09.04.2015 @ 10:29

COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 OFFENTLIGGJORT

Den 14. og 16. maj afvikles der Copenhagen Gran Fondo, kvalifikationsløb til amatør-VM, i Helsingør nord for København.

 

Den 14. maj køres enkeltstart med start og mål i centrum af Helsingør og den 16. maj afvikles landevejsløb på en 56 km rundstrækning med start og mål på Strandvejen ved Skotterup syd for Helsingør.

 

Tirsdag har arrangørerne, Danmarks Cykle Union, offentliggjort programmet for eventet. Løbssekretariatet i Kulturvæftet på havnen i Helsingør åbner første gang onsdag den 13. maj fra kl. 14 til 18.

 

Torsdag, hvor der altså køres enkeltstart, åbner sekretariatet kl. 8.00, mens den første start, for rytterne over 70 år er kl. 12.00 på Axel Torv.Derefter er der cykelløb med udgangspunkt i centrum af Helsingør frem til kl. 19.00, hvor de sidste præmiecermonier afholdes.

 

Fredag er der igen åbent i løbssekretariatet i Kulturværftet for nummerafhentning og de sidste tilmeldinger til landevejsløbet.

 

Lørdag er løbssekretariatet rykket til start og målområdet i Skotterup.Første start til landevejsløbet er kl. 9:30. Naturligvis starter de aldersgrupper, der skal køre tre omgange først, mens de første af dem, der skal køre to omgange starter kl. 10:00. Om lørdagen er der præmiecermonier fra kl. halv to."Vi har rykket starten på enkeltstarten frem til kl. 12 for at sikre at alle kommer til at køre, mens der er tilskuere på Torvet.

 

Om lørdag vil vi også lave arrangementer for børnene, så vi håber på, at deltagerne tager hele familien med og medvirker til at skabe en fantastisk dag i de smukke omgivelser med udsigt til Øresund", forklarer løbsdirektør Jens Kasler.

 

Copenhagen Gran Fondo er en del af den internationale cykelunions World Cycling Tour, der består af en række kvalifikationsløb over hele verden samt en finale, Amatør-VM, der i 2015 skal afvikles i henholdsvis Hobro og Aalborg.

 

Alle kan deltage i Copenhagen Gran Fondo, der altså fungerer som kvalifikationsløb til amatør-VM, hvor der bliver kåret officielle verdensmestre i 16 aldersklasser. De 25 procent bedste i hver aldersklasse i Copenhagen Gran Fondo kvalificere sig til amatør-VM.

 

Se programmet, læs mere om Copenhagen Gran Fondo 2015 og tilmeld dig:  HER

 

 

Giro-spillet åbnet for tilmelding
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet