Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

06.06.2016 @ 09:00

Hver uge vil Feltet.dk og Motionsfeltet.dk præsentere Ugens Deal, hvor du kan få et ekstra godt tilbud fra en af vores mange samarbejdspartnere. Denne uge er det Oakley briller fra Bikeuniverse.

Som en NYHED på bikeuniverse.dk kan vi snart præsentere OAKLEY briller.

 

Og denne uge som en lille teaser har vi et super tilbud på Oakley Jawbreaker Prizm Uranium Road.

 

Jawbreaker™ er det ultimative sport design. Opfylder de krav verdensklasse atleter kræver med 40 års erfaring i kompromisløs topkvalitet. Oakley innovation har nået toppen af ​​ydeevne ved at tilbyde alt fra surge porte for afkølende luftstrømme til Unobtanium® komponenter som sikre en komfortabelt sikker pasform. Problemfri linse udskiftning med SWITCHLOCK™ teknologi til udskiftning af linser.

 

      

Teknologier:                                                                                              

Switchlock™ Hurtig proces med at udskifte linserne hurtigt, nemt og problemfrit, denne teknologi bruger en simpel switch mekanisme til at frigive den monterede linse, så en ny hurtigt kan sættes i. Giver optimal mulighed for at tilpasse brillen til skiftende lys.

 

PRIZM™ revolutionerende linse, optik bygget på årtiers farve videnskab forskning. Prizm ™ linser giver hidtil uset kontrol af lys transmission, som resulterer i farver præcist tunet til at maksimere kontrasten og forbedre synligheden.

 

High Definition Optics® (HDO) er en samling af patenterede teknologier, som Oakley briller arbejder ud fra.
Test fra American National Standards Institute for optisk klarhed , visuel syn, og slagstyrke viser at Oakley er markeds ledende på disse punkter.

 

Brillestel: Uranium                                                                        
Farve linser: Prizm Road
Fit: Standard

Linse bredde: 131 mm.
Linse højde: 53 mm.
Længde arme: 121 mm.

 

Vejl. pris: 1.880,-

 

Nu:1.299,-                                           

Cykelrejser: Hvor går turen til i 2020?
Vinmarker i Appenninerne, alpetoppe i Østrig, cykeludlejning på Mallorca eller smørrebrød i Danmark.
Ny kategorisering af motionsløb skal øge sikkerheden
DGI, DCU og de største danske motionsløbsarrangører er gået sammen om et nyt kategoriseringssystem af motionsløb. Løb deles op i tre kategorier - rød, blå og grøn. Det skal hjælpe motionisten med at vide, hvad vedkommende skal forvente af løbet.  
Vind lækre Garmin produkter
I samarbejde med Garmin Danmark fejrer vi, at cykelsøgemaskinen Velomio.com i juli satte ny besøgsrekord. Derfor udlodder vi tre lækre Garmin produkter i en konkurrence.
First Ride: Specialized Tarmac SL7
For lidt under en uge siden, lancerede Specialized deres nyeste våben: Tarmac SL7, som du kan læse meget mere om her. Vi har haft lejlighed til at køre på den nye maskine i en uges tid og her kan du læse vores første indtryk.
Kombinér cykeldrømme med skoleophold
Det pibler frem med talenter på den danske cykelscene. Sejre i både Grand Tours, forårsklassikere, OL, VM og EM vidner om den enorme kvalitet, de danske ryttere besidder. Har du eller en du kender drømme om at opnå det samme, eller er det lysten til socialt samvær i et læringspræget miljø, der trækker i dig, så kunne et efterskole- eller højskoleophold måske være noget for dig.  
Produktnyt: Specialized Tarmac SL7
Specialized gør op med filosofien om at have flere landevejscykler til forskelligt terræn og præsenterer en cykel der kombinerer lav vægt og aerodynamik i hidtil uset grad.
Test: Rapha Outdoor Voices – trøje og bibshorts
En rigtig veldesignet og spændende kvindekollektion til kvinder med nogle unikke designs og features.  
Pro Cycling Manager 2020 anmeldelse
Sommer betyder som regel Tour de France og Pro Cycling Manager, men i år må vi dog nøjes med sidstnævnte. Feltet.dks spilanmelder Rasmus Brandt har fået fat i årets udgave af cykelsimulatoren. Læs hans gennemgang af de nye elementer og hans dom lige her.
DKBIKE - Carbon hjul med 900 dages garanti
DKBIKE har specialiseret sig i carbon cykelhjul, og det har de stor succes med. 

Instagram #motionsfeltet

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Livetipsportal.com   •   Andet