TILBAGE TIL OVERSIGTEN

 

 

 

På MTB i Norge, naturlige stier, fjeldet og den fantastiske naturoplevelse

 

Norge og den fantastiske natur vores nabo mod nord byder på, har altid stået vores hjerter nær.
Mountainbike scenen er stadig relativt lille i Norge, og det helt unikke i Norge er uden tvivl de mange vandrestier, hvoraf mange er rigtig fine til mountainbiketure. Til tider ganske tekniske spor, hvor de mange sten og klipper giver masser af udfordringer, men også mange rigtig fine flowstrækninger. De senere år er der flere af skisport områderne der er begyndt at satse mere på mountainbike og der bygges en del flere bike park spor.


Vi har valgt nogle af vores norske favorit områder, hvor du kan opleve noget af det bedste Norge har at byde på, både ud fra samme overnatningssted og fra hytte til hytte. Den kommende tid satser vi på at tilføje et par steder i Norge, hvor fokus vil være på de naturlige stier, fjeldet og de fantastiske naturoplevelser Norge byder på. Så hold endelig øje med vores website.

 


Trysil
Trysil har det hele og er nok det område i Norge der satser mest på mountainbike. Her er bygget en stor bike park med hele 20 km super lækre flowspor og et down hill spor hvor de fleste kan komme ned i fin stil og de dygtige kan lege med pump, hop, berms og meget mere.
Trysil byder dog også på rigtig fine naturlige spor hvor du møder noget mere tekniske spor end på de byggede bike parks.
Vi har en række ture til Trysil med vores danske guider og instruktører der kender terrænet rigtig godt og kan give dig massere af tips og tricks undervejs.
Ved minimum 4 personer vil vi kunne tilbyde ture til Trysil på andre tidspunkter end de annoncerede ture - til samme priser! dog med norske guider og ikke vores egne guider/instruktører.
https://mtb-rejser.dk/produkt/trysil/

 

 

Rondane hytte til hytte
Fjeldtur hvor vi cykler fra hytte til hytte af en blanding af tekniske vandrestier, over lækre flowstrækninger til enkelte mindre grusveje.
Her kan du opleve mountainbike på højfjeldet og på vejen nyde at din bagage transporteres i bil mellem overnatningsstederne, så du kan nøjes med en let dagturs rygsæk til dagens fornødenheder og dermed få det optimale ud af cyklingen.
https://mtb-rejser.dk/produkt/mtb-rondane/

 


Oslo Nordmarka
Lige uden for Oslo ligger Nordmarka. Et stort skovområde med et rigt netværk af vandrestier og grusveje. Vi køre typisk en god blanding af begge dele på vores ture i Nordmarka.
Nordmarka er perfekt til weekendture med færge T/R fra Danmark, hvor transporttiden an nydes noget mere end på motorvejen.
https://mtb-rejser.dk/produkt/oslo-nordmarka/

Om MountainbikeRejser.dk 
De bedste områder, de bedste spor. Har du været på mtb tur nye steder - så kender du det helt sikkert. 

Det er ikke sådan lige at finde de gode spor! 
Selv i områder med afmærkede mtb spor er de ofte af meget svingende kvalitet og man skal være mere end almindelig heldig for at kunne følge et helt spor man ikke kender i forvejen i første forsøg. 
MountainbikeRejser.dk viser dig de bedste spor og ture, så du ikke skal bruge din ferie på at lede efter de lækre singletracks, men kan få de fede spor fra første tur. 

 

På alle vores ture vil der være tilbud om teknikundervisning og mulighed for at lære om vedligeholdelse og service af mtb'en. 
Vi har også udvalgte ture hvor der vil være særlig fokus på teknik. Bla. i Blekinge og vores Mtb-Teknik hold i Geels skov. 

 

 

Den sikre vej til gode spor 

Vi kender ikke kun de spor vi cykler, men også massevis af andre spor i områderne så du får de bedste spor og vi kan tilpasse turen undervejs, hvis eller når det vil gøre din oplevelse endnu bedre. Det betyder også, at vi har et godt kendskab til "alt det andet" omkring en god tur på mtb'en. indkøb, vejrforhold, overnatning, spisesteder, hvor man får en god kop kaffe og alt muligt andet der er godt at vide. 

Se mere om MountainbikeRejser.dk her

 

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Facts om rejseguiden - bliv en del af den!

Skandinaviens førende portal for cykelsport besøges dagligt af tusindvis af mænd, kvinder, drenge og piger – i alle aldre. Mange af disse er selv aktive ryttere og søger mod spændende udenlandsk cykelterræn, hvor de ønsker at overvinde sig selv, klargøre sig til den kommende sæson eller blot få sig en cykeloplevelse med hjem.

I 1. januar 2013 lancerede Motionsfeltet.dk en Rejseguide for at gøre denne voksende gruppe opmærksomme på de tilbud og muligheder, som findes. Frem for at søge i timevis kan man her danne sig et overblik over spændende og attraktive cykelrejser/udbyder. Rejseguiden er inspireret af den Skoleguide, som allerede findes på Motionsfeltet.dk.

Motionsfeltet.dk har gennemsnitligt ca. 33.000 daglige besøgende, hvoraf 60% er i alderen 30-60 år og dermed blandt de mest cykelrejselystne. De får på Rejseguiden en unik mulig for at finde og læse om cykelrejser og – muligheder – samlet på ét sted.

Ønsker du at blive et del af Motionsfeltet.dks rejseguide - så kontakt Bjarne fra Motionsfeltet.dk på Mail: bjarne@feltet.dk eller 22 25 89 66

Kæmpe graveloplevelse i Finland - Formel 1-kører stod bag!
Et nyt verdensklasse cykelløb så i weekenden dagens lys. På grusstierne udenfor Lahti i Finland blev der kørt gravelløb både for de professionelle herrer og damer. Feltet.dk var med før, under og efter løbet. Masser af billeder og video nederst i artiklen.
Tag cyklen med til Alperne og oplev Tour-feberen tæt på
Hvem kunne ikke tænke sig at opleve stemningen, når Tour de France-feltet kæmper sig op over de høje pas i Alperne - eller måske endnu bedre - hvem drømmer ikke om selv at bestige et af de ikoniske bjergpas, man kender fra sommerens tv-transmissioner fra Touren. Denne sommer kan begge dele lade sig gøre i franske Serre Chevalier-Briancondalen.
Når de franske bjerge skiftes ud med ruter langs vandet
Cykelferie kan være andet end stejle alpeveje, skarpe kurver og dagsruter på plus hundrede kilometer. Vil man opleve en mere afslappet form for cykelferie, hvor der også er plads til en god frokost og et koldt glas vin, er området syd for Bretagne - det hedder Atlantique-Loire - det perfekte sted.
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Kom på billig cykelferie på Mallorca
Har du lyst til at køre på lækre racercykler på skønne Mallorca, så er Python Camp Mallorca måske lige noget for dig?
Oplev det bedste af Sierra Nevada på cykel
Det lyder som opskriften på den perfekte cykeldestination; masser af bjerge med hårnålesving og panoramiske udsigter, hyggelige tapasbarer i de små landsbyer og endelig mulighed for at slutte dagen med en svømmetur i Middelhavets blå bølger. Alt det kan man opleve, hvis man besøger ”Cycle Sierra Nevada” i det sydlige Spanien.
Managers på tur 3: Sommeren er forbi nu og den nærmest fløj afsted
For de fleste er det blevet hverdag igen og ferien er forbi - også for sypigen og den pensionerede overlærer, som hver især skal tilbage til deres respektive jobs bag katederet og på spinningscyklen. Den sidste uge af ferien har vi brugt på 6 cykeldage i det vestjyske -  en kombination af historie, geografi og ikke mindst gastronomi - garneret med masser af frisk luft i okay dansk sommervejr.
Managers på tur 2: Sommeren er forbi nu og den nærmest fløj afsted
For de fleste er det blevet hverdag igen og ferien er forbi - også for sypigen og den pensionerede overlærer, som hver især skal tilbage til deres respektive jobs bag katederet og på spinningscyklen. Den sidste uge af ferien har vi brugt på 6 cykeldage i det vestjyske -  en kombination af historie, geografi og ikke mindst gastronomi - garneret med masser af frisk luft i okay dansk sommervejr.
Managers på tur 1: Sommeren er forbi nu og den nærmest fløj afsted
For de fleste er det blevet hverdag igen og ferien er forbi - også for sypigen og den pensionerede overlærer, som hver især skal tilbage til deres respektive jobs bag katederet og på spinningscyklen. Den sidste uge af ferien har vi brugt på 6 cykeldage i det vestjyske -  en kombination af historie, geografi og ikke mindst gastronomi - garneret med masser af frisk luft i okay dansk sommervejr.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet