09.06.2016 @ 09:45

Motionsfeltet.dk lancerer i samarbejde med Comwell Sport Rebild Bakker den 2.-3. juli en MTB-weekend, hvor du virkelig kan lære noget, uanset om du er nybegynder eller en lidt mere erfaren rytter.

I 2013 gennemgik et af Comwells 18 hoteller en gennemgribende udvikling - fra traditionelt hotel og konferencecenter til det, der i dag betegnes som Danmarks Sportshotel. Et oplagt sted at tage på MTB-weekend.

 

Hotellet er med sin beliggenhed i smukke Rold Skov et mekka for den aktive person, som ønsker at bruge naturen som legeplads. Baggrunden for hotellets transformation var en stigende efterspørgsel fra gæsterne om flere faciliteter, som gjorde det nemt at være aktiv. Gennem flere investeringer tilbyder hotellet blandt andet Bikecenter, cykelvask og værkstedsfaciliteter samt et utal af andre muligheder for de aktive.

 

Comwell er i branchen kendt for sin innovative tilgang til udviklingen i hotelbranchen. Derfor er det også med stolthed, at de i dag driver Danmarks Sportshotel, som tiltrækker både motionsklubber, virksomheder med øje for sundhed samt den private gæst, som har sat sig mål om en aktiv livstil.

 

 

I samarbejde med Motionsfeltet.dk lancerer Comwell Sport nu et nyt initiativ til de sportsglade gæster: MTB-weekender. To dage med fuldt fokus på mountainbikedisciplinen i nogle af Danmarks bedste MTB-omgivelser i Rebild Bakker sammen med ligesindede og dygtige instruktører, der hjælper dig på den måde, du har brug for.

 

Motionsfeltet.dk og Comwell Sport afholder MTB-weekender løbende, så hold øje med både Motionsfeltet.dk og www.comwellsport.dk/motionsfeltet.

 

MTB-weekenden for begyndere er målrettet dem, der lige har købt deres første MTB og nu skal til at lære at bruge den. Der vil være grundige instruktioner i indstilling af cyklen, tekniktræning samt vedligeholdelse. Let øvede vil også kunne få en masse ud af dette kursus, hvor man virkelig har mulighed for at "flytte sig" rent teknisk.

 

LÆS MERE OM MTB-WEEKENDEN HER

 

 

Giro-spillet starter i dag kl. 14.00
Deltag i årets Giro d'Italia managerspil starter i dag klokken 14.00. Spillet slutter søndag den 26. maj 2024.
Dansk etapesejr og førertrøje i Fredsløbet
17-årige Albert Withen Philipsen var suveræn på dagens enkeltstart i Fredsløbet og sejrede suverænt. Danskeren er ny mand i førertrøjen.
Følg Giroen på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Giro d'Italia på Feltet.dk's app. Følg Alexander Kamp, Tobias Lund, Michael Valgren, Mikkel Honoré samt Mikkel Bjerg på tætteste hold.
Se Jørgen Leths cykelfilm gratis og hør ham fortælle om dem
Jørgen Leths Giro d’Italia-dokumentar ’Stjernerne og vandbærerne’ har 50 års jubilæum. Nu kan du se den samt ’En forårsdag i helvede’ og ’Den umulige time’ gratis online på Filminstituttets streamingsite 'Danmark på Film' og høre et spritnyt interview med Jørgen Leth om hans epokegørende cykelfilm.
Shimano-ligaen skudt i gang i Holte
Årets største danske liga, Shimano-Ligaen, i mountainbike blev i weekenden skudt i gang.
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Meget sandsynligt at UAE giver trøjen væk til en eller anden for at spare holdet. Det vil næsten være dumt andet. ------ Ja, det var en skam for Ineos at Ganna ikke fik lov til at komme med i udbruddet. Men smart af UAE ikke at vinde i går. Pogacar fører vel nu løbet med det man havde kunnet forvente inden løbet begyndte. Men som sædvanligt med løb hvor Pogacar deltager ser man ham ikke meget i tv. Det er mere spændende at følge kampen om andenladsen.Tadej Pogacar fik sin revanche og viste, hvem der er løbets stærkeste med en suveræn solosejr på Oropa-stigningen, og dermed er han ikke helt uventet allerede i førertrøjen. Den får han formentlig lov at forsvare i et par dage, mens klassementskampen sættes på pause i forbindelse med tre sprinteretaper, og der lægges ud mandag med en ganske tricky sag, hvor en lille bakke i finalen måske kan skabe et lidt andet hierarki end i en helt klassisk spurt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_3_etape_af_giro_ditalia_2024/Se alle highlights for en begivenhedsrig 2. etape af Giro d'Italia, som storfavoritten Tadej Pogacar vandt.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/se_highlights_fra_2_etape_af_giro_ditalia/Mathias Brenghøj og Julius Johansen var i denne uge i aktion for deres portugisisk hold Sabgal / Anicolor og det endte med at blive en stor succes. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/bregnhoej_og_co_med_stor_triumf_i_portugisisk_etapeloeb/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet