20.08.2016 @ 02:00

Det er tid til Tour de France revanche? Chris Froome, Nairo Quintana og Alberto Contador stiller til start i årets Vuelta a España! Sæt dit managerhold nu.

Dette års Vuelta a España står for døren. Feltet.dk er klar med endnu et managerspil. Denne gang er du blevet den heldige sportsdirektør for et Vuelta a España-hold. Din manager har derfor bedt dig om at stille dit hold til løbet. Årets Vuelta a España køres fra LØRDAG den 20. august til den 11. september. 


Du skal sammensætte et hold bestående af 9 ryttere ud fra de hold, som kører Vuelta a España i virkelighedens verden. Du må max. have 3 ryttere fra samme hold. Du kan ændre på holdet frem til spilstart den 20. august, derefter låses spillet og du kan ikke ændre på holdet undervejs i spillet.

OPRET DIT MANAGERHOLD HER

 

STORE PRÆMIER PÅ HØJKANT

Er du klar til Vuelta a España? Nairo Quintana, Alberto Contador og Chris Froome har alle meldt deres ankomst til årets sidste Grand Tour!

Feltet.dk har naturligvis et managerspil til Vuelta a España. Der er præmier til de 50 bedste i klassementet. De første 25 deler den kontante pujle, som starter på 15.000 kroner og vokser med 10 kroner pr. hold, som tilmelder sig. Præmiepuljen vil altså vokse helt frem til spilstarten lørdag den 20. august!

Gå efter en etapesejr og få et gavekort på 300 kroner

Gå efter at blive den bedste manager på en af etaperne. Hver etapevinder bliver belønnet med et gavekort på 300 kroner til køb hos Juhl Cycling.
 

Benyt f.eks. gavekortet på et af de spændende Vuelta a España tilbud hos Juhl Cycling: en rh+ cykelregnjakke fra rh+ kampagnen, hvor cykeltøj, hjelme og briller er nedsat med 20%;. et sæt bremseklodser fra SwissStop; svedundertøj fra Outwet; tilskud til de spritnye Fulcrum Racing Zero C17 2017 hjulsæt; de fantastisk stødabsorberende Roeckl Indal cykelhandsker eller lige hvad du kan tænke dig.

 

BEMÆRK: Det er kun muligt at vinde én etapepræmie per managerhold. Opretter du flere managerhold, så kan du godt vinde flere etapepræmier.
 

OPRET DIT MANAGERHOLD HER

 

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Efter appetizeren Classic Brugge-De Panne bliver det på fredag rigtigt alvor i den belgiske klassikersæson. Med en rute, der er nært beslægtet med den, der en uge senere benyttes i Flandern Rundt, har E3 Saxo Classic opbygget et ry som den helt store test for de største klassikerspecialister, der er klar til at grave dybt en sidste gang inden det helt stor slag i Vlaanderen’s Mooiste. Det er med andre ord tid til den store generalprøve og tid til at finde ud af, hvem vi kan vente at se øverst på podiet i Oudenaarde om lidt over en uge! Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_e3_saxo_classic_2023/I denne uge køres det lille og stærkt kuperede Settimana Internazionale Coppi e Bartali, der i år har en uhyre stjernebesat startliste. Tidspres gør det umuligt at bringe store, forkromede etapeoptakter, men hver dag giver vi en ganske kort favoritvurdering af den kommende dags begivenheder. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_settimana_internazionale_coppi_e_bartali_2023/Olav Kooij leverede en sublim indsats i det sjaskvåde Brugge-De Panne løb, men han var tæt på at opgive undervejs. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/kooij_taet_paa_stor_triumf_jeg_troede_at_mit_loeb_var_slut/Kommer til at tænke på om grunden til at du hellere vil have skivebremser har noget at gøre med at raceren har fiberhjul. Har du prøvet et aluhjul eller et Shimano fiberhjul med alu bremseflade?

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x