Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

09.03.2015 @ 13:27

Verdens korteste 24 timers MTB løb i Skanderborg. 

Den 28. og 29. marts køres første udgave af ”SKB23 - verdens korteste 24 timers MTB løb” i Skanderborg. På vej hjem fra et 24 timers MTB løb i USA sidder stifterne af SKB23. Flemming Dybbøl, i en lufthavn og får en ide. 
 

”Danmark skal da have verdens korteste og længste 24 timers løb! Hvis løbene afholdes præcist de weekends, hvor vi skifter til og fra sommertid, så har vi skabt to løb på henholdsvis 23 og 25 timer, og så er de jo verdens korteste og verdens længste 24 timers løb," forklarer Flemming Dybbøl. Som sagt så gjort!

 

"Selv om det har været i sidste øjeblik, så har vi i løbet af få uger, sat det hele på skinner for ”SKB23”, som køres allerede nu den 28. marts. Men da en del af folkene bag løbet, også er med til at lave festivalen i Skanderborg, så er de vant til at få et kvalitets-arrangement op at stå."

 

Ånden omkring løbene bliver uformel, hyggelig og humoristisk. Visionerne for løbene er også klar, de skal være Danmarks hyggeliste, sjoveste, smukkeste og mest populære 24 timers MTB-løb, og ikke mindst skal de være en traditionsrig sæsonstarter og sæsonafslutter, som de fleste MTB-ryttere i Danmark absolut må deltage i.

 

Der bliver mulighed for at stille op som solo rytter og 4 personers hold. Der er præmier til såvel den hurtigste som den langsomste, til den med bedst cykeltøj-stil, til det sjoveste rytter-indslag og den bedste gestus til løbsarrangørerne. Der vil være fuld forplejning til rytterne, et velassorteret bar og cafe områder, der har åbent alle 24 timer for både tilskuere, medhjælpere og service folk.

 

Der er også planer om musikalsk live-underholdning i start og målområdet, og der er lagt op til masser små finurlige tiltag, som skal gøre løbet til noget helt særligt. Alt i alt ligger Skanderborg folkene op til en super sjov og hyggelig sæsonstart.

 

Tilmelding er stadig mulig. Se mere og tilmeld dig på www.skb23.dk

Vind cykel til 15.990 kroner og over 8000 kroner kontant
Er du klar til en fantastisk cykelsæson? Sammensæt dit managerhold til 2020-sæsonen og vind kontante præmier.
Test: Knog Lil’ Cobber lygtesæt
Et kompakt lygtesæt i god kvalitet, som gør opmærksom på sin rytter og lyser godt op i mørket for god synlighed og tryghed.
Atlanterhavets cykel-hotspot
300 kilometer fra Afrikas kyst ligger De kanariske Øer, og den største af disse - Tenerife - byder på optimale forhold for cykling. Flere steder fremhæves øen som en af verdens bedste cykeldestinationer.
Deltag på Python Camp Mallorca
Det danske cykelbrand, Python Pro, har i 2020 lavet en Camp på Mallorca, hvor danske cykelmotionister kan deltage og låne Python-cykler.
Test: Trek Supercaliber 9.8 2020
Med den nye Supercaliber er Trek startet med et blankt stykke papir og tænkt ud af boksen, da de skulle designe deres nye full suspension XC MTB. Det er der kommet et nyt og hyper-effektivt affjedringsdesign ud af.  
Futurum: Kæmp som en ulv, klæd dig som et lam
Futurum har været på en mission for at ændre markedet af cykeltøj siden 2012. I jagten på at skabe high-end cykeltøj som er langtidsholdbart bruger Futurum blandt andet merinould på mange forskellige måder.
MacAskill gør det igen: MTB-akrobaten i træningscenter
Januar står ofte på nytårsforsætter, og også den skotske MTB-rytter Danny MacAskill følte først i det nye år for at udfordre sig selv. Derfor meldte han sig ind i det lokale træningscenter. Det er der, ikke overraskende, kommet en ganske seværdig video ud af.
Interesseret i cykeludstyr, rabatter, guides - se her!
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev omkring cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Test: Garmin Tacx Neo 2T
High-end hometrainer der gør den sure vintertræning sjovere. Tacx Neo 2T gør det godt på de fleste parametre, dog er prisen også i den høje ende af skalaen.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet