Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

27.02.2020 @ 21:33

Det danske cykelbrand, Python Pro, har i 2020 lavet en Camp på Mallorca, hvor danske cykelmotionister kan deltage og låne Python-cykler.

Vi elsker sol og varme, og hvad er bedre end at kunne cykle under blå himmel i høj sol og endda i et terræn med både bjerge, flade veje og smuk udsigt?

Nej, vel - det er der intet, der er. Derfor rykker Python Pro en del af butikken til Mallorca fra 3. april til og med 14. juni 2020. 


"Vi sender en vognfuld cykler derned og etablerer en "PYTHON CAMP", hvor man kan komme ned og køre på vores RF-C303 racer med Shimano Ultegra Di2 8070 disc," smiler Python Pros ejer Leif Nielsen, når han fortæller om det nye tiltag. 
 

"Vi etablerer os på hotellet Whala!Beach, som ligger lige ned til strandpromenaden i Playa De Palma. Her er alle slags cykelruter, hvor der imod sydøst er flade veje som i Danmark. Mod nordøst er der kuperet terræn med bakker og små bjerge på op til knap 300 meter blot 10 kilometer fra hotellet. Mod vest skal man kun cykle 14 kilometer, før man rammer de seriøse bjerge på op til 1000 meter." 


 

Hotellet ligger ved den 4,5 kilometer lange promenade langs stranden, som er én lang række af butikker, restauranter, barer og cafeer. Der er også en cykelsti hele vejen til Palma by, så man let i ro og mag, kan cykle på shopping- eller sightseeingtur.
 

Har du lyst til at komme og cykle på en af Python Pros cykler på Mallorca, så har du nu muligheden.

"Vi tilbyder, at du kan bo på samme hotel som os, få en dejlig stor morgenbuffet hver morgen, og frit benytte en af vores cykler i hele perioden, hvor du bor der." 
 

Der er hele tiden en Python mand på stedet, og han kan hver dag rådgive om cykelruter, sightseeing ture, Python-cykler og meget mere. Cyklen er til rådighed dagligt fra klokken 9.00 til 17.00. 
 

"Vi sørger for en cykel i den rette størrelse, men du skal selv medbringe pedaler og cykelhjelm. Herudover er det eneste, som du selv skal sørge for flybilletter samt transport mellem lufthavn og hotellet, samt eventuelt en rejseforsikring eller cykelforsikring," tilføjer Leif Nielsen.

Skulle du efter endt ophold eventuelt få lyst til at erhverve dig en Python racer, så er det også muligt at finde en løsning på det, meddeleler Leif Nielsen. 


Du kan booke din plads på Python Pros webside, så du selv kan gå inde og booke plads og angive, hvilken størrelse cykel du vil køre på.

Har du spørgsmål, så kan du maile til info@pythonpro.com eller ringe til Camp-manager Bent Edal på telefon 40469106. 


Hotellet

Hotellet Whala!Beach ligger lige ned til strandpromenaden i Playa de Palma. Fra hotellets pool- og barområde på toppen af hotellet, er der en helt fantastisk udsigt over stranden, byen og helt til Palma de Mallorca.


 

Hotellet har følgende faciliteter: buffet restaurant, døgnbemandet reception, aircondition, elevator, pool bord, turist information, inden- og udendørs bar, udendørs pool, flere tagterasser, baggageopbevaring, box på værelserne (gebyr), billeje (gebyr), lufthavns transfer (gebyr), lægeservice (gebyr). Det er et ikke ryger hotel og kæledyr er ikke tilladt.

 

"Gennem receptionen er der adgang til en cykelkælder, hvor Python Pro cykler hænger i holdere på væggen. Fra cykelkælderen er der adgang til et udendørs område, hvor der er vand og slange, så cyklen kan skylles og vaskes, såfremt der er behov for det," forklarer Camp-manager Bent Edal.I kælderen er der ligeledes et værkstedsbord med diverse værktøj og cykelpumpe. Der er mulighed for at tilkøbe halvpension. Morgenmad er inkluderet i prisen, mens middags- og aftensmad kan tilkøbes, og der serveres i buffet restauranten.

 

Transport muligheder og priser
200 meter fra hotellet går busrusten A2, som kører pendulfart mellem lufthavn og Palma de Playa. Prisen er kun fem euro hver vej. Hotellets stoppested hedder (490 s'Arenal - torrent des Jueus). Det er en meget enkel og effektiv transport form.
 

Til højre for hotellet går ”Palma Express” bussen, så du let kan komme til og fra Palma de Mallorca. Den hedder rute 25. Der er flere andre busruter til Palma, men denne er den absolut hurtigste og den kører cirka hver 20. minut fra 8.00 til 20.00. Til denne kan du med fordel benytte et 10-turs kort. Camp manager Bent Edal er gerne behjælpelig med at skaffe disse.

En taxa mellem lufthavn og hotel koster cirka 23-28 euro, mens en taxa til Palma de Mallorca koster cirka 25-30 euro.

Området
Lige udenfor hotellets dør løber den 4,5 kilometer lange strandpromenade langs Playa de Palma. Denne består er én lang række af restauranter, cafeer, butikker, supermarkeder og meget mere. 
 

I den vestlige ende af promenaden starter en cykelsti, som fører hele vejen til Palma de Mallorca. Her kommer man forbi små havne og smukke udsigtspunkter på vej til ”hovedstaden”. 
 

Det anbefales at tage en dag til Palma de Mallorca, som er en fantastisk by med utallige sightseeing og shoppingoplevelser.
 

Cykler og cykelgrej
Cyklerne på stedet er model PYTHON RF-C303. De er alle bygget med komplet Ultegra Di2 version 8050/8070 og er med skivebremser. 

Størrelser: XS, S, M, L, XL (Se geometri på www.pythonpro.com)
Gearing: 50x34T foran og 11-30T bagpå
Pedalarmslængde: 172.5mm
Frempindslængde: 100mm (XS), 110mm (S), 120mm (M+L), 130mm (XL)
Styrbredde: 420mm midt/midt
Hjulsæt: Shimano WH-RS171 (700x25C dæk)
Sadel: Selle Italia X1 (Du er velkommen til at medbringe egen sadel)
Pedal: Er der ikke på - så dem skal du selv huske at tage med
Cykelhjelm: Er obligatorisk - så husk den. (Ingen cykelhjelm = ingen cykel)

Du vælger cykelstørrelse hjemmefra, så vi er sikre på, at din størrelse er til rådighed ved ankomst. Størrelse vælges ud fra geometriskema. Du har den samme cykel alle dage under dit ophold.

Cyklen hentes i cykelkælderen. På ankomst dagen kan cyklen benyttes fra 14-17 og samt fra 9-17 de følgende dage. På afrejsedagen skal cyklen afleveres senest klokken 12.00, da den skal være klar til næste gæst klokken 14.00.
 

Cyklen har monteret en lille sadeltaske med to slanger, et multitool og to dækjern. Multitool og dækjern skal også ligge der når du afleverer cyklen igen. Slanger afregnes med 29,- kroner per styk - dog er de to første gratis.


Der vil også være mulighed for at købe energi- og proteinbarer på stedet.


Python på Mallorca

"Vi er på Mallorca for at cykle, og kommer du til vores camp, så har du frie hænder til at cykle lige så meget, eller lige så lidt, du vil. Der er ingen programmer, ingen tvungen træning, ingen obligatoriske møder og ture. Du er med andre ord fri til at cykle lige så meget - eller lidt du vil, individuelt eller i grupper. Du kan altid spørge Camp-manageren og få råd og vejledning," forklarer Leif Nielsen og tilføjer:
 

"Han kan altid give gode råd om cykelruter, udflugter, offentlig transport, spisesteder, cafeer og meget andet. Men han er ikke en turistguide - han er blot en cykelentusiast, ligesom I andre er. Han cykler ikke med Jer. I cykler på egen hånd." 

 

Hvad koster det så?

Priserne varierer alt efter, hvilken periode man vælger. Starten af april er billigst og så stiger de langsomt frem mod sommeren. Jo tættere på juli desto højere priser. 
 

Ved ophold mellem 4. og 11. april er priserne per person f.eks. følgende:

I delt dobbeltværelse: Fra kr. 696,- pr. døgn eller 3.995,- for en uge*
I enkeltværelse: Fra kr. 799,- pr. døgn eller 4.586,- for en uge*
(Bemærk minimumsophold er 5 nætter)

Ved booking af minimum syv sammenhængende dage ydes, der en rabat på 15%. Derved fremkommer ugeprisen.

*Ovenstående ugepriser er kampagnepriser, hvor der er fratrukket 18% i stedet for 15%. Kampagnen gælder kun ved ugeophold fra 4. til 11. april 2020.Prisen inkluderer:

- Stor morgenbuffet hver morgen under opholdet.
- Fri afbenyttelse af en af vores cykler fra kl. 15.00 på ankomstdagen til kl. 11.00 på afrejsedagen.
- Ruteforslag (spørg Camp Manager Bent Edal)
- Udflugtsforslag (spørg Camp Manager Bent Edal)

Cyklens størrelse skal angives hjemmefra, og du har den samme cykel alle dagene

Se alle dagspriser her www.pythonpro.com/python-camp-mallorca

 

Ansvar og forsikring

Når du låner en af Python Pros cykler har du selv ansvaret for tilbagelevere den efter endt låneperiode i samme stand, som da du modtog den.

Det vil sige du har ansvaret for at udbedre eventuelle skader, som er opstået i låneperioden. Såfremt den bortkommer eller stjæles har du pligt til at betale erstatning svarende til genanskaffelsesprisen.

Mange indboforsikringer dækker ved lån af cykel, så det er en god idé at checke dette hjemmefra. Dækker din indboforsikring ikke, eller vil du være sikker på, ikke at stå med et eventuelt erstatningsansvar, kan vi tilbyde en forsikring, som dækker i låneperioden. Den koster 20 kroner per dag.

Du cykler på eget ansvar, for egen risiko og er selv ansvarlig for at overholde landets love og regler. 


BOOK OG SE MERE PÅ PYTHON PROS WEBSITE

Mangler du et påskeæg til cykelentusiasten
Hvis du ligesom os bare ikke kan få nok af Tour de France, så tjek de sportslige babushkadukker vi har fået i webshoppen.
Produktnyt: Canyon Neuron AL 2020
Canyon lancerer i dag en ny mountainbike, Canyon Neuron AL. Vi ser nærmere på cyklen.
4 skøre, sjove og nyttige ideer til pedal-elskere
Hvordan udfordrer man sig selv? Hvordan gør jeg min cykelrutine lidt sjovere? Og hvor finder jeg live streaming af cykelløb? Vi har samlet 4 måder du kan forbedre dit cykelliv.
LIVESTREAM: Feltet.dk Race Series
I aften den 31. marts klokken 20.15 slutter vi Feltet.dk Race Series med manér. Ved seriens 7. og sidste afdeling er nemlig flere point på spil end ved nogen anden etape, og der kan således avanceres kraftigt og rykkes godt og grundigt rundt på topstillingen i seriens respektive klassementer. Du kan følge det hele her på Feltet.dk eller på vores forskellige sociale platforme, hvor vi kommenterer slagets gang og hylder vinderne.
GOOD VIBES (ONLY) - Fra ret fed plan til RIDE SOLO - FLATTEN THE CURVE!
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner...
Test: Pirelli Zero Cinturato dæk
Pirelli har med Cinturato dækket leveret et rigtigt kompetent dæk til de koldere måneder samt pendling. Særligt rullemodstand og vægt imponerer på dette super velrullende dæk.  
Ny cykelbog i shoppen: Læs løbet - taktik for cykelryttere
Feltet.dk fejrer fødselsdag og giver 20% rabat på hele webshoppen resten af marts med rabatkoden HURRA. Vi har i shoppen netop tilføjet bogen "Læs løbet - taktik for cykelrytteren" af Henrik Zachariassen og med forord af Brian Holm.
Hyggetyk eller hardcore?
I de seneste år har vi set en eksplosiv udvikling i salget af hometrainere og e-cykling.
Test: Plantronics BackBeat FIT 2100 – Wireless Sport
Et solidt og robust headset med fine funktioner og en god indstilling, som gør det nemmere at høre sine omgivelser, mens man hører musik.

Instagram #motionsfeltet

Produktnyt: Snup en vingummi - og kom i mål
Hurtige kulhydrater er din ven, når du er ved at køre træt på turen. Her har både energi-snacks, energidrikke og forskellige gel-produkter længe været et populært valg. Men nu kan du snuppe en energi-vingummi i stedet. Det er meget nemmere og knapt så besværligt at spise, når du er på hjul. Læs med, og find ud af, hvorfor det er så smart.
VIND ET HJULSÆT - VÆRDI 7.399!
Nu kan du vinde et lækkert 45mm carbon hjulsæt med keramiske lejer til en værdi af 7.399 kroner!
Test: Lazer Genesis
Lazers nyeste tophjelm - Genesis - kombinerer (usædvanlig) let vægt med aerodynamiske egenskaber og et avanceret justeringssystem, der giver gode tilpasningsmuligheder for de fleste. Det hele pakket ind i et ret cool og lækkert look.
Test: Rapha Pro Team Thermal Base Layer
Et teknisk meget veludført base layer som dækker alle de kolde måneder i Danmark.
Test: Isadore Thermerino Jersey
Slovakiske Isadore fortsætter med at producere high-end cykeltøj med baggrund i erfaringerne fra de nu pensionerede cykelbrødre Peter og Martin Velits.
Test: isolés Charles Storm Jacket
Vi har testet Charles Storm Jacket, som er en vind- og vandtæt jakke, der kan bruges som et ultrabeskyttende yderste lag i alle de kolde måneder i Danmark.
Vi udlodder 5 x Tour-præmier i aften kl. 19
Vind et flot Tour de France sæt til en værdi af 249 kroner. Feltet.dk udlodder i samarbejde med cykelsøgemaskinen Velomio.com fem sæt. 
Canyon lancerer sin første e-trekking cykel
Canyon har i dag lanceret endnu en ny cykel. Denne gang en e-trekking cykel - Canyon Pathlite:On.
Interesseret i cykeludstyr, rabatter, guides - se her!
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev om cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Sidste chance: Vind cykel til 15.990 kroner og over 8.000 kroner kontant
Er du klar til en fantastisk cykelsæson? Sammensæt dit managerhold til 2020-sæsonen og vind kontante præmier.
Test: Rapha Pro Team sko
Rapha lancerer en ny sko som kører sig direkte ind i eliten med et vanvittigt godt miks af stivhed og komfort og et nyt, spændende materiale; Powerweave.
Deltag på Python Camp Mallorca
Det danske cykelbrand, Python Pro, har i 2020 lavet en Camp på Mallorca, hvor danske cykelmotionister kan deltage og låne Python-cykler.
Test: Knog Lil’ Cobber lygtesæt
Et kompakt lygtesæt i god kvalitet, som gør opmærksom på sin rytter og lyser godt op i mørket for god synlighed og tryghed.
Atlanterhavets cykel-hotspot
300 kilometer fra Afrikas kyst ligger De kanariske Øer, og den største af disse - Tenerife - byder på optimale forhold for cykling. Flere steder fremhæves øen som en af verdens bedste cykeldestinationer.
Test: Trek Supercaliber 9.8 2020
Med den nye Supercaliber er Trek startet med et blankt stykke papir og tænkt ud af boksen, da de skulle designe deres nye full suspension XC MTB. Det er der kommet et nyt og hyper-effektivt affjedringsdesign ud af.  

Seneste indlæg i debatten

Team INEOS arrangerer nu både løb mellem holdets ryttere på Zwift og træningsture med holdets ryttere for alle fans og motionister på samme platform. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/team_ineos_inviterer_til_traening_paa_zwift/ Vi er nød til at splitte det op, det nytter simpelthen ikke at sammenligne på tværs af tidslommer. Du er nød til at se på det ud fra samtidens moral (ikke lovgivning). 1960/1967 - Enevold & Simpsons højt profilerede dødsfald under henholdsvis OL & TDF: Ingen, hverken tilskuere, medier, stater, forbund, sponsorer eller udøvere havde nogen form for foragt for doping. Bloddoping: Vi ved ikke hvornår det starter, men start 80'erne på Olympisk niveau som et led i den kolde krig er godt bud. Vi ved at Morser's timerekord fra 1983 og det Amerikanske Bane & landvejsholds success ved OL 1984 skyldtes blod doping. Jeg husker at min idrætslærer i syvende klassse 1984/1985 beskrev det. Bloddoping var stadig lovligt imens de vandt. Bloddoping havde forgået i årevis i andre Olympisek sportsgrene, men i vesten var begge begivenheder og åbenheden om at der blev brugt blod doping den første øjenåbner. I forhold til alt andet vi tidligere har set er brugen af bloddoping som at opgradere våbenarsenalet fra en spisegaffel til et maskingevær ... også financielt grundet afhængigheden af læger, sundhedspersonale mm. EPO +1989: De første dødsfald blandt hollandske ungdoms ryttere dør kort efter EPO er gjort tilgængelig i vesten som behandling for anemia (frigivet i US 1989). Cononi lægerne som allerede havde erfaring med bloddoping skifter fra blod doping til EPO behandling hvad de anser som nemmere og sikrere at admistre. Ét eller andet sted er Ferrari's forsvar for EPO i 1994/95 validt. EPO var var en demokratisering af våbenkapløbet og det var langt sikrere for atleterne - i 1990/1991/1992 var denne antageligt ikke slået bredt igennem endnu. Hvem der skifter først ved vi ikke rigtigt. Men jeg husker J.Leth på TV2 lovpriste Ferrari, Checini osv som de store preperatures for sine helte og i flæng kunne nævne hvilke læger der arbejde med hvilke ryttere. Det er FØR Riis's TDF gennembrud i 93. Der er stadig ingen medier i europa der rynker på næsen i 1993-1996. I 1997 sæsonnen blev hemtocrit grænsen på 50% indført med støtte fra rytterne da de vidste at dødsfaldene var et problem. Jeg husker at Riis var én af dem der advokerede for 50% imens P.Richard protesterede som et overgreb på rytterne (han var OL mester og involveret i rytternes fagforening). Enkelte journalister begynder at undersøge hvordan det står til i baggrunden - ikke mindst DR's journalister. Ca samtidig sker der noget på statsligt niveau i primært Italien og Frankrig hvor politikkerne og den udøvende magt begynder at efterforske cykelsporten. Det fører til Festina sagen i 1998. 1998 burde have været en lussing til sporten, sponsorenes kunder ville ikke være med mere, sporten lænede sig stadig op af HC grænsen og mente at en var nok til at undgå dødsfald og dermed lade som om at sporten var reformeret. Man skulle være virkelig naiv i 1999 for at tro at LA i 1999 var ren, og at resten var rene - de havde højst skruet lidt ned for doserne pga HC test og den EPO test der var på trapperne. (mht EPO testen ved vi at Concioni var med til at udvikle den for den olympiske komite samtidig med at hans læger fik insider viden om hvordan man kunne ungå positive tests). Næste nedslag burde have været Oil for Drugs - men ingen uden for Italien intereseerde sig for den - for det var jo ikke TDF. Vilkårlige ofre var Hamilton, Landis, Vanderbrüke, Pantani - dem med mange financiele resurser skiftede tilbage til blod og de dem der havde råd til de bedste læger kunne tillige stadig mikro dossere EPO i daglige under træning. Den naive offentlighed som betalte for gildet klappede og lod som om det ikke forgik, men insidere og entusiaster som os burde have vidst at 1998 ikke var et cleanup. Det franske forbund og hold på alle nivauer begyndte stille og roligt at forme en ny generation af unge ryttere efter 1998. 2006 Operation puerto var det næste nedslag - herefter kan INGEN være i tvivl om at det er alvor, jeg vi tro at de fleste hold efterfølgende ophører at organisere EPO og blod doping. Enkelte satser stadig og bliver nappet, eks M.Rasmussen men han var sluppet fri hvis ikke det var fordi direktøren for hans eget nationale forbund var vedholdende nok og gik på nationalt TV både før og under TDF for at gøre opmærksom på at der stadig var et problem. Det bilogiske pas indføres først af RIis, dernæst af hele cykel (og skisporten). En dansker udvikler testen men forlader anti dopingen organisationerne og lader sig ansætte af af alle Brÿnell for at ligitimere LA's comeback. I dag ved vi at alle spor peger på at Ferrari, LA & Breünell formåede at fake testene - om Damsgaard var vidende ved vi ikke, enten var han eller også var Ferrari bare et skridt foran. (Senest har Damsgaard udemærket sig ved ikke at kunne detecte blod manipualtion i landrends skisporten). Sidste og havd der burde være det endegyldige nedslag er USADA's sag imod LA i 2011/2012. Alt efterfølegende, selv et pift for meget fra Asthma sprayen burde nu være uacceptabelt - men vi ved at det biologiske pas stadig kan slås og der er stadig ryttere der nuppes for blodmanipulation - men mønsteret er det samme som i Breünell/Armstrong/Ferrari årene - de blive snuppet efter de har forladt et af de helt store hold. eks som Suitsu der i sin karrieres efterår pludselig har taget EPO for første gnag i sit liv efter at have været ansat på Moviestar, Sky og Bahrain :-( Journalisterne, UCI og tilsyneladende også seerne tror på røver historien og der er ingen der har lyst til at grave i eks hans tid på Sky. Vi stiller cykelløbsabstinenserne med lidt guld fra gemmerne - i dag kan du gense Fabio Jakobsens imponerende sejr i Scheldeprijs fra 2019. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/gense_momentet_jakobsen_tager_anden_scheldeprijs-sejr_i_traek/Giovanni Visconti og Luca Scinto har et nært forhold, som har ført dem sammen af flere omgange gennem en lang karriere for den erfarne italienske veteran. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/visconti_scinto_smed_mig_ud_af_en_bil_i_2009/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Mangler du et påskeæg til cykelentusiasten
Hvis du ligesom os bare ikke kan få nok af Tour de France, så tjek de sportslige babushkadukker vi har fået i webshoppen.
Produktnyt: Canyon Neuron AL 2020
Canyon lancerer i dag en ny mountainbike, Canyon Neuron AL. Vi ser nærmere på cyklen.
4 skøre, sjove og nyttige ideer til pedal-elskere
Hvordan udfordrer man sig selv? Hvordan gør jeg min cykelrutine lidt sjovere? Og hvor finder jeg live streaming af cykelløb? Vi har samlet 4 måder du kan forbedre dit cykelliv.
LIVESTREAM: Feltet.dk Race Series
I aften den 31. marts klokken 20.15 slutter vi Feltet.dk Race Series med manér. Ved seriens 7. og sidste afdeling er nemlig flere point på spil end ved nogen anden etape, og der kan således avanceres kraftigt og rykkes godt og grundigt rundt på topstillingen i seriens respektive klassementer. Du kan følge det hele her på Feltet.dk eller på vores forskellige sociale platforme, hvor vi kommenterer slagets gang og hylder vinderne.
GOOD VIBES (ONLY) - Fra ret fed plan til RIDE SOLO - FLATTEN THE CURVE!
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner...
Test: Pirelli Zero Cinturato dæk
Pirelli har med Cinturato dækket leveret et rigtigt kompetent dæk til de koldere måneder samt pendling. Særligt rullemodstand og vægt imponerer på dette super velrullende dæk.  
Ny cykelbog i shoppen: Læs løbet - taktik for cykelryttere
Feltet.dk fejrer fødselsdag og giver 20% rabat på hele webshoppen resten af marts med rabatkoden HURRA. Vi har i shoppen netop tilføjet bogen "Læs løbet - taktik for cykelrytteren" af Henrik Zachariassen og med forord af Brian Holm.
Hyggetyk eller hardcore?
I de seneste år har vi set en eksplosiv udvikling i salget af hometrainere og e-cykling.
Test: Plantronics BackBeat FIT 2100 – Wireless Sport
Et solidt og robust headset med fine funktioner og en god indstilling, som gør det nemmere at høre sine omgivelser, mens man hører musik.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet