30.11.2016 @ 17:52

I Cirkusbygningen i København blev der mandag aften uddelt priser inden for cykelsporten i Danmark. I kategorien Årets Cykelevent 2016 vandt DGI Hærvejsløbet.

DGI Hærvejsløbet har en ambition om at blive Danmarks bedste cykelevent. Mandag aften kom arrangørerne et stort skridt nærmere ambitionen, da løbet blev hædret med titlen som "Årets Cykelevent 2016."

 

”Vi er utroligt stolte af prisen. Især da det er deltagerne selv, der har stemt på os. Det viser, at vi er på rette vej med vores event,” siger løbsleder for DGI Hærvejsløbet, Magnus Korsgaard Nielsen.

 

På scenen mandag aften i Cirkusbygningen i København var tre repræsentanter fra DGI til at modtage prisen. Men løbslederen understreger, at han blot modtager prisen på vegne af alle de personer, der er en del af eventen.

 

”DGI Hærvejsløbet arrangeres af mere end 400 frivillige fra 15 foreninger. Det er i virkeligheden dem, som skulle have været på scenen, for det er dem, der giver løbet den kvalitet, det er kendt for,” siger Magnus Korsgaard Nielsen.Foto: SonnMedia // Gorm J. Siiger


Danmarks største cykelløb på fem år

For blot fem år siden var DGI Hærvejsløbet ikke meget mere end en god idé. Her fem år efter er målsætningerne ved at blive indfriet som Danmarks bedste cykelevent, og hvis det går, som arrangørerne håber, bliver DGI Hærvejsløbet også Danmarks største cykelløb i 2017 med 6.500 deltagere.

 

”Det vidner om noget helt særligt, som det danske foreningsliv kan, når vi sætter os mål og trækker i arbejdstøjet. Foreningslivet er grundstenen i løbet, og hvert år kanaliseres mere end en million kroner ud til de foreninger, der står bag DGI Hærvejsløbet, det er vores måde at sikre, at kvaliteten er i top på løbsdagen, men også at sikre muligheden for at foreningerne kan skabe et godt foreningsliv - til gavn for os alle,” fortæller Magnus Korsgaard Nielsen.

 

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Efter appetizeren Classic Brugge-De Panne bliver det på fredag rigtigt alvor i den belgiske klassikersæson. Med en rute, der er nært beslægtet med den, der en uge senere benyttes i Flandern Rundt, har E3 Saxo Classic opbygget et ry som den helt store test for de største klassikerspecialister, der er klar til at grave dybt en sidste gang inden det helt stor slag i Vlaanderen’s Mooiste. Det er med andre ord tid til den store generalprøve og tid til at finde ud af, hvem vi kan vente at se øverst på podiet i Oudenaarde om lidt over en uge! Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_e3_saxo_classic_2023/I denne uge køres det lille og stærkt kuperede Settimana Internazionale Coppi e Bartali, der i år har en uhyre stjernebesat startliste. Tidspres gør det umuligt at bringe store, forkromede etapeoptakter, men hver dag giver vi en ganske kort favoritvurdering af den kommende dags begivenheder. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_settimana_internazionale_coppi_e_bartali_2023/Olav Kooij leverede en sublim indsats i det sjaskvåde Brugge-De Panne løb, men han var tæt på at opgive undervejs. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/kooij_taet_paa_stor_triumf_jeg_troede_at_mit_loeb_var_slut/Kommer til at tænke på om grunden til at du hellere vil have skivebremser har noget at gøre med at raceren har fiberhjul. Har du prøvet et aluhjul eller et Shimano fiberhjul med alu bremseflade?

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x