02.06.2015 @ 10:00

Aktiv Camp, sund og aktiv campingferie, (med cykel), tilbydes nu flere steder i landet

Først var der én, men nu er der to - og flere er måske på vej! AKTIV Camp er det nye begreb inden for camping i Danmark. Bryrup Camping syd for Silkeborg har nemlig fået selskab af Skiveren Camping tæt ved Skagen i Nordjylland. Nu tilbyder begge pladser campister en sund og aktiv ferie.

 

AKTIV Camp refererer til AKTIV ferie, og er mere populært end nogensinde. Bryrup Camping nær Silkeborg startede konceptet, og nu har Skiveren Camping i Nordjylland valgt at følge trop.

 

 

Fælles for de to, så ønsker de at sætte fokus på danskernes lyst til AKTIV ferie - og den overordnet overskrift kalder de: AKTIV Camp - bevægelse, sundhed og velvære.

 

AKTIV Camp er ferie med "færdige pakker" for de voksne, de ældre, de unge og for hele familien. Vi gør det under overskriften; AKTIV Camp - bevægelse, sundhed og velvære. Alle aktiviteter er samlet og sat i system for at give dig et godt overblik med veltilrettelagte opskrifter på, hvordan du gør. Læg dertil, at det nødvendige udstyr er til rådighed.

 

Noget for enhver smag

Kategorierne inden for AKTIV Camp er delt op i forskellige områder: Cykling, Gå & Løb, Geocaching, Badning, Kano & Kajak, Fiskeri, Fitness & Boldspil, På stranden, Golf & Sjov, Leg & Spil. Inden for alle områder står campingpladserne klar med "opskrifter" og udstyr til at leje, som gør det nemt for campisterne at være aktive. Det kunne f.eks. være leje af cykler med hjelm, mountainbikes, fiskeudstyr eller optegnede ruter i forskellige længder og sværhedsgrader, til løbe-, gå- eller cykelture.

 

Ideelle omgivelser

Både hos Bryrup Camping og Skiveren Camping er forholdene helt ideelle at udfolde sig i. De er begge 4-stjernede campingpladser, der er omringet af den dejligste natur.
 

Hos Bryrup Camping er det Silkeborg søerne, store skovområder med kuperet terræn og fredfyldte landeveje, som byder sig til. Og ved Skiveren Camping, tæt ved Skagen, er naboen store klitplantager, stranden og det smukke Vesterhav.

 

 

For kammeraterne, kæresten eller hele familien

AKTIV Camp har ingen aldersbegrænsning. Alle kan deltage, både børn og voksne. Der er noget for enhver smag, temperament og vovemod. Men vigtigst af alt er, at den aktive ferieform kan kombineres med skønne naturoplevelser, gode familiestunder og en dejlig følelse af at have udrettet noget godt for sig selv, sit helbred og sin familie.

 

Prøv et væld af aktiviteter og få mulighed for at være ét med naturen på den gode og sunde måde - både udenfor og indenfor på campingpladserne.

 

Læs mere om cykling, mountainbike, gå og løb, minigolf & golf og meget mere…

 

Giro-spillet åbnet for tilmelding
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet