Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

19.05.2015 @ 16:30

For niende år i træk dannede Rold Skov rammen om det store mountainbikeevent, Rold 24 Race, et 24 timers løb, i smukke omgivelser med Skørping Skole som omdrejningspunkt og 720 forventningsfulde deltagere. 

Feltet.dks nye motionscykelsitet, Motionsfeltet.dk, var en smut forbi det tilbagevendende MTB-løb, Rold 24 Race, for at lodde stemningen, og den var helt i top!


Ruten er på 14,1 kilometer med cirka 300 højdemeter, så er niveauet ligesom lagt med ganske pæne tekniske udfordringer og nye sløjfer, men dog med de gamle klassikere; Pissemyresvinget, Cypressen, Mosebakken og den legendarisk publikumsfavorit Lasse Knold.
 


Citat Fabian Cancellara "Et helvede af en rute. Der er jo stortset ingen steder, hvor man i ro og fred kan sidde i sadlen og bare få lov til at træde igennem. Man bliver jo nærmest smidt fra den ene kurve ind i den næste! Føj for den". Den kendte herre var forbi i marts for at prøvekøre ruten.

 

Et par andre kendt herre med benzin i blodet og stor erfaring med at styre motorer med mange hestekræfter, Marco Sørensen (t.v.) og Tom Kristensen (t.h.), deltog også i løbet, dog var det kun rugbrødsmotoren, der blev benyttet denne dag. Det kan dog siges, at det mestre de også til fulde, deres hold, Team Max El, snuppede en førsteplads i kategorien 8-Hold Herre Mix. 

 

 

Flere cykelgrossister blandt andet Canyon, Rose Bikes, Giant, Merida og Cannondale havde standpladser hvor man kunne låne en testcykel, en udmærket måde at prøve forskellige mærker og modeller, hvis man overvejer at købe ny MTB ér. 

 

 

En meget velbesøgt publikumsattraktion var Pandekagehytten, her kunne man følge rytterne, som kørte lige forbi, samtidig med man fik en dejlig varm pandekage (kan kun anbefale dette efter at have prøvesmagt et par stykker). De gæve spejdere, som stod for tilberedningen og salg af pandekager, havde travlt, de fik langet cirka 600 styk over disken, imponerende.

 

 

Værkstedsområdet blev styret med kærlig/kompetent hånd af Anders Bisgaard og Hasse Kristensen fra Rold Skov Cykel Shop, som havde en travl dag. Ikke mindre end lidt over 200 reperationer blev udført - lige fra nye slanger til udskifting af tandhjul og kæder - alt sammen med et smil på læben og en frisk bemærkning.

 

 

Det er cykelklubben, Televom og Rold Skov MTB, som arrangerer det populære 24 timers MTB løb. Arrangørerne har besluttet, at en del af overskuddet fra løbet bruges til at støtte foreninger, som arbejder med børn- og unge. Fra sidste års overskud er der blevet uddelt 25.000 kroner i støtte til foreningslivet. Endvidere bruges løbsmidler på at vedligeholde og sikre gode MTB-spor i skoven til glæde for alle som cykler MTB. 

 

Resultater fra løbet kan ses her


Upload dine løbsberetninger til Motionsfeltet.dk

Hvis du har deltaget i et motionscykelløb, kan du dele din oplevelse med alle os andre. Gå ind på Motionsfeltet.dk, klik på løbskalenderen i top menuen samt find det løb, som du har deltaget i. Under hvert løb kan du skrive din beretning i kommentarfeltet nederst på siden. 

 

 

Vild konkurrence: Vind en Merida racercykel
Alt kan ske under dette års Tour de France, der ifølge cykeleksperter er historisk. Der er store præmier at hente, hvis man følger Touren. I forbindelse med verdens største cykelløb lancerer hovedsponsoren Continental Dæk syv konkurrencer fordelt på de 21 etaper, som alle selv med begrænset viden om cykelsport kan vinde.
Produktnyt: Opgraderet overgangs- og vinterkollektion fra hollandske Futurum
Skulle vinteren gå hen og blive kold og våd, kan udendørstræningen stadig foregå nogenlunde behageligt, hvis det står til Futurums designere. Futurum har netop lanceret sin efterårs- og vinterkollektion, og her var flere positive overraskelser.
Bike Blowout 2020 og Copenhagen Bike Show 2021 aflyses
To af de store cykelmesser er i dag blevet aflyst, det bekræfter arrangørerne Nordic Bike Shows.
Team Giv Håb cykler for børn og unge i sorg
Nu kan alle cykelglade motionister komme med på Team Giv Håb og cykle til fordel for børn og unge i sorg. Som deltager kan man sikre sig en oplevelse for livet, mens man samtidig er med til at sikre, at endnu flere børn og unge kan få gratis hjælp og støtte hos Børn, Unge & Sorg.
Gravelcykling - det nye sort?
Flere og flere motionister og cykelløb begynder at inkludere grusveje i deres cykelture og løb. Er gravelcykling ved at blive det "nye sort"?
Har du en fysisk cykelbutik? Så lad os hjælpe dig gratis!
Kan du holde humøret oppe trods corona-krisen? Hvis du ikke kan, så er en tur på cyklen i det gode sommervejr.
Konkurrence: Vind et Tissot ur og lækker tøjpakke fra Santini
Ikke en Tour uden et ur - og bliv nu ikke sur... fordi du kan også vinde tøj til din cykeltur.
Bliv guidet med cykelsøgemaskinen - Få rabatkoder og gode tilbud
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev om cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Få optimal restitution - Prøv recovery boots gratis
Alle cykelryttere kender til ømme ben efter en hård træning og dagen efter er benene tunge. En udfordring som Optima Sport er eksperter i at løse.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Der var selvsagt dyb skuffelse i Jumbo-Visma-lejren, efter det der lignede en sikker Tour de France triumf - den første i holdets 30 årige historie - blev revet ud af hænderne på dem i sidste øjeblik. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/skuffet_dumoulin_den_havde_vi_ikke_set_komme/Der var selvsagt dyb skuffelse i Jumbo-Visma-lejren, efter det der lignede en sikker Tour de France triumf - den første i holdets 30 årige historie - blev revet ud af hænderne på dem i sidste øjeblik. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/skuffet_dumoulin_den_havde_vi_ikke_set_komme_1/Vidunderbarnet Tadej Pogacar gjorde det umulige og tog en Tour-sejr, ingen havde troet på lørdag morgen, og dermed bliver det ham, der skal skåle i champagne, når der søndag køres parade til Paris. For sprinterne bliver der imidlertid hverken tid til skål eller fællessang, når det først på aftenen går løs med årets allervigtigste massespurt, som enhver hurtig mand drømmer om at have på sit cv. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_21_etape_af_tour_de_france_2020/Jumbo-Visma havde så godt som vundet Tour de France med Primoz Roglic, men da den absolut sidste mulighed bød sig på 20. etapes enkeltstart, greb Tadej Pogacar den med begge hænder. Forinden havde intet dog indikeret, at der skulle være noget i vejen med Roglic, påpeger holdkammeraten Wout Van Aert. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/van_aert_saa_faresignalerne_hos_roglic_tidligt_han_koerte_anderledes_paa_sin_cykel/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Livetipsportal.com   •   Andet