16.04.2016 @ 11:11

Tør du tage den ultimative cykeludfordring op? Tour Transalp 2016 byder på 896,9 kilometer over næsten 20.000 højdemeter, og du kan få en billet som en del af Team Motionsfeltet.dk.

Team Motionsfeltet.dk er et cykelhold for alle, men denne udfordring, som vi har fået plads til, er ikke for sarte sjæle!

 

Tour Transalp 2016 er et etapeløb for motionister i Alperne over syv dage, hvor deltagerne kører på hold á to ryttere, som sammen skal gennemføre de 896,9 kilometer over 19.446 højdemeter. Billetterne koster 6.700 kroner per person og inkluderer ud over en startplads også aftensmad, bagagetransport samt assistance fra teknikere og læger før, under og efter etaperne. Man skal selv sørge for transport derned og hotelovernatninger mellem hver etape. Du kan eventuelt læse mere om løsninger på dette på løbets hjemmeside.

 

Team Motionsfeltet.dk har fået fingrene i billetter til løbet, som du derfor kan deltage GRATIS i sammen med en makker fra holdet, hvis du tilmelder dig. Det kan du gøre på feltet.dk/team, hvor du skal vælge en startpakke med det officielle teamtøj. Hvis du melder dig ind og tilmelder dig Tour Transalp, er indmeldingsgebyret allerede tjent ind tre-fire gange! Og der er mange, mange andre rabatter og fordele at hente som medlem af motionsholdet.

 

Så det er bare med at melde sig ind og så komme ud på cyklen og blive klar til den ultimative cykeludfordring! Tør du?

 

TILMELD DIG TEAM MOTIONSFELTET.DK MED DET SAMME!

 

Se Jørgen Leths cykelfilm gratis og hør ham fortælle om dem
Jørgen Leths Giro d’Italia-dokumentar ’Stjernerne og vandbærerne’ har 50 års jubilæum. Nu kan du se den samt ’En forårsdag i helvede’ og ’Den umulige time’ gratis online på Filminstituttets streamingsite 'Danmark på Film' og høre et spritnyt interview med Jørgen Leth om hans epokegørende cykelfilm.
Shimano-ligaen skudt i gang i Holte
Årets største danske liga, Shimano-Ligaen, i mountainbike blev i weekenden skudt i gang.
Giro-spillet åbnet for tilmelding
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Ja, så har du jo ikke noget nyt at tilføje den hypotetiske diskussion, da du allerede har fremsat dine synspunkter lige ovenfor, ovenikøbet tæt på ordret. Havde så ikke været bedre at holde igen, igen?Giro-arrangørerne har i årevis kæmpet en hård kamp mod særligt Tour de France i deres forsøg på at tiltrække sportens største navne, og efter sidste års store succes med Remco Evenepoel og Primoz Roglic er det igen i år lykkedes at tiltrække en af sportens giganter i form af Tadej Pogacar, der tegner sig som en historisk stor favorit. Mens det måske kvæler spændingen om sejren, er kampen om resten af podiet til gengæld pivåbent i et felt, der tæller både nogle af sportens veteraner og mest spændende unge navne. Feltet.dk giver i en serie på fem artikler en analyse af de 15 største favoritter og finder ud af, hvilke svagheder og styrker de hver især har på vejen mod at realisere drømmen om at skrive sig ind i historie som vinder nummer 107 af sportens næststørste løb. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/giro_ditalia_2024_holdanalyse/Giro-arrangørerne har i årevis kæmpet en hård kamp mod særligt Tour de France i deres forsøg på at tiltrække sportens største navne, og efter sidste års store succes med Remco Evenepoel og Primoz Roglic er det igen i år lykkedes at tiltrække en af sportens giganter i form af Tadej Pogacar, der tegner sig som en historisk stor favorit. Mens det måske kvæler spændingen om sejren, er kampen om resten af podiet til gengæld pivåbent i et felt, der tæller både nogle af sportens veteraner og mest spændende unge navne. Feltet.dk giver i en serie på fem artikler en analyse af de 15 største favoritter og finder ud af, hvilke svagheder og styrker de hver især har på vejen mod at realisere drømmen om at skrive sig ind i historie som vinder nummer 107 af sportens næststørste løb. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/giro_ditalia_2024_outsiderne_/> Måske der skal fyres mere på motoren fra morgenen? Indtaget af morgenmad har tæt på ingen betydning for hvor meget energi du har sidst på eftermiddagen. Det bedste er altid et måltid 1-2 timer før sport. Selv hvis du har spist nærmest ingenting i dagens første timer, kan du indhente det hele ved at spise inden motion. Og drikke ikke mindst. Banan eller müslibar kan fylde det sidste ud. Til gengæld skal man nok ikke spise en stor portion spaghetti bolognese og så tage ud og cykle lige bagefter.

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet