De 7 mest populære Tour de France-bøger lige nu
Foto: A.S.O. / Pauline Ballet / Alex Broadway / Thomas Maheux
17.07.2022 @ 09:43

Der udkommer rigtig mange Tour de France-bøger forud for verdens største cykelløb, og du kan naturligvis købe bøgerne til en skarp pris på Feltet.dks webshop. Vi har samlet de 7 nyeste bedst sælgende bøger til dig!

 

TRE UGER I JULI - DANSKERNE I TOUR DE FRANCE

Ny bog om verdens største cykelløb fortalt af blandt andre Bjarne Riis, Rolf Sørensen, Jesper Skibby og Brian Holm.

 

I starten af juli 2022 vil hele nationen stå på den anden ende, når en af verdens allerstørste sportsbegivenheder, Tour de France, ruller forbi København, Roskilde, Nyborg, Vejle, Sønderborg og en række andre danske byer.

 

I Tre uger i juli fortæller en stribe af Danmarks bedste cykelryttere gennem tiden om deres egne oplevelser i Touren. Vi er med hele vejen fra morgenbordet inden løbets første etape via bjergrige strabadser og brændende rivaliseringer til sejrspodiet i Paris. Der deles undervejs rundhåndet ud af indsigtsfulde anekdoter og farverige røverhistorier om sejre, skuffelser og slagsmål, der tilsammen giver læseren et unikt indblik i en Tour de France-rytters hverdag og særegne psyke. Bogens fokus er det franske etapeløb, men kommer omkring både colombianske gangstere, franske ikoner og ikke mindst nutidens store danske landevejsstjerner.

 

Tre uger i juli er et festfyrværkeri af cykelhistorier og et underholdende portræt af en sportsbegivenhed, der er mere populær end nogensinde. Bogen er skrevet af journalist og forfatter Tonny Vorm i samarbejde med blandt andre: Bjarne Riis, Brian Holm, Per Bausager, Rolf Sørensen, Jesper Skibby, Jens Veggerby, Jesper Worre, Jørgen V. Pedersen, Kim Andersen, Jakob Piil og Matti Breschel.

 

KØB BOGEN OG SPAR 20%

 

 

 

SIDSTE TOUR - LETH OG MADER

Den sidste Tour med Leth og Mader to gamle venners tur på memory lane med masser af interessante historier fra deres tid sammen som landets mest legendariske kommentatorpar. 

 

Det er en personlig samtalebog, hvor Jørn Mader og Jørgen Leth mindes deres tid sammen i og udenfor kommentatorboksen, fra 1989 til 2003, hvor de talte Tour de France ind i danske hjerter og var med til at give cykelsporten et folkeligt gennembrud med deres særlige stil.

 

De deler sjove minder lige fra de franske landeveje til højderne i Colombia og store øjeblikke med en usædvanlig generation af danske ryttere som Bjarne Riis, Rolf Sørensen og Jesper Skibby, fortæller med vid og bid om deres helte og skurke i sadlen og tegner et levende billede af deres hæsblæsende liv på farten med det professionelle cykelfelt, men Mader og Leth vender også blikket indad og snakker om uenigheder, jalousi, nedture og kærlighed til hinanden.

 

KØB BOGEN OG SPAR 20%

 

 

 


TOUR DE FRANCE - DEN ULTIMATIVE FORTÆLLING OM VERDENS HÅRDESTE CYKELLØB
Ny udgave af Joakim Jakobsens klassiker om verdens største cykelløb. Opdateret til og med Tour'en 2021, hvor danske Jonas Vingegaard blev en sensationel nummer to.

 

Det er den ultimative fortælling om, hvordan verdens bedste cykelryttere gennem mere end 100 år har presset deres kroppe og hoveder gennem umenneskelige strabadser på de franske landeveje og bjergtoppe. Hårdheden, taktikken og enkeltmandspræstationerne har fascineret publikum, så løbet i dag er verdens største årlige begivenhed. En scene, hvor helte taber stort og frygteligt eller lider sig til sublime sejre. Og hvor heroisme, snyd og brændende rivalopgør hvert år skrives ind i historien.

Joakim Jakobsen fortæller hele historien bag løbet og følger dets udvikling år for år fra 1903. Han går tæt på de afgørende etaper og tegner portrætter af store og små mestre fra den første vinder til den seneste hersker.

 

Bogen er næsten 900 sider!

 

KØB BOGEN OG SPAR 20%

 

 

 

MICHAEL MØRKØV - MIN VEJ

“MICHAEL MØRKØV - MIN VEJ” er Michael Mørkøvs fortælling om, hvordan en ydmyg ung mand fra Kokkedal med flid, dedikation og knivskarp analyse af egne muligheder og begrænsninger voksede fra tømrerlærling til verdensstjerne

 

Det kræver sin mand at gøre det til en afgørende del af sin cykelkarriere at køre andre frem til de sejre, der giver pladsen i rampelyset og de største overskrifter. Men Michael Mørkøv har skabt sig en glorværdig karriere og opnået stor anerkendelse i den internationale cykelverden, som den bedste inden for leadout. Og når disciplinen er banecykling, står han selv øverst på skamlen.

 

”Jeg er stoppet med ham, når han skulle tisse. Jeg har kørt med noget af hans mad i lommerne, så han ikke skulle transportere unødig vægt rundt. Mit arbejde som leadout ser jeg ikke kun som noget, der foregår på de sidste 500 meter af etapen. Det foregår hele dagen. Også dagen før for den sags skyld. At bygge sprinteren op til denne etape. Fortælle ham om, hvordan det bliver. Forberede ham mentalt. Det bruger jeg selv meget tid og energi på. Jeg føler også, at det giver pote,” fortæller Michael Mørkøv om sin rolle for Mark Cavendish under Tour de France i 2021 til Carsten Ritter, der er forfatter til Michael Mørkøv - Min vej.

 

Med stædighed, passion og en indstilling, der altid er gennemsyret af professionel dedikation som drivkraft, har Michael Mørkøv i den internationale cykelsport skabt sig en gloværdig karriere som leadoutman - ham, der kører de helt store stjerner til sejren i halsbrækkende spurter. Snu, frygtløs og loyal i de sidste drabelige minutter på opløbsstrækningen i de allerstørste cykelløb er det Michael Mørkøv, der knytter næven i triumf bag sejrherren, når konkurrenterne er sat til vægs. Og det er de blevet igen og igen gennem årene. Man siger om Michael Mørkøv, at han kan se ind i fremtiden, for han ved nærmest, hvordan de andre hold vil agere, før de selv gør det, og han er anerkendt som verdens bedste cykelrytter på posten som leadoutman.

 

Men det stod ikke skrevet i hverken stjerner eller på journalistblokke, at Michael Mørkøv skulle havne i toppen af cykelsporten.

 

Når han en sjælden gang kører sin egen chance, er det som regel på cykelbanen. Det gav en olympisk guldmedalje i parløb med Lasse Norman Hansen i Tokyo 2021. Sammen med Norman er han også verdensmester, nu for andet år i træk. I alt er det blevet til fire VM-titler på bane.

 

KØB BOGEN OG SPAR 20%

 

 

 

 

ROLF SØRENSEN PRÆSENTERER TOUR DE FRANCE

Danmarks mest vindende cykelrytter gennem tiderne sætter fokus på verdens største etapeløb, der starter i Danmark i 2022.

 

Rolf Sørensen kørte Tour de France syv gange. Han kom i gult, styrtede, vandt etaper og bed skeer med Bjarne Riis i en voldsom kamp om danskernes gunst. Han lærte det inderste væsen af verdens største cykelløb at kende på godt og ondt. I Rolf Sørensen præsenterer Tour de France tager Danmarks mest vindende cykelrytter og hans medvirkende Tour-hovedpersoner dig med på en forunderlig rejse helt ind i sjælen af det ikoniske etapeløb.

 

Med analyser, anekdoter og samtaler med en række af Danmarks største nuværende stjerner fortæller mangeårig tv-kommentator Rolf Sørensen også historien om, hvad der gør løbet så specielt - og hvordan danske ryttere kan komme til at præge det i mange år fremover.

Bogen rummer desuden hele historien om, hvordan Tour de France-starten kom til Danmark, og hvordan de danske etaper blev skabt.

320 sider med alt om Tour de France i formatet 30x24 centimeter. Der er altså tale om en bog i et dejligt stort format, hvor det smukke i Tour de France kan udfoldes på flotteste vis i både tekst og billeder. Bogen er trykt i Danmark.

 

Tour de France. Mange danskere sidder år efter år klistret til skærmen, når cykelløbet over dem alle køres. Tv'et er indstillet på TV2, og med Rolf Sørensens stemme i ørerne bliver vi guidet sikkert og underholdende gennem det mytiske etapeløb.

 

Sådan er det også i hans nye bog, hvor Rolf i tekst og smukke billeder kigger tilbage på sine egne år og triumfer i Tour-feltet og grundigt behandler nutidens Tour med hjælp fra en lang række af Danmarks største profiler.

 

Jonas Vingegaard, Mads Pedersen, Kasper Asgreen, Jakob Fuglsang, Michael Mørkøv, Bjarne Riis og mange flere fortæller uddybende om deres roller i feltet og giver den flotte coffee table-bog et både dybt, aktuelt og tidsløst præg.

 

KØB BOGEN OG SPAR 20%

 

 

 

DEN GALE SLAGTER OG ANDRE DANSKE CYKELHISTORIER

Ole Ritter, Jonas Vingegaard, Mads Pedersen, Jakob Fuglsang og mange flere spiller hovedrollerne i Jakob Staalbys frie genfortællinger af en række af dansk cykelhistories største øjeblikke. Bogen er til overflod fyldt med Ole Rydals håndtegnede illustrationer, der sætter billeder på fortællingerne.

 

Bogens består af ti punktnedslag i Danmarks cykelhistorie og indeholder både kendte og knap så kendte øjeblikke - alle fortalt i et sprudlende sprog med fantasien i højeste gear. Mens flere historier genfortæller kendte øjeblikke som Mads Pedersens VM-sejr i Yorkshire 2019 og Jakob Fuglsangs gevinst i Liege-Bastogne-Liege tidligere samme år, vil andre historier være helt nye for selv hardcore cykelfans. Ikke mindst fortællingen om danske Charles Meyers sensationelle sejr i verdens længste cykelløb: det knap 600 km lange Bordeaux-Paris, som han gennemførte på 25 timer i 1895. Læs historien i vedhæftede læseprøve.

 

Ligesom forgængeren er historierne skrevet i et sprog, der rammer både børn og voksne, og er således oplagt som optakt for hele familie til den store cykelfest, der rammer landet, når Tour de France starter i København 1. juli 2022.

 

KØB BOGEN OG SPAR 20%

 

 


 

TOUR DE FRANCE BAG KULISSERNE

Cyrille Guimard. Sportsdirektøren bag Van Impe, Hinault, LeMond og Fignon. Den mest indflydelsesrige af slagsen i 1970'erne og 1980'erne beretter uden filter og stærkt personligt om den gyldne æra i verdens hårdeste cykelløb.

 

Da Cyrille Guimard mødte op til Touren i 1972, var han i topform. Guimard havde vundet pointkonkurrencen i alle de løb, han havde deltaget i: Midi-Libre, Dauphiné Libéré, Luxembourg Rundt, Fire dage ved Dunkerque. Og han havde også vundet i det samlede klassement i Midi-Libre og Tour de l’Oise. Kort sagt starten på en lovende karriere.

Guimard erobrede den gule trøje foran Merckx, men måtte senere udgå med et skadet knæ. Og det blev begyndelsen på enden som rytter. I 1975 var det slut efter to blanke sæsoner med smerter og ingen resultater. Karrieren som legendarisk sportsdirektør kunne tage sin begyndelse.

 

KØB BOGEN OG SPAR 15%

Giro-spillet åbnet for tilmelding
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.
Dansk endagsløb præsenterer ny finale: Giver holdene noget at tænke over
Grand Prix Herning har præsenteret en spændende ny rute til årets løb, som vil udfordre rytterne på de karakteristiske grusveje helt ind i finalen og forhåbentlig skabe endnu mere spænding i det danske UCI-løb.
Positiv opdatering på Vingegaard-operation
”Jonas har gennemgået vellykket operation” sådan skriver Team Visma Lease a Bike via mediet X. 
Test: ABUS Gamechanger 2.0
Aerodynamik, ventilation og komfort er i højsædet i den nyeste udgave af ABUS’ populære landevejshjelm Gamechanger. Hjelmen har store ventilationskanaler, flere aerodynamiske features, gode indstillingsmuligheder og er strippet for overflødige elementer, som er med til at holde hjelmens vægt godt nede. Feltet.dk har testet hjelmen - læs med her og find ud af hvordan hjelmen klarer sig i testen.
Startlisten til kvindernes Paris-Roubaix - 3 danskere med
I dag køres kvindernes Paris-Roubaix, og der er tre danskere blandt de deltagende.
Flere brosten end i 30 år: Her er pavéerne i Paris-Roubaix 2024
Pavéerne til årets Paris-Roubaix er blevet præsenteret.
Tour des Stations et cykelløb for motionister med gode bjergben
Er du til højdemeter og stigninger, så er Tour des Stations præcis et løb for dig! Prøv kræfter med en benbrækker.

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

DSMs triumftog i Tyrkiet fortsatte, da den unge hollænder Frank van den Broek vandt på monsterbjerget Spil Dagi. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/hollaender_vinder_kongeetape_-_tobias_lund_taber_foerertroejen/Oier Lazkano har endnu ikke styr på sin kontraktsituation fra næste sæson. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/spansk_mester_staar_foran_stor_beslutning/ jeg har, efter en del skriven frem og tilbage, fået mit forsikringsselskab til at acceptere den QR-kode og tilhørende serienummer, som i hvert fald var påsat mine Canyon-cykel. Havde politiets hittegodskontor været tættere på, så havde jeg nok bare fået dem til at udstede et stelnummer. OP - jeg har også købt cykler ved Canyon, og i første omgang var det fordi, at prisen for den pågældende racercykel virkede fornuftig og, når jeg sammenlignede med danske butikker virkede det til, at modellens udstyr lige var det bedre end til tilsvarende pris i Danmark. Anden gang valgte jeg igen Canyon både pga. gode erfaringer med første køb og så fordi, at deres Roadlite 4 hybrid-cykel igen virkede som en fornuftig prissat pakke. Oplevede ikke problemer med købet, har heller ikke oplevet problemer med cyklerne efterfølgende, men har dog været i kontakt med Canyons (danske) kundeservice et par gange. Kun positive oplevelser. Det er aldrig en dårlig ide at kontakte din forsikring inden du køber fra udlandet og får oplyst hvordan, at du skal have din cykel registreret før, at de vil acceptere det fx i tilfælde af tyveri. Derudover skal du gøre op med dig selv om du vil have en fysisk butik i nærheden, hvor du kan tage cyklen ned og sige "Det er 14 dage siden, at jeg købte den og nu virker lortet ikke - hvordan vil I ordne det for mig?"Prologvidneren, Maikel Zijlaard, udgår af Romandiet Rundt med et slemt brud.   Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/overraskende_prologvinder_udgaar_med_slemt_brud/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Giro-spillet åbnet for tilmelding
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet