18.03.2021 @ 08:30

JOOLL, det er det sidste nye indenfor cykling, og er et koncept, som vokser hos virksomheder og deres medarbejdere. En af leverandør, som leverer racercykler igennem konceptet, er Argon 18. Få styr på konceptet og få flere priseksempler på Argon 18 cykler i denne artikel.

Få en cykel over lønnen

Hvad er JOOLL tænker du måske?

JOOLL er, at virksomheden stiller en cykel til rådighed for medarbejderen eller den selvstændige. Arbejdsgiveren betaler en fast månedlig pris, mens medarbejeren bliver beskattet af en langt mindre del. Du ved fra start af, hvilken beskatning du skal betale pr måned.

Prisen er inklusiv serviceaftale, forsikring, 0 kroner i udbetaling og levering i hele Danmark. Ingen restværdi og byt til nyt efter perioden. Smart og enkelt for forbrugeren. Ved slutningen af JOOLL perioden er der også mulighed for frikøb.

Argumenterne for JOOLL er mange, men for arbejdsgiveren er der ofte også store gevinster, når det kommer til sundhed, grøn profil, trivsel, fastholdelse af en medarbejder til en lav udgift i forhold til den relle værdi. 

"Vi har været i gang med JOOLL i cirka to år. Vi har 400 virksomheder med og vokser hele tiden både i Danmark, men også landene nord og syd for os," forklarer Co-founder hos JOOLL, Anders Westergård til Feltet.dk.  For medarbejderen eller ejerne af virksomhederne er der også store fordele. Medarbejderen bliver altså kun beskattet af cyklen værdi, da leasingaftalen med JOOLL kører over lønnen, hvilket betyder, at man kan få en meget dyre cykel, end man ellers havde råd til eller var villig til at betale. 

"Vi oplever, at for mange er 50.000 kroner for en cykel en stor barriere, men det er langt mere håndterbart, når medarbejderne får den over lønnen. Så kan man få sin drømmecykel for 500-1.000 om måneden," tilføjer Anders Westergaard. 

"Man kan sige, JOOLL er cyklings svar på firmabilen, hvor vi gør det muligt at få en cykel, uanset om det er en racercykel, el-cykel, mountainbike, gravelcykel. Hvor firmabilen kun er til rådigheden for de få på arbejdspladsen, så kan cyklen var til rådighed for alle." 

Leasingaftalerne løber i tre år, og det gør, at det beløb, som medarbejderen skal betale, kommer langt ned i pris. Desuden er det med fuld garanti, serviceaftale og kaskoforsikring, så hvis uheldet er ude eller cyklen bliver stjålet, så får du en ny stillet til rådighed.

Efter tre år er det desuden muligt at frikøbe cyklen.

Leverandør vil vokske sammen med JOOLL
En af de cykelleverandør, der netop er kommet med i JOOLLs leasingkoncept, er Argon 18 og forventningerne er store hos den salgsdirektøren. 

"Vi kan allerede mærke, at folk kommer ind i vores showroom i Lynge for at kigge på modellerne, som er med i konceptet," forklarer COO og salgsdirektør Thue Herager til Feltet.dk. "Vi havde selv overvejet at lave leasing af cykler, men JOOLL er super gode til det, hvorimod vi er stærke indenfor cykler. Derfor er det et fantastisk partnerskab imellem os og JOOLL. Det er godt gennemtænkt." 

JOOLL vil også rulle konceptet udover landets grænser, hvilket passer godt med Argon 18s ambitioner. 

"Med konceptet gør vi det, som vi er bedst til hos Argon 18. Nemlig at yde servicere og finde det rigtige udstyr til kunderne, imens JOOLL gør det, som de er bedst til med kontrakterne. Vi hjælper også gerne kunderne med bikefit og indstilling af cyklerne, så det bliver en god og positiv oplevelse."

Argon 18 tilbyder deres meget populære racercykler igennem JOOLLs koncept, så en virksomhed f.eks. kan lease de mest populære modeller. 

SE TRE ARGON 18 PRISEKSEMPLERSE MERE OM ARGON 18 OG JOOLL KONCEPTET

 

 

Test: EKOI Gara hjelm
Super hjelm, som kombinerer sikkerhed med høj komfort og lækkert design.
Test: 2022 LIV Langma
En cykel uden kompromiser, som tilmed er den bedste, som denne tester har kørt på - nogensinde.
"Smeden" lancerer træningsfællesskab og nye aktiviteter
Drømmer du om at optimere din cykeltræning? Har du svært ved at finde motivationen til at komme i bedre form eller at blive bedre til at cykle? Uanset hvad dit træningsmål er, så kan Allan "Smeden" Johansen og Belgian Cycling Club Træningsforum hjælpe dig.
Overblik: De bedste Black Day og Cyber Monday tilbud
Feltet.dk bringer her links til nogen af de bedste Black Friday tilbud.
Test: EKOI Twenty solbriller
Komfortabel og hurtig brille fra øverste hylde, til en yderst konkurrencedygtig pris.
Test: Specialized S-Works Aethos
Specialized har for en gangs skyld set i en anden retning end pro-rytterne i udviklingen af deres seneste ramme med et mål om at skabe en ultimativ køreoplevelse. Det er til fulde lykkedes med en ultralet og velafbalanceret cykel. Men oplevelsen kommer med et stort prismærke.  
Test: Bontrager Specter WaveCel
Virkelig lækker hjelm med fantastisk komfort og pasform i høj kvalitet.
Foredrag med Leth og Mader: Den sidste Tour
I 14 år var Jørgen Leth og Jørn Mader nærmest synonym med Tour de France på TV 2. Nu tager det ikoniske makkerpar på deres sidste Tour sammen med et foredrag.
Syd- og Sønderjylland varmer op til Tour de France med motionsløb
Når Tour de France den 3. juli 2022 sender feltet af stjerneryttere af sted på løbets 3. etape, så går ruten ned gennem Syd- og Sønderjylland, hvor opløbet er i Sønderborg. Nu får du muligheden for at blive Tour-rytter for en dag.  

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Se alle 35 danske UCI-sejre i 2021
Feltet.dk samler her alle de danske UCI-sejre på landevejen. Se eller gense de største danske cykelmomenter i 2021!
Se verdensstjernerne dyste i Ballerup
Torsdag til lørdag afvikler verdens ældste cykelklub, DBC, udgaven nummer to af deres nye format, DBCs 3-dagesløb. Der køres for både herre og kvinde elite, et talentløs og et Miniløb for de 12 til 14-årige.
Produktnyhed: Cannondale Scalpel HT
Canondale byder velkommen til en ny version af Scalpel-modellen - den populære hardtail, som dermed repræsenterer den nyeste model til at få en opdatering i Cannondales sortiment.
Guide: Tour-arrangementer i Danmark 2022
Feltet.dk giver dig her en guide til, hvilke arrangementer, som er i Danmark i 2022 i forbindelse med Tour de France kommer til landet.
Produktnyhed: 2022 Giant Revolt
Giant lancerer en ny version af den populære Revolt gravelcykel. Opdateringerne inkluderer en lettere ramme, opdateret geometri og en unik mulighed for at ændre på akselafstanden for at tilpasse cyklen til terrænet.
Test: GripGrab Flandrien Waterproof Knitted skoovertræk
GripGrab har (gen)skabt en klassiker med flere moderne tvists, som vil gøre rigtig mange fødder glade, når det er ’danskervejr’ udenfor.
Test: Assos Mille GTO bibshorts
Assos løfter (igen) baren for hvordan ydeevne, kvalitet og komfort kan forenes i et par shorts som umiddelbart synes race-orienterede, men som kan det meste.
Kilometerkongen fylder 75!
I dag torsdag den 28. oktober fylder Niels Fredborg 75 år. Niels var i toppen af dansk banesport fra 1963, da han som blot 16-årig vandt sit første danske mesterskab i sprint og frem til han stillede cyklen i stald 17 år senere.
Boganmeldelse: Væddeløber af Matti Breschel
Med Væddeløber har Matti Breschel skrevet en ærlig og uprætentiøs bog om livet i cykelsportens overhalingsbane, hvor der er masser af stjernestunder, men mindst lige så mange hverdage.
Verdens bedste cykelhold - en aften med Voigt, Cancellara, brødrene Schleck, Riis og Ritter
Kom til foredrag med hovedpersonerne bag det, der engang var verdens bedste cykelhold. Mød Frank og Andy Schleck, Fabian Cancellara, Jens Voigt og Bjarne Riis i Aalborg, Herning, Aarhus, Odense og København.
Produktnyt: Populær gravelcykel kommer nu i alu
I maj 2021 lancerede Canyon Grizl CF, som er en ny carbon gravelcykel, som kan lidt af det hele. Nu lancerer Canyon en ny model Grizl AL, som en cykel med samme designegenskaber, som gjorde Grizl CF til et hit, men en aluminimumsmodel.   
Test: Garmin Rally RK200 Wattpedaler
Et godt alternativ til gængse wattmålere i kranksæt. Har man ét sæt watt pedaler, har man nem og stabil adgang til watt måling på alle sine cykler. Ligeledes er det nemt at tage sine watt målinger med, når man rejser udenlands og lejer cykel.
Før Tour-præsentationen: Skal inspirere Frankrig med dansk cykelkultur
Institutleder Jens Troelsen fra Syddansk Universitet (SDU) skal inspirere Paris’ borgmester for ’transformation of public spaces and mobility’ til, hvordan man med cykler kan afhjælpe trængelsproblemer i trafikken, sundhedsproblemer og klimaproblemer.
LIVESTREAM: Hele Lombardiet Rundt og fodboldlandsholdet VM-kampe
Sidste år vandt Jakob Fuglsang Lombardiet Rundt, men han er ikke til start i 2021, men det er fem andre danskere.
LIVESTREAM: Hele Lombardiet Rundt og fodboldlandsholdets VM-kampe
Sidste år vandt Jakob Fuglsang Lombardiet Rundt, men han er ikke til start i 2021, men det er fem andre danskere.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Test: EKOI Gara hjelm
Super hjelm, som kombinerer sikkerhed med høj komfort og lækkert design.
Test: 2022 LIV Langma
En cykel uden kompromiser, som tilmed er den bedste, som denne tester har kørt på - nogensinde.
"Smeden" lancerer træningsfællesskab og nye aktiviteter
Drømmer du om at optimere din cykeltræning? Har du svært ved at finde motivationen til at komme i bedre form eller at blive bedre til at cykle? Uanset hvad dit træningsmål er, så kan Allan "Smeden" Johansen og Belgian Cycling Club Træningsforum hjælpe dig.
Overblik: De bedste Black Day og Cyber Monday tilbud
Feltet.dk bringer her links til nogen af de bedste Black Friday tilbud.
Test: EKOI Twenty solbriller
Komfortabel og hurtig brille fra øverste hylde, til en yderst konkurrencedygtig pris.
Test: Specialized S-Works Aethos
Specialized har for en gangs skyld set i en anden retning end pro-rytterne i udviklingen af deres seneste ramme med et mål om at skabe en ultimativ køreoplevelse. Det er til fulde lykkedes med en ultralet og velafbalanceret cykel. Men oplevelsen kommer med et stort prismærke.  
Test: Bontrager Specter WaveCel
Virkelig lækker hjelm med fantastisk komfort og pasform i høj kvalitet.
Foredrag med Leth og Mader: Den sidste Tour
I 14 år var Jørgen Leth og Jørn Mader nærmest synonym med Tour de France på TV 2. Nu tager det ikoniske makkerpar på deres sidste Tour sammen med et foredrag.
Syd- og Sønderjylland varmer op til Tour de France med motionsløb
Når Tour de France den 3. juli 2022 sender feltet af stjerneryttere af sted på løbets 3. etape, så går ruten ned gennem Syd- og Sønderjylland, hvor opløbet er i Sønderborg. Nu får du muligheden for at blive Tour-rytter for en dag.  

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x