Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

02.06.2015 @ 10:00

Aktiv Camp, sund og aktiv campingferie, (med cykel), tilbydes nu flere steder i landet

Først var der én, men nu er der to - og flere er måske på vej! AKTIV Camp er det nye begreb inden for camping i Danmark. Bryrup Camping syd for Silkeborg har nemlig fået selskab af Skiveren Camping tæt ved Skagen i Nordjylland. Nu tilbyder begge pladser campister en sund og aktiv ferie.

 

AKTIV Camp refererer til AKTIV ferie, og er mere populært end nogensinde. Bryrup Camping nær Silkeborg startede konceptet, og nu har Skiveren Camping i Nordjylland valgt at følge trop.

 

 

Fælles for de to, så ønsker de at sætte fokus på danskernes lyst til AKTIV ferie - og den overordnet overskrift kalder de: AKTIV Camp - bevægelse, sundhed og velvære.

 

AKTIV Camp er ferie med "færdige pakker" for de voksne, de ældre, de unge og for hele familien. Vi gør det under overskriften; AKTIV Camp - bevægelse, sundhed og velvære. Alle aktiviteter er samlet og sat i system for at give dig et godt overblik med veltilrettelagte opskrifter på, hvordan du gør. Læg dertil, at det nødvendige udstyr er til rådighed.

 

Noget for enhver smag

Kategorierne inden for AKTIV Camp er delt op i forskellige områder: Cykling, Gå & Løb, Geocaching, Badning, Kano & Kajak, Fiskeri, Fitness & Boldspil, På stranden, Golf & Sjov, Leg & Spil. Inden for alle områder står campingpladserne klar med "opskrifter" og udstyr til at leje, som gør det nemt for campisterne at være aktive. Det kunne f.eks. være leje af cykler med hjelm, mountainbikes, fiskeudstyr eller optegnede ruter i forskellige længder og sværhedsgrader, til løbe-, gå- eller cykelture.

 

Ideelle omgivelser

Både hos Bryrup Camping og Skiveren Camping er forholdene helt ideelle at udfolde sig i. De er begge 4-stjernede campingpladser, der er omringet af den dejligste natur.
 

Hos Bryrup Camping er det Silkeborg søerne, store skovområder med kuperet terræn og fredfyldte landeveje, som byder sig til. Og ved Skiveren Camping, tæt ved Skagen, er naboen store klitplantager, stranden og det smukke Vesterhav.

 

 

For kammeraterne, kæresten eller hele familien

AKTIV Camp har ingen aldersbegrænsning. Alle kan deltage, både børn og voksne. Der er noget for enhver smag, temperament og vovemod. Men vigtigst af alt er, at den aktive ferieform kan kombineres med skønne naturoplevelser, gode familiestunder og en dejlig følelse af at have udrettet noget godt for sig selv, sit helbred og sin familie.

 

Prøv et væld af aktiviteter og få mulighed for at være ét med naturen på den gode og sunde måde - både udenfor og indenfor på campingpladserne.

 

Læs mere om cykling, mountainbike, gå og løb, minigolf & golf og meget mere…

 

Vild konkurrence: Vind en Merida racercykel
Alt kan ske under dette års Tour de France, der ifølge cykeleksperter er historisk. Der er store præmier at hente, hvis man følger Touren. I forbindelse med verdens største cykelløb lancerer hovedsponsoren Continental Dæk syv konkurrencer fordelt på de 21 etaper, som alle selv med begrænset viden om cykelsport kan vinde.
Produktnyt: Opgraderet overgangs- og vinterkollektion fra hollandske Futurum
Skulle vinteren gå hen og blive kold og våd, kan udendørstræningen stadig foregå nogenlunde behageligt, hvis det står til Futurums designere. Futurum har netop lanceret sin efterårs- og vinterkollektion, og her var flere positive overraskelser.
Bike Blowout 2020 og Copenhagen Bike Show 2021 aflyses
To af de store cykelmesser er i dag blevet aflyst, det bekræfter arrangørerne Nordic Bike Shows.
Team Giv Håb cykler for børn og unge i sorg
Nu kan alle cykelglade motionister komme med på Team Giv Håb og cykle til fordel for børn og unge i sorg. Som deltager kan man sikre sig en oplevelse for livet, mens man samtidig er med til at sikre, at endnu flere børn og unge kan få gratis hjælp og støtte hos Børn, Unge & Sorg.
Gravelcykling - det nye sort?
Flere og flere motionister og cykelløb begynder at inkludere grusveje i deres cykelture og løb. Er gravelcykling ved at blive det "nye sort"?
Har du en fysisk cykelbutik? Så lad os hjælpe dig gratis!
Kan du holde humøret oppe trods corona-krisen? Hvis du ikke kan, så er en tur på cyklen i det gode sommervejr.
Konkurrence: Vind et Tissot ur og lækker tøjpakke fra Santini
Ikke en Tour uden et ur - og bliv nu ikke sur... fordi du kan også vinde tøj til din cykeltur.
Bliv guidet med cykelsøgemaskinen - Få rabatkoder og gode tilbud
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev om cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Få optimal restitution - Prøv recovery boots gratis
Alle cykelryttere kender til ømme ben efter en hård træning og dagen efter er benene tunge. En udfordring som Optima Sport er eksperter i at løse.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Der var selvsagt dyb skuffelse i Jumbo-Visma-lejren, efter det der lignede en sikker Tour de France triumf - den første i holdets 30 årige historie - blev revet ud af hænderne på dem i sidste øjeblik. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/skuffet_dumoulin_den_havde_vi_ikke_set_komme/Der var selvsagt dyb skuffelse i Jumbo-Visma-lejren, efter det der lignede en sikker Tour de France triumf - den første i holdets 30 årige historie - blev revet ud af hænderne på dem i sidste øjeblik. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/skuffet_dumoulin_den_havde_vi_ikke_set_komme_1/Vidunderbarnet Tadej Pogacar gjorde det umulige og tog en Tour-sejr, ingen havde troet på lørdag morgen, og dermed bliver det ham, der skal skåle i champagne, når der søndag køres parade til Paris. For sprinterne bliver der imidlertid hverken tid til skål eller fællessang, når det først på aftenen går løs med årets allervigtigste massespurt, som enhver hurtig mand drømmer om at have på sit cv. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_21_etape_af_tour_de_france_2020/Jumbo-Visma havde så godt som vundet Tour de France med Primoz Roglic, men da den absolut sidste mulighed bød sig på 20. etapes enkeltstart, greb Tadej Pogacar den med begge hænder. Forinden havde intet dog indikeret, at der skulle være noget i vejen med Roglic, påpeger holdkammeraten Wout Van Aert. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/van_aert_saa_faresignalerne_hos_roglic_tidligt_han_koerte_anderledes_paa_sin_cykel/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Livetipsportal.com   •   Andet