12.06.2015 @ 15:34

Du har muligheden for at køre DM i holdløb, når det afvikles den 20. juni i 'det kolde Hawaii' - nærmere betegnet Hanstholm.

​Det er to store cykelløb, som afvikles henholdsvis den 20. og 21. juni med Chr. Hansens vej ved Hotel Montra - Hanstholm Hotel i Hanstholm. Lørdag køres DM Holdløb 2015, mens der søndag afvikles tredje afdeling af Post Cuppen og og juniorernes Lindberg Sport Junior Cup. Løbene går under fællesbetegnelsen for weekenden er Cold Hawaii Bike Event. 

Alle kan køre DM i holdløb

Sidste år lancerede Danmarks Cykle Union den første udgave af det åbne hold DM, og i år bliver det altså historiens andet åbne danske mesterskab, hvor alle kan deltage under de samme betingelser som eliteryttere. Det første åbne DM for hold deltogv cirka 100 hold og 500 ryttere deltog.

"Holdløbet som disciplin er kommet på cykelfolkets læber. Det så vi 2014 i Horsens, og vi ser det over hele landet, hvor der sidste år og i år har været kørt holdtids cups," forklarer kommunikationsansvarlig hos Danmarks Cykle Union Christoffer Lehmann til Motionsfeltet.dk. 

"Arrangørerne fra Thy Cykel Ring og Thisted Kommune har gjort et stort forarbejde, så jeg er sikker på, at det bliver et velafviklet og flot DM i holdløb. Rytterne kommer til at køre på en total afspærret rute i Nationalparken Thy. Om man er licensrytter eller deltager i den åbne klasse, så er jeg sikker på, der bliver cykelstemning på Hotel Montra Hanstholm lørdag aften," tilføjer Christoffer Lehmann. 

DM-holdløbet køres i 2015 over 47,6 kilometer med start og mål i Hanstholm og langs vestkysten med vendepunkt ved Nørre Vorupør. Børneklasserne skal ud på 20 kilometer. Alle klasser køres langs Nationalpark Thy, hvor ruten vil være helt lukket for trafik. 

DM-holdløbet afvikles lørdag den 20. juni 2015, og der bliver kørt i børneklasser, i en helt åben klasse, en åben klasse for ryttere plus 50 år, en åben dameklasse, og en officiel U19- og elite-klasse. 


Reglerne
Berettiget til start er alle cykelryttere født senest 1999

- Distancen er 47,6 km på en rute med vendepunkt

- Der køres med 6-mandshold. Fjerdemandens tid tæller.

- Et hold er berettiget til start med minimum fire ryttere 

- Der startes med et min. mellem hvert hold

- Der vil ikke blive foretage tjek af cykler
- Der må køres på enkeltstartscykler

- Ingen følgebiler i den åbne klasse.
- Alle kan deltage - både motionisterne og eliten

 

Find deltaljer om ruterne og tilmeld dit hold på www.dmholdlob.dk og på løbets Facebook.

Følg Giroen på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Giro d'Italia på Feltet.dk's app. Følg Alexander Kamp, Tobias Lund, Michael Valgren, Mikkel Honoré samt Mikkel Bjerg på tætteste hold.
Fyen Rundt 2024: Cykelfest i Middelfart
Danmarks ældste cykelløb indtager søndag den 26. maj de fynske gader, når dette års Fyen Rundt skal afgøres blandt både eliten og motionisterne.
Giro-spillet starter i dag kl. 14.00
Deltag i årets Giro d'Italia managerspil starter i dag klokken 14.00. Spillet slutter søndag den 26. maj 2024.
Dansk etapesejr og førertrøje i Fredsløbet
17-årige Albert Withen Philipsen var suveræn på dagens enkeltstart i Fredsløbet og sejrede suverænt. Danskeren er ny mand i førertrøjen.
Se Jørgen Leths cykelfilm gratis og hør ham fortælle om dem
Jørgen Leths Giro d’Italia-dokumentar ’Stjernerne og vandbærerne’ har 50 års jubilæum. Nu kan du se den samt ’En forårsdag i helvede’ og ’Den umulige time’ gratis online på Filminstituttets streamingsite 'Danmark på Film' og høre et spritnyt interview med Jørgen Leth om hans epokegørende cykelfilm.
Shimano-ligaen skudt i gang i Holte
Årets største danske liga, Shimano-Ligaen, i mountainbike blev i weekenden skudt i gang.
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet