01.08.2016 @ 22:00

Få en flot 3D video illustration af dine cykelture. Bruger du Strava? Så kan du få det helt gratis. Læs her, hvordan du får fingrer i videoerne!

På det seneste er der kommet nye og spændende funktioner til cykelmotionisterne. Strava er en af del, hvor man som cykelrytter kan konkurrere imod sig selv og andre. På Strava er der oprettet et hav af segmenter, hvor cykelmotionister kører imod hinanden. Strava bruger de data, som din cykelcomputer allerede i dag registere, og det giver en helt ny dimension til det at cykle.

Nu har Relive.cc udviklet en funktion, som gør det muligt at se din rute via en videoillustration. Videoen starter, hvor du startede din cykeltur og viser vejen, som du har cyklet. Undervejs viser den også data fra cykelturen, som giver et unikt indblik i, hvor du præcist har kørt stærkest, trådt flest watt og har haft den højeste puls.


 

Sådan gør du det!

Funktionen er enkelt og nemt at anvende, hvis du allerede er på Strava.

1) Du klikker ind på www.relive.cc

2) Du skal logge ind på din Strava-konto via Relive's hjemmeside, og så bliver dine informationer automatisk overført til Relive.cc hver gang, at du har været ude at cykle..

3) Hop på nakken af 'jernhesten'. Det er vigtigt, at Strava sporer din rute eller din enhed kan synkroniseres med Strava efterfølgende.

4) Når din rute er på Strava, så sker magien helt automatisk! Efter nogle få timer, så modtager du en mail, hvor din video kan findes.

Herunder kan du se min seneste cykeltur med Team Motionsfeltet.dk på Strava, som blev uploadet til Strava. Få timer efter modtog jeg et link fra Relive.cc.


 

Giro-spillet åbnet for tilmelding
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet