10.05.2015 @ 22:20

Et af Danmarks største motionscykelløb blev i dag afviklet i Vejle og omegn - i form af Grejsdalsløbet. Et unik cykelløb i særdeles kuperet terræn, hvor nogle af de kendte stigninger, som Munkebjerg og Kiddesvej indgår.

Grejsdalsløbet er et af de mest unikke og ikke mindst vanedannede motionscykelløb i Danmark. Løbet har hele pakken og er perfekt arrangeret. Det gælder både god skiltning, unikt terræn, super tidstagning, gode depoter trods mange deltagere, flere udstillere, mad efter løbet, mange deltagere, nummerleveringen fungerede, affaldsdepoter, omklædning og toiletforhold var i orden, trods det store deltagerantal.

Cirka 4.500 deltog i Grejsdalsløbet om søndagen, og der var dermed udsolgt. Et cadeau til arrangørerne og hjælperne.

Kan jeg finde noget negativt at skrive om Grejsdalsløbet? Kort svar: Nej! Kun få steder manglede der hjemmeværn og kontrollanter til at styre trafikken, men nu er der jo også ”kun” et motionsløb. Så topkarakter til Grejsdalsløbet.

Hvordan gik det redaktøren?
Siden du spørger så pænt, skal du naturligvis også få lov til at høre om mit løb. Jeg deltog selv på 135 kilometer, hvor mine knap 0,1 tons blev slæbt rundt på ruten. Starten gik perfekt, og de første små 50 kilometer var der hul igennem til bentøjet. Desværre var der et styrt i det felt, som sad i. En af rytterne måtte hentes af ambulancen, mens en af rytterne fra Team Motionsfeltet.dk powered by Nutixxion også slog sig. Jeg selv fik kun drejet styr, som var en lille operation at fixe.

Fra Kiddesvej og frem til andet depot var jeg lige så ringe kørende, som jeg var godt kørende på de første 50 kilometer. Efter depotet fik jeg gang i møllehjulet igen og kom fornuftigt igennem løbet på godt 5 timer. Jeg er godt tilfreds, da jeg har haft to større styrt i sæsonoptakten.

For mig er Grejsdalsløbet en af sæsonens højdepunkter, og hvert år tænker jeg: ”Den klarer du fint, Johannesen. Ingen problemer. Så hårde er stigningerne da heller ikke.” Jeg lider åbenbart af korttidshukommelse, for  når løbet er igang, så lyder tankerne helt anderledes: ”Du skal IKKE ned og gå nu. Kom nu, gammelfar...”

Jeg var ikke nede at gå, men min cykelcomputer mangler en lille kilometer på ruten, den går på autopause, når jeg kører under 5 km/t...

VIND ET PAR RYDERS SOLBRILLER
Kom med din løbsberetning og vind et par Ryders solbriller til 800 kroner. På Motionsfeltet.dk kan du komme med din løbsberetning fra alle Danmarks cykelmotionscykelløb. Skriv din beretning i kommentarfeltet inde på løbskalenderen. Om en uge trækker vi lod blandt alle løbsberetningerne og kårer en vinder.

Giro-spillet åbnet for tilmelding
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet