kroner og Per Henrik Brask’s bog ”Landevejstræning” til værdi af 249 kroner. VIP billetter kan kun købes online og koster 150 kr.

Spændende foredrag hele weekenden

Udover Live podcast med Dan Martin vil der være rejseforedrag fra De Danske Verdenscyklister, Poetry slam med cykelpoesi, Oplevelser i hverdagen fra ladcyklen, Kvinder på MTB samt foredrag med Hannah Grant og meget mere.
 

Skandinaviens største cykelmesse

Copenhagen Bike Show afholdes for 7. år i træk i weekenden den 25.-26. marts 2023 i Øksnehallen. Messen har for længst slået sig fast som Skandinaviens største, og i år er der udstillere fra 18 lande med mere end 180 forskellige brands. 

 

Cykelmessen har fokus på innovation, design og funktionalitet for såvel super-motionisten, som børnefamilien og pendleren.

 

 

Copenhagen Bike Show 2023 har åbent:

Lørdag den 25. marts klokken 10 - 16

Søndag den 26. marts klokken 10 - 16

 

Online dagsbilletter koster kr. 75,- VIP billetter kr. 150,- og familiebilletter kr. 125,-

 

Alle billetter er gyldige enten lørdag eller søndag.

 

Veteraner og børn under 14 år er gratis sammen med en voksen.

 

Det er også muligt at købe billetter i døren, men da er de dyrere, og man bør forvente en del kø.

 

Billetter kan købes via www.copenhagenbikeshow.dk

 

DM-vinder var kritisk før løb, men: Vi fik de rigtige vindere
Den mangedobbelte danmarksmester i XCO, Sebastian Fini, havde før det netop overståede DM i Roskilde kaldt valget af det lokale “Gulddyssespor” for “ikke et danmarksmesterskab værdigt”, men han roser efterfølgende arrangørerne og kalder DM et fint event.
Danske OL-deltagere viste god form
Sofie Heby blev i weekenden dobbelt dansk mester.
Se Fini blive dobbelt dansk mester
Sebastian Fini blev dobbelt dansk mester i den forgangne weekend.
Følg Schweiz Rundt på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Tour de Suisse på Feltet.dk's app. Følg Mattias Skjelmose, Tobias Lund, Anders Foldager, Frederik Wandahl, Søren Kragh Andersen, Michael Mørkøv og Johan Price-Pejtersen på tætteste hold.
Vingegaard og co i blåt til Touren? 124 sponsorpladser!
Der florerer masser af billeder af blandt andet Jonas Vingegaard og Wout van Aert, som træner på nye blå cykler, som forventes at blive lanceret til årets Tour de France. 
Fini vinder DM efter nervepirrende duel
Sebastian Fini genvandt DM i XCO-disciplinen efter en yderst tæt duel med Tobias Lillelund.
Sofie Heby stryger konkurrenterne og genvinder DM
Der var ingen slinger i valsen, da Sofie Heby Pedersen i dag skulle forsvare sit DM-mesterskab fra i fjor.
Sæt dit managerhold til Tour de Suisse nu
Kan Mattias Skjelmose genvinde Tour de Suisse-titlen?
MTB-landstræneren melder målsætning ud til OL
Den danske landstræner Mads Bødker satte onsdag navne på de tre ryttere, der skal kæmpe om OL-medaljer til Danmark ved legene i Paris.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Det danske MTB-landshold udtaget til OL
Så er spændingen udløst!
Dansk virksomhed investerer i vindtunnel
En nordjysk virksomhed bliver verdens første sportstøj-mærke med egen vindtunnel, det meddeler de i en pressemeddelelse mandag.
Tour des Stations et cykelløb for motionister med gode bjergben
Er du til højdemeter og stigninger, så er Tour des Stations præcis et løb for dig! Prøv kræfter med en benbrækker.
Managerspillet til Tour de Suisse åbnet
Kan Mattias Skjelmose forsvare 2023-sejren i Tour de Suisse? Det finder vi ud af i midten af juni - sæt dit managerhold nu.
Tøjmærke i opråb: Vi skal tænke os om
Vi er for mange mennesker på Jorden til, at den kan følge med ressourcemæssigt, derfor banker det danske tøjmærke Re-Behave på carbonstellet og blæser til angreb. 
Danmark kikser ekstra OL-plads
Det gik ikke danskernes vej, da OL-pladserne skulle endelig afgøres - desværre. 
Dansk dobbeltsejr i World Cuppen i Nové Mesto
Det danske stortalent, Albert Withen Philipsen, bliver bare ved med at imponere, men han har fået konkurrence... af en anden dansker. 
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Dansk MTB'er før OL-afgørelsen: Jeg håber og tror på det
Sofie Heby vil blive skuffet, hvis hun ikke bliver udtaget til OL. 
Sølvhøj og Fini i ny duel i Shimano-ligaens tredje afdeling
Som det var tilfældet i Silkeborg var Shimano-ligaens tredje afdeling i Rold Skov en hård kamp mellem OL-bejleren Sebastian Fini Carstensen (Lapierre Mavic Unity) og den formstærke U-23 rytter Oliver Vedersø Sølvhøj (Scott Creuse Oxygene Gueret). Hos kvinderne var Sofie Heby Pedersen (Wilier-Vittoria Factory Team) ganske suveræn.
Dansk virksomhed sponsor for Vingegaards hold
Jonas Vingegaards Team Visma | Lease a Bike indgår sponsorat med dansk virksomhed.
Vild historie: "Jeg er overbevist om, at de forgiftede mig"
I 1987 i Vuelta a España var Bjarne Riis den eneste rytter tilbage på Lucas - Müllers - Orbea, så holdet ville gerne have, at danskeren stod af, så de kunne komme hjem.
MTB-landstræner giver OL-status efter forrygende EM
Danmark havde et succesfuldt EM for herrer, da Simon Andreassen blev europamester i short track og vandt sølv i XCO-løbet, men er det nok til to OL-pladser?
Simon Andreassen vinder ny EM-medalje - trods punktering
Simon Andreassen fortsætter de imponerende resultater. Danskeren vandt i dag EM-sølv i XCO i Rumænien.
Dansker i top 10 ved EM
Hollandske Puck Pieterse er ny europamester i mountainbike efter en suveræn præstation.

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

For andet år i træk tog Søren Wærenskjold et stort skridt mod den samlede sejr ved at vinde enkeltstarten, og måske får han chancen for at styrke sin føring yderligere. Torsdag gælder det nemlig den helt klassiske sprinteretape til Knokke-Heist, hvor nordmanden vil håbe at sikre sig nogle bonussekunder - men det bliver ikke let i et uhyggeligt stærkt sprinterfelt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_2_etape_af_baloise_belgium_tour_2024/ Der kan jeg godt følge dig, jeg har heller ikke noget imod at betale det ekstra, så længe det giver mening. Jeg må lige i gang med, at finde nogle flere 11-speed cykler, som jeg kan komme ud og se på i weekenden. Dylan Groenewegen fortsatte sin succes i det slovenske løb ved at vinde første etape, og han får chancen for at gøre det igen allerede torsdag. Her venter nemlig løbets sidste sprinteretaper, og derfor vil det være mærkeligt, hvis der ikke igen er lagt op til et brag af en massespurt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_2_etape_af_tour_of_slovenia_2024/Torstein Træen tog karrierens første sejr på den helt store scene, men den største vinder på den første bjergetape var Adam Yates, der gav rivalerne et nyrestød fra start. I denne brutale udgave får han imidlertid ikke tid til at hvile på laurbærrene, for torsdag venter allerede det næste store bjergslag, når der som i 2016 skal sluttes på den ganske stejle Cari-stigning, der vil være rammen om endnu et vigtigt opgør i kampen om den samlede sejr. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_5_etape_af_tour_de_suisse_2024/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

DM-vinder var kritisk før løb, men: Vi fik de rigtige vindere
Den mangedobbelte danmarksmester i XCO, Sebastian Fini, havde før det netop overståede DM i Roskilde kaldt valget af det lokale “Gulddyssespor” for “ikke et danmarksmesterskab værdigt”, men han roser efterfølgende arrangørerne og kalder DM et fint event.
Danske OL-deltagere viste god form
Sofie Heby blev i weekenden dobbelt dansk mester.
Se Fini blive dobbelt dansk mester
Sebastian Fini blev dobbelt dansk mester i den forgangne weekend.
Følg Schweiz Rundt på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Tour de Suisse på Feltet.dk's app. Følg Mattias Skjelmose, Tobias Lund, Anders Foldager, Frederik Wandahl, Søren Kragh Andersen, Michael Mørkøv og Johan Price-Pejtersen på tætteste hold.
Vingegaard og co i blåt til Touren? 124 sponsorpladser!
Der florerer masser af billeder af blandt andet Jonas Vingegaard og Wout van Aert, som træner på nye blå cykler, som forventes at blive lanceret til årets Tour de France. 
Fini vinder DM efter nervepirrende duel
Sebastian Fini genvandt DM i XCO-disciplinen efter en yderst tæt duel med Tobias Lillelund.
Sofie Heby stryger konkurrenterne og genvinder DM
Der var ingen slinger i valsen, da Sofie Heby Pedersen i dag skulle forsvare sit DM-mesterskab fra i fjor.
Sæt dit managerhold til Tour de Suisse nu
Kan Mattias Skjelmose genvinde Tour de Suisse-titlen?
MTB-landstræneren melder målsætning ud til OL
Den danske landstræner Mads Bødker satte onsdag navne på de tre ryttere, der skal kæmpe om OL-medaljer til Danmark ved legene i Paris.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet