21.03.2024 @ 14:10

Bosch eBike Systems lancerer en ny batteriinnovation til el-cykler. PowerPack 800 Frame er navnet på det nye powerfulde batteri, men med batteriet følger flere store nyheder fra producenten.

 

Bosch eBike Systems har netop lanceret et nyt batteri i deres sortiment til el-cykler - et batteri med den hidtil største energikapacitet i brandets historie. 

 

Det nye Powerpack 800 Frame samt de nye DualBattery-kombinationsmuligheder giver større rækkevidde og fleksibilitet, så du på færre opladninger kan få endnu mere tid i sadlen og samtidig få mulighed for at få hverdagen til at hænge bedre sammen.

 

Bosch præsenterer fire store nyheder i forbindelse med lanceringen:

1) Med den nye PowerPack 800 Frame præsenterer Bosch eBike Systems det batteri i sortimentet, der har den største energikapacitet.

 

2) Det smarte system muliggør DualBattery-kombinationsmuligheder, hvilket vil sige du kan kombinere tidligere versioner af PowerPack med det nye batteri.

 

3) En ny batteriguide, som giver grundlæggende viden om korrekt håndtering af batterier. 

 

4) Systemet sikrer mere gennemsigtighed ved køb af brugte batterier takket være online batteritjek.

 

Vi har kigget nærmere på batteriet, og hvad det betyder for dig som forbruger.

 

PowerPack 800 Frame giver dig stor frihed til de lange ture

Med det nye batteri kan du glæde dig over større fleksibilitet og den størst mulige batterikapacitet, det er nemlig det mest kraftfulde eBike-batteri til dato fra Bosch eBike Systems.

 

Det nye PowerPack 800 Frame har en energikapacitet på cirka 800 watt-timer, oplyser producenten. Med dets kombination af høj energitæthed, ydeevne og fleksibilitet er det ideelt til lange ture, tunge eBikes såsom eCargobikes eller hurtige S-Pedelecs.

 

Det nye stelbatteri kombinerer høj kapacitet og brugervenlighed og takket være den moderne cellekonstruktion og det kompakte design, opnår man en energitæthed på cirka 200 Wh/kg. 

 

Passer til samme holder

PowerPack 800 vejer cirka 3,9 kg og har de samme mål som PowerPack 725. Batteriet bruger den samme holder som alle andre Bosch-stelbatterier, hvilket skaber maksimal fleksibilitet, når batteriet skal udskiftes.

 

Det betyder, at eBikere nemt kan vælge et mindre og lettere batteri til kortere ture eller tage et ekstra batteri med for at opnå længere rækkevidde.  

 

DualBattery - batterikombinationer, der giver maksimal energi og rækkevidde

Bosch eBike Systems introducerer også det nye DualBattery-kombinationsmuligheder til det smarte system, som sikrer, at eBikere kan opnå større rækkevidde ved tung last, lange pendlerture eller mere krævende ture.

 

To forskellige PowerTube batterier kan eksempelvis kombineres. PowerPack Frame-batterierne i systemet er nu også indbyrdes kompatible. For eksempel kan PowerPack 800 Frame bruges som DualBattery, hvilket giver en maksimal batterikapacitet på 1.600 Wh.

 

Denne kombination muliggør ekstreme rækkevidder på op til hele 300 km, oplyser Bosch. 

Se alle kombinationsmuligheder her

 

En særlig praktisk detalje er, at DualBattery til enhver tid også kan bruges med kun ét batteri. Du kan derfor lade et af dine batterier bliver hjemme, når du skal ud på en kortere tur, eller du har brug for, at din eBike er lettere.

 

Fokus på sikkerhed og genanvendelse: Den opdaterede batteriguide

Bosch eBike Systems lægger særlig stor vægt på sikkerhed og holdbarhed af lithium-ion batterierne. Ligesom hardware af høj kvalitet er vigtigt, er det også vigtigt, at batterierne håndteres korrekt.

 

Derfor præsenterer Bosch - i forbindelse med lanceringen - også nu en revideret version af batteriguiden.

 

Den indeholder omfattende og overskuelige oplysninger om alle eBike-batterier, og den giver nyttige tips til, hvordan man skal agere om vinteren, samt hvordan man vedligeholder og opbevarer batterierne korrekt for at sikre en lang batterilevetid.

 

Her er de fem vigtigste punkter i guiden

- Grundlæggende oplysninger om batterier

- Fokus på sikker håndtering af eBike-batterier

- Hjælp til korrekt opladning, opbevaring og pleje af batterierne

- Korrekt transport af eBike-batterier

- Genanvendelse af batterier

 

Se hele batteriguiden her

 

Få tjekket batteriet før køb af et brugt

Det nye batteritjek giver gennemsigtighed ved køb af brugte eBikes eller batterier. Som en yderligere service tilbyder Bosch eBike Systems nu et batteritjek, som er et nyttigt værktøj, der giver brugerne vigtige sikkerhedsoplysninger, når de køber brugte eBikes eller batterier.

 

Batteritjekket gør det muligt at kontrollere batterier, som for eksempel er købt brugt, ved brug af det serienummer, der er på Boschs hjemmeside og se, om batteriet allerede er åbnet/brugt eller defekt. 

 

Tjek dit Bosch batteri her

Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Dansk endagsløb præsenterer ny finale: Giver holdene noget at tænke over
Grand Prix Herning har præsenteret en spændende ny rute til årets løb, som vil udfordre rytterne på de karakteristiske grusveje helt ind i finalen og forhåbentlig skabe endnu mere spænding i det danske UCI-løb.
Positiv opdatering på Vingegaard-operation
”Jonas har gennemgået vellykket operation” sådan skriver Team Visma Lease a Bike via mediet X. 
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: ABUS Gamechanger 2.0
Aerodynamik, ventilation og komfort er i højsædet i den nyeste udgave af ABUS’ populære landevejshjelm Gamechanger. Hjelmen har store ventilationskanaler, flere aerodynamiske features, gode indstillingsmuligheder og er strippet for overflødige elementer, som er med til at holde hjelmens vægt godt nede. Feltet.dk har testet hjelmen - læs med her og find ud af hvordan hjelmen klarer sig i testen.
Startlisten til kvindernes Paris-Roubaix - 3 danskere med
I dag køres kvindernes Paris-Roubaix, og der er tre danskere blandt de deltagende.
Flere brosten end i 30 år: Her er pavéerne i Paris-Roubaix 2024
Pavéerne til årets Paris-Roubaix er blevet præsenteret.
Tour des Stations et cykelløb for motionister med gode bjergben
Er du til højdemeter og stigninger, så er Tour des Stations præcis et løb for dig! Prøv kræfter med en benbrækker.
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Elcyklernes kvalitet stiger: Nu er producent klar med elcykel fra øverste hylde
Gennem de seneste år er salget af elcykler steget markant, og det kan ses på elcyklernes kvalitet. I år lancerer producenten Gazelle en ny version af deres populære model, Eclipse, som sætter nye standarder og giver bilen kamp til stregen som det foretrukne transportmiddel.
Schurter og Fini ender på podiet – Ghost Factory triumferer på kvindesiden
Det blev til en samlet andenplads for Sebastian Fini og Nino Schurter i Absa Cape Epic.
Chefens hjørne: Feltet.dk startede for alvor på lokummet
Feltet.dk fylder i dag 21 år, men hvordan startede Skandivinaens største cykelside egentligt?
Nyt dansk talent smadrer Vingegaards gamle rekord
Den unge dansker slog den dengang 21-årige Jonas Vingegaards rekord fra 2018 med over 20 sekunder. En rekord, der for bare en måned siden blev taget af supertalentet Juan Ayuso.
Bosch lancerer batteri til elcykler - med fire store nyheder
Bosch eBike Systems lancerer en ny batteriinnovation til el-cykler. PowerPack 800 Frame er navnet på det nye powerfulde batteri, men med batteriet følger flere store nyheder fra producenten.  
Feltet.dk har store planer for nyt magasin
Skandinaviens største online cykelportal Feltet.dk køber Bikemania Magazine og stifter samtidig et nyt selskab Motionsfeltet.dk ApS. 

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet