07.11.2014 @ 21:03

Efter en særdeles vellykket messe i Kjellerup i oktober, ruller CykelSportMessen den 8. og 9. november videre til Roskilde. I år kommer der flere udstillere, flere spændende foredrag og tilskuerpræmier for over 50.000 kroner. Feltet.dk og Motionsfeltet.dk er også på plads.

Når borgmester Joy Mogensen holder åbningstalen til CykelSportMessen lørdag, er det syvende gang, messen tiltrækker entusiaster fra hele Sjælland, enkelte besøgende kommer sågar helt fra Sverige. Arrangørerne har for længst meldt udsolgt af stande, så Roskilde Kongres- og Idrætscenter vil være proppet med udstillere, der viser det nyeste udstyr. Samtidig har flere store navne og organisationer meldt deres ankomst.

 

Traditionen tro er CykelSportMessen også en salgsmesse, hvor gæsterne ikke alene kan orientere sig om de spændende nyheder til den kommende sæson, men også købe dem. Arrangør Jan Marker lover et væld af tilbud, så adgangsbilletten kan hurtigt give en ekstra gevinst, hvis man benytter sig af de mange gode tilbud.

 

"Vi har vokseværk, og derfor udlodder vi i år præmier for over 50.000 kroner, som der trækkes lod om blandt dem, der har købt billetten online. Det koster kun 50 kroner for en dag og 85 kroner for to dage, og billetten kan gå hen at blive meget værd, hvis man er blandt de heldige vindere," siger Jan Marker.

 

Præmierne rækker fra cykeltøj, elektronik og træningsudstyr til en komplet Principia C40 racercykel til en værdi af 25.000 kroner.

Mød Feltet.dk og køb den nye årbog

Feltet.dk vil også være på messen i Roskilde, hvor du kan købe den nye Feltet.dk cykelårbog, som netop er udkommet. Bogen er en 270 siders lækker bog i A4-format med masser af lækre billeder og tekster om cykelåret 2014. Hvis du ikke kan vente til Roskilde Messen, så kan du også købe bogen på www.feltet.dk/webshop.

Du har også mulighed for at få en snak med folkene bag Feltet.dk, Fanpicks.dk, CyclingQuotes.com samt det kommende motionscykelstie Motionsfeltet.dk. Du kan også køre mere om 24 timers cykelløbet Race24, som afvikles på Ring Djursland den 13.-14. juni 2015.
 

CykelSportMessen Øst, Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

Lørdag den 8. november klokken 10-17

Søndag den 9. november klokken 10-16

Entre 50 kroner per dag eller 85 kroner for begge dage

Hele præmielisten samt oversigt over udstillere og foredrag kan se på hjemmesiden www.cykelsportmessen.dk

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Efter appetizeren Classic Brugge-De Panne bliver det på fredag rigtigt alvor i den belgiske klassikersæson. Med en rute, der er nært beslægtet med den, der en uge senere benyttes i Flandern Rundt, har E3 Saxo Classic opbygget et ry som den helt store test for de største klassikerspecialister, der er klar til at grave dybt en sidste gang inden det helt stor slag i Vlaanderen’s Mooiste. Det er med andre ord tid til den store generalprøve og tid til at finde ud af, hvem vi kan vente at se øverst på podiet i Oudenaarde om lidt over en uge! Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_e3_saxo_classic_2023/I denne uge køres det lille og stærkt kuperede Settimana Internazionale Coppi e Bartali, der i år har en uhyre stjernebesat startliste. Tidspres gør det umuligt at bringe store, forkromede etapeoptakter, men hver dag giver vi en ganske kort favoritvurdering af den kommende dags begivenheder. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_settimana_internazionale_coppi_e_bartali_2023/Olav Kooij leverede en sublim indsats i det sjaskvåde Brugge-De Panne løb, men han var tæt på at opgive undervejs. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/kooij_taet_paa_stor_triumf_jeg_troede_at_mit_loeb_var_slut/Kommer til at tænke på om grunden til at du hellere vil have skivebremser har noget at gøre med at raceren har fiberhjul. Har du prøvet et aluhjul eller et Shimano fiberhjul med alu bremseflade?

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x