10.05.2015 @ 22:20

Et af Danmarks største motionscykelløb blev i dag afviklet i Vejle og omegn - i form af Grejsdalsløbet. Et unik cykelløb i særdeles kuperet terræn, hvor nogle af de kendte stigninger, som Munkebjerg og Kiddesvej indgår.

Grejsdalsløbet er et af de mest unikke og ikke mindst vanedannede motionscykelløb i Danmark. Løbet har hele pakken og er perfekt arrangeret. Det gælder både god skiltning, unikt terræn, super tidstagning, gode depoter trods mange deltagere, flere udstillere, mad efter løbet, mange deltagere, nummerleveringen fungerede, affaldsdepoter, omklædning og toiletforhold var i orden, trods det store deltagerantal.

Cirka 4.500 deltog i Grejsdalsløbet om søndagen, og der var dermed udsolgt. Et cadeau til arrangørerne og hjælperne.

Kan jeg finde noget negativt at skrive om Grejsdalsløbet? Kort svar: Nej! Kun få steder manglede der hjemmeværn og kontrollanter til at styre trafikken, men nu er der jo også ”kun” et motionsløb. Så topkarakter til Grejsdalsløbet.

Hvordan gik det redaktøren?
Siden du spørger så pænt, skal du naturligvis også få lov til at høre om mit løb. Jeg deltog selv på 135 kilometer, hvor mine knap 0,1 tons blev slæbt rundt på ruten. Starten gik perfekt, og de første små 50 kilometer var der hul igennem til bentøjet. Desværre var der et styrt i det felt, som sad i. En af rytterne måtte hentes af ambulancen, mens en af rytterne fra Team Motionsfeltet.dk powered by Nutixxion også slog sig. Jeg selv fik kun drejet styr, som var en lille operation at fixe.

Fra Kiddesvej og frem til andet depot var jeg lige så ringe kørende, som jeg var godt kørende på de første 50 kilometer. Efter depotet fik jeg gang i møllehjulet igen og kom fornuftigt igennem løbet på godt 5 timer. Jeg er godt tilfreds, da jeg har haft to større styrt i sæsonoptakten.

For mig er Grejsdalsløbet en af sæsonens højdepunkter, og hvert år tænker jeg: ”Den klarer du fint, Johannesen. Ingen problemer. Så hårde er stigningerne da heller ikke.” Jeg lider åbenbart af korttidshukommelse, for  når løbet er igang, så lyder tankerne helt anderledes: ”Du skal IKKE ned og gå nu. Kom nu, gammelfar...”

Jeg var ikke nede at gå, men min cykelcomputer mangler en lille kilometer på ruten, den går på autopause, når jeg kører under 5 km/t...

VIND ET PAR RYDERS SOLBRILLER
Kom med din løbsberetning og vind et par Ryders solbriller til 800 kroner. På Motionsfeltet.dk kan du komme med din løbsberetning fra alle Danmarks cykelmotionscykelløb. Skriv din beretning i kommentarfeltet inde på løbskalenderen. Om en uge trækker vi lod blandt alle løbsberetningerne og kårer en vinder.

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Efter appetizeren Classic Brugge-De Panne bliver det på fredag rigtigt alvor i den belgiske klassikersæson. Med en rute, der er nært beslægtet med den, der en uge senere benyttes i Flandern Rundt, har E3 Saxo Classic opbygget et ry som den helt store test for de største klassikerspecialister, der er klar til at grave dybt en sidste gang inden det helt stor slag i Vlaanderen’s Mooiste. Det er med andre ord tid til den store generalprøve og tid til at finde ud af, hvem vi kan vente at se øverst på podiet i Oudenaarde om lidt over en uge! Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_e3_saxo_classic_2023/I denne uge køres det lille og stærkt kuperede Settimana Internazionale Coppi e Bartali, der i år har en uhyre stjernebesat startliste. Tidspres gør det umuligt at bringe store, forkromede etapeoptakter, men hver dag giver vi en ganske kort favoritvurdering af den kommende dags begivenheder. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_settimana_internazionale_coppi_e_bartali_2023/Olav Kooij leverede en sublim indsats i det sjaskvåde Brugge-De Panne løb, men han var tæt på at opgive undervejs. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/kooij_taet_paa_stor_triumf_jeg_troede_at_mit_loeb_var_slut/Kommer til at tænke på om grunden til at du hellere vil have skivebremser har noget at gøre med at raceren har fiberhjul. Har du prøvet et aluhjul eller et Shimano fiberhjul med alu bremseflade?

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x