17.07.2015 @ 15:30

Har du lyst til at cykle med de kendte - og samtidig støtte et godt formål? Så har du nu chancen.

Den 8. august 2015 køres sidste etape i den 25. udgave af det professionelle cykelløb - Post Danmark Rundt - fra Hillerød til Frederiksberg Alle´. Før de professionelle kører den sidste etape, afvikles et stort motionscykel arrangement  - ”Velgørenhedsløbet - Cycle for kids”.

"Dette motionscykelløb køres på nøjagtig samme rute som de professionelle og starter fra Hillerød Torv. Derefter går ruten igennem skønne sjællandske områder, indtil vi når opløbet, hvor tusindvis af tilskuere tager imod os på Frederiksberg Alle´," forklarer Tom Lund fra Sportsmanagement til Motionsfeltet.dk.

Løbet arrangeres af Post Danmark, Hoffets IF, Tour de Taxa og Julemærkefonden. Hele overskuddet går ubeskåret til Julemærkefondens arbejde med at drive Julemærkehjemmene i Danmark Motionscykelløbet er på 105 kilometer, og der køres med motorcykel eskorte hele vejen med en gennemsnitsfart på 28 - 30 km/t.
 

"Vi har servicebiler, der hjælper ved eventuelle punkteringer, og efter cirka 50 kilometer er der et depotstop af høj kvalitet ved Høvelte Kaserne. Der er flotte lodtrækningspræmier blandt deltagerne, og du får adgang til et afspærret område ved målstregen på Frederiksberg Alle´, så du kan følge afslutningen på jubilæumsudgaven af det 25. Post Danmark Rundt senere på eftermiddagen," fortsætter Lund. 

Blandt deltagerne i årets Velgørenhedsløb er Eskild Ebbesen og Nils Laulund fra Guldfireren, skuespiller Paw Henriksen, cykelrytterne Jacob Piil, Jens Veggerby og Jørgen Emil Hansen og en række politikere med Henrik Dam Kristensen, Magnus Heunicke, Troels Lund Poulsen og Pia Allerslev i spidsen. Danser og foredragsholder Thomas Evers Poulsen er ambassadør for Julemærkefonden, og han cykler selvfølgelig også med.

 

"Kom og støt et godt formål, og få en fantastisk oplevelse med os lørdag den 8. august. Vi mødes på Hillerød Torv til dejlig morgenmad klokken 08.00, og starten på løbet går klokken 09.00," slutter Tom Lund. 

               
Alle deltagere kan køre gratis med S toget på løbsdagen den 8. august. Har du fået lyst til at deltage i dette helt unikke motionscykelløb, kan du tilmelde dig på følgende hjemmeside - www.julemaerket.dk/velgorenhedslobet - og prisen er 495 kroner.
 

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x