Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Kommende løb: FILTER

Er du arrangør af et motionscykelløb?

September 2019

22
SØN
Mols Bjerge Grand Prix »
LandevejMidtjylland

Oktober 2019

06
SØN
Alpetramp »
LandevejSyddanmark
20
SØN
INVITA MTB RACE BLÅBJERG »
MTBSyddanmarkMidtjylland

Januar 2020

19
SØN
Isstjerneløbet »
MTBHovedstadenSjælland

April 2020

05
SØN
Rundt om Rold 2020 »
Landevej

Maj 2020

17
SØN
Skjoldenæsholmløbet »
LandevejHovedstadenSjælland

Juli 2020

12
SØN
Round Denmark Bike Race »
MixHovedstaden

SE HELE KALENDEREN FOR 2019 »

SE HELE KALENDEREN FOR 2020 »

Seneste på Motionsfeltet.dk

Cykelrejse til Kroatien i uge 43 - Slå til nu!
Det er ikke længere nogen hemmelighed, at Kroatien er blevet et kæmpe hit blandt især europæiske rejsende. Landet har oplevet en eksplosiv fremgang i turismen i de sidste 5-6 år - og sidste år blev der endnu engang sat rekord for antallet af turister og overnatninger i Kroatien. 
Nyt managerspil til VM og efterårsløbene
Feltet.dk er klar med årets sidste managerspil: Efterårsspillet!  Et spil, hvor de store endagsløb inklusiv VM for eliten og U23, Lombardiet Rundt samt årets sidste WorldTour-etapeløb er med.
Motion: Min MTB-sæson - Jeg kører på cykel for sjov
Her på siden vil vi give et indblik i det danske MTB-miljø på motionsplan. Derfor vil vores tester af mountainbike-udstyr - Kent Løngaa - skrive en række blogindlæg om sin sæson: Både om træning, kammeratskab, løb, og udstyr.
Prøv banecykling - og få billet til 6-dagesløbet
Du har nu muligheden for at prøve kræfter med cykelbanen i Ballerup!
Specialized Days - en unik mulighed for at se og prøve 2020-nyhederne
Specialized byder nu dig og dine cykelinteresserede venner velkommen til to spændende dage i Roskilde fra den 21. til den 22. september. 

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Geraint Thomas skal alligevel ikke køre VM i enkeltstart, men vil i stedet fokusere på at blive klar til linjeløbet. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/thomas_traekker_sig_fra_vm-enkeltstarten/Attilio Viviani, lillebror til supersprinteren Elia, er en af to ryttere, som har skrevet kontrakt med Cofidis. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lillebror-viviani_skriver_med_cofidis/Jeg vil mene, at det er en glimrende cykel til formålet. Bør dog forbedres med navdynamo med strømudtræk til mobil m.m. som tidligere foreslået. Et andet styr, der giver mulighed for, at du kan skifte stilling på cyklen f.eks. at du kan række længere frem og komme længere ned med hovedet. Samtidig vil du ændre trykket på hænderne, så du ikke overbelaster dem. Jeg vil anbefale, at du kigger på et styr fra tyske Humpert, der har flere modeller, der kan adskilles i 3 dele med et lige midterstykke, hvor styret fastgøres til frempinden og hvor diverse håndtag placeres, og så to endestykker, der kan fås med forskellige former f.eks. lig det det, der af mange kaldes et "tysk touring styr". Det er også muligt at købe en model, der kan foldes, så det er let at gøre cyklen klar til f.eks. flytransport (søg f.eks. på: Humpert Ergotec Basic Comfort Multifunctional Bar). Endelig vil jeg nok forsyne cyklen med nye MTB-pedaler med stor trædeflade, så du får trykket ud på hele forfoden (hvis du overvejer at køre i almindelige sko/sandaler?). At cyklen ikke er særlig sexet betyder ikke noget, da den blot skal være en stærk arbejdshest, der kan bringe dig sikkert frem dag efter dag. Overvej om støttefod er nødvendig - jeg har altid brugt at stille cyklen op ad en bygning, et skilt eller lign. Og så skal du genoverveje ideen om telt, da et telt helt naturligt udløser en del vægt i sig selv og til bl.a. liggeunderlag og sovepose. Men overvej at tage en Trangia med, så du lige kan koge vand til en opkvikkende kop kaffe/te. God tur. Niels-Kristian BalleHej alle! Er der nogen derude som har nogen erfaring med sadlen fra ISM!

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet