09.09.2015 @ 14:40

Søndag den 27. september fra klokken 13.00 til 17.00 inviterer efterskolen BGI akademiet unge cykeltalenter og entusiaster indenfor til en efterskole-tour de force, hvor de kommende elever blandt andet kan høre, hvad deres pedaler kommer til at møde på efterskolens cykellinje.

Cykellinjen på BGI akademiet har eksisteret siden 2011 og giver både piger og drenge på 9. og 10. klassetrin mulighed for at afprøve cykeltalentet i et veletableret idrætsmiljø for både bredde og eliteryttere. Skolen har stor erfaring i at få uddannelse og idræt på højt niveau til at gå op i en højere enhed og tilbyder flere linjer for både bredde og elite med mulighed for at opretholde kontakt og træning i hjemmeklubben.
 

På BGI akademiets cykellinje sikrer du dig træningspas hver dag - inde, som ude i det omkringliggende terræn, hvor der er garanti for både med- og modvind, gode bakker og flad asfalt så langt øjet rækker. Udover den skemalagte træning er der mulighed for frivillige ekstratimer og aftentræning. Linjen giver dig desuden viden om kost og ernæring, værkstedsundervisning og plads til weekendløb og konkurrencer - også i den klub du kommer fra. Kort sagt udvikler cykellinjen dig fysisk, teknisk og taktisk og lærer dig, hvad der skal til for at køre cykelløb helt op på eliteniveau.
 

Få mere information om cykellinjen på BGI akademiet til Efterskolernes Dag den 27. september fra kl. 13-17. Se det fulde program for Efterskolernes Dag på www.bgiakademiet.dk eller hør mere om cykellinjen ved at kontakte BGI akademiet på telefon 7568 1022 eller info@bgi.dk.


Se mere om de danske cykelskoler på www.motionsfeltet.dk/skole

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x