Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

02.06.2015 @ 10:00

Aktiv Camp, sund og aktiv campingferie, (med cykel), tilbydes nu flere steder i landet

Først var der én, men nu er der to - og flere er måske på vej! AKTIV Camp er det nye begreb inden for camping i Danmark. Bryrup Camping syd for Silkeborg har nemlig fået selskab af Skiveren Camping tæt ved Skagen i Nordjylland. Nu tilbyder begge pladser campister en sund og aktiv ferie.

 

AKTIV Camp refererer til AKTIV ferie, og er mere populært end nogensinde. Bryrup Camping nær Silkeborg startede konceptet, og nu har Skiveren Camping i Nordjylland valgt at følge trop.

 

 

Fælles for de to, så ønsker de at sætte fokus på danskernes lyst til AKTIV ferie - og den overordnet overskrift kalder de: AKTIV Camp - bevægelse, sundhed og velvære.

 

AKTIV Camp er ferie med "færdige pakker" for de voksne, de ældre, de unge og for hele familien. Vi gør det under overskriften; AKTIV Camp - bevægelse, sundhed og velvære. Alle aktiviteter er samlet og sat i system for at give dig et godt overblik med veltilrettelagte opskrifter på, hvordan du gør. Læg dertil, at det nødvendige udstyr er til rådighed.

 

Noget for enhver smag

Kategorierne inden for AKTIV Camp er delt op i forskellige områder: Cykling, Gå & Løb, Geocaching, Badning, Kano & Kajak, Fiskeri, Fitness & Boldspil, På stranden, Golf & Sjov, Leg & Spil. Inden for alle områder står campingpladserne klar med "opskrifter" og udstyr til at leje, som gør det nemt for campisterne at være aktive. Det kunne f.eks. være leje af cykler med hjelm, mountainbikes, fiskeudstyr eller optegnede ruter i forskellige længder og sværhedsgrader, til løbe-, gå- eller cykelture.

 

Ideelle omgivelser

Både hos Bryrup Camping og Skiveren Camping er forholdene helt ideelle at udfolde sig i. De er begge 4-stjernede campingpladser, der er omringet af den dejligste natur.
 

Hos Bryrup Camping er det Silkeborg søerne, store skovområder med kuperet terræn og fredfyldte landeveje, som byder sig til. Og ved Skiveren Camping, tæt ved Skagen, er naboen store klitplantager, stranden og det smukke Vesterhav.

 

 

For kammeraterne, kæresten eller hele familien

AKTIV Camp har ingen aldersbegrænsning. Alle kan deltage, både børn og voksne. Der er noget for enhver smag, temperament og vovemod. Men vigtigst af alt er, at den aktive ferieform kan kombineres med skønne naturoplevelser, gode familiestunder og en dejlig følelse af at have udrettet noget godt for sig selv, sit helbred og sin familie.

 

Prøv et væld af aktiviteter og få mulighed for at være ét med naturen på den gode og sunde måde - både udenfor og indenfor på campingpladserne.

 

Læs mere om cykling, mountainbike, gå og løb, minigolf & golf og meget mere…

 

MacAskill gør det igen: MTB-akrobaten i træningscenter
Januar står ofte på nytårsforsætter, og også den skotske MTB-rytter Danny MacAskill følte først i det nye år for at udfordre sig selv. Derfor meldte han sig ind i det lokale træningscenter. Det er der, ikke overraskende, kommet en ganske seværdig video ud af.
Næsten 25.000 kroner i puljen i Feltet.dk Tour - vokser hele tiden
Er du klar til en fantastisk cykelsæson? Sammensæt dit managerhold til 2020-sæsonen og vind kontante præmier.
Interesseret i cykeludstyr, rabatter, guides - se her!
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev omkring cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Test: Garmin Tacx Neo 2T
High-end hometrainer der gør den sure vintertræning sjovere. Tacx Neo 2T gør det godt på de fleste parametre, dog er prisen også i den høje ende af skalaen.
Atlanterhavets cykel-hotspot
300 kilometer fra Afrikas kyst ligger De kanariske Øer, og den største af disse - Tenerife - byder på optimale forhold for cykling. Flere steder fremhæves øen som en af verdens bedste cykeldestinationer.
Produktnyt: Canyon lancerer Grand Canyon:On
Canyon er på banen med en helt ny generation af deres populære e-mountainbikes. Det nye barn i klassen hedder "Grand Canyon:On".
På tur til World Cup cross i van der Poels baghave
Feltet.dk var i den sidste weekend af januar 2020 inviteret af Shimano til en weekend i cykelcrossen’s navn, nærmere bestemt World Cup finale i den hollandske by Hoogerheide. De ville gerne vise, hvordan deres Dura-Ace landevejsgruppe kan holde til de knubs, den får under et cykelcrossløb, samt vise os hvordan et crossløb på højeste niveau bliver afholdt.
GOOD VIBES ONLY - 2020 - Ny cykel - Nye mål
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner...
Produktnyt: Specialized lancerer Turbo Levo SL
Specialized udvider i dag Levo-familien, så den nu består af en helt ny modelserie: Turbo Levo SL. 

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Det bliver svært at finde noget som ligner racere med deres højder. Jeg har selv været turen igennem med min datter, som her en del år ældre stadigvæk ikke hører til de største. Med en højde på 130 cm, så er du nede i en cykel med 22 eller 24 tommer hjul, og der er det svært at finde noget fornuftigt. Jeg fandt en Decathlon (i Frankrig) med 22 tommer hjul, og den vejede et halvt ton, men den lignede lidt og den kunne sagtens bruges til de 10-15 km ture min datter kørte på det tidspunkt. Med en højde på 145 cm er du i lidt af et dilemma. Det kan ikke lade sig gøre med 700c hjul, så du er nødt til at finde en cykel med 650c hjul (svarer til 26 tommer), og det kan stadigvæk være for meget afhængig af hendes bygning. Problemet her vil formentligt være at nå bremsegrebene selv med en meget kort frempind. En ting du nok vil finde ud af, det er at deres (små) fingre ikke kan nå skiftedelen af grebet, så du skal nok finde cykler med stelskiftere. kan man nok godt sige med den fordel at du kun løfter din egen vægt.Mikkel Honoré ser nogle ligheder mellem sig selv og Julian Alaphilippe. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/honor_jeg_minder_lidt_om_alaphilippe/Siden etableringen af Tour of Qatar i starten af dette århundrede er cykelsporten blomstret op i Mellemøsten, og listen af store, pengestærke løb er bare blevet længere og længere. Det var indlysende, at det blot var et spørgsmål om tid, inden det første af disse ville blive en del af WorldTouren, men ganske overraskende blev det det nyeste skud på stammen, Abu Dhabi Tour, der i 2017 og 2018 fik æren af som det første at blive indlemmet i det fine selskab. Sidste år tog de ambitiøse arrangører så et væsentligt yderligere skridt i jagten på at etablere et rigtigt storløb, da Dubai Tour og Abu Dhabi Tour fusionerede til UAE Tour, der efter en succesrig debut også i år over syv dage vil byde på det bedste af det, vi kender fra de to forgængere, og med sin stærke kapital i ryggen atter har tiltrukket en sand stjerneparade til det, der som WorldTourens andet etapeløb nu er Mellemøstens absolutte cykelstolthed. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_uae_tour_2020/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet