17.07.2015 @ 15:30

Har du lyst til at cykle med de kendte - og samtidig støtte et godt formål? Så har du nu chancen.

Den 8. august 2015 køres sidste etape i den 25. udgave af det professionelle cykelløb - Post Danmark Rundt - fra Hillerød til Frederiksberg Alle´. Før de professionelle kører den sidste etape, afvikles et stort motionscykel arrangement  - ”Velgørenhedsløbet - Cycle for kids”.

"Dette motionscykelløb køres på nøjagtig samme rute som de professionelle og starter fra Hillerød Torv. Derefter går ruten igennem skønne sjællandske områder, indtil vi når opløbet, hvor tusindvis af tilskuere tager imod os på Frederiksberg Alle´," forklarer Tom Lund fra Sportsmanagement til Motionsfeltet.dk.

Løbet arrangeres af Post Danmark, Hoffets IF, Tour de Taxa og Julemærkefonden. Hele overskuddet går ubeskåret til Julemærkefondens arbejde med at drive Julemærkehjemmene i Danmark Motionscykelløbet er på 105 kilometer, og der køres med motorcykel eskorte hele vejen med en gennemsnitsfart på 28 - 30 km/t.
 

"Vi har servicebiler, der hjælper ved eventuelle punkteringer, og efter cirka 50 kilometer er der et depotstop af høj kvalitet ved Høvelte Kaserne. Der er flotte lodtrækningspræmier blandt deltagerne, og du får adgang til et afspærret område ved målstregen på Frederiksberg Alle´, så du kan følge afslutningen på jubilæumsudgaven af det 25. Post Danmark Rundt senere på eftermiddagen," fortsætter Lund. 

Blandt deltagerne i årets Velgørenhedsløb er Eskild Ebbesen og Nils Laulund fra Guldfireren, skuespiller Paw Henriksen, cykelrytterne Jacob Piil, Jens Veggerby og Jørgen Emil Hansen og en række politikere med Henrik Dam Kristensen, Magnus Heunicke, Troels Lund Poulsen og Pia Allerslev i spidsen. Danser og foredragsholder Thomas Evers Poulsen er ambassadør for Julemærkefonden, og han cykler selvfølgelig også med.

 

"Kom og støt et godt formål, og få en fantastisk oplevelse med os lørdag den 8. august. Vi mødes på Hillerød Torv til dejlig morgenmad klokken 08.00, og starten på løbet går klokken 09.00," slutter Tom Lund. 

               
Alle deltagere kan køre gratis med S toget på løbsdagen den 8. august. Har du fået lyst til at deltage i dette helt unikke motionscykelløb, kan du tilmelde dig på følgende hjemmeside - www.julemaerket.dk/velgorenhedslobet - og prisen er 495 kroner.
 

Produktnyt: Garmin lancerer en ny hometrainer
Garmin lancerer Tacx NEO 3M: En kraftfuld indendørs smart trainer med bevægelse i flere retninger!
Test: GripGrab tøj
En imponerende debutkollektion fra GripGrab, som beviser, at de har helt styr på at lave tøj i høj kvalitet og med den rette funktionalitet til de kolde, dansk forhold.
Test: AGU Vigarous MIPS
Julekonkurrence: Vind vintertøj fra AGU - værdi 3.148 kr
Feltet.dk's podcast: 'Forrest i Feltet' har fået en rigtig god start og er i top 40 over alle danske podcast på Spotify. 
Test: POC Ventral Air Mips
Et absolut sikkert valg, hvis man er på jagt efter en hjelm i højeste kvalitet, som er lige dele hurtigt og ventileret og efterlader et fejlfrit indtryk.  
Test: Fizik Omna
Kan en sko performe uden en ren carbonsål? Svaret er ja og faktisk giver det mening for de fleste. Det gør Omna-modellen fra Fizik også i sin helhed - en flot pakke, som bare fungerer og ser godt ud.
Ekoï Black Week: 60% rabat på alt!
Ekoï kan ikke lide halve løsninger - undtagen når det gælder rabatter. 
Test: Lezyne Macro Drive 1400+ forlygte og Strip Drive Pro 400+ baglygte
Lygterne fra Lezyne giver lys i mørket. De praktiske og kraftige lygter kan både bruges i skoven om natten, men er også anvendelige i dagligdagen.
Test: Scott Speedster 10 Gravel
En rigtig fin gravelcykel fra Scott, som beviser at aluminium ikke er dødt endnu.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x