Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

19.05.2015 @ 16:30

For niende år i træk dannede Rold Skov rammen om det store mountainbikeevent, Rold 24 Race, et 24 timers løb, i smukke omgivelser med Skørping Skole som omdrejningspunkt og 720 forventningsfulde deltagere. 

Feltet.dks nye motionscykelsitet, Motionsfeltet.dk, var en smut forbi det tilbagevendende MTB-løb, Rold 24 Race, for at lodde stemningen, og den var helt i top!


Ruten er på 14,1 kilometer med cirka 300 højdemeter, så er niveauet ligesom lagt med ganske pæne tekniske udfordringer og nye sløjfer, men dog med de gamle klassikere; Pissemyresvinget, Cypressen, Mosebakken og den legendarisk publikumsfavorit Lasse Knold.
 


Citat Fabian Cancellara "Et helvede af en rute. Der er jo stortset ingen steder, hvor man i ro og fred kan sidde i sadlen og bare få lov til at træde igennem. Man bliver jo nærmest smidt fra den ene kurve ind i den næste! Føj for den". Den kendte herre var forbi i marts for at prøvekøre ruten.

 

Et par andre kendt herre med benzin i blodet og stor erfaring med at styre motorer med mange hestekræfter, Marco Sørensen (t.v.) og Tom Kristensen (t.h.), deltog også i løbet, dog var det kun rugbrødsmotoren, der blev benyttet denne dag. Det kan dog siges, at det mestre de også til fulde, deres hold, Team Max El, snuppede en førsteplads i kategorien 8-Hold Herre Mix. 

 

 

Flere cykelgrossister blandt andet Canyon, Rose Bikes, Giant, Merida og Cannondale havde standpladser hvor man kunne låne en testcykel, en udmærket måde at prøve forskellige mærker og modeller, hvis man overvejer at købe ny MTB ér. 

 

 

En meget velbesøgt publikumsattraktion var Pandekagehytten, her kunne man følge rytterne, som kørte lige forbi, samtidig med man fik en dejlig varm pandekage (kan kun anbefale dette efter at have prøvesmagt et par stykker). De gæve spejdere, som stod for tilberedningen og salg af pandekager, havde travlt, de fik langet cirka 600 styk over disken, imponerende.

 

 

Værkstedsområdet blev styret med kærlig/kompetent hånd af Anders Bisgaard og Hasse Kristensen fra Rold Skov Cykel Shop, som havde en travl dag. Ikke mindre end lidt over 200 reperationer blev udført - lige fra nye slanger til udskifting af tandhjul og kæder - alt sammen med et smil på læben og en frisk bemærkning.

 

 

Det er cykelklubben, Televom og Rold Skov MTB, som arrangerer det populære 24 timers MTB løb. Arrangørerne har besluttet, at en del af overskuddet fra løbet bruges til at støtte foreninger, som arbejder med børn- og unge. Fra sidste års overskud er der blevet uddelt 25.000 kroner i støtte til foreningslivet. Endvidere bruges løbsmidler på at vedligeholde og sikre gode MTB-spor i skoven til glæde for alle som cykler MTB. 

 

Resultater fra løbet kan ses her


Upload dine løbsberetninger til Motionsfeltet.dk

Hvis du har deltaget i et motionscykelløb, kan du dele din oplevelse med alle os andre. Gå ind på Motionsfeltet.dk, klik på løbskalenderen i top menuen samt find det løb, som du har deltaget i. Under hvert løb kan du skrive din beretning i kommentarfeltet nederst på siden. 

 

 

MacAskill gør det igen: MTB-akrobaten i træningscenter
Januar står ofte på nytårsforsætter, og også den skotske MTB-rytter Danny MacAskill følte først i det nye år for at udfordre sig selv. Derfor meldte han sig ind i det lokale træningscenter. Det er der, ikke overraskende, kommet en ganske seværdig video ud af.
Næsten 25.000 kroner i puljen i Feltet.dk Tour - vokser hele tiden
Er du klar til en fantastisk cykelsæson? Sammensæt dit managerhold til 2020-sæsonen og vind kontante præmier.
Interesseret i cykeludstyr, rabatter, guides - se her!
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev omkring cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Test: Garmin Tacx Neo 2T
High-end hometrainer der gør den sure vintertræning sjovere. Tacx Neo 2T gør det godt på de fleste parametre, dog er prisen også i den høje ende af skalaen.
Atlanterhavets cykel-hotspot
300 kilometer fra Afrikas kyst ligger De kanariske Øer, og den største af disse - Tenerife - byder på optimale forhold for cykling. Flere steder fremhæves øen som en af verdens bedste cykeldestinationer.
Produktnyt: Canyon lancerer Grand Canyon:On
Canyon er på banen med en helt ny generation af deres populære e-mountainbikes. Det nye barn i klassen hedder "Grand Canyon:On".
På tur til World Cup cross i van der Poels baghave
Feltet.dk var i den sidste weekend af januar 2020 inviteret af Shimano til en weekend i cykelcrossen’s navn, nærmere bestemt World Cup finale i den hollandske by Hoogerheide. De ville gerne vise, hvordan deres Dura-Ace landevejsgruppe kan holde til de knubs, den får under et cykelcrossløb, samt vise os hvordan et crossløb på højeste niveau bliver afholdt.
GOOD VIBES ONLY - 2020 - Ny cykel - Nye mål
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner...
Produktnyt: Specialized lancerer Turbo Levo SL
Specialized udvider i dag Levo-familien, så den nu består af en helt ny modelserie: Turbo Levo SL. 

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

https://www.dba.dk/unisex-boernecykel-racercykel/id-1063917763/ Nisiki laver nogle fornuftige børneracere. de er ikke superlette, men geometrien er i orden. De kan jævnligt findes på DBA til priser mellem kr 1000 og kr. 2000 kan man nok godt sige med den fordel at du kun løfter din egen vægt.Mikkel Honoré ser nogle ligheder mellem sig selv og Julian Alaphilippe. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/honor_jeg_minder_lidt_om_alaphilippe/Siden etableringen af Tour of Qatar i starten af dette århundrede er cykelsporten blomstret op i Mellemøsten, og listen af store, pengestærke løb er bare blevet længere og længere. Det var indlysende, at det blot var et spørgsmål om tid, inden det første af disse ville blive en del af WorldTouren, men ganske overraskende blev det det nyeste skud på stammen, Abu Dhabi Tour, der i 2017 og 2018 fik æren af som det første at blive indlemmet i det fine selskab. Sidste år tog de ambitiøse arrangører så et væsentligt yderligere skridt i jagten på at etablere et rigtigt storløb, da Dubai Tour og Abu Dhabi Tour fusionerede til UAE Tour, der efter en succesrig debut også i år over syv dage vil byde på det bedste af det, vi kender fra de to forgængere, og med sin stærke kapital i ryggen atter har tiltrukket en sand stjerneparade til det, der som WorldTourens andet etapeløb nu er Mellemøstens absolutte cykelstolthed. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_uae_tour_2020/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet