Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

15.08.2016 @ 15:00

Hver uge vil Feltet.dk og Motionsfeltet.dk præsentere Ugens Deal, hvor du kan få et ekstra godt tilbud fra en af vores mange samarbejdspartnere. Denne uge er det Kask MOJITO 16 Cykelhjelm fra Bikeuniverse.

Den opdaterede version af Kask's bedst sælgende hjelm, Mojito. En fuldblods Italiensk landevejshjelm.

 

Mojito har det overlegne U&D system. "Up & Down"-spændesystem og god ventilation der sikrer optimal komfort og ydelse på hver tur.


MIT Technology, anvendes på alle KASK cykelhjelme, garanterer en højere sikkerhed og en komplet beskyttelse takket være polycarbonat lag, der dækker skallen.


Det innovative "In Moulding" teknologi, slutter den indre polystyren hætte til den ydre polycarbonat, sikrer en bedre stødabsorbering.

 

Størrelser: Medium (52-58), Large (59-62).
 

Farve: Kommer i 14 forskellige farver.

 

Vægt M: 220 gram.
Vægt L: 250 gram.

 

Lige nu har vi Danmarks absolut bedste pris på denne hjelm.

 

NU: 899,-                                                                                                                       

Normal: 1.399,- 

 

KØB DEN HER

 

 

Vind cykel til 15.990 kroner og over 8000 kroner kontant
Er du klar til en fantastisk cykelsæson? Sammensæt dit managerhold til 2020-sæsonen og vind kontante præmier.
Test: Knog Lil’ Cobber lygtesæt
Et kompakt lygtesæt i god kvalitet, som gør opmærksom på sin rytter og lyser godt op i mørket for god synlighed og tryghed.
Atlanterhavets cykel-hotspot
300 kilometer fra Afrikas kyst ligger De kanariske Øer, og den største af disse - Tenerife - byder på optimale forhold for cykling. Flere steder fremhæves øen som en af verdens bedste cykeldestinationer.
Deltag på Python Camp Mallorca
Det danske cykelbrand, Python Pro, har i 2020 lavet en Camp på Mallorca, hvor danske cykelmotionister kan deltage og låne Python-cykler.
Test: Trek Supercaliber 9.8 2020
Med den nye Supercaliber er Trek startet med et blankt stykke papir og tænkt ud af boksen, da de skulle designe deres nye full suspension XC MTB. Det er der kommet et nyt og hyper-effektivt affjedringsdesign ud af.  
Futurum: Kæmp som en ulv, klæd dig som et lam
Futurum har været på en mission for at ændre markedet af cykeltøj siden 2012. I jagten på at skabe high-end cykeltøj som er langtidsholdbart bruger Futurum blandt andet merinould på mange forskellige måder.
MacAskill gør det igen: MTB-akrobaten i træningscenter
Januar står ofte på nytårsforsætter, og også den skotske MTB-rytter Danny MacAskill følte først i det nye år for at udfordre sig selv. Derfor meldte han sig ind i det lokale træningscenter. Det er der, ikke overraskende, kommet en ganske seværdig video ud af.
Interesseret i cykeludstyr, rabatter, guides - se her!
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev omkring cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Test: Garmin Tacx Neo 2T
High-end hometrainer der gør den sure vintertræning sjovere. Tacx Neo 2T gør det godt på de fleste parametre, dog er prisen også i den høje ende af skalaen.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet