Er det muligt at vædde på cykling?
Foto: A.S.O. / Alex Broadway
05.05.2022 @ 12:17

Der er utroligt mange cykelfans i Danmark og resten af verden. Derfor er der naturligvis muligheder for at foretage sportsvæddemål på cykelløb. Sportsvæddemål på cykling er populært, og vi giver dig en introduktion til det nedenfor.

 

Færre betting markeder

 

Man kan sige, at der er færre betting markeder i cykling sammenlignet med andre sportsgrene. Det er helt naturligt i og med, at der er færre begivenheder i cykelløb sammenlignet med for eksempel fodbold.

 

Størst fokus på vinderspil

 

Den mest udbredte form for spil på cykling er vinderspil. Det vil sige, at du spiller på, hvem der vinder et løb. For eksempel kan det være, at du spiller på vinderen af Tour de France, Giro D’Italia, Vuelta de España eller mange af de andre tilgængelige løb. Du kan naturligvis også spille på mindre løb. Alene på UCI World Tour er der omkring 33 cykelløb hvert år, som du kan se på nettet eller i fjernsynet.

 

Succesrig betting på cykelløb

 

Hvis du overvejer at spille på cykelløb, er det en god idé at overveje stærke betting strategier. Det indebærer blandt andet at lægge et budget for dit spil, så du holder dig inden for de rammer, som du kan tillade dig. Desuden er det vigtigt at følge med i cykelverden. Det vil sige, at du kan læse artikler, ligesom du gør lige her, og på den måde blive klædt på med vigtig viden.

 

Den bedste unge rytter

 

Du kan mange gange spille på vinderen af et cykelløb, som vi har gennemgået ovenfor. Der er også løb netop som eksempelvis Giro d’Italia, hvor der også er andre vinderspil. Det kan blandt andet være de unge rytteres klassificeringer.

 

I skrivende stund er João Almeida en af verdens bedste unge talenter. Den portugisiske cykelrytter cykler for UAE Team Emirates. Han har hidtil ikke vundet et stort cykelløb. Til gengæld endte han på fjerdepladsen ved Giro D’Italia i 2020 og sjettepladsen året efter. Derfor er han ekstra dygtig til at cykle på de italienske landeveje.

 

Dette aspekt er meget vigtigt at analysere, hvis du vælger at spille på cykelløb. Ligesom med i tennis, kan visse cykelryttere have større sandsynligheder for at vinde visse løb sammenlignet med andre. Derfor anbefaler vi, at du tjekker deres resultater, før du spiller på vinderspil.

 

Det bedste hold

 

I nogle løb, som f.eks. med Giro d’Italia, kan du også spille på holdklassificering. Her spiller du på hvilket hold, der ender bedst. Ved Tour de France gives holdklassificering til det bedste hold. Her vinder det hold, som har flest ryttere med de bedste resultater i den generelle klassificering.

 

De bedste cykelryttere kommer fra hele verden

 

Det interessante med cykling er at de bedste cykelryttere kommer fra mange forskellige lande. I skrivende stund er den slovenske cykelrytter Tadej Pogacar, som cykler for UAE Team Emirates, en af verdens bedste.

 

Pogacar blev den yngste cykelrytter til at vinde et løb på UCI World Tour, da han vandt Tour of California i 2019. Dengang var han kun 20 år gammel. Han skrev mere historie i 2021, da han blev den første Tour de France-vinder til at vinde en OL-medalje i landevejscykling. Der vandt han bronze og beviste, at han har en imponerende udholdenhed. Det var også den anden gang i træk at Pogacar vandt Tour de France.

 

Mads Pedersen er blandt de bedste i Danmark

 

En af de bedste danske cykelryttere er lige nu Mads Pedersen. Han kører for Trek Segafredo. Den århusianske cykelrytter vandt Danmark Rundt i 2017. Pedersen har siden da vundet sølv ved Tour de Flanders i 2018. Det blev også til guld ved Gent-Wevelgem i 2020 og Kuurne-Brussels-Kuurne i 2021. Pedersen har dog lang vej op til de bedste cykelryttere. Han endte på 137. plads ved Tour de France i 2021.

 

Spil ansvarligt på cykling

 

Som svar på overskriften kan du altså vædde på cykling. Det er vigtigt at have det sjovt med at foretage sportsvæddemål på cykling, som blot skal være en ekstra fritidsaktivitet. Med andre ord er det vigtigt at spille ansvarligt. Du kan se det som en ekstra mulighed for at lære mere om cykling ved at læse mere om cykelrytterne, de forskellige løb, osv.

 

Husk ikke at spille med hjertet. Selv hvis du håber at Mads Pedersen eller andre danske ryttere klarer det godt, er det bedst at kigge med objektive briller på de individuelle løb. Er du især fan af dansk cykling, kan du overveje at spille på løb i Danmark. Der er Danmark Rundt hver august, og her er Jakob Fuglsang historisk set den spiller, som har vundet flest gange.

 

Managerspillet til Tour de Suisse åbnet
Kan Mattias Skjelmose forsvare 2023-sejren i Tour de Suisse? Det finder vi ud af i midten af juni - sæt dit managerhold nu.
Tøjmærke i opråb: Vi skal tænke os om
Vi er for mange mennesker på Jorden til, at den kan følge med ressourcemæssigt, derfor banker det danske tøjmærke Re-Behave på carbonstellet og blæser til angreb. 
Danmark kikser ekstra OL-plads
Det gik ikke danskernes vej, da OL-pladserne skulle endelig afgøres - desværre. 
Hvad har Mads P., Roglic og Evenepoel til fælles?
Alle tre stjerner skal køre opvarmningsløbet til Tour de France, Critérium du Dauphiné, og du kan derfor vælge dem i Feltet.dk's store managerspil til etapeløbet.
Dansk dobbeltsejr i World Cuppen i Nové Mesto
Det danske stortalent, Albert Withen Philipsen, bliver bare ved med at imponere, men han har fået konkurrence... af en anden dansker. 
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Dansk MTB'er før OL-afgørelsen: Jeg håber og tror på det
Sofie Heby vil blive skuffet, hvis hun ikke bliver udtaget til OL. 
Sølvhøj og Fini i ny duel i Shimano-ligaens tredje afdeling
Som det var tilfældet i Silkeborg var Shimano-ligaens tredje afdeling i Rold Skov en hård kamp mellem OL-bejleren Sebastian Fini Carstensen (Lapierre Mavic Unity) og den formstærke U-23 rytter Oliver Vedersø Sølvhøj (Scott Creuse Oxygene Gueret). Hos kvinderne var Sofie Heby Pedersen (Wilier-Vittoria Factory Team) ganske suveræn.
Følg Giroen på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Giro d'Italia på Feltet.dk's app. Følg Alexander Kamp, Tobias Lund, Michael Valgren, Mikkel Honoré samt Mikkel Bjerg på tætteste hold.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Dansk virksomhed sponsor for Vingegaards hold
Jonas Vingegaards Team Visma | Lease a Bike indgår sponsorat med dansk virksomhed.
Vild historie: "Jeg er overbevist om, at de forgiftede mig"
I 1987 i Vuelta a España var Bjarne Riis den eneste rytter tilbage på Lucas - Müllers - Orbea, så holdet ville gerne have, at danskeren stod af, så de kunne komme hjem.
MTB-landstræner giver OL-status efter forrygende EM
Danmark havde et succesfuldt EM for herrer, da Simon Andreassen blev europamester i short track og vandt sølv i XCO-løbet, men er det nok til to OL-pladser?
Simon Andreassen vinder ny EM-medalje - trods punktering
Simon Andreassen fortsætter de imponerende resultater. Danskeren vandt i dag EM-sølv i XCO i Rumænien.
Dansker i top 10 ved EM
Hollandske Puck Pieterse er ny europamester i mountainbike efter en suveræn præstation.
Dansk talent bliver europamester
Den danske succes ved EM i mountainbike fortsætter.
Fyen Rundt 2024: Cykelfest i Middelfart
Danmarks ældste cykelløb indtager søndag den 26. maj de fynske gader, når dette års Fyen Rundt skal afgøres blandt både eliten og motionisterne.
Giro-spillet starter i dag kl. 14.00
Deltag i årets Giro d'Italia managerspil starter i dag klokken 14.00. Spillet slutter søndag den 26. maj 2024.
Dansk etapesejr og førertrøje i Fredsløbet
17-årige Albert Withen Philipsen var suveræn på dagens enkeltstart i Fredsløbet og sejrede suverænt. Danskeren er ny mand i førertrøjen.
Se Jørgen Leths cykelfilm gratis og hør ham fortælle om dem
Jørgen Leths Giro d’Italia-dokumentar ’Stjernerne og vandbærerne’ har 50 års jubilæum. Nu kan du se den samt ’En forårsdag i helvede’ og ’Den umulige time’ gratis online på Filminstituttets streamingsite 'Danmark på Film' og høre et spritnyt interview med Jørgen Leth om hans epokegørende cykelfilm.
Shimano-ligaen skudt i gang i Holte
Årets største danske liga, Shimano-Ligaen, i mountainbike blev i weekenden skudt i gang.
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Managerspillet til Tour de Suisse åbnet
Kan Mattias Skjelmose forsvare 2023-sejren i Tour de Suisse? Det finder vi ud af i midten af juni - sæt dit managerhold nu.
Tøjmærke i opråb: Vi skal tænke os om
Vi er for mange mennesker på Jorden til, at den kan følge med ressourcemæssigt, derfor banker det danske tøjmærke Re-Behave på carbonstellet og blæser til angreb. 
Danmark kikser ekstra OL-plads
Det gik ikke danskernes vej, da OL-pladserne skulle endelig afgøres - desværre. 
Hvad har Mads P., Roglic og Evenepoel til fælles?
Alle tre stjerner skal køre opvarmningsløbet til Tour de France, Critérium du Dauphiné, og du kan derfor vælge dem i Feltet.dk's store managerspil til etapeløbet.
Dansk dobbeltsejr i World Cuppen i Nové Mesto
Det danske stortalent, Albert Withen Philipsen, bliver bare ved med at imponere, men han har fået konkurrence... af en anden dansker. 
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Dansk MTB'er før OL-afgørelsen: Jeg håber og tror på det
Sofie Heby vil blive skuffet, hvis hun ikke bliver udtaget til OL. 
Sølvhøj og Fini i ny duel i Shimano-ligaens tredje afdeling
Som det var tilfældet i Silkeborg var Shimano-ligaens tredje afdeling i Rold Skov en hård kamp mellem OL-bejleren Sebastian Fini Carstensen (Lapierre Mavic Unity) og den formstærke U-23 rytter Oliver Vedersø Sølvhøj (Scott Creuse Oxygene Gueret). Hos kvinderne var Sofie Heby Pedersen (Wilier-Vittoria Factory Team) ganske suveræn.
Følg Giroen på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Giro d'Italia på Feltet.dk's app. Følg Alexander Kamp, Tobias Lund, Michael Valgren, Mikkel Honoré samt Mikkel Bjerg på tætteste hold.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet