30.09.2016 @ 12:15

Feltet.dk har i samarbejde med Python Pro lavet en auktion på en 24 karats eksklusiv guld cykel. Denne auktion er til fordel for KNÆK CANCER på TV2. Alt overskuddet på cyklen går til KNÆK CANCER. Den udbudte cykel er i størrelse 54 cm. 

Køberen får maksimal street credit og støtter samtidig et godt formål!
 

"Python Pro bygger hvert år maksimalt tre styk af denne eksklusive landevejsracer, som er belagt med ægte 24 karats guld. Ikke guld maling eller guld lak - nej ægte 24 karat guld med en klar lak ovenpå," forklarer Leif Nielsen fra Python Pro. 

De tre styk nummereres hvert år nummer 1 til nummer 3. I år hedder de 2016 nummer 1, 2016 nummer 2 og 2016 nummer 3. Nummer 1 kan ikke købes. Den doneres hvert år til et godt formål.

De sidste to år har den været doneret til TV2, som som har brugt den i forskellige sammenhænge. Nogle gange til Knæk Cancer andre gange som præmie i et managerspil eller noget helt tredje. Python Pro ApS støtter hvert år Knæk Cancer på TV2, og hver gang der sælges en guldcykel donerer vi ekstra 10.000 kroner til kampen mod cancer.
 

"Det er 2016 nummer 2, som er på auktion, og det er en størrelse 54. Den står færdigbygget og kan derfor leveres indenfor en uge efter afsluttet auktion. Den er bygget på vores RF-C502i Team Edition carbon stel. Brugt af blandt andet Cult Energy Vital Water, Team Pythonpro.com og Bornholm Pro Cycling med flere. Den er UCI godkendt," tilføjer Leif Nielsen.

Cyklens vejledende udsalgspris er 129.990 kroner.

LÆS MERE OG BYD PÅ CYKLEN

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x