30.05.2023 @ 20:00

Årets Giro d'Italia er slut og dermed er det tid til at gøre status på årets første grand tour managerspil.

”I’m fucked”, udtalte Jay Vine for et par dage siden om sin mentale tilstand. 

 

Mange managers har haft det på præcis samme måde. Ud af 175 startende ryttere fuldførte kun 125 - med andre ord var der 50, som ikke krydsede målstregen på den afsluttende 21. etape i Rom. 

 

”Arrivederci Franz”, sang Birthe Kjær med overbevisning i stemmen dengang i 60’erne. Skulle det aldrende dansktop-ikon få lyst til at indspille en opfølger i forbindelse med det netop afsluttede Giro d’Italia, kunne det passende være ”Arrivederci Remco, Mads, Filippo, Alessandro, Andrea, Davide, Giovanni og Mattia”.

 

Lige præcis disse otte ryttere havde den pensionerede overlærer valgt at sætte sin lid til. Det var dumt - de forlod nemlig rundturen i utide.

 

Pensionisten skulle have valgt nogle andre. Som for eksempel Geraint Thomas, João Almeida, Jonathan Milan, Nico Denz, Derek Gee og Toms Skujins. Plus et par stykker mere, som besindede sig på at fuldføre - og scorede points - vel at mærke.

 

Dygtigst til at finde den bedste sammensætning under besværlige betingelser var Jonas Bukhave Spenner, der med sit hold ”bergkamp” producerede 5271 points - nok til en hårdt tilkæmpet førsteplads og 10.827 gode danske skattefrie kroner.

 

Andenpladsen (bare ni points færre) og 5.414 kroner gik til Dremy Lynge og hans ”DRLYN 4”.

 

Nederste trin på skamlen blev besat af Gert Villumsen, der stillede op med ”Rund um Nibe”. Her var den kontante afregning 3.609 kroner.

 

Pokaler og en signeret Vingegaard-cykeltrøje

De tre herrer blev udover de rare pengepræmier naturligvis også hver især belønnet med en virtuel pokal i henholdsvis guld, sølv og bronze. Plus håneretten i forhold til de øvrige 1102 deltagende hold, der deltog i Giro-spillet.

 

Men trods de urimelige vilkår undervejs var der ikke nogen, der udgik. Alle gennemførte - nogle mere succesfulde end andre. Således var der den nette sum af 4304 points forskel på nummer et og nummer 1105. Som agterlanterne er det helt sikkert okay at føle sig 'fucked'. Den pensionerede overlærer taler af erfaring!

Nu behøver man ikke nødvendigvis at have en heldig hånd, når holdet skal sættes. Lykken står som bekendt den kække bi hedder en gammel vending. Selv om man ender på en beskeden placering som nummer 642, kan man godt være tilsmilet af heldet fra lykkens gudinde.

 

På trods af holdets (Vingefar med store boller) ret beskedne score blev Hubert Nielsen alligevel en Jumbo-Visma jersey rigere - ovenikøbet en bluse signeret af en vis herre fra Glyngøre, nemlig Jonas Vingegaard. Tillykke til Hubert og de øvrige i præmierækken.

 

21 vindere af etapepræmier

Der var også etapepræmier til de 21 bedste på hvert enkelt etape - dog kunne hvert hold kun vinde en etapesejr, så to gange gik sejren videre til andenpladsen. Dermed blev resultatet følgende etapevinder i årets Giro d'Italia managerspil.

 

1. etape Kurt Hansen

2. etape Rasmus Søby

3. etape Kristian Jensen
4. etape Claus Steen
5. etape Niels Pedersen
6. etape Henrik Gürtler
7. etape Mogens Poulsen
8. etape Martin Frese
9. etape Per Brølling

10. etape Henrik Stefansen

11. etape Michael Elmgaard
12. etape Thorbjørn Razga
13. etape J. Schmidt
14. etape Gert Villumsen
15. etape Jesper Madsen
16. etape Mads Ohsten
17. etape Thomas Christensen
18. etape Simon Jensen
19. etape Morten Andersen
20. etape Kristoffer Andersen
21. etape Søren Mentzel

 

Hvert managerhold får 200 kroner til at købe for på Feltet.dk's webshop

 

Tillykke til alle vinderne. Præmierne vil blive sendt, mailet ud i løbet af juni måned. 

 

Nye managerspil klar til Tour-optakten

Alle os andre (og vi er mange) må bare op på jernhesten igen og håbe på bedre tider fremover.

 

Lykken venter måske lige omkring næste hjørne. Man kan i hvert fald gøre et forsøg og opsøge den, det er allerede nu muligt at sætte sit hold til Critérium du Dauphiné, der starter om bare nogle få dage.

 

Spillet kan også bruges som en fornuftig opvarmning til næste grand tour Tour de France. 

 

SÆT DIT MANAGERHOLD TIL CRITERIUM DU DAUPHINE

SÆT DIT MANAGERHOLD TIL TOUR DE SUISSE

Test: Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex
Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex mountainbike-sko, er optimale til meget kolde temperaturer og sammen med en afbalanceret stivhed, et nemt betjeneligt BOA-spændesystem samt Gore-TEX, kan skoen hurtigt gå hen og blive din bedste ven gennem vinterens træningspas.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!
Test: Canyon Endurace CFR
Den moderne rytter kan være svær at definere, men Canyon har givet sig i kast med at fange dens opmærksomhed med komfort og integration.
Guide: Alt om tubeless
Tubeless på racercyklen er efterhånden ved at være almindeligt. Det forstår man godt, når man har prøvet den komfort, som følger med. Feltet.dk har derfor testet forskellige setup og vi vil se på fordele og ulemper, som trods alt følger med brugen af væske i dækkene.  
Nyt dansk cykelregister i kæmpe fremgang
Bliver din cykel stjålet er chancerne for at du får den tilbage nærmest ikke eksisterende - det vil Bikekey ændre på, og de danske cykelejere tager det til sig.
Ferrand-Prevot skriver VM-historie - Dansker kæmpede bravt
31-årige Pauline Ferrand-Prevot er verdensmester igen på den olympiske distance. Ferrand-Prevot skriver dermed historie og er den første kvinde nogensinde, der vinder fem VM-titler på den olympiske distance.
Feltet.dk kører Maratona Dolomites 2023
Jeg kæmper mig op af det sidste af løbets mange bjerge. 786 højdemeter bringer mig over Passo Valparola via Falzarego i over 2200 meters højde. Solen skinner og de flotte bjerge står lodret op omkring mig. Endelig er jeg oppe og nu går det stærkt ned mod mål i Corvara.
Nedtur: Sofie Heby misser VM-titlen efter styrt og dårlig dag
Sofie Heby Pedersen var kæmpe favorit til at vinde VM-titlen i mountainbike, men danskeren styrtede i starten af løbet - og det kostede dyrt.
Produktnyt: Specialized lancerer ny version af Tarmac
Specialized lancerer næste generation af den populære Tarmac-platform - Tarmac SL8 er på gaden nu.
Sidste chance: Efterårsspillet starter søndag kl. 12.00
Managersæsonen fortsætter efter Tour de France med et helt nyt spil - og anderledes spilformat!
Abu Dhabi bliver VM-værter i 2028 og 2029
VM i landsvejscykling finder sted i Abu Dhabi i 2028. Det blev annonceret i dag på en UCI-konference forud for verdensmesterskaberne i Glasgow. VM i banecykling i 2029 vil også blive afholdt i hovedstaden af De Forenede Arabiske Emirater.
Så du det? Det danske hold kører på vilde nye banecykler til VM
Canyon bliver ny cykelsponsor for det danske og amerikanske banelandshold med en banebrydende cykel, der jagter fart.
Man kan da ikke stoppe efter fire ture?
På trods af, at det blev en fysisk hård omgang på en ellers let tur og med flere mindre uheld, blev det samlet en stor oplevelse for Torsten Brix at cykle til Paris for femte gang. Her kommer hans dagbog!
Klar til weekenden!? Køb Tour-merchandise til nedsat pris!
Skal du have den officielle gule førertrøje? 
Vind 24 karats Tour de France-guldmønt til en værdi af 4.500 kroner!
Feltet.dk udlodder smuk og stærkt limiteret guldmønt i samarbejde med Mønthuset Danmark.
12 gode Tour-bøger - SPAR 15-50%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Test: Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex
Gaerne Ice-Storm MTB 1.0 Gore-Tex mountainbike-sko, er optimale til meget kolde temperaturer og sammen med en afbalanceret stivhed, et nemt betjeneligt BOA-spændesystem samt Gore-TEX, kan skoen hurtigt gå hen og blive din bedste ven gennem vinterens træningspas.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x