Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

09.04.2015 @ 10:29

COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 OFFENTLIGGJORT

Den 14. og 16. maj afvikles der Copenhagen Gran Fondo, kvalifikationsløb til amatør-VM, i Helsingør nord for København.

 

Den 14. maj køres enkeltstart med start og mål i centrum af Helsingør og den 16. maj afvikles landevejsløb på en 56 km rundstrækning med start og mål på Strandvejen ved Skotterup syd for Helsingør.

 

Tirsdag har arrangørerne, Danmarks Cykle Union, offentliggjort programmet for eventet. Løbssekretariatet i Kulturvæftet på havnen i Helsingør åbner første gang onsdag den 13. maj fra kl. 14 til 18.

 

Torsdag, hvor der altså køres enkeltstart, åbner sekretariatet kl. 8.00, mens den første start, for rytterne over 70 år er kl. 12.00 på Axel Torv.Derefter er der cykelløb med udgangspunkt i centrum af Helsingør frem til kl. 19.00, hvor de sidste præmiecermonier afholdes.

 

Fredag er der igen åbent i løbssekretariatet i Kulturværftet for nummerafhentning og de sidste tilmeldinger til landevejsløbet.

 

Lørdag er løbssekretariatet rykket til start og målområdet i Skotterup.Første start til landevejsløbet er kl. 9:30. Naturligvis starter de aldersgrupper, der skal køre tre omgange først, mens de første af dem, der skal køre to omgange starter kl. 10:00. Om lørdagen er der præmiecermonier fra kl. halv to."Vi har rykket starten på enkeltstarten frem til kl. 12 for at sikre at alle kommer til at køre, mens der er tilskuere på Torvet.

 

Om lørdag vil vi også lave arrangementer for børnene, så vi håber på, at deltagerne tager hele familien med og medvirker til at skabe en fantastisk dag i de smukke omgivelser med udsigt til Øresund", forklarer løbsdirektør Jens Kasler.

 

Copenhagen Gran Fondo er en del af den internationale cykelunions World Cycling Tour, der består af en række kvalifikationsløb over hele verden samt en finale, Amatør-VM, der i 2015 skal afvikles i henholdsvis Hobro og Aalborg.

 

Alle kan deltage i Copenhagen Gran Fondo, der altså fungerer som kvalifikationsløb til amatør-VM, hvor der bliver kåret officielle verdensmestre i 16 aldersklasser. De 25 procent bedste i hver aldersklasse i Copenhagen Gran Fondo kvalificere sig til amatør-VM.

 

Se programmet, læs mere om Copenhagen Gran Fondo 2015 og tilmeld dig:  HER

 

 

Vild konkurrence: Vind en Merida racercykel
Alt kan ske under dette års Tour de France, der ifølge cykeleksperter er historisk. Der er store præmier at hente, hvis man følger Touren. I forbindelse med verdens største cykelløb lancerer hovedsponsoren Continental Dæk syv konkurrencer fordelt på de 21 etaper, som alle selv med begrænset viden om cykelsport kan vinde.
Produktnyt: Opgraderet overgangs- og vinterkollektion fra hollandske Futurum
Skulle vinteren gå hen og blive kold og våd, kan udendørstræningen stadig foregå nogenlunde behageligt, hvis det står til Futurums designere. Futurum har netop lanceret sin efterårs- og vinterkollektion, og her var flere positive overraskelser.
Bike Blowout 2020 og Copenhagen Bike Show 2021 aflyses
To af de store cykelmesser er i dag blevet aflyst, det bekræfter arrangørerne Nordic Bike Shows.
Team Giv Håb cykler for børn og unge i sorg
Nu kan alle cykelglade motionister komme med på Team Giv Håb og cykle til fordel for børn og unge i sorg. Som deltager kan man sikre sig en oplevelse for livet, mens man samtidig er med til at sikre, at endnu flere børn og unge kan få gratis hjælp og støtte hos Børn, Unge & Sorg.
Gravelcykling - det nye sort?
Flere og flere motionister og cykelløb begynder at inkludere grusveje i deres cykelture og løb. Er gravelcykling ved at blive det "nye sort"?
Har du en fysisk cykelbutik? Så lad os hjælpe dig gratis!
Kan du holde humøret oppe trods corona-krisen? Hvis du ikke kan, så er en tur på cyklen i det gode sommervejr.
Konkurrence: Vind et Tissot ur og lækker tøjpakke fra Santini
Ikke en Tour uden et ur - og bliv nu ikke sur... fordi du kan også vinde tøj til din cykeltur.
Bliv guidet med cykelsøgemaskinen - Få rabatkoder og gode tilbud
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev om cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Få optimal restitution - Prøv recovery boots gratis
Alle cykelryttere kender til ømme ben efter en hård træning og dagen efter er benene tunge. En udfordring som Optima Sport er eksperter i at løse.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Der var selvsagt dyb skuffelse i Jumbo-Visma-lejren, efter det der lignede en sikker Tour de France triumf - den første i holdets 30 årige historie - blev revet ud af hænderne på dem i sidste øjeblik. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/skuffet_dumoulin_den_havde_vi_ikke_set_komme/Der var selvsagt dyb skuffelse i Jumbo-Visma-lejren, efter det der lignede en sikker Tour de France triumf - den første i holdets 30 årige historie - blev revet ud af hænderne på dem i sidste øjeblik. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/skuffet_dumoulin_den_havde_vi_ikke_set_komme_1/Vidunderbarnet Tadej Pogacar gjorde det umulige og tog en Tour-sejr, ingen havde troet på lørdag morgen, og dermed bliver det ham, der skal skåle i champagne, når der søndag køres parade til Paris. For sprinterne bliver der imidlertid hverken tid til skål eller fællessang, når det først på aftenen går løs med årets allervigtigste massespurt, som enhver hurtig mand drømmer om at have på sit cv. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_21_etape_af_tour_de_france_2020/Jumbo-Visma havde så godt som vundet Tour de France med Primoz Roglic, men da den absolut sidste mulighed bød sig på 20. etapes enkeltstart, greb Tadej Pogacar den med begge hænder. Forinden havde intet dog indikeret, at der skulle være noget i vejen med Roglic, påpeger holdkammeraten Wout Van Aert. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/van_aert_saa_faresignalerne_hos_roglic_tidligt_han_koerte_anderledes_paa_sin_cykel/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Livetipsportal.com   •   Andet